|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
22.3.2009 23:33:34   
slovenka
Pa jaz sem zmeraj mislila, da ne bom norela okrog zemlje, zdaj pa ko vidim v ustih celo kepo zemlje, mava takoj šus v kopalnico, pa ji s prstom ven jemljem zemljo in spiram z vodo... Joj, ja, za alkohol bomo še vidli. Jaz sem skoraj bolj proti cigaretom ipd. kadečim zadevam user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
22.3.2009 23:34:07   
Anonimen
Drugač pa jaz grem, ker mam oči na minus. Se tipkamo kej jutr, kar ob tej uri, ker bo itak sonce cel dan in bomo valda zunaj user posted image

Nočko čveke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4077
22.3.2009 23:34:26   
Anonimen
Zdaj grem pa res v mize,sem toooooolk zaspana.Pa desca moram zbudit...........................hujsamuser posted image user posted image .
Lahko nocuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4078
22.3.2009 23:35:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Pa jaz sem zmeraj mislila, da ne bom norela okrog zemlje, zdaj pa ko vidim v ustih celo kepo zemlje, mava takoj šus v kopalnico, pa ji s prstom ven jemljem zemljo in spiram z vodo... Joj, ja, za alkohol bomo še vidli. Jaz sem skoraj bolj proti cigaretom ipd. kadečim zadevam user posted image user posted image user posted image

Še vse pride.user posted image

Zdej pa res grem.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
22.3.2009 23:35:49   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,daj se kaj gor,ko si glih na shrani.siuser posted image

Hm, zdaj ta smeško na koncu mi kaže, da me hecaš, tako da ne bom user posted image user posted image user posted image

Itak delam na članku, ga glih zaključujem, me že opozarjajo z uredništva... pa sedaj tu gor čaram...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
22.3.2009 23:36:03   
Anonimen

Zdaj grem pa res v mize,sem toooooolk zaspana.Pa desca moram zbudit...........................hujsamuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image A user posted image spada k hujšanju?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
22.3.2009 23:36:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Še vse pride.user posted image

Zdej pa res grem.

No,pa pejtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
22.3.2009 23:37:23   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image A user posted image spada k hujšanju?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

Itak......pa k lepotiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4083
22.3.2009 23:38:12   
Anonimen

Slovenka,daj se kaj gor,ko si glih na shrani.siuser posted image

Hm, zdaj ta smeško na koncu mi kaže, da me hecaš, tako da ne bom user posted image user posted image user posted image

Itak delam na članku, ga glih zaključujem, me že opozarjajo z uredništva... pa sedaj tu gor čaram...

Pridna si,pridna,to bo dnarjauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
22.3.2009 23:38:43   
Anonimen
Nocko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
22.3.2009 23:51:41   
Tina 28
oooo a sem vas ravno zamudila...user posted image

Kleo...bravo za varno vožnjo domov

Slovenka...upam, da se mala umiri glede rože...tale prst ni prav nič bo za male želodčke. Pa ful mi je smešno, k ma naša tamala isti sliček kot Sofija...samo ji ga skoraj nikoli ne dam gor, saj je tolk okrogla, da je čist zašponan okrog vratu...tvoji pa vidim na lepostojiuser posted image

Didli.
..jaz bi puzletud pospaavla, da se mi ne zaduši s kako plastiko...rajš jo mej na kakšni fajni dekci.

Mtinca in nya, RMRM...heloo pa lahko noč, kvidim, da ste tudi že ušle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
22.3.2009 23:53:10   
Tina 28

Itak......pa k lepotiuser posted image

hmmm....pa miljon vprašanjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
22.3.2009 23:53:17   
slovenka
Ja, Tina, sem si glih zdaj mislila, da se boš še ti pokazala user posted image Ampak te verjetno spet ni, a ne? No, saj je nedelja, moram tudi jaz v postlo počasi - samo ta članek še zmeraj zaključujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
22.3.2009 23:57:13   
Tina 28
Mal še čekiram tu gor...v bisvtu sem pa fuuul zaspana...in sem po zvezdah na sodišču mrknila...pa me je Anja prej zbudilauser posted image .

Smo bli cel dan zunaj in me je sonce kar izmučlo...blo je pa bajno. Je pa Anja danes tud travo šlatala in mi je šele kasnej kapnil, kaj ji je tko zanimiv....ja seveda, če je to njena prva izkušnja s sicer zlo malo in v bistvu lanskoletno travo...je bil tolk časa sam sneg. Nekaj zaplat je še...sam pomlad se pa lupiuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
23.3.2009 0:00:36   
Tina 28
Jaz mam zdaj probleme z urnikom spanja in hrane. Kmal se pa še ura zamenja. Anja kar noče več zaspat v vozičku ob 11.00...in zaspi mal po 12.00 in ker je pol že lačna se manj naspi (kako urco)...pa še po Nejca morva. Zdaj pa prakticiram dva dni kosilo ob 11.30 (kot v vrtcu) in pol spanje...bomo vidli. Se mi zdi, da smem le pridelala še en obrokuser posted image .

Moram mal pogruntat kako in kaj

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
23.3.2009 0:00:52   
slovenka
Tina, tako je bilo pri nas, ko smo kupili novo preprogo v dnevni - oranžen čupavec - in je tudi bila na začetku kar prestrašena, kaj je zdaj to pod prsti... Potem je pa začela veselo skakati po njej. Danes, ko je bila prvič na travi, je bila manj presenečena, verjetno zato, ker je bolj blaga od te preproge user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
23.3.2009 0:05:16   
slovenka
Mah, naš urnik je tudi čist mimo - dlje zdrži pokonci kot prej, zvečer bi bila pa še kar in kar na nogah, tako da še kar hodi spat tam ob 22h user posted image Zadnjič sem ugasnila luč in je bila 20 min čista tišina, jaz happy, kako je uspelo spanje, pa pridem v spalnico, ona pa v temi stoji v kinderpetu, čist tiho... user posted image Čez dan spi od 11-12.30, potem je pa danes spala še od 16.45 do 17.30. Pa toliko nori ves dan, ampak zvečer je pa tako živahna... Bomo lahko hodili poleti na fešte zvečer - na veselice in to, če bo tako vesela - bomo plesali in ciganske pečenke jedli do polnoči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
23.3.2009 0:07:52   
Tina 28
Ja...saj temu pri nas še ni za rečt trava...e pa zanimivouser posted image .

Drugače pa se mi zdi, da Anjo zdaj najbolj privlačijo micro delci. Vsam majhen košček ali tanko vrvico se loti pobirat...in moram skoz pazit...pa tud sesam vsak dan ...pometampa vsaj 5x, da se iz kuhinje ne nosi naprej v sobo.

Saj naša ne gre po kolenih...ampak puza....z rokami vleče telo za sabo ((s podlahtjo)...kot v vojski, ko trenirajo premikanje po jaškihuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
23.3.2009 0:11:28   
Tina 28

Mah, naš urnik je tudi čist mimo - dlje zdrži pokonci kot prej, zvečer bi bila pa še kar in kar na nogah, tako da še kar hodi spat tam ob 22h user posted image Zadnjič sem ugasnila luč in je bila 20 min čista tišina, jaz happy, kako je uspelo spanje, pa pridem v spalnico, ona pa v temi stoji v kinderpetu, čist tiho... user posted image Čez dan spi od 11-12.30, potem je pa danes spala še od 16.45 do 17.30. Pa toliko nori ves dan, ampak zvečer je pa tako živahna... Bomo lahko hodili poleti na fešte zvečer - na veselice in to, če bo tako vesela - bomo plesali in ciganske pečenke jedli do polnoči user posted image user posted image user posted image

No našiustreza podobno...samo, da jo jaz popoldanpol kar zbudim, če predolgo potegne. Zvečer pa tam do 20.30 zaspi. Sem pa prejšnji teden poskusila, če bi šla mal kasnej spat, in jo popoldan nisem več dala...je sicer res že ob 19.00 spala za noč...sam mislim, da je bla preveč utrujena.

Rada bi jo navadla, da bo pri enem letu šla 1x spat ob 12.00 za dalj časa in pol do večera nič več. Ne bi rada prišla ob 16.30 s službe in jo sam odložila spatuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
23.3.2009 7:19:37   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Kako kaj?

user posted image  in user posted image  sta že servirana.

Naj vam tekne!!!

Vse najboljše obmesečnikom za nazaj in za naprej user posted image  user posted image

Me med vikendom ni bilo tu na netu, ker sem imela comp na zdravljenju in globinskem čiščenjuuser posted image user posted image
Moram vam povedat, da sva bile v petek ( čeprav sem mislila, da bova šle v četrtek) z Laro v vrtcu na informativnem dnevu in je blilo blazno zanimivo - full so posrečeni mali čmrlji ( so hotli Laro kar obdržati pri njih user posted image )

Nadaljujem kasneje - ALARMuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
23.3.2009 7:40:40   
Samsa
AS - dobro opravite danes, želim vam čimmanj čakanja. user posted image user posted image user posted image
lonapo - vam pošiljam neštetouser posted image user posted image user posted image , da čimprej izginejo flekci

Berem, da junijčki oz. junijke postajajo pravi zobatci ( mi smo še zmeraj na dveh) - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo - super, da ste se lepo vrnili domov user posted image  in user posted image user posted image user posted image  Meri za postavljanje na noge

Se opravičujem, ker sem sigurno katero izpustila - ampak vsem želim čimveč zdravja, lepih dni, čimveč srečanj.... user posted image

Mi imamo danes kožno testiranje ( spet ) in upam, da ne bo trajalo tako dolgo kot prejšnjič ( 3 ure - samo HB je bila Lara full pridna ), tako da se priporočam za pikapoke. user posted image

Pogrešam ninny, polly80, marjetico... verjetno sem še kako izpustila.  Punce, javite se!!!!

< Sporočilo je popravil Samsa -- 23.3.2009 7:43:27 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
23.3.2009 8:48:51   
Anonimen
Ziga,Larauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4097
23.3.2009 9:05:15   
Anonimen
Pogrešam ninny, polly80, marjetico... verjetno sem še kako izpustila. Punce, javite se!!!!

dan

Samsa- dobro opravita na testiranjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
23.3.2009 9:07:18   
Anonimen
Pri nas je vse po starem, zobkov še vedno 6, pričakujem kmalu še vsaj dva,ker ima tako otečeno dlesen. Puzamo se naprej in nazaj tako, da jo moram po celem stanovanju lovit.
Zadnje dni mi spet lepo je, flašo imava samo zjutraj in zvečer, spimo po staremuser posted image user posted image

Nič,grem nazaj mal prebrat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4099
23.3.2009 9:14:22   
Anonimen
nya- se strinjam za seznamuser posted image , midve imava P šele 30.3.

grozljivke- jaz jih ne maram

slovenka- za mini dopustuser posted image user posted image user posted image

kleo- za pot nazaj in Merino postavljanje na nogiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

[

user posted image

user posted image

Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino.

po moje da smo bili vsi takiuser posted image user posted image mivka je bila njamiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?