|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
21.3.2009 21:14:04   
Anonimen
RMRM, ja je imela kar dolge, zdej mamo pa fantka doma.user posted image Sem kar vse lepo ostrigla. Zadaj malo bolj, po vrhu pa manj. Pa okol ušesk sem ji lepo odstranila, da jo ne žgačka, pa zadaj repke.  V bistvu sem jo na eno tako mini gobico.user posted image

Lonapo, pa vi imate pa res ibenge že lep čas. Da le ozdravite čim prej.user posted image

Jaz pa vzganjam hudiča, ko jo zdej 1x dnevno tera (mal driske), sam to je od zobkov.  Danes popoldan je tolk jokala kot že dolgo ne. Kar v eno, pa stiskala se v naročju.user posted image Pol pa dam mal calpola, pa calgel mamo spet v uporabi. Lica ma čist zaribana čez dan.user posted image Tak da sklepam, da ji najbolj rinejo čez dan ven, ker ponoči mi spi brez problemov. In naj bo kar tako, pa je kul za vse, za mamico in očita še najbolj, da se vsi naspimo.user posted image Vam povem, te 4-ke, ki rinejo ven so sv.injske. Tak da razumem Kleo, ko je Meri se tolk zbujala. HB so tisti zobki pri njej že zunaj.user posted image Baje so res najbolj boleče te 4-ke. Ampak  vas ne strašim.user posted image Ker vsak otrok je drugačen.user posted image Da le nebi imel vi vsi tolk problemov pri izraščanju. Pri nas so bili res ti prvih 8 prava mala malica, kot da jih ni dobivala.user posted image

Zdej moram pa projekt tuš izpeljat, juhica se že kuha, solata je že očiščena. Vedno tako splaniram mal v naprej, da gremo lahko v nedeljo že dopoldan ven na sprehod, pa še lepo vreme napovedujejo za jutr.user posted image Nočem glih v nedeljo zabit v kuhni celo dopoldne.user posted image

Upam, da bo kakšna čveka danes razpoložena.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
21.3.2009 21:15:18   
Anonimen
No, pa sem jo po dolgem času..........stran obrnila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
21.3.2009 21:23:49   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

slovenka..........user posted image user posted image user posted image ma,kaj ste rezerviral samo za vaju bazen..........zgleda,tako,kot v kaki mehiški limonadi-kičastouser posted image ..........važičke ste uživale 100/h-saj je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ni bil bazen samo za nas, samo ko smo prišli popoldne, je bilo res osamljeno, par gospodičen je bralo cajtnge na ležalnikih, pa smo bili sami v vodi, potem smo pa 2 uri zaspali vsi trije na enem tako fajn ležalniku, v bistvu res kičasto user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
21.3.2009 22:15:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

slovenka..........user posted image user posted image user posted image ma,kaj ste rezerviral samo za vaju bazen..........zgleda,tako,kot v kaki mehiški limonadi-kičastouser posted image ..........važičke ste uživale 100/h-saj je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ni bil bazen samo za nas, samo ko smo prišli popoldne, je bilo res osamljeno, par gospodičen je bralo cajtnge na ležalnikih, pa smo bili sami v vodi, potem smo pa 2 uri zaspali vsi trije na enem tako fajn ležalniku, v bistvu res kičasto user posted image user posted image user posted image

Zgledalo je res kot da je samo za vas rezerviran bazen,.user posted image Sam da ste uživali.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
21.3.2009 23:29:46   
RMRM
Randi z user posted image  uspel, samo kaj ko sem dve user posted image  spet user posted image . Zdej sem pa čist prevečuser posted image , tako da Lunca jut3 napišem naslove. Grem user posted image .

Slovenka, super za tini mini dopust.user posted image user posted image user posted image

Lonapo, da čimprej preženete bolezen  user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil RMRM -- 21.3.2009 23:32:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
22.3.2009 7:28:39   
aleksandra silvija
Jutro.

user posted image

Vse naj za 9 mesecev LUka Patrik in včeraj za 10 mesecev Meri.user posted image

Lonapo---pa saj to ne moreš verjet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je s fleki?

Slovenka-Mmmmmmmmmmmmmm, kako izgleda mamljivo tista slikca.

Lunca in za Meri---za spanje, zdravjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi2 z Jernejem greva ju3 v Lj na pregled in če bo fant pri volji še malo v šoping. Lovro bo ostal doma.
Je v petek pri nas pozvonila tašča. in rekla, da je prišla po Lovra, da ga bo malo popazila in bom jaz lahko kaj pospravila.
Sem ga dala. s teeeeežkim srcem. In nameravala imeti 2 uri generalko. Pa je vmes Jernej rekel, da bi bilo bolj,e ko bi Mamma odnesla kopalnico in kuhinjo, da bi se lahko z njim igrala. user posted image

Tako sem pomila samo kopalnico in se igrala z Jernejem.
Lovro je bil pa čisto srečen pri mamiuser posted image .

Zadnje dnio zvečer ne klepetam, ker nem sladkorji čisto norijo in sem čist adijo.

šibam----se je Lovro prebudil iz dopoldansklega spanja.

lepo nedeljo

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
22.3.2009 7:30:08   
aleksandra silvija
OMG, koliko napak

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
22.3.2009 8:40:51   
beyba
Sam na hitro slovenka full lepo za mini dopust....

Mi dans nismo spali nič, vsaj jst ne je malo kuhalo, prva vročina do zdej je bla čist zdrava.....no včeraj jo ap zvečer pred spanjem dojim in se mi zdi vroča...zmerim vročino 37.3...čez  pol ure pa 38.6 no svečk ji HB ni blo treba dat, sam je pa celo noč nos ropotal, kot bi mel nekdo kovačnico notri, pa vročina se je celo noč gibala tam okrog 38.5....  no mami je kontrolirala, pa še ni hotla bit čist v vodoravnem opoložaju, tako da je bčla celo noč pri meni v naročju.....

Spala nisem vsega skupi tut eno uro ne in sem čist na glavo....

LP vsvem ....meri ja srčki za srčico za obmesečnico

vsi bolni pozdravte se ...

lunca14 ja očiji so razred zase....moj gre dans tut neglede na vse na kolo....PRAVI DA MORA...sej je sam 3-4 urce....user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
22.3.2009 9:35:25   
lunca14
lunca14 ja očiji so razred zase....moj gre dans tut neglede na vse na kolo....PRAVI DA MORA...sej je sam 3-4 urce....user posted image

..............ja moj je tud šel zdejle na badminton,pol pa direkt k mami na kosilo,pol pa na parcelo,drevesa privezat,tako,da pride enkrat pop.že včeraj je rišel zvečer..........mah,kaj čem-deci,čez  teden pa mora delat,saj sem mu rekla,da bo lun odrasel mimo njega,se spploh ne zaveda,da je samo še kak mesec dojenčekuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
22.3.2009 9:37:38   
Taanikaa
dan..
sam da vas vprašam,a uporablja katera kak fajni program za slike?..mah men ta picasa tok nagaja,sploh mi noče prenest slik in kr neki...pa drgač je fajna ,ampak mi že tolk časa šteka user posted image

drugače smo zdravi,veliko smo zunaj,danes smo dobili 6.zobek..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolne,lonapo sej ne vem več kaj bi ti rekla,zdrži punca,pismo pa te bolezni nouser posted image

lep preostanek vikenda vam želim

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
22.3.2009 14:09:48   
Anonimen
hej hej babuške

kako smo?

slovenka - ti fullllllllll zavidam za dopust - upam, da tud nam rata še en preden bo konc porodniške

lunca - se strinjam, da pridemo, sporoči, ko boste zdravi - ker sej veš, naš je magnet za viruse

RMRM - user posted image user posted image user posted image  za likanje - jaz ful rada likam, sam je pa res, da nimam prostora za likanje, pa morm skoz desko pospravljat, pa me priprave mal motijo

Aleksandra silvija - jaz Lukca nit slučajno ne morm pustit pri tašči - se vem, da sm smotka, pa kaj čmo

Lepo nedeljo vsem skupaj, pa nč bat, lonapo ne bom te zbrisala s seznama.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
22.3.2009 14:56:34   
lunca14
naya...........bom sporočila,ko bomo zdravi tipi-topi......se že veselim,tamalihuser posted image user posted image ...........zakaj,pa ne moreš pustit pri tašči lukca?..............in kako ti kaj kaže s službo?...........pa seveda lepo nedeljo še naprej........jaz sem tud zdeli likala,samo nisem uspela vsega,ker se je mali zbudil,in sem samauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
22.3.2009 19:17:57   
lunca14
user posted image

user posted image
user posted image

Luka Patrik,vse najboljše za 9 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
22.3.2009 19:28:07   
slovenka
Ojla pupe,

mi smo bili pa danes pri nas doma, smo bili zunaj na travi in je bilo tako fajn. Sofiji je ata dal neke mini grabljice in so ji bile tako zanimive. Res upam, da bo odslej topleje in bomo lahko zmeraj zunaj...

Sedaj sva pa pospravljali še od dopusta kufre in vse. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
22.3.2009 19:32:35   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

slovenka - ti fullllllllll zavidam za dopust - upam, da tud nam rata še en preden bo konc porodniške

lRMRM - user posted image user posted image user posted image  za likanje - jaz ful rada likam, sam je pa res, da nimam prostora za likanje, pa morm skoz desko pospravljat, pa me priprave mal motijo

Ja, pupe, kaj zdaj že vse razmišljate o koncu porodniške in službi? Jaz pa še nič user posted image user posted image user posted image Glih ob koncu porodniške se nam začnejo počitnice in službeni izlet user posted image user posted image user posted image

Aja, sem omenila, da nam v službi plačajo 2 polna penziona v Radencih, da opravimo celoten zdravstveni pregled? Se bicikl goni in vse, da te izmerijo... Smo imeli zadevo pred 3 leti, sedaj pa spet. Si je takrat moj doplačal, sedaj si bo pa spet. TAko da za enkrat maja se bom naročila in se bomo spet imeli malo fajn user posted image Edino tisti bicikl ni tako fajn, ko nimam dovolj kondicije in me zdravnik heca, da bi lahko prišla malo dalje user posted image

Aja, nya - jaz imam posebno garderobo in tam ves čas stoji likalna miza - pa me vseeno motijo priprave user posted image user posted image user posted image Izgovor se vedno najde user posted image user posted image user posted image

Ja, pa tašči jaz tudi ne puščam Sofije. O razlogih tudi raje ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
22.3.2009 21:08:15   
RMRM
Lunca, obljubljeni naslovi priročnikov..... Sem ti na kratko še mal opisala, da boš približno videla o čem knjiga govori, ker te literature je ful. Za začetek ti pa svetujem Faber A.  in E. Mazlish – Kako se pogovarjamo z otroki in kako jih poslušamo.

G. Ortner – Pravljice, ki so otrokom v pomoč ( Zgodbe, ki pomagajo odpravljati strah in napadalnost otrok in kaj morajo o tem vedeti starši. Prek 20 pravljic in zgodb naj bi otrokom pomagalo premagovati njihove težave, strahove in napadalnost. Odrasli se učijo pravilno odzivati na motnje v otrokovem vedenju in jih bolje razumeti. Tema te knjige so otroška nagajivost, razposaljenost, nerednost, neubogljivost, pa tudi večje vedenjske motnje, kot so mokrenje postelje, jecljanje ali težave pri vključevanju v vrtec ali šolo….

Faber A.  in E. Mazlish – Kako se pogovarjamo z otroki in kako jih poslušamo
( Prekiniti želimo krog napačnega komuniciranja, ki smo ga dedovali iz generacije v generacijo in zapustiti našim otrokom drugačno dediščino – način komuniciranja, ki ga bodo lahko vse življenje uporabljali s prijatelji, sodelavci, starši, partnerji in nekega dne s svojimi otroki. Knjiga daje staršem jasne odgovore na vprašanja: kako živeti drug z drugim tako, da se bomo v svoji koži dobro počutili in pomagali ljudem, ki jih imamo radi; kako živeti brez krivde in medsebojnega obtoževanja; kako biti bolj občutljiv za čustva drugega; kako izraziti nejevoljo in jezo, ne da bi povzročili škodo; kako upoštevati potrebe naših otrok in prav tako potrebe nas samih; kako omogočiti, da bodo naši otroci ljubeči in odgovorni…)

Faber A. in E. Mazlish – Kako se pogovarjamo z otroki, da se lažje učijo (za šolarje – kako otroke doma in v šoli pripravimo k sodelovanju, spodbudimo, da sami rešijo svojo težavo, naučimo odgovornega obnašanja in ravnanja, spremljamo pri vsakdanjih zapletih, ki so sestavni del odraščanja, naučimo spoštovati svoja in tuja čustva.

Audrey Ricker, Carolyn Crowder – Odgovarjanje (4 koraki do obvladovanja neprimernega otrokovega vedenja)

Diane Mason, Gayle Jensen in Carolyn Ryzewicz - Trmoglav otrok ( Kako obvladati izbruh otroške togote; Kako pomiriti prepire med otroki, kako učinkovito vpeljati disciplino, kako oblikovati pravila v družinskem življenju, kako ravnati, če otrok ne pove po resnici, kako se izogniti izbruhom togote, kako obvladovati samega sebe…)

Dr. Tony Humprhreys – Otrok in samozavest ( Kako doseči in utrditi samospoštovanje že v mladih letih. VSEBINA: Samospoštovanje in otrokova izobrazba, odnos med partnerjema in otrokovo samospoštovanje, ljubezen in otrokovo samospoštovanje, nadzor nad vedenjem in otrokovo samospoštovanje, kako pomagati problematičnemu otroku, starši kot vzgojitelji…)

Jane Nelsen in Lynn Lott – Pozitivna disciplina ( Reševanje sporov z najstniki)Proces individualizacije, starševstvo brez kaznovanja, normalno in moteno najstniško vedenje…)

Barbara A. Lewis – Kako postati čim boljši (Oblikovanje značaja za otroke od 7 do 10 let) Za otroke in starše.

Nataša Končnik – Goršič – Moj otrok odrašča (medsebojni odnosi, šola, strah, trma, žepnina, ljubezen, spolnost, alkohol, droge, motnje hranjenja)

Faber A.  in E. Mazlish – Kako se pogovarjamo z najstniki in kako jih poslušamo

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
22.3.2009 21:14:12   
RMRM
pa še ta ki jo je Nya priporočila: Dr. Viljem Ščuka - Šolar na poti do sebe

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
22.3.2009 21:15:35   
RMRM

user posted image

user posted image
user posted image

Luka Patrik,vse najboljše za 9 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luka Patrik, vse najboljše tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
22.3.2009 21:17:58   
RMRM
Aleksandra Silvija - dobro opravita ju3 z Jernejem. user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka - ja pospravljanje kovčkov je meni najhujše opravilo, ko pridemo z dopusta user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
22.3.2009 21:19:24   
Anonimen
Čer.user posted image

A se kakšna spomni, kdaj se Kleo vrne nazaj v Nemčijo?user posted image Vem, da je podaljšala za en teden, kaj več pa nisem zasledila.

Pa na FB sem nekaj zasledila, da pridno dobivate zobke.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
22.3.2009 21:19:45   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Slovenka - ja pospravljanje kovčkov je meni najhujše opravilo, ko pridemo z dopusta user posted image

RMRM, ja, meni tudi - ampak sedaj mi Sofija pomaga in je takoj pospravljeno user posted image user posted image user posted image Misli si.... user posted image

AS - držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
22.3.2009 21:21:39   
slovenka
Zobki - mi smo danes dobili 3. Spodnjo dvojko - levo. Pa zgoraj je počena dlesen za enke. Pa jokca tudi ponoči... user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
22.3.2009 21:24:13   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: nya

lRMRM - user posted image user posted image user posted image  za likanje - jaz ful rada likam, sam je pa res, da nimam prostora za likanje, pa morm skoz desko pospravljat, pa me priprave mal motijo

Ja, pupe, kaj zdaj že vse razmišljate o koncu porodniške in službi? Jaz pa še nič user posted image user posted image user posted image Glih ob koncu porodniške se nam začnejo počitnice in službeni izlet user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi še nič. Bom nekje do sredine novembra doma, če bo vse ok.

Aja, sem omenila, da nam v službi plačajo 2 polna penziona v Radencih, da opravimo celoten zdravstveni pregled? Se bicikl goni in vse, da te izmerijo... Smo imeli zadevo pred 3 leti, sedaj pa spet. Si je takrat moj doplačal, sedaj si bo pa spet. TAko da za enkrat maja se bom naročila in se bomo spet imeli malo fajn user posted image Edino tisti bicikl ni tako fajn, ko nimam dovolj kondicije in me zdravnik heca, da bi lahko prišla malo dalje user posted image

- super za kratki oddih. Se vedno prileže user posted image user posted image

Aja, nya - jaz imam posebno garderobo in tam ves čas stoji likalna miza - pa me vseeno motijo priprave user posted image user posted image user posted image Izgovor se vedno najde user posted image user posted image user posted image

- Se strinjam. Izgovorov je še več, ker tiste cunje v utilityu nič ne motijo, vsaj mene neuser posted image user posted image . Je pa fino, da ni treba vedno dile ven vlečt.

Ja, pa tašči jaz tudi ne puščam Sofije. O razlogih tudi raje ne user posted image

- jaz ga pa včasih pustim za kakšno urco, no, ene prakrat sem ga pustila. Bo pa v soboto prvič v večernem varstvu. Pride tašča k nam domov, da bo malega pomerkala, greva mi2 po dolgem času mal v lajfuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
22.3.2009 21:26:12   
RMRM
Slovenka - user posted image user posted image user posted image  za Sofijo. Tvoje dete je pa res pridno. Rože sadi, perilo pospravlja po dopustu.....user posted image user posted image

Didlina, če se ne motim, je zadnjič pisala, da bodo v nedeljo za kosilo imeli kar burek, ko gredo na pot. Nekako tako sem jaz razumela, torej da je danes potovala domov.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
22.3.2009 21:27:38   
slovenka
Midva sva imela doslej za ta mimi 'lajf' mojo sestro, sedaj pa itak imava varuško, pa bo še kdaj zvečer prišla za kako urco, sploh ko je sestra sedaj vse bolj user posted image - pa jo raje pustim pri miru user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?