![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 14:11:55
|
|
|
|
Bethany
|
Ja, srečanje uspelo. Smo pa bile same poznane... nobene nove mamice spoznale, ccc! Ampak je bilo luštno!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 14:20:52
|
|
|
|
katja_p
|
brkn83, imaš zs Ja, srečanje ratalo. Smo ble 4 poznane face s svojimi . In itak, da je blo po treba še v HM mal cotk pogledat in na koncu tud denarnico odpret Zdle pa naša spi, čeprav vsake tolk slišim neke zvoke iz sobice ... Grem hitr neki zlikat, da me ne prehiti.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 20:08:41
|
|
|
|
blue eye
|
hej mi smo doma, potovanje uspelo, brez težav, smo pa mal zmatrani ker smo začeli ob 2 zjutri (spat smo šli ob 1) in prišli ob 18 uri domov. LJUBO DOMA KDOR GA IMA!. Sej je fajn it sam še lepš je pa prit domov (beri: njihove domače živalce so ŠČURKI.....GROOOOZA!, vse ostalo pa božansko, ko le tega ne bi bilo). Srečanje ste imele, lepo. Se pa za naslednjega priporočama tudi midva pa še kako novo mamico da spoznamo. Nč, grem razpakirat (najslabša stvar, ki te doleti ko prideš domov). Se tipkamo in beremo jutri.
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 20:15:30
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye hej mi smo doma, potovanje uspelo, brez težav, smo pa mal zmatrani ker smo začeli ob 2 zjutri (spat smo šli ob 1) in prišli ob 18 uri domov. LJUBO DOMA KDOR GA IMA!. Sej je fajn it sam še lepš je pa prit domov (beri: njihove domače živalce so ŠČURKI.....GROOOOZA!, vse ostalo pa božansko, ko le tega ne bi bilo). Srečanje ste imele, lepo. Se pa za naslednjega priporočama tudi midva pa še kako novo mamico da spoznamo. Nč, grem razpakirat (najslabša stvar, ki te doleti ko prideš domov). Se tipkamo in beremo jutri. meni se zdi še slabša še pranje in potem likanje kar ne zmanka... drugače pa lepo da ste uživali, se imeli lepo in srečno prispeli domov
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 20:16:51
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p brkn83, imaš zs Ja, srečanje ratalo. Smo ble 4 poznane face s svojimi . In itak, da je blo po treba še v HM mal cotk pogledat in na koncu tud denarnico odpret Zdle pa naša spi, čeprav vsake tolk slišim neke zvoke iz sobice ... Grem hitr neki zlikat, da me ne prehiti. ja mi je to zelo poznano mislim da še nisem šla mim da ne bi vsaj eno drobnarijo kupila (če so pa take cute stvari )
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 20:21:10
|
|
|
|
blue eye
|
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 20:26:09
|
|
|
|
Bethany
|
Blue eye!! Welcome back!! Pa kaj si ja noooor! kaka fajna plaža, pa morje... Kak se uživali!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 20:31:22
|
|
|
|
blue eye
|
naša prtljaga+vozek +jajčka kopanje v vulkanskih vrelcih drugi največji klif na svetu
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 20:36:23
|
|
|
|
blue eye
|
zdj grem pa res delat, sem se kr mal zasedela, sam sem mogla par slikc gor prpopat. aja, še nekaj....še vedno nism teta...so sestro uspel v MB poštimat......sam naša Pia ima jajčka in nekaj med nogami.....napačna ocena na ultrazvoku...sestra je pa kupla že kr nekaj roza stvari k pa zdj ne bodo pršle v upoštev
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 20:57:22
|
|
|
|
NoBady
|
blue eye kak lepe slikce in kak dobra plaža...kje ste to bli???? jst bi tut šla tam....
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 21:19:22
|
|
|
|
katja_p
|
Blue eye: NNNNOOOOORRREEE fotke! Joj, js bi kr šla tja Kaj??? Sestra še ni rodila? Če je šla v bolnico, ko sma mi2 z Bethany ble pr teb ... pa Pia "ni več" Pia??? Uf ... to pa ni fajn, da se taka zadeva pripeti ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.6.2009 21:26:38
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Kaj??? Sestra še ni rodila? Če je šla v bolnico, ko sma mi2 z Bethany ble pr teb ... pa Pia "ni več" Pia??? Uf ... to pa ni fajn, da se taka zadeva pripeti ... se pravi, da bo zdržala do roka?? A je kr v bolnici? Sej za tamalo/-lega je tak boljš čim dlje not počakat... No, js ti tamale bodije šparam, sam verjetno bojo zdej ali premajhni ali pa prav samo prvih par tednov. so pa čist nevtralni, tudi za lulčija primerni.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 0:38:20
|
|
|
|
_kathy_
|
olja, javim se samo toliko, da povem, da se učim in zraven grooozno trpim!!! Mi smo za kosilo jedli kumarično omako in krompirček, potem breskvico z banano in ati seveda še ni imel dovolj in mu je dal probat otroški malinov jogurt. Mu je ful ušeč. Blue eye, super slikce! Kdaj pa ima sestra rok?
< Sporočilo je popravil _kathy_ -- 24.6.2009 0:42:26 >
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 0:41:41
|
|
|
|
_kathy_
|
Joooj jst bi bla tud srečka nosečka , sam rodila nebi! Zadnjič sem šla kr en teden prej po injekcijo, ker sem zadnji teden se sredi noči zbujala z morami: "Zakaj že? Pa sem rekla, da še par let ne??!" Ja sanjala sem, da sem spet noseča. Iz noči v noč. Hudo
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 9:06:56
|
|
|
|
katja_p
|
Jutro! Men se zdi, da je dans še bolj usrano vreme kot včer ... Spali smo pa tako-tako. Dans se je naša zbudila ob 22.30 in jokala eno usro s presledki. Sm ji popravla dudo, ni pomagalo, jo dala na drug bok, ni pomagalo ... na zizo, je bla mirna za 5 min ... pojma nimam, kaj je blo to. Pol sma pa melebudnico ob 4, 6 in vstajanje ob 8.30. Razmišljam, da bi ji dans nadila mlečni riž z breskvami za jest, sam morm še nahruntat, kako ... Kathy pridna si, kapo dol!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 9:20:03
|
|
|
|
Bethany
|
Jutro, Vreme: za en drek!! Vsak dan slabš, pa bi naj blo vsak dan boljše... Al pa tisto sonce sam za okras zraven narišejo pri napovedi... Grrrr!!! Je odpadel izlet v Lj, no moj je šel, ker je pač moral it. Js sem pa mislila, da bi šla mal na sprehod po stari Lj in ob Ljubljanici... Pa tudi jutri nič boljš ne kaže, bo zgleda tudi jutrišnji izlet na Gorenjsko odpadel... beda... Spanje: mi smo super spali. Od devetih do pol sedmih. Vmes je dvakrat neki malega jamrala, ampak ker se ni razvilo v nič konkretnega, je nisem šla gledat, pa je očitno nazaj zaspala... Super!! Jooj, nej neha deževat do 12ih, da lahk grema mal ven, nooooo!!! grem na zajtrk... Mlečni riž: če bi imela vodo od kakega kompota, bi ga lahk v tisti vodi skuhala. Drugače pa bom js probala kr na vodi, pa potem vmešam aptamil pa dodam sadje. En predlog...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 9:24:06
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Mlečni riž: če bi imela vodo od kakega kompota, bi ga lahk v tisti vodi skuhala. Drugače pa bom js probala kr na vodi, pa potem vmešam aptamil pa dodam sadje. En predlog... Tk bom js nardila ... z vodo ... nimam nobenga domačga kompota.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 10:47:58
|
|
|
|
Bethany
|
Kaj zdaj s tem dežjem? Bo nehalo ali ne? Js bi šla malo na luft! Pa v trgovino po nekaj stvari za južno. Danes delam pico!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 11:54:14
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady blue eye kak lepe slikce in kak dobra plaža...kje ste to bli???? jst bi tut šla tam.... na portugalski otok Madeira, pri Afriki....noro je blo
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 11:58:14
|
|
|
|
blue eye
|
sestro so lepo poštimali v Mb tk da so ji vse ustavl, zdj pa pridno čaka doma na 27.7. ko ma rok. Ja je lahk šla po 1 tednu domov. Sej je bolš da se ne rodi prekmal, kr nej lepo počaka na toplem pri mamici. bethany - ti kr pošparaj cotke zanjo, če bi se temu otročku slučajno spet začel mudit ja zgleda da naša PIa ni več PIa, ampak je rekla sestra da zdj pa sploh ne bo več vprašala nobenga in bo kr čakala kaj bo, ker so ji tud v Mb rekl da je neki tajga kot jajčke lulček in spet ni čist sigurna. Je čist zmedena. kathy - pridna, pridna pridna, ni drujga za rečt A dali je pa na morju, pa menda lolita tud a ne.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 12:50:44
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Nisem še šla jutri zjutraj je odhod, sam ko je tako bedno vreme se mi nikamor ne da, ampak bomo videli kaj bo.Sicer napovedujejo lepo vreme za dol, od sobote naprej, prej bo pač oblačno, se bomo pa sprehajali. blue eye ful lepe slike sem ti kar fauš, ker moj dopust, bo bolj tak, če bo tako vreme. No moj tast in tašča gresta ter svak, z svojjim avtom, ker grejo v soboto domov, v nedeljo pa odpotujejo v egipt za 1 teden(all inclusive9, tam imajo 38stopinj, jaz bi jih tudi
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 13:13:40
|
|
|
|
katja_p
|
Dans sem prvič dala Tjašo spat v prenosno postlco v najino spalnico, da se bo navadila na njo in na drug prostor. Je zaspala brez joka, in spi že 2 uri. Čakam, da se zbudi, ker imam kuhan rižek n pripravljeno breskev. Kosilo dans? Pojma nimam ... najrajš bi njej in seb spet nardla to zdrobovo juho in dala not še mal kolerabe. Za mojga pa še ne vem kaj ... Pica? Ja, js bi tud... mam še kvas ... Ja, Dali je na morju in imajo bedno vreme Pa do enga brif-kastlca morm prit ... Sm bla prejle mal zuni - madonca je mraz! Pa kr skoz neki pada dol ... Sicer se zadi nad Laškim neki jasni - ko pogledam skoz okno.
< Sporočilo je popravil katja_p -- 24.6.2009 13:15:20 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 13:14:55
|
|
|
|
katja_p
|
Se morm pohvalit, da sva se z mojim včeri odločla za novo najemnico! Ful simpatična punca! Taka umirjena, urejena, ... mislim, da ne bo težav. Pride drug teden
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 15:34:14
|
|
|
|
katja_p
|
Sm se zastonj matrala z mlečnim rižem, ker mi je vse ven pošpukala
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.6.2009 15:50:36
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Se morm pohvalit, da sva se z mojim včeri odločla za novo najemnico! Ful simpatična punca! Taka umirjena, urejena, ... mislim, da ne bo težav. Pride drug teden A že?? Fino! A to tista mlada punca, ko si včeraj razlagala?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
telegramLelly28 RRAli ste bile/ bi bile v porodnišnico vesele telegrama ob rojstvu otroka?da (
100%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ne (
0%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!