|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
29.6.2009 14:13:40   
sahary
Hojla

jooj kake tortice

pa jutranji kafeji mmmm

jaz sem sred pakiranja...pa sem rekla zdele še pogledam gor pol pa da moj zloži v avto...je boljši od mene ne vem kako moškim rata vse to not stlačit...no pa pogori kar se pakiranja tiče...jaz pa vzamem vsee pa še kaj za vsak slučaj...pol se pa na morju kr čudi kaj vse mam s sabo ko kaj rabi pa mam na vsako vprašanje odgovor , ja sam da najdem hehe

no lepo se mejte pa držte fige za lepo vreme tja do sobote, nedelje
LP

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
29.6.2009 18:35:09   
tinca84
sahary uživajte in čim lepše vreme vam želim.

Sam res tole vreme ga pa že mal preveč fiksauser posted image

Dali* danes sva se pa videli, sicer čist za kratek čas. Z Nikom smo imeli prvo posvetovalnico in sva stali čist pri vratih, ti si bla z vozičkom, mene so pa not poklical. Pa je reku moj, ja kaj ji pa nisi kaj rekla? Samo sem si pršla gor šele ko smo bili notri, ko sem slišla ime Etien in sem vidla njegov rojstni datum na kartončku. Si bila ti a ne?

Ful so lepe tortice, jaz tudi take delam sam zdej mal manj, ker ni časauser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
29.6.2009 21:47:28   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

sahary uživajte in čim lepše vreme vam želim.

Sam res tole vreme ga pa že mal preveč fiksauser posted image

Dali* danes sva se pa videli, sicer čist za kratek čas. Z Nikom smo imeli prvo posvetovalnico in sva stali čist pri vratih, ti si bla z vozičkom, mene so pa not poklical. Pa je reku moj, ja kaj ji pa nisi kaj rekla? Samo sem si pršla gor šele ko smo bili notri, ko sem slišla ime Etien in sem vidla njegov rojstni datum na kartončku. Si bila ti a ne?

Ful so lepe tortice, jaz tudi take delam sam zdej mal manj, ker ni časauser posted image

heh...kaka fora, ka me nisi ruknala. Pa še neki sem bla pametna in vama rekal, da torbo kr s sabo mejta, heh... No, sej...svet je full mali. Mi2 sva pa šla spremenit datum za naslednje cepljenje, ker bomo takrat ravno na dopustu.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
29.6.2009 21:48:47   
Bethany
Sahary, lepo se mejte, vreme se bo pa menda ja zrihtalo... user posted image user posted image

Tinca, res, tudi take fensi torte pečeš?? user posted image user posted image Js občudujem vsakega, ki se spravi delat torto. Men je to ful preveč dela, da bi imela voljo. Se še spravim naredit tisto iz albert keksov in čokoladne kreme, pa že te nisem nekaj let delala... Zdaj pa sploh ne, ko imam tako blizu možnost tako dobrih tort, hehe.... user posted image user posted image

Ej, Dali, kako praktično, da ima tvoj otrok tako posebno / redko ime... Te kr najdejo, samo po imenu otroka. user posted image user posted image No, sej Elina tudi ni neki pogosto.

U, sem se zdele spomnila, da se že dolgo ni oglasila ona mamica, ki pa ima Alino... Kam je kej zginila?? user posted image

Joooj, mene pa zadnje čase mozolji preganjajo... se počutim staro (spet) 15 let... user posted image Groza! Pa po lasišču so se mi začel delat in me rahlo srbijo, pa si ji nehote spraskam in se potem celo večnost celijo... Bom mogla it k dermatologu, kaj hudiča me je to zdaj napadlo?? user posted image Pa šampon bom menjala. user posted image user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
29.6.2009 21:56:58   
Bethany
Vreme: je pa iber bedno. user posted image Sonce, dež oz. naliv, pa spet sonce, ful vroče, se kuham v stanovanju in vštekam klimo, pa se spet ulije... Pa kaj je zdaj to? A smo aprila? Pa š takrat je bilo bolj stanovitno vreme kot pa zdele zadnja dva tedna. Jebelacesta, noooo!! user posted image user posted image me jezi, ko nimam vpliva na vreme... samo na to, kako se sprijaznim z njim, pa mi nekak ne uspeva več... user posted image user posted image

No, če bo jutri dopoldne res sončno, kot napovedujejo, se s Katjo napotima proti mestu. Dali, se dobimo na kavici?? Upam sam da ne bo prevroče in tak soparno kot zadnje dni. Pol se mi Elina ful buni v vozičku, ko ji je vroče...

Dojenje: js študiram, kako prenehati dojiti. Pa ne da bi že nameravala pospravit zize, sam tak v naprej mal študiram. Pri naši bo očitno treba postopoma. Čez dan sem itak že kr precej oklestila ponudbo domačega mlekeca. Samo še zjutraj, ko se zbudi, pa občasno enkrat čez dan, ponavadi pred spanjem, pa seveda zvečer in če je treba, ponoči. Torej maks. 5x. Ker če bi pa kr naenkrat hotla nehat, pa ja že po enem dnevu nedojenja zize eksplodirajo... Kako se jih spravi nazaj v red??

Ko pa neham dojit, pa v akcijo hujšanja... si grem že na živce s temi viška kilami... user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
30.6.2009 0:17:25   
tinca84
Dali* nč nisi bla pametna, vsak nasvet je dobrodošel, še posebej pr men ker sem čist frišna pri vseh teh zadevah z otroki. Js sem ti pa še hrbet kazala nekaj časa, škoda da nisem bla dlje časa zunaj, bi lahk tvojka cukrčka vidla, je tk posrečen na slikci.

Sem pa bla ful zadovoljna s tole pediatrinjo dr. Zupanec, jo bom kar izbrala za Nikovo os. zdravnico. Kakšna so pa kaj vaša priporočila glede pediatrov v Celju?

Bethany ja takšne torte pečem, ker sem po prvi sr. šoli cukerpekarcauser posted image . Je pa res, da ti takšna torta vzame kar veliko časa, če že samo pogledaš koliko kupčkov smetane nardiš....

Tole sta pa dve tortici, sicer jih je še več ampak jih trenutno ne najdem na rač. ker imam pomešane:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
30.6.2009 0:21:48   
tinca84
No zdaj pa šibam mal spat, sem imela obisk malo nazaj, je bla pr men ena user posted image ki ima rok avgusta, pol pa sej veste, se menva sam o nosečnosti in o otrocih, moj pa zraven zavija z očmi ker se ne znava nič druzga ment. Vam je kaj znano to? Verjetno jeuser posted image

Lahko noč vsem, ki šele greste spat...

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
30.6.2009 8:16:29   
Bethany
Tinca, super tortice! Podobne, kot jih naša teta dela! user posted image user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
30.6.2009 17:27:00   
katja_p
Dans je pa mrtvilo tu gor user posted image
se pozna, da je sonček zuni user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
30.6.2009 18:11:10   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Sem ji včeraj odprla eno zelenjavno kašico od Alnature - krompir, bučke, koromač... OOOOgabna!! Res! Js nisem hotla jest, kaj šele Elina.

jst sem mu jo tud kupla to isto in mi je samo ven metal, pol sem jo pa jst probala, kok lahk sploh delajo takop ogabne kaše.

Midva sma pa dans jedla pečenga piščančka (prsa) riž z grahom in rdečo peso (nič začinjeno samo kuhano), pojedu je 200 ml.

vreme: katastrofa od katastrofe, sma midva tud zdele izkoristla sončeka, po takem lepem dopustu sem se komi navadla dežja.

spanje: mi smo si poštimali spanje in ritem tako da že 3 dni lepo spimo od 21 pa tja do 7, brez hranjenja, samo 1x je treba it mal dudo popravit. Sma bla včeraj pri zdravnici in je Jernej ok, tako da morma sam pazit da ni na prepihu in pogosto aspirirat nosek, ker ven potegnema celo goro , ker ma tako zabito.

Dali: welcom home

Sahary: uživajte in lepo se imejte

tortice: božanske so, se priporočam za krst, bethany a boš dala številko tvoje sorodnice, tam začetek septembra ga mamo

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
30.6.2009 20:39:20   
Bethany
blue eye, imaš ZS.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
30.6.2009 21:07:26   
Bethany
Danes je pa res tle katastrofa! Kar se čvekanja tiče... user posted image user posted image

user posted image user posted image priznam, da se men tud ne lubi monologov pisat... zdele se čakam, da kruhomat testo zamesi, potem pa grem žemljice delat in pečt. Sem se malo pozno spomnila in vklopila, tak da bomo danes imeli pozno peko, hehe. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
30.6.2009 22:14:20   
katja_p
Pa še js hitro, predn grem spat.

Sm cel dan zaposlena: mal pospravljanja, pa igranje, pa slovo od podnajemnice in razlaga stvari novi stanovalki ... user posted image

Edin ne vemo še čist, kk se bomo navadili na psa, ki ga ima ... user posted image

Ju3 me ne bo nč naokol, ker grem opoldne v SG za celo popoldne. user posted image  Mal "lajnat", bi reku moj ata user posted image

Bodte fajn, pa dejte kaj napisat, da bom mela zvečer kaj za komentirat user posted image

Bethany: se priporočam za kako žemljico ju3 za zajtrk user posted image  js prispevam pa domačo marmelado user posted image  pa seveda kofe user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
30.6.2009 22:51:16   
brkn83
pozdravljene.

Mi smo imeli danes cepljenje in je Nik bil zopet ful bogi - zatečena noga in seveda vročina. Zdej že sicer spi, tk da mam mal časa za računalnik.

težek je 6990 g in 66,5 cm velik.

Nič skočim zdej pod tuš potem pa spat

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
30.6.2009 22:52:11   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

...
Bethany: se priporočam za kako žemljico ju3 za zajtrk user posted image  js prispevam pa domačo marmelado user posted image  pa seveda kofe user posted image

ja, ti kr pridi. Ti prišparam eno ali dve. user posted image so fajn ratale. Danes so seveda najboljše.

...

js grem tud spat. lahko noč!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
30.6.2009 23:14:05   
brkn83
js sem se zdele tudi v postlo spravla, bom šla js tudi spat, ker moj in Nik že pridno spita.

Bethany - lahko noč. Lepo spite in se spočijte.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
1.7.2009 7:12:07   
Bethany
Dobro jutro! Bo danes tudi zatišje tle gor? Najprej dam za en kofe, da se prebudimo. user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
1.7.2009 8:24:39   
brkn83
dobro jutro.

bethanjy - tole je bilo pa zgodaj zjutraj.

Midva sva se že tudi najedla, danes je spal ene pol urce manj kot pa druge dni. Pa nič zato. Upam, da bo potem še kaj zaspal.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
1.7.2009 8:26:02   
tadeja81
lepo jutro vsem.
no in se je javila izgubljena mamica od Alineuser posted image sm vas mal prebrala nazaj in vidim, da kr pridno čvekate.ene ste že dopustovale, druge se odpravljate, ene pečete čudovite torte, druge postrežete s slastnimi rogljički in kavicami.

midve z Alino se imama fajn, je pridna, kar se gh tiče je malo zbirčna...mislim, da ni edina.ne morem verjet, da ji gre zelenjava bolje po grlu kot pa sadje.legenda je.edino ponoči mi ga mal biksa.čez dan se čverca s hrano, ponoč bi pa vse rada nadoknadla.jemo 2x včasih 3x.ja sam komaj čakam, da bomo tud mi spali mal več skupaj.

lepo se imejte in popestrite si ta deževen dan.

lp tadeja

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
1.7.2009 8:42:35   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

dobro jutro.

Midva sva se že tudi najedla, danes je spal ene pol urce manj kot pa druge dni. Pa nič zato. Upam, da bo potem še kaj zaspal.

hehe, zgodaj? običajna ura pri nas user posted image user posted image naše dete skrbi, da se ne bi preveč razvadila z dolgim spanjem, ko bo treba nazaj na šiht. user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
1.7.2009 8:43:12   
Bethany
Tadeja, pozdravljena!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
1.7.2009 9:18:37   
katja_p
Helou!

Bethany: hvala za kofe! Pa rogljičke! Sm htela na žemljice prit, pa se je neki čudno ulilo zjutraj! user posted image

Naša ima spet neke izpuščaje po obrazu ... user posted image  Včeri jih je imela na desni senci in lički - tako polentico. Je že mela enkrat pa je rekla P, da je to suha koža, da ni alergija in mi predpisala neko žaubo, ki so mi jo zmešali v lekarni. No, in včeri js njej namažem obrazek s tisto kremo ... Katastrofa! Celo noč se je praskala, očitno jo ful moti in srbi koža po njej, dans ma pa še na drugi lički to polentico! Bom dans kr sam z vodo umivala, čez par dni pa probala s hladilnim mazilom, če ne zgine.

Tadeja: user posted image  da sta z Alino fajn!

Naša dans štrajka z dopoldanskim spanjem ... se kr premetava v postli .. pa neki gode in brca v ograjo, pa zokni so že tud romali dol ...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
1.7.2009 11:24:51   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

dobro jutro.

hehe, zgodaj? običajna ura pri nas user posted image user posted image naše dete skrbi, da se ne bi preveč razvadila z dolgim spanjem, ko bo treba nazaj na šiht. user posted image user posted image

no potem pa si je lepo poštudirala vse. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
1.7.2009 11:38:04   
brkn83
takole pa nik uživa. Najraje ima vse stvari ki se premikajo in je seveda lahk on v njih.

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
1.7.2009 13:50:01   
tadeja81
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.