Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (2.3.2009 14:25:29)
|
BRAVO za novo temo!! Smo pa kar dolgo rabile, hehe... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Skratka, superca! Upam, da se nam pridruži veliko celjskih mamic z dojenčki! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Midve sma pravkar s kratkega sprehoda, po ulici gor in dol, skoz rahlo dežuje, ampak je blo treba it ven, da mi je zaspala, pa še to se je ful upirala z jokom. Res ne vem, zakaj je tako hudo zaspat, ko je že res ful utrujena. [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] No, zdaj spi, sem jo kar pustila v košari od vozička, da vsaj najnujnejše naredim, preden se zbudi, če jo prestavim. Med drugim je "nujno" tudi javljanje sem gor. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Joj, kako usrano vreme je danes... [sm=smiley13.gif] že pogrešam sonček prejšnjih dni. Najraje bi šla kr spat, se bom pridružila Elini, za kako urco, če se bo seveda strinjala. Katja, Komaj čakam, da sprobama to novo pot. [sm=bravo.gif] Ta prvi možni lep dan. Martka, za nahrbtnik bom še vidla, midva sva sicer gledala III.-ko, zarad dežne strehce, pa mislim da samo za malo višjo ceno od te... bom vidla, kaj bo moj rekel, ki bo to financiral. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Ej, kak ti zavidam novi avto! [sm=smiley36.gif] Js bi ga tudi mela, pa pred jesenjo nič ne bo... razen če me preseneti kak zadetek na loteriji, sam jo morem začet igrat. [sm=jezicek.gif] Ksenci, dobrodošla!! ok, to je to, zaenkrat od mene... grem preverit kaj dela moje dete in če se boma lahk zmenle še za kako rundo spanja v postelji. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|