sandrine
|
Živjo! še ena Celjanka, ki vas večkrat prebere, zmanjka pa časa za pisati Rodila se 24/7 2008, sinčka Tjana- kmalu bomo že upihnili prvo svečko, joj,joj, čist prehitr gre No, tu imam pa kar eno prošnjo- ena je enkrat nalimala slikice od takkkoooo lepe tortice žabice in če se ne motim je rekla, da jih peče njena sorodnica. Žal se ne spomnem katera je to bila Me pa zanima, če bi se dalo naročiti kako takšno tortico za 1 RD? Bi prosla za kak kontakt... No, drugače sem še študentka- imam še par izpitov, diplomo,...tako da sem zdaj polno zaposlena z učenjem Zadnjič sem mislila priti v CC, da se malo spoznamo (ker smo se že gotovo kaj srečevale na sprehodih, aja sem drugače iz Nove vasi), pa sem misla, da je zaradi vremena odpadlo Škoda, no pa drugič. Še malo na hitro pokomentiram zadnje zadeve (a se vidi, da se mi ne da učiti? ) Menstruacija: evo, šele zdajle po 11mescih nekak ta prava (polno dojenje, zdaj pa še samo zvečer, ponoči, zjutraj). Bethany: luškan avto in še lepša mini princeska na srečanju Kathy: kapo dol za izpite res si pridna... jaz se pa tako težko spravim še teh zadnjih par naredit Se bom mogla po tebi zgledovat al pa če še za mene kakega narediš? Blue eyes: vauuuuuu, jaz bi tudi tak dopust. Sem gledala slike, ko sem se najbolj učila, pa ko je blo tu tako nikakvo vreme,... v glavnem lušte na kubik! Nč, grem zdaj za knjige... se slišimo... papa
|