|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
26.6.2009 13:23:45   
sahary
Hojla vsem
Bethany, ja glede tele naše novopečene mamice ki nas je šokirala naj povem da punca...ni čisto ok, pa ne da ni normalna ne vem kako naj razložim...mogoče ji malo manjka
in ful je imela moških, ravno zaradi kil , tako se je samopotrjevala
mama ji je dajala tabletke ker je vedela kake narave je...ampak je kljub temu zanosla
menstruacije ni imela redne, in tako ni gnala neke panike
jaz se sicer z njo še nisem pogovarjala ampak nekako naj bi potem ko je pa le ugotovila da je noseča,...že bila noseča 7m ali več potem pa ni upala nikomur povedat
in ko je dobila popadke seveda ni mogla rečt mama halo, grem rodit ampak je rekla naj jo pelje dežurnemu...
no v glavnem, ona in mali sta ok, mali je rojen v 37tednu, ma 2900g in mislim da v soboto že prideta domov
sem pa danes srečala njeno mamo pa si še ni opomogla od šoka, no katera pa bi si v enem dnevu

je pa res šok za celo naselje tule pri nas predstavljajte si kako bi ve reagirale

glede slinga ti ne znam povedat ga nikoli nisem uporabljala

!!! http://www.shrani.si/?28/Jp/1MryCLMW/3-unknownparametervalue.wmv !!!

punce prosim poglejte si tale 30sek video in nikoli ne vozite svojih otročekov nepripasanih
in ne me kregat, je zelo nazorno, ni za slabe živce

Naša punca je imela v sredo 39,2 vročine v ritki
dajte mi prosim povedat, koliko se odbije če meriš v ritki?? Ker eni pravijo celo stopinjo, eni 0,5...?
no in sva šle zdravniku pa je imela crp 35, sva dobile antibiotike ker pa sem jaz strašno proti tem antibiotikom ki jih dajejo za vsako figo...sem počakala 24 ur in če ji vročina ne bi padle, bi ji seveda morala začeti dajat ampak se je stanje izboljšalo in ni bilo treba danes sva spet dale kri pa ima crp (vnetni faktor) 12,...normalno je menda 4 tako da greva v ponedeljek še enkrat
pa naj bi šli v ponedeljek na morje (prestavljamo že od četrtka) saj nevem kaj naj naredim...

ja na srečanje bom pa ziher prišla če bo le v dopoldanskem terminu in v CC za datum bomo pa vidle ker mi smo poleti bolj morski

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.6.2009 14:49:48   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Ej a ima ktera tist dober link za pozicioniranje slinga - ne znam naštimat pa da se ubijem!!user posted image
Bethany, Katja !!!!!!!!!!!!! Na pomoč!

Hoj,

js sem tle gledala videe za različno nošenje, pa mi je uspelo pravilno namontirat:

http://mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=navodila-za-nosenje

Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.6.2009 14:59:18   
Bethany
Oooooooo, kriza!!! Tale video! Sej sem pričakovala nekaj takega, pa sem mislila, da mam dobre živce za "vsegaboga", bbrrrrr! nisem mogla do konca pogledat.... user posted image user posted image user posted image Ja, itak. Nikoli se nebi takle peljala s tamalo. Še zadnjič, ko je bilo tako vroče, pa sem bla pri enih na kratkem obisku, in so se ponudili, da naju z E. zapeljejo domov, seveda nisem imela jajčke zraven, samo vozek. Pa sem rekla, ni šans!! Pa če se skuham peške do doma... user posted image

Tale novopečena mamica iz vaših koncev, Sahary... ja, to mi je že bolj logično, da ni hotla nobenmu povedat, sama pa je vedla... Joj, si ne morem predstavljat kako breme je to bilo, da ne moreš nobenmu povedat, kaj se ti dogaja. Pa če je veselje ali skrb. Oboje je težko zadrževat v seb. Bogi dojenček! Joj, kaj ga čaka, če praviš, da ni vse čist ok z njo... user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.6.2009 15:02:44   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Ej a ima ktera tist dober link za pozicioniranje slinga - ne znam naštimat pa da se ubijem!!user posted image
Bethany, Katja !!!!!!!!!!!!! Na pomoč!

Hoj,

js sem tle gledala videe za različno nošenje, pa mi je uspelo pravilno namontirat:

http://mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=navodila-za-nosenje

Js sm tud te videe gledla in se naučila.

A ste vidle, da je Michael Jackson umrl?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.6.2009 15:05:47   
katja_p
Naty, ima pa kr čupco ta tvoj Urban! user posted image

Jančk: mi2 z Bethany sva sicer iz Ostrožnega oz. Lopate, a če je lepo vreme jo mahneva za Savinjo. Drgač sta pa Dali in kathy iz mesta.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.6.2009 15:08:01   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

...
Naša punca je imela v sredo 39,2 vročine v ritki
dajte mi prosim povedat, koliko se odbije če meriš v ritki?? Ker eni pravijo celo stopinjo, eni 0,5...?
no in sva šle zdravniku pa je imela crp 35, sva dobile antibiotike ker pa sem jaz strašno proti tem antibiotikom ki jih dajejo za vsako figo...sem počakala 24 ur in če ji vročina ne bi padle, bi ji seveda morala začeti dajat ampak se je stanje izboljšalo in ni bilo treba danes sva spet dale kri pa ima crp (vnetni faktor) 12,...normalno je menda 4 tako da greva v ponedeljek še enkrat
pa naj bi šli v ponedeljek na morje (prestavljamo že od četrtka) saj nevem kaj naj naredim...

...

Zakaj pa si ji merila temperaturo? Jo je kej matralo? Sicer pa ne vem, kako je s tem, koliko odbit temp. če meriš v ritki, ziher več pokaže kot drugje...

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.6.2009 15:12:12   
katja_p
T: mislim, da v ritki pokaže 0,5 stopinje več. Torej ima še vseen vročino! Kako odreagirat pa ne vem, ker naša še nikol ni mela ... Mogoč s sirupom? Js še ne bi dala svečke. Pa niti ne vem, kolk mora imet dojenček vročine, da mu greš jo zbijat.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.6.2009 15:34:09   
sahary
 bethany merla sem jo zato ker sem čutla da je vroča
in ja čeprav je moj 4. otrok se tud jaz še vedno učim, sama namreč nisem brez pediatrovega pregleda upala dat calpola, pa me je okregala češ da je treba dojenčkom takoj zbijat vročino da ne dobijo vročinskega krča, to more bit grozno
v glavnem jaz sem ji samo 1x dala calpol pa je bilo v redu
mogoč pa da so bli zobki čeprav naš pediater tega ne priznava-da bi lahko bila vročina zarad rasti zobkov
naši otroci so vsi dobili prve zobke konec tretjega, v začetku 4. meseca
potem pa kolikor so imeli mesecov so imeli zob, je blo prav smešno opazovat
zato predvidevam da bi lahko Neža imela težave zaradi tega čeprav v ustih ji še nič ni videt

aja danes sem ji dala babaninega fruchtzwerga za pojest, tamali lonček pa je takoo sladko zaspala pa še kr ni lačna (flaško je jedla nazadnje ob 9h) zdele ji pa grem ponudit mlekeca se mi čudno zdi da bi jo tako nasitil

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.6.2009 16:37:47   
urška13
evo mene končno spet on lineuser posted image . sem že komaj čakala. računalnik sicer še kar na popravilu. sva šla kar unga ta malega nabavit, saj ga moj nujno rabi na šihtu, potem ga bom pa jaz imela doma, ko bo njegov popravljen.

vreme končno spet toplejše in lahko spet vozičkamouser posted image sicer zdele nekaj grmi, ampak važno, da lahko vsaj 1 sprehod na dan opravimo. centrov sem imela že vrh glave.

naš mali je okej, reakcija na 1.cepljenje je kar hitro izvenela. 1 noč pa res nismo skoraj nič spali.

maline...a katera ve, če jih že imajo na tržnici?? moja mami tako fajn marmelado naredi.

dobrodošle nove-stare klepetulje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.6.2009 17:52:17   
mani2
Pozdravljene

Tudi jaz sem novopečena mamica princeske Marie in sem iz Celja. Rodila sem 13.05. Vaš forum kar redno prebiram vendar se do zdaj nisem javila ker mi naša princesa nekako ni dovoljevala. sedaj pa sva se že nekako ujele in se privajama na ritem pa bo verjetno malo več časa.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.6.2009 18:16:14   
_kathy_
Mi smo danes že tud jedli maline. Pa niso šle neki prevč dol. Najprej smo poskusili z zelenjavnim kus kusom, pa mi je vse ven pošpukal. Pol sem pa naredila kašo iz nektarin, baban ter malin. No, če je blo več banane na žlički je z veseljem pojedel, če je pa blo več maline, pa se je grozn kremžil.

Glede pa te nove mamice. Jst sem bla 2 tedna noseča, pa sem že opazila spremembe. Pa čeprav nisem imela ne slabosti, nič. Jst tud poznam eno, ko je pred dvema letoma rodila. Pa je bla u Celu u dijaškem, pa ji je postalo ful slabo, pa jo kolegica pospremi v ZD kao zarad slabosti in tam so rekl, da so to popadki. Doma jih je skor kap! So pol njeno mamo na šiht klical, da je hčera rodila in je kr skup padla. Sam problem je bil, da pol ta novopečena mamica je imela odpor do otroka, baje ga sploh pogledat ni hotla.Hudooooo!!!!user posted image Pa kao naj nebi vedla,da je noseča. To mi niti najmanj ni jasn! Ja kje je pa menstruacija? A se je kr zgubla??? Kaj pa ti brci?? - a so ti kr naenkrat notranji organi oživeli??!user posted image user posted image user posted image
Res ne razumem
Je pa od kolegice mama rodila 4. 1., torej skoraj mesec pred mano. In res ni bila 15 let zašitena, od poroda sina. Saj so ji rekli, da ni več možnosti zanositve, ker je bila nekaj bolna, pa tudi če ni menstruacije imela par mesecev ni blo nič kaj takega. In ko gre na pregled, ker 5 m ni imela men., ji ugotovijo, da je noseča. Je hotla splav nardit, ampak ji ga niso odobril, bi mogla odobrit to posebna komisija pa še to je vprašanje, če ga bi odobrili, ker bi to bil že majhen porod. No, potem je bila par tednov v krizi, a sedaj so srečna družinica. Otroku je ime Andraž in ful ga imajo radi.user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.6.2009 20:35:18   
katja_p
mani2: dobrodošla še na tem čveku in user posted image  za Marie user posted image

Maline: js ne vem, če jih imajo na tržnici, mi jih imamo doma. Kathy: men je pa dans naša lepo jedla maline+mal banane, da je mal blo sladko. Ampak naša ima zelo rada kisle stvari (maline, višnje, zeljno vodouser posted image )

Js tud nekak dvomim, da je možno, da sploh ne bi vedu, da si noseč ... to, da nima slabosti, več apetita ... to vse razumem. Ampak brce! To pa ne morš zgrešit, pa tud če maš 130kil.

Urška13: fajn, da sta nabavla računalnik in da boš sedaj se lahk več oglašala.

Naši vikend dopoldnevi bodo pohodniški. Mormo mal nahrbtnik znucat user posted image  Ju3 gremo v Rogaško, pol od tam pa še ne vem, kam bomo šli hodit. V nedejo gremo pa na Šmohor. Uf ... se bo moj nanosu svoje hčere user posted image

Ta vikend se vrne Dali, ne?

Pa ju3 prot večeru bomo najbrž skočli do Muellerja. Tjaši zmanjkuje riževih kosmičev ...

Ko bi mi nekdo znal razložit, zakaj so v bivšem mestnem Massu nardili še en Kik in ne Muellerja???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.6.2009 20:44:57   
Bethany
Katjaaa, a v Millerja greš?? Kaj bi te lahk nafehtala za kašice? Js sem danes mislila popoldan it, kr z Elino, pa ni bla neki razpoložena za trgovine in vožnjo v avtu. Sma šla sam na hitro v Tuša in domov.

Mi je pa zvečer pojedla vse kar je ostalo do Hippove kašice za lahko noč. Sem mislila, da bo vsaj še za jutri... user posted image user posted image

Imela pa bi kako od Bebivite, pa tiste, ki so v akciji. Pa kakšne bebi kekse in to kašico za lahko noč. mislim, da je od Milupe tudi, s pz žiti in sadjem... pliiiiiiiiiis!! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.6.2009 20:46:50   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
...
Ko bi mi nekdo znal razložit, zakaj so v bivšem mestnem Massu nardili še en Kik in ne Muellerja???? user posted image user posted image user posted image

ja, čist enostavno! Ker v Celju se morajo enake trgovine očitno najmanj podvajati, če že ne potrojiti... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.6.2009 20:49:02   
Bethany
Takle si je pa včeraj na izletu Minijev Elina ogledovala male "avtočke":

user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.6.2009 21:01:02   
Bethany
Pa ko imam glih voljo in shrani.si spet dela, še nekaj fotk... tokrat Eline in Tjaše, kak sta se zabavale v torek na kofetkanju mamic v CC:

najboljše prijateljice, hehe:user posted image user posted image
user posted image

pa malo si nagajajo, user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
26.6.2009 21:11:45   
katja_p
Madoniš, se bosta zravsale user posted image

Bethany: dej mi v sms napiši, kaj vse pa kolk česa in dobiš dostavo na dom user posted image

Sm se odločla, da grem kr spat ... nč likanja in pospravljanja pomivalca.

Aja, dans je naša dobila mini košček pz palačinke. In seveda bi ona še user posted image  Mi je pa pop pojedla 140mL zdrobove juhe z zelenjavo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
26.6.2009 21:15:03   
katja_p
Pozerke pa nista htele bit user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
26.6.2009 21:16:16   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Takle si je pa včeraj na izletu Minijev Elina ogledovala male "avtočke":

user posted image
user posted image user posted image

Joj, kolk jih je user posted image  Ziher so se ji dopadli. A je bla najmljašja Minijašica?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
26.6.2009 21:33:19   
urška13
ja, zgleda, da bomo morali za mueller v celju začet kako peticijo podpisovati al kva??!!!user posted image midva sva se na začetku ful v velenje vozila, sedaj se nama pa ne da več. preveč časa vzame. že tako smo premalo skupaj. potem sva še ta malga ene parkrat zraven vzela, a je prevelika matrarija zanj. rajši ne gremo več. smo našli alternative za vse kar rabimo. vsaj zaenkrat.

he he Elina in Tjaša sta pa pravi frajerki. Bethany hvala za slikci. sem ti že odgovorila na mejl

midva z mojim sva pa zdele crkvala od smeha, saj se je iz baby phona kar naenkrat slišal en dooooolg prdecuser posted image user posted image ja, danes spet ni kakal in se takoj pozna. včeraj pa je k sreči po 4 dneh uspel podelati pleničko. se mi je orng oddahnilo.

Katja_p zaenkrat se bom le občasno javljala, saj bo računalnik cel dan pri mojmu v službi dokler njegov ne pride s servisa...a vsaj javljala se bom lahko. in spremljala vse čveke

no to glede teh nosečnosti za katere nihče ne ve pa se meni zdi kot ena znanstvena fantastika. vse smo imele kakšne problemčke (zatekanje, boleč križ, mravljince, karkoli) med nosečnostjo zaradi katerih smo na koncu že komaj čakale na porod, a nekatere sploh ne vedo, da so noseče??? in nič se ne vidi?? user posted image pajade

mani2 dobrodošla med nas in čestitke za Marieuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.6.2009 23:39:42   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: jančk

živimo na otoku, smo vsak dan za savinjo, in ti

S kot točno? Jst sem namreč tud z Otoka.user posted image

(odgovor članu jančk)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.6.2009 23:42:12   
sahary
jooj kake lepe babike tele dve tabulš prjatlce :))user posted image

men tud gre mal na jetra v velenje se vozit....sam hodim prevsem zarad AM, hipp ji dajem in je delan v Nemčiji medtem ko po naših trgovinah je za "balkanski" trg delan v avstriji, pamperske pa na poljskem...uff
jaz kupujem še mehčalce, praške, kremice, prav seznam si nardim pa pol tud kr dost pustim ampak res pa se trudim hodit čim manjkrat
mi je v MB sicer skor bolj praktično sam ko jaz kupim 10 škatel hippa pa ene 3 plenice...plus ostalo..ne mprem tovorit čez center do parkinga v city garaži, je velenje dost bolj praktično ko kr zuni parkiraš
ja res ne morem razumet kako da ga v Celju (še kar) ni

ja glede neopazne nosečnosti bom rekla sam še to..težko verjet...pa upam da se men kdaj zgodi hehe:)) da preskočim naraščanje kg, zatekanje, okornost, bolečine...nespečnost, lulanje 10x na noč...

joj bi me pač danes kdo videl...moj je vzel tavelik avto ker je mogel skočit na obalo..jaz pa nisem mela druge izbire kot hrošča...sicer je bila neža v jajčki ampak kar tako na zadnjem sedežu, bom probala slikco pripopat...res pa da sva se sam do vrtca peljali po bruderje dober km, pa še to sam enkrat ker kasneje je spala pa sem jo s tavečjim pustila doma

evo po poučnem videu še en način kako ne vozit otroka
user posted image
user posted image

pa še dve slikci Neže, čopke moje
user posted image
user posted image

zdaj pa nočko...ne vem kako da si vsak dan obljubim da bom šla prej spat...pa vedno je polnoč preden uspem zavit do postle...

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.6.2009 23:44:45   
_kathy_
Mani2, dobrodošla in čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva fanta že spita. Lubi gre ob 1 h na furo, tk da bova z Galčijem ju3 sama doma.
Jst pa zdej glih printam zapiske za izpit, ki ga imam v četrtek. Pa ni ne konca ne kraja teh listov!user posted image user posted image

Bethany, a spravite sploh voziček u Minija?user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.6.2009 23:48:00   
_kathy_
Sahary, svetooovn avto!!! Ker letnik je?user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.6.2009 23:56:24   
sahary
Bethany a mate minija? joj to je tak fajn met mali avto...kje je že to...

_kathy_ mislim da je 65 al 66 v glanem zdaj vem kaj pomeni servo volan,... ta ga namreč seveda nima  :))

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?

Da. (67%)

Ne. (33%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!