Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oziroma...ne da se ti pisat,pa si cakala,da grem spat...samo si se za.j,evo mene aa, to pa ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jujujuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:17:21
|
|
|
|
slovenka
|
Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jujujuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Bruhuhu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:18:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, pridno dete - sploh pri rožah - sem glih prej sesala zemljo okrog lončnice v dnevni. Pa zemljo ful rada je Ojoj . Moja zdaj puza...pa sem rekla mozu,da me skrbi,zaradi televizorja,ker omarica ni k steni pritrjena,se lahko zvrne,recimo.In kam je otrok najprej sel,ko sem jo polozila na tla....direkt na omarico od tv . Poznamo, poznamo Dej,dej,le kaj naj tuki zvrne...edin ce ni Samson
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:18:21
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jujujuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Bruhuhu Kaj vidve rime iščeta?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jujujuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Bruhuhu Na juuuuuuuuuuuuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssss
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:20:00
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, zvrne? Hm, verjetno res ne... Imamo kar varno dnevno sobo Edino sedaj imamo na tej omarici eno trobentico, pa ji je že vse liste in cvetke potrgala - no ne vse, samo smo pa dobili pritožbo s strani trobentice, naj dojenčka krotimo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ti se sekiraš zaradi tega, jaz pa zaradi vseh pregriznjenih puzzlov. Danes je komaj rešil iz ust tiste drobne koščke, ki jih je Sara sesekljala v ustih. Ne moreš verjet kaj naredijo to njeni zobje. Za šalo pregrizne, tak da ne vem kaj čem naredit. Tak je žlehtna te dni, ker ji tele 4-ke ven rinejo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ej,da se ne bom mal sprehodila do socialne....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ej,da se ne bom mal sprehodila do socialne.... Drugače pa pri nas ni nič kaj takega dosegljivega Sari , edin puzzle ima kar samopostrežene.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:22:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ti se sekiraš zaradi tega, jaz pa zaradi vseh pregriznjenih puzzlov. Danes je komaj rešil iz ust tiste drobne koščke, ki jih je Sara sesekljala v ustih. Ne moreš verjet kaj naredijo to njeni zobje. Za šalo pregrizne, tak da ne vem kaj čem naredit. Tak je žlehtna te dni, ker ji tele 4-ke ven rinejo. ...kje je ze to.Mi cakamo modrostne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:22:59
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ti se sekiraš zaradi tega, jaz pa zaradi vseh pregriznjenih puzzlov. Danes je komaj rešil iz ust tiste drobne koščke, ki jih je Sara sesekljala v ustih. Ne moreš verjet kaj naredijo to njeni zobje. Za šalo pregrizne, tak da ne vem kaj čem naredit. Tak je žlehtna te dni, ker ji tele 4-ke ven rinejo. Naša pa puzel ne grize, samo razmetava jih - ali pa jih še bo, ko bo imela več zob Sem pa že slišala, ja, da so mamice pospravile puzle zaradi grizenja - samo meni to ni tak fuj kot pa zemlja
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:23:41
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ej,da se ne bom mal sprehodila do socialne.... ffff, me ne skrbi - pri nas moraš vse osebno do njih - to se ti pa ziher ne bo dalo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:24:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj ......dej ji mal za jest
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ej,da se ne bom mal sprehodila do socialne.... ffff, me ne skrbi - pri nas moraš vse osebno do njih - to se ti pa ziher ne bo dalo Imas prav...danes si lohk brez skrbi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:27:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. Kleo, modrostni ja. Veš kok je hudo, pa ne jamram, sam tole je res že zelo hudo, ko ti otrok v naročju joka in ves zaripel v lica HB vsaj je normalno z apetitom.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:28:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ojoj ......dej ji mal za jest No, ti bom vrnila, ko bo Meri navalila na zemljo Pa ko sem že na shrani. si - še ena današnja slikica - z našega vikenda - atovega - samo ga menda zdaj zdaj dobimo - samo da si malo okolico hiše zrihtamo, potem bomo pa lahko denar v vikend dali Ker notri ni nič opremljen, samo razgled je pa super lep. No, ampak Sofija prvič na travi:
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ti se sekiraš zaradi tega, jaz pa zaradi vseh pregriznjenih puzzlov. Danes je komaj rešil iz ust tiste drobne koščke, ki jih je Sara sesekljala v ustih. Ne moreš verjet kaj naredijo to njeni zobje. Za šalo pregrizne, tak da ne vem kaj čem naredit. Tak je žlehtna te dni, ker ji tele 4-ke ven rinejo. Naša pa puzel ne grize, samo razmetava jih - ali pa jih še bo, ko bo imela več zob Sem pa že slišala, ja, da so mamice pospravile puzle zaradi grizenja - samo meni to ni tak fuj kot pa zemlja Spoznavaš prve čare zapranih in zaflekanih cunj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:28:45
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. No, Didli, pa se zdaj poglej - normalno, da me skrbi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:30:06
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. No, Didli, pa se zdaj poglej - normalno, da me skrbi Didli, saj si dobre volje nocoj, a ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. No, Didli, pa se zdaj poglej - normalno, da me skrbi Veš kak bodo luštni naši z buškami, pa modricami? Ne, sej ne mislim tak resno. pač, to bodo dali vsi skozi, sam je zanimivo kok se jezimo za take nepotrebne stvari. Kaj šele bo, ko bodo okušali prvi alkohol
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:32:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. No, Didli, pa se zdaj poglej - normalno, da me skrbi Didli, saj si dobre volje nocoj, a ne? Itak, da sem. Sam mal me skrbi zarad puzzel, ko sem ji glih lepo kotiček uredila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. Kleo, modrostni ja. Veš kok je hudo, pa ne jamram, sam tole je res že zelo hudo, ko ti otrok v naročju joka in ves zaripel v lica HB vsaj je normalno z apetitom. Ja,saj vem,prav boscki so ,tile nasi tamali .Mojo so najbolj do zdaj stirke matrale. Slovenka,daj se kaj gor,ko si glih na shrani.si
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nizki štart.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?