|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
24.6.2009 15:54:16   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sm se zastonj matrala z mlečnim rižem, ker mi je vse ven pošpukala user posted image

tud breskvica zram ni pomagala? Js sem ji takrat dala hruško iz kozarčka, tisto Bebivita iz millerja. Pa je lepo pojedla... Mogoče bi s kako banano šlo lažje dol. user posted image user posted image

Kaj pa ji naj jaz danes naredim? Hmmmm.... me mika tista korenčkova juhica z zdrobom, pa se mi ne da kuhat samo za njo, to je kak dcl... Me ima, da bi kr kak Frutek odprla, hehe. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
24.6.2009 15:56:00   
Bethany
Ej, Katja, kaj si ji dala v prenosno posteljico namesto jogija? Kr dekico pa rjuho?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
24.6.2009 16:29:05   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ej, Katja, kaj si ji dala v prenosno posteljico namesto jogija? Kr dekico pa rjuho?

Na tisto podlogo sm dala mal večjo, develejšo zvito deko in še zloženo rjuho čez. Pa poušter in kouter iz njene postle. Pa seeda ninico. In je brez problema zaspala in spala 2,5 ure.

Zdle pa spi v svoji postli, ker bo Iztok kmal pršu domov in bi jo zbudil, ko se bo šel preobleč.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
24.6.2009 16:30:50   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Sm se zastonj matrala z mlečnim rižem, ker mi je vse ven pošpukala user posted image

tud breskvica zram ni pomagala? Js sem ji takrat dala hruško iz kozarčka, tisto Bebivita iz millerja. Pa je lepo pojedla... Mogoče bi s kako banano šlo lažje dol. user posted image user posted image

Kaj pa ji naj jaz danes naredim? Hmmmm.... me mika tista korenčkova juhica z zdrobom, pa se mi ne da kuhat samo za njo, to je kak dcl... Me ima, da bi kr kak Frutek odprla, hehe. user posted image user posted image

Ma ni pomagalo... pa sm pol odprla še Hippovo jabolko, mal dodala in zmešala. Pa tud ni šlo. Pol sm ji pa dala eno žličko Hippa in ko je spet uste odprla, mal riža. Pa se je začela kremžit in ven špukat pa se davit, sma okus hitr popravle z jabko in  pol spet riž user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
24.6.2009 19:30:58   
brkn83
čao.

katja-maš zs.

mi smo pa zdeja bli mal po trgovinah, zdej pa sva se z nikom še najedla in greva še za par minutk ven.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
24.6.2009 20:59:09   
katja_p
Ne morm verjet, da ne najdem v trgovinah navadnih ČIST belih dolgih hlač za Tjašo ... user posted image  Brez kakih vzorčkov, roza šivov ... pa ne trenerke, hlače...

Tamala spi, grem likat, ju3 pride teta z družinico že dopoldan, pop bomo mahnili v MB na en obisk družinskim kolegom, predn nam pobegnejo na Mallorco - z 10m sinkom user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
24.6.2009 21:26:32   
Bethany
Js pa slike od Eline urejam in jih je toooolikooooo! Že eno uro jih razvrščam sem in tja, v nek smiseln sistem, pa se nič še ne pozna... user posted image user posted image Resno!! pa to samo iz mojega telefona in aparata, kakih 3000 jih je še moževem računalniku... Js v 30ih letih nimam toliko svojih fotk, kot Elina v teh sedmih mesecih! user posted image user posted image

Ja, jutri gremo na en celodnevni izlet z Miniji. Ob pol osmih iz Celja in ob pol devetih iz Lj. Mal me edino skrbi, ker nas bo veliko in se bo treba držati nekega urnika, kako bo možno s tem urnikom uskladiti Elininega. Sicer pa je reku mož, da če nam pač ne bo zneslo, da bomo predčasno zaključili in šli proti domu. Sam da malo menjamo okolje in jaz predvsem celodnevno ždenje doma. Vreme pa menda kr bo, vsaj dežuje naj ne, pa bo!! user posted image user posted image

Aja, mi smo danes dopolnili že!! SEDEM MESECEV!! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
24.6.2009 21:55:04   
Lolita23
Elina čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo na morje, lepo se imejte, pa se vidimo, ko se slišimo.user posted image user posted image user posted image Mogoč pošljem Blueeye kako slikicouser posted image

Caw

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
24.6.2009 22:20:20   
blue eye
user posted image za Elino, ampak samo 7 koščkov!!!!!, ostalo še ne sme pojestuser posted image user posted image user posted image user posted image

vse naj naj

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
24.6.2009 22:21:58   
blue eye

predn nam pobegnejo na Mallorco - z 10m sinkom user posted image

so tud tk pogumni pa kr grejo daleč z malo bebico

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
24.6.2009 22:23:35   
blue eye
bethany, katja - kdaj pa videve šibata na morje

zdj je pa kr zatišje na RR, so vse na dopustu

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
24.6.2009 23:01:02   
katja_p
Mi šibnemo 6.7. pa do 13.7., Bethany pa avgusta. Se bomo lepo vse zmenjale user posted image

Elina user posted image user posted image  Js sm čist pozabla, kter datum je dans! user posted image user posted image user posted image  Gre hitr, ne? user posted image

Lolita: fajn se mejte! Upam, da bo vreme ok.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
25.6.2009 0:11:51   
_kathy_
Elinauser posted image user posted image user posted image za že sedmo malo svečko!!user posted image user posted image

No, jst sem danes uspešno opravila že 17 po vrsti izpit v tem letu, tako ... 3 me še čakajo v prvih dveh tednih julija in tako z vsemi 20 izpiti končam. Končno!!!
Danes sem šla spet ob 3 h zjutraj spat, čez pol ure pa se je že Gal zbudil in potem se mi je do 8 h zbujal, ker se je odkril in ga je zeblo. Sem ga pokrila, potem pa sva se matrala, da sva zaspala. In čez nekaj časa je bilo jovo na novo. Tako sem danes ostala brez spanca.:S

Zdej sva z lubijem pucala stanovanje, jutri pomijem po tleh ter spucam elemente v kuhinji in je to to.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
25.6.2009 6:35:12   
Bethany
Jutro... user posted image user posted image

Elina se zahvaljuje za čestitke in se trenutno igra z atijem v postelji. user posted image Js se pa spravljam zrihtat, ker čez eno uro gremo od doma. Vreme sicer ni bohvekaj, ampak vsaj dežuje ne. Tak da je kr kul.

Morje, Ja, pri nas šele avgusta, kr na Hrvaško, najcenejšo varianto morja sma letos našla... saj sma prejšnja leta vedno dost zapravla za dopust. Pa samo en teden bo letos, pa še kak teden v hribih, pa bo!

Kathy, dobra si, res! Pridna kot čebelica, kljub premalo spanca. user posted image user posted image Delaš izpite kot po tekočem traku, skrbiš za svoja dva, pa še stanovanje pucaš.... mam kr slabo vest, ko te berem, hehe!! user posted image user posted image

Lolita, super dopust vam želim!! Predvsem pa pridno Tjašo in lepo vreme!! user posted image user posted image

Nič, grem zdej... se zvečer oglasim! Lep prazničen dan!!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
25.6.2009 11:33:36   
sahary
Hej
ne da se mi brat za nazaj...a ste se doble, ste organizirale srečanje???

Mene bo kap vam moram povedat res neverjetno novico, no sej mogoče bo v kakih slovenskih novicah čez čas al pa na preverjeno
lubi jezus
včeri je ena soseda tožla za čudnimi bolečinami v trebuhu pa jo odpeljejo zdravniku tuki v Konjicah...pa so bli popadki!!!!!!
In je čez tri ure rodila sina!!!!!!
Nobeden ni vedel nič! No mislim mamo, žlhto, sosede....baje da tud ona ne sam jaz skor tega ne morem verjet res ne
ma pa drgač ene 130kg. Še cirka 14 dni nazaj je pri meni pivo pila pa priznam da tud jaz nisem opazla da bi bla kaj drugačna, pa ker nima izpita se je do zadnejga skoz z nekim mopekom vozla ojojojojoj
mi smo tuki vsi v totalnem šoku re
zdaj zbiramo opremo za dojenčka, vsak bo kak kos prispeval veš da nima nič doma joj joj

sem mislila ko sem to včasih v iakih cajtngah brala da je to tak mal larifari al pa da si naklado dvigujejo
ne morem verjet da zdaj tako osebo poznam

aja ...bojim se da pojma nima kdo je srečni očka...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
25.6.2009 20:54:51   
Bethany
Hojla, madonca ste ble zgovorne, hehe... Vse nekam poniknile. user posted image user posted image Sej prav. Menda je blo kr solidno vreme, ane? Mi smo imeli že zjutraj v Lj skoraj sonček, ko pa smo imeli postojanko na Bledu okoli desetih, je pa že pošteno grelo. No, na poti nazaj pa nas je v Tolminu in Kobaridu tako pralo, da se meter naprej na cesti ni videlo... Pa je deževalo vse do LJ. Na Štajerskem pa spet sonce. A smo mogoče aprila? user posted image user posted image

Skratka, naš Mini izletek je super uspel. Elina je bila ekstra pridna, je vse prisotne ful šarmirala in navdušila. Kar niso mogli verjeti, da je lahko tako malo dete tako pridno. In res, med vožnjo je spala in dremala, ko pa smo kje stali, pa pridno jedla ali z zanimanjem opazovala vse okoli. user posted image user posted image

... bi dala kako slikco Eline z Miniji gor, pa shrani.si ne dela... user posted image pa drugič...

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
25.6.2009 21:01:32   
Bethany
Sahary, ja, seveda smo imele srečanje. Ampak nobena od novih mamic ni prišla, smo ble same "stare znanke", hehe. user posted image user posted image

Ej, za tole žensko, ki je rodila, ne da bi vedela, da je noseča ... user posted image user posted image user posted image mislim, no!! ne vem kaj naj rečem. Js ne verjamem, da 9 mesecev, no ok, 6 ali 5 mesecev (ko začne trebuh rastit in plodek vedno bolj migat) NE VEŠ, da si noseč. HAAALOOOO!!??? PA nej ima 100 ali 500 kil... Pa kaka ženska je to, da ne ve, kaj se dogaja z njenim telesom, noooooo??? user posted image user posted image Kaj pa menstruacija, ki je čudno izginila, pa kaki simptomi nosečniški (slabost, utrujenost, izguba apetita...) ok, sej verjetno pri starejših ženskah se to lahko zamenja z morebitno menopavzo, ampak vseeno greš ponavadi k zdravniku, pa tam prej ali slej ugotovijo, kaj je s tabo... ne vem, no... nimam besed!! Se mi pa otrok smili, če še za sebe ženska ne ve, kaj se dogaja, kako misli z otrokom delat??? Nočem sodit nekoga, ki ga ne poznam, ampak si ne morem pomagat, da ne bi tako razmišljala... user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
26.6.2009 9:38:43   
katja_p
HElou!

Ma res smo vse nekam poniklnle ... user posted image  Mi smo včeri imeli obisk, pol smo pa še sami skočli v MB na en obisk user posted image

Naša ima zadnje dni mal čudn ritem ... spat gre nekje med 20.00 in 21.00, se zbudi 2-3x, včasih jé, včasih sam dudo popravim ... vstaja pa zjutraj okol 9. Dans se je zbudila zdle, pred 3 minutami - jo lsišim, da neki vriska po postli user posted image  Zaspanuhec mali! Pol pa seveda samo 2x v dnevu spi.

Včeri je jedla: zdrobovo juho s korenčkom, cvetačo in brokolijem (to juho ima ful rada ...), pire krompir in mal omakce od zrezkov, vroče višnje in borovnice (sladoleda pa ne user posted image ). Js si lepo kr od naju dajem, ker drgač tk noče jest .... bom pa za naju bolj take stvari kuhala, ko jih lahk tud ona jé.

Kaj dans? Hmmm ... js bi šla v trgovino ... Bethany? Moj pride mal prej domov, menda, če bo vse po sreči ...

Bethany, rabiš kaj malin?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
26.6.2009 9:47:58   
Bethany

HElou!
...
Kaj dans? Hmmm ... js bi šla v trgovino ... Bethany? Moj pride mal prej domov, menda, če bo vse po sreči ...

Bethany, rabiš kaj malin?

Hojla,

ja, trgovina. Može! Tam okol 12ih? Ko se Elina naspi in naje. Js bi šla pa na pošto.

Maline? Vzamem! Jih še od Martke čakam, jih tudi ima neki za Elino. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
26.6.2009 9:55:28   
Naty*Taja
Zdravo punce. Evo me še tule. Je tolk tem, na katerih sem aktiv, da je kr preveč včasih  - zaenkrat še mal očke šparam. Časa je pa dost, ker je mali ful priden.
No 18.6. smo po hitrem postopku dobili našega Urbana. Me je začelo že ob 4 zjutraj nekaj špikat v spodnjem delu trebuha - sam je blo tak na 40-30 min. Vedla sem, da se je nekaj začelo, ampak, da to ni še nič. Kljub vsemu sem mojmu rekla, da hočem prej v bližino porodnišnice, ker me je blo kr mal strah da kje v avtu rodim. Pa še prav sem imela. No okrog 12 sem šla z mojim še na pulmologijo (je imel nek preventivni pregled) potem pa sva od tam kr  v p zavila. Sem rekla, da verjetno bomo rodili, da bi jaz kak ctg pa pregled, glede na to, da je tretjič in glede na prejšnji porod, bo verjetno ekspres.. So me kr sprejeli, pa ctg mi je ena sestra naštimala tak, da sem itak vedla, da ne bo nič pokazal! user posted image Tiste elektrode mi je naštimala zgori jaz pa popadke spodi... No ja! Potem me je pa zdravnica pregledala in kr začudeno pogledala in rekla. Glede na to,d a je tretjič in je tole vse lepo pripravljeno, odprto 2 cm, bi vas kr tu obdržala... ja prav je imela. Ob 16:15 je prišu en tak popadek, da me je skor dol vrglo... in so se začel kr drug za drugim brez postopnosti. Komaj smo s sestro prišle do porodne! Me je tam (je bla že smena sester) hotla ona nova na ctg...pa ko me je dohtarca vidla nas je kr v porodno pošibala. Po hodniku nasproti se mi je prikazal angel - babica Alenka, ki je spremljala in super izpeljala moj drugi porod! Me je naštimala na postlo in pri četrtem popadku je mali že ven začel bost...še malo smo porinli - fejst, pa mal, pa predihat, pa orng.... in je bil zuni! Končno sem vse do podrobnosti spremljala in še atija spomnila, da naj mi slika vse, tudi babico, na katero bomo imela res lepe spomine. Malega je kr na postli med mojimi nogami umila z enim oljem, ker je imel še ful one bele zadeve po sebi. Potem pa je ati prerezal popkovino in potem so ga uredile. Frizurco mu je kr pod pipo zrihtala - pa tako rokezico mu je naredla! user posted image Evo, potem pa še tri ure cartanja in hop v sobo. Prvič sva šla na rok domov...Mislim po tistih obveznih 4 dneh! (prejšnjikrat je bilo vedno treba kej podaljšat) Tale naš mali pa je perfect baby! Apgar 10, 10, Nič zlatenice, lepo se doji - do odhoda iz porodnišnice sva že pridobivala na teži, ledvičke super, kolki 1A 1A brez širokega povijanja... skratka vse ok. Jaz sem bila ful srečna.... Pa bratec in sestrica sta ga tudi komaj čakala, da pride domov. Evo še slikce, pol pa grem počivat...

Urban
user posted image

user posted image

S sestrico Marušo in bratcem Marcelom
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Sem včeraj brala na enem forumu, da kravje mleko (če ga jaz uživam ko dojim) povzroča krče oz. napenjanje pri dojenčku. Ima katera izkušnje s tem? jaz namreč vsega po malem jem, edino svežega sadja ne. Kaj pa banane? 

Tinca tudi sadje jej! Meni je patronažna povedala, da kravje mleko povzroča krčke, ampak samo če ga piješ popoldan in zvečer! Če pa zjutraj in dopoldan da pa je ok. Spet sem zvedla nekaj novega, kljub tretjem otroku! user posted image Pa bom sprobala. Ravno danes sem en kapučino z mlekcem in jogurt. Pa da vidmo. Sem pa v porodnišnici en dan zjutraj skodelico mleka pa potem popoldan, ko ponudijo malico tudi in je bil mali tak bogi, da sem kr nehala mleko pit!!Če bi pri prvem jaz to vedla....

Tole glede papirjev - midva sva bila pri prvihdveh neporočena, sva si pa preračunala, da si čist na istem tako al drugače! Sam če ne rihtaš tele preživnine pa to ne zgubiš tolk živcev. Sva kr skupno gospodinjstvo prijavla pa basta. Sem imela sicer manjši OD je pa zato ati not dobil, ko ga je prijavil, kot olajšavo... v glavnem se strinjam z Bethany, da ni vredno vseh živčkov. Pa še to Tinca...kmalu bodo sodne počitnice in lahko, da boš odgovor dobila šele septembra...tak bi bilo pri meni pri prvem, ki je aprilček. Se pa strinjam tudi s tem, da če država dopušča take luknje v zakonih, pa naj nosi posledice! Sej bi lahko to kako bolj natančno definirali in se izognili takim in še mnogim drugim goljufijam...pa na ta način rešli gospodarsko krizo...evo en predlog, če ima katera veze tam na naši zafurani vladi!user posted image

Katja, čestitke za diplomco. Imaš pa čist druge občutke, kot jaz takrat...meni je bilo to tako olajšanje, da dol padeš! Sem imela poln kufer tega učenja in občutka, da ti kr neki nad glavo visi...Sem delala še 11 izpitov in diplomo ko sem že imela prvega in drugega otročka. Zadnji izpit sem naredla, 14 dni prej, ko se je Maruša rodila... Groza... Zdej pri tem sem pa aprila še strokovca naredla,pa uspešno zaključla tečaj za gč,  tak da zdej totalno uživam v novem položaju - nič mi več nad glavo ne visi...!!user posted image user posted image
Bethany - ne nisi tak stara ti, pač pa bila si tako pridna, da si vse takoj naredla!user posted image
Jaz sem zadevo zategnila na 9 let! user posted image No,ja, sicer sem vmes ene par šihtov sprobala pa dva otročka povila... Pa se mi kr dopade, da imam pri 31 tole vse pošlihtano in da začnem uživat v malih tako, kot je treba. Sem ravno včeraj študirala, kako malo sem v bistvu bila s prvimadvema, ko sem se kr naprej neki učila pa na izpita in to laufala...

Vidim, da se vam je pri okol 6 mesecih začelo tole zbujanje ponoči...standard, če mene kdo vpraša... Sredi noči v luft pa oke ko sovice...user posted image Bodo tole menda zobki, kar traja nekje do 2,5 let....user posted image (sem mal hudobna, a?) Seveda izjemem potrjujejo pravilo. Jaz sem kr pripravljena na to, ker je bilo pri prvihdveh isto. Vedli smo za vsak zob posebej in ni blo miru do zadnje petkice. Jaz sem jima kr kako svečko paracetamola dala, ko je bilo najbolj hudo! No hvalabogu vsaj naša tavečja dva ponoči čist mir data - gresta sama lulat in nazaj spat, tak da vsaj z njima ni več nobenga dela ponoč!
Mbd0411 - ti mu kr daj pivo - sam brezalkoholno, ker jim paše zaradi zobkov po moje. So pa hecni - je mali od kolegice en čas imel piko na pivu! Vsak dan par požirkov je bilo nujno. Je mali kr sam pokazu na pirovsko piksno!user posted image

Blu eye - kak lepooooo...... Pa iste kopalke maš, kot jaz user posted image

Sahary
- madona no! Ja, jaz pa verjamem, da je tole čist možno. Sam da nebi brcik čutla, to pa mi ni jasno. Pa kaj je misla, da ima vetrove skoz... No ja, mogoče si je pa zanikala... Me pa res zanima. Kar se bušija tiče verjamem, da se pri taki teži nič kaj ne pozna. Sam druge zadeve...ni m, brcike...???? Pa z bebico je vse ok?

No, pa sem prišla do konca... zdej pa res neham.. že itak je cel roman! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
26.6.2009 10:17:06   
jančk
Pozdravljene.

jaz sem šele danes prijavila sem gor,pa me zanima kok vas je celjskih mamic.
mi smo dobili malega Jana, 11.maja, pa bi rada klepetala z mamicami, ki so iz tu, pa za kak sprehod bi se zmenila.

lp

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
26.6.2009 10:24:50   
Bethany
Naty, čestitke še tle za tako lepega in zdravega fantka!! user posted image user posted image Daj se še kaj oglasi, ko boš imela čas. Je fajn kake romane prebirat, hehe! Ej, ful lepa fotka vseh treh skupaj!! Tvoja punčka je pa tak šikana!! user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
26.6.2009 10:28:17   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: jančk

Pozdravljene.

jaz sem šele danes prijavila sem gor,pa me zanima kok vas je celjskih mamic.
mi smo dobili malega Jana, 11.maja, pa bi rada klepetala z mamicami, ki so iz tu, pa za kak sprehod bi se zmenila.

lp

hojla, jančk! Mamic je ogromno, samo se ne oglašajo vse tle gor, hehe. user posted image user posted image Kakih 5 ali 6 nas je pa dokaj rednih... Od kod pa si? Za Savinjo se ziher najde kaka mamica za sprehod! user posted image Za klepetanje tle gor pa smo tudi vedno za!!

(odgovor članu jančk)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
26.6.2009 10:52:45   
jančk
živimo na otoku, smo vsak dan za savinjo, in ti

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
26.6.2009 12:49:55   
Naty*Taja
Ej a ima ktera tist dober link za pozicioniranje slinga - ne znam naštimat pa da se ubijem!!user posted image
Bethany, Katja !!!!!!!!!!!!! Na pomoč!

MONTIGNAC

(odgovor članu jančk)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?

Da. (67%)

Ne. (33%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!