Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko kaj ti ne gre .... ...ok.podnapisi......ne av-je ena. čaki, a ena tretja je par dni dojila, da je mami od tistega fantka dobila mleko, a tko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 demo,našega piknika uh samo mene pa ni gor, jaz jem pa pijem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:16:09
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 demo,našega piknika ni slabo.........sploh
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
AAAAAAADDIJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, grem na 7 del pogledat, če kej tam čvekajo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:16:38
|
|
|
|
Tina 28
|
no...kje je ta 200...men tko glabva štema in mam še težko noč pred sabo...tud če bo lahka...bom sam napol spala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:16:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko kaj ti ne gre .... ...ok.podnapisi......ne av-je ena. čaki, a ena tretja je par dni dojila, da je mami od tistega fantka dobila mleko, a tko sestic ........ mene je ena dojila,k je mela fantka,da je MOJA mami dobila mleko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:17:12
|
|
|
|
RMRM
|
Tina, po moje bo LJ najboljša varianta. Katera je dobra organizatorka?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:17:31
|
|
|
|
Samsa
|
Tini za mirno noč Pa na 7 del - TAKOJ!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:18:00
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem ravno zadnjič razmišljala, k je moja kolegica rekla, da ji je druga kolegica, ki je bla na obisku zvečer podojila tamalga...ker mu ona zvečer dodaja....ajej...a razumete? No, in mislim, da jaz pa ne bi mogla drugega fracka podojit...sploh če bi bil fant To je bilo včasih zelo aktualno na kmetih. Nimam predsodkov niti v današnjih časih. mene je ne av porodnjisnici ,je mela fantka,par dni dojila,da je mami dobla mleko kaj ti ne gre .... ...ok.podnapisi......ne av-je ena. čaki, a ena tretja je par dni dojila, da je mami od tistega fantka dobila mleko, a tko sestic ........ mene je ena dojila,k je mela fantka,da je MOJA mami dobila mleko ja rabim podnapise, kaj morem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:18:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa dobro, kaj delate zdej tuki. Pejmo dol s te kače.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:18:58
|
|
|
|
lunca14
|
e,končno 200,in lahko grem spat,jeeeeeeeeeee
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:19:10
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pa dobro, kaj delate zdej tuki. Pejmo dol s te kače. kot ukažeš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:20:04
|
|
|
|
lunca14
|
smo odpele in odplesale na nov del
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 22:22:11
|
|
|
|
Anonimen
|
...
|
|
|
zanositevawwaKoliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?prvi mesec (
37%)
2-3 mesece (
23%)
4-6 mesecev (
14%)
7-9 mesecev (
4%)
več kot 9 mesecev (
22%)
Število vseh glasov: 234Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!