_kathy_
|
Mi smo danes že tud jedli maline. Pa niso šle neki prevč dol. Najprej smo poskusili z zelenjavnim kus kusom, pa mi je vse ven pošpukal. Pol sem pa naredila kašo iz nektarin, baban ter malin. No, če je blo več banane na žlički je z veseljem pojedel, če je pa blo več maline, pa se je grozn kremžil. Glede pa te nove mamice. Jst sem bla 2 tedna noseča, pa sem že opazila spremembe. Pa čeprav nisem imela ne slabosti, nič. Jst tud poznam eno, ko je pred dvema letoma rodila. Pa je bla u Celu u dijaškem, pa ji je postalo ful slabo, pa jo kolegica pospremi v ZD kao zarad slabosti in tam so rekl, da so to popadki. Doma jih je skor kap! So pol njeno mamo na šiht klical, da je hčera rodila in je kr skup padla. Sam problem je bil, da pol ta novopečena mamica je imela odpor do otroka, baje ga sploh pogledat ni hotla.Hudooooo!!!! Pa kao naj nebi vedla,da je noseča. To mi niti najmanj ni jasn! Ja kje je pa menstruacija? A se je kr zgubla??? Kaj pa ti brci?? - a so ti kr naenkrat notranji organi oživeli??! Res ne razumem Je pa od kolegice mama rodila 4. 1., torej skoraj mesec pred mano. In res ni bila 15 let zašitena, od poroda sina. Saj so ji rekli, da ni več možnosti zanositve, ker je bila nekaj bolna, pa tudi če ni menstruacije imela par mesecev ni blo nič kaj takega. In ko gre na pregled, ker 5 m ni imela men., ji ugotovijo, da je noseča. Je hotla splav nardit, ampak ji ga niso odobril, bi mogla odobrit to posebna komisija pa še to je vprašanje, če ga bi odobrili, ker bi to bil že majhen porod. No, potem je bila par tednov v krizi, a sedaj so srečna družinica. Otroku je ime Andraž in ful ga imajo radi.