Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 21:28:37
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, pridno dete - sploh pri rožah - sem glih prej sesala zemljo okrog lončnice v dnevni. Pa zemljo ful rada je
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 21:29:07
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Midva sva imela doslej za ta mimi 'lajf' mojo sestro, sedaj pa itak imava varuško, pa bo še kdaj zvečer prišla za kako urco, sploh ko je sestra sedaj vse bolj - pa jo raje pustim pri miru kako pa se sestra sedaj počuti, vse ok? Kdaj že pričakujete
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 21:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, pridno dete - sploh pri rožah - sem glih prej sesala zemljo okrog lončnice v dnevni. Pa zemljo ful rada je Veš kok pravjo pri nas. Otrok mora pojest kilo ali dve blata, zemlje, peska, ene 10x mora prkurt v radiator in to je to.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 21:36:34
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Midva sva imela doslej za ta mimi 'lajf' mojo sestro, sedaj pa itak imava varuško, pa bo še kdaj zvečer prišla za kako urco, sploh ko je sestra sedaj vse bolj - pa jo raje pustim pri miru kako pa se sestra sedaj počuti, vse ok? Kdaj že pričakujete Ja, dobro je - vse bolj se ji pozna PDP ima 13.7.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 21:38:32
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Midva sva imela doslej za ta mimi 'lajf' mojo sestro, sedaj pa itak imava varuško, pa bo še kdaj zvečer prišla za kako urco, sploh ko je sestra sedaj vse bolj - pa jo raje pustim pri miru kako pa se sestra sedaj počuti, vse ok? Kdaj že pričakujete Ja, dobro je - vse bolj se ji pozna PDP ima 13.7. Super. Pol bosta s Sofijo eno leto narazen.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 21:43:00
|
|
|
|
RMRM
|
Nič, se počasi poslavljam, za danes je blo dovolj. Smo se cel dan potepali, pa sem kar utrujena. Lep večer še naprej . Upam da je Kleo varno pripotovala, če je potovala "domov".
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 21:44:40
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, da ne bosta imeli kje še na isti dan RD Sem mislila, da bomo dobili še enega enakega v družino, kot je Sofija, sedaj pa vsi gledamo, kako je ona že velika in to ravno ne bo tako Vsaj nekaj časa, no (moja sestra je 11 mesecev mlajša od mene, pa me je kar hitro prehitela v višino in bila dolgo po 12 cm višja, sedaj pa je le kakšna 2 cm)
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 21:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer Sem vam prišla rečt sam lahko noč, k sm kr mal utrujena. Dans je moj prišel s smučanja, pa sm še večerjo nardila, pa je bla ura 9, ko sva dala Lukca spat. Upam, da bo zjutraj mal potegnil. lunca - služba - nimam pojma, kako kaže - slabo po moje; o razlogih, zakaj ga ne pustim raj ne bi slovenka - dopust pa je, čeprav morš bicikl gont kleo - najbrž že drnjoha, utrujena od vožnje RMRM - lahko noč didlinaa - mi nimamo nobenga novega - mamo spodaj dva zgoraj štiri in to je to Seznam bom nardila 1.4. - tudi tiste boste gor, ki boste javile, da imate preglede kasneje. Tiste, ki ne bodo javile nič, pa pač ne bodo. Ok tko?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 21:55:03
|
|
|
|
mtinca1
|
hej-ho "na hitro" nisem vsega prebrala za nazaj, ker delam izjemoma nekaj za službo pa ni časa. Luka Patrik - spet si nas dohitel....čestitke za 9. M E S E C E V .... nya - a se prideta jutri kopat? didlinaa - lahko še meni pošlješ zs... radovednost, ni kaj slovenka - danes sem videla tvoj bodoči jekleni konjiček na jumbo plakatih.... pa je res zelooo dober, lep... vsem, ki potrebujete
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 21:55:59
|
|
|
|
slovenka
|
nya, mi imamo ravno 1.4. pregled pri 9 mes. Tako da nas počakaj Pa lahko noč
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 21:57:55
|
|
|
|
slovenka
|
mtinca, fajn, fajn - ja, jaz tudi mislim, da je lep, sploh tak oranžen. Ampak raje ne bi zdaj o avtih - ker sva zdaj med dopustom še enih par dobrih videla in spet ne veva. Sedaj sva kar bolj na Mercedes B razred. Je ati bolj navdušen nad njim, jaz pa tudi nisem proti. Bova videla. Pa 4 vrata ima - in bom lahko kmalu spet
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 22:02:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - a se prideta jutri kopat? ne veva še - se slišimo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 22:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Guten abent Evo mene,spet doma.Voznja je bla v redu,Meri tecka,stanovanje bomba...no vse po starem . Meri je bla tko vesela,ker je doma,je tko po postelci skakala,pa koj se je na nogce postavla ...mene je skoraj kap.Imamo jogi kar visoko,ga moramo prestavit nizje,sicer bo se cez letela,ce zdaj misli vstajat.Oci je prisel v Slo.okol 24h,pa se je Meri ravn takrat zbudila...je koj tekel k njej,a se ga je prestrasla.Pol pa koj v kuhinjo in je blo bolje.Danes pa ze velika ljubezen...se je kar jokala,ko je sel v kopalnico roke si umit . LUKA-PATRIK vse najboljse
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 22.3.2009 22:35:35 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 22:33:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Beyba,"tista malenkost"je Tali fuuul vsec.Je mislila,da bo nekaj na Barbi stil,pa je bila prijetno presenecena.Ze nosi.Hvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:03:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, pridno dete - sploh pri rožah - sem glih prej sesala zemljo okrog lončnice v dnevni. Pa zemljo ful rada je Ojoj . Moja zdaj puza...pa sem rekla mozu,da me skrbi,zaradi televizorja,ker omarica ni k steni pritrjena,se lahko zvrne,recimo.In kam je otrok najprej sel,ko sem jo polozila na tla....direkt na omarico od tv .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
OMG kaksen stavek
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:04:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse ze spite,pridne,grem se jaz..lahko noc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:06:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Vse ze spite,pridne,grem se jaz..lahko noc Lahko noč, pa lepo, da si se javila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:07:31
|
|
|
|
Anonimen
|
O lejo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 O lejo Ja, sem bla tuki ves čas, sam nekak ne pridem do besede. kOmaj preberem za nazaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:11:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej dej....sem se tut jaz tezko vrinla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Oziroma...ne da se ti pisat,pa si cakala,da grem spat...samo si se za.j,evo mene
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:12:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Dej dej....sem se tut jaz tezko vrinla Sem prebrala ja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:13:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oziroma...ne da se ti pisat,pa si cakala,da grem spat...samo si se za.j,evo mene aa, to pa ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:16:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, pridno dete - sploh pri rožah - sem glih prej sesala zemljo okrog lončnice v dnevni. Pa zemljo ful rada je Ojoj . Moja zdaj puza...pa sem rekla mozu,da me skrbi,zaradi televizorja,ker omarica ni k steni pritrjena,se lahko zvrne,recimo.In kam je otrok najprej sel,ko sem jo polozila na tla....direkt na omarico od tv . Poznamo, poznamo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?