Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 11:56:36
|
|
|
|
beyba
|
didlina prosim na zs kako ja z kavazzo... Lanapo sam da ste doma ostalo bo pa že.... kleopatra tut za tvojo punčko da se čimprej pozdravi, drugače ji pa s kremo lahko namesto po prsnem košu po pišamci mal namažeš da ni neposrednega stika s kožo, v dihala pa pride....kako kaj vstajanje in plazenje didlina, kleopatra ostale...ja spanje je hudič...bom rajš tiho.....smo pomoje vsi na istem.... Drekci pekci v plenicah so pa ratal zelo smrdat....ampak so od našihpkic tako da se nam nič ne gravža, vsaj meni ne, sam pa res včasih smrdi...pa tolk je da se res vprašaš od kod je prišlo..... Grozljivke -jst jih ne gledam ker jih ne maram, ne psiholoških in ne klavniških.... Kleopatra a je blo Tali všeč tista malenkost? IZVIRNO SPOROČILO: nya a ste vidle moj post za seznam? se strinjate? ja vic ve bil full dober-didlinin a ne? Hrana...jst eli solim ker če ne noče jesti že od samega začetka....kuham ji če se da isto ko nama, brez popra in ostalih začimb...počasi sem začela dodajat kake dišavnice in pa mleko(smetana, skuta), dam ji tut že malo palačinke, kjer je jajca za 6 odraslih za palačinke -2 jajaca-tako da je ravno za okus. Sem bla pa z njo na biomagnetni resonanci in ji kravje mleko škoduje tako da bomo probal prebekslat na kozje mleko... Spanje pri nas nič novega-zobkov mamo zaenkrat 5 ampak se vidi čisto bela š**** še za šestega....Hodimo že čisto lepo po dveh...novo je to da se je včeraj začela pobirat tudi brez opore ko pade. Tako da zdej če se spotakne in pade, se pobere sredi sobe in šiba naprej..... Mam ov predvčerajšnjem posnet filmček, sam zdele morm it kuhat kosilo za mojo pikico, tako da takoj ko bom mela spet kaj časa dobite nov filmček...ozirom pomoje ga bom lahko sam na FB dala, ker je za na shrani.si prevelik..... grem kuhat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 11:57:23
|
|
|
|
beyba
|
in pridem po več kot enem tednu in obrnem stran kkao že ooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 12:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Le daj filmček na FB. Elo tako rada gledam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 13:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ola Najprej spanje,bolje,bolje,nic ni jedla ponoci samo ene 3x se je zbudila,vstala ob 6.30 (sred noci)....zgleda ji ni vsec,ce jo kritiziram . Lunca,pejt mal spat.Pa moz naj tavelka2 malo porihta med tem casom. Beyba,Tali se ni vidla zapestnice,jo bo jutri,ko pridemo gor .Meri se plazi ful,hoce na nogice...bo treba se 1x pridt,da ji Ela se vstajanje in hojo demonstrira...samo ne se koj,mi je kar vsec,tko kot je . Sem bila pa zvecer in ponoci vsa "presrana"ker smo pisale o grozljivkah....RMRM sem te oponasala .Lunca,da bi pa z baterijo pod posteljo svetla...ni sans,saj si ne upam,lahko se kaj najdem . Zdajle tamala ze drugic spi . Sem imela pa delavno,smo dobili tete na obisk,pa sem pucala,pomivala,kuhala,pekla...ja,bla zlo pridna .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 14:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja,pa Meri je od tete-ima jih ze cez 80,dobila Kinder cokoladice.Sem ,pol mi je slo pa tko na smeh .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 14:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Meri ima danes 10m
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 14:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Meri ima danes 10m bravo Meri
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 14:42:33
|
|
|
|
lunca14
|
, en srček za vsak mesec,vse naj naj meri
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 14:48:08
|
|
|
|
lunca14
|
hvala punce za lepe želje,da bi se pop.naspala,in moj pazil na otroke ,to je tako,kot en hecen vic...........moj je šel,posel,stranka........kaj čem,nekdo mora denar služit.......pa saj ni tako strašno,enej in lun spita,maj je že odspal svoje,sedaj pa gleda petra pana,skupaj z mami,ki pije kavico.Saj mi nič ne manjka,prav fajn mi je ,mam tri luštne otročke,vsak s svojimi manami,a se jih da krotit. rmrm,naya.......zadnjič sta mi napisale par knjig o psihologiji otrok,nekam sem si zapisala,a sedaj ne najdem tega pildka,a mi lahko še enkrat napišeta naslove knjig,moram naštudirat maja,ker ga resno meče puberteta,pa ga ne bi rada zgubila
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 15:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca za srcke . Saj se mi je zdelo,da je tvoje spanje bolj misija nemogoce ,saj imas prav,verjamem,da se zabavas s tvojimi tini miniji,samo vcasih pase malo tudi cez dan kako kitico odsmrcat. Jaz se kavo popijem,pa greva ven.Je sonce,samo mraz in veter. Aja Beyba,hvala za nasvet za Justa.Ji bom res kar bodi namazala .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 16:37:39
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla...kako ste kaj...vidim, da podobno kot pri nas Midve danes nisva nič vozičkali, ker tooooolk piha, da kar žvižga in stvari nosi okol (smetke...ne kole ). Pa bi Anji hudo delal in še zvrne mi voziček. Sva šli dopoldan do mami in atija na kavo...pol pa spat in pucat. Zdaj mam vse lepo...smo hotli še drugo rundo mam obiskat, pa je bla tko zaspana, da sem jo prej sam odložilapa je že pančala. Res nas zdaj ritem spanja matra. Je pa moj prišel šele ob 12.00, ker so bli na Pokluk in sem zvečer rekla, da če misli pit, naj rajš gor prespi. Če me je kaj groza je vožnja pod vplivom. In je dobro izkoristil lump. Tko, dazdaj počakam, da malo odspi in pol gremo k "tašči" mal Anjo peljat, da jih čimprej v memoriy da (mormo zdaj po malem Anjo na mamo navadit, ker jo bo dvigala v vrtcu za kaki dve urci...bom skoraj sigurno mela podaljšano.bivanje..od 11.30-16.00..in bo Anja šla v vrtec sam južnat pa spat...pol me pa pri mami počaka). Mi smo to vsi zmenjen..vsi zadovoljen...le Anja se mora še strinjat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 16:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 , en srček za vsak mesec,vse naj naj meri Podpis.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 16:38:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo pa zdej malo ven, ker je nehalo pihat, pa sonček je.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 16:39:11
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 , en srček za vsak mesec,vse naj naj meri Podpis. Ps še jaz...so tko fletni srčki...za Meri...k je tak srček
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 16:41:43
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mi gremo pa zdej malo ven, ker je nehalo pihat, pa sonček je. Men je pa kar na bed usekal...k je res sonček..in sem upala, da bo pop. kaj manj pihalo...pa še kar na fuul. če bi bla v mestu je vsaj mal zavetja...tui je pa cesta med polji in pol vleče ko pr norcih.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 16:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, srčki so prekrasni, kot Meri. Mi gremo zdej, bom Saro ostrigla danes, da se bodo lasje malo zgostili. Bo šlo cca 5 centi stran lask. Bodo pa za v album.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 17:10:15
|
|
|
|
lunca14
|
pa naj bo en srček še za vse nas
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 19:19:10
|
|
|
|
Cofijana
|
zivjo kako ste da vam po dovgem casu pisem. Sem imela komp neki pokvarjen tako da vam lahko zdaj napisem no da vam povem Jan je spet neki bolan zobka se za enkrat se ni pomoje bo kmalu shodil ker se ze spusti pa malo stoji na nogah sej ostalo vam pa se jutri napisem moram janu noska spucat lepo se imejte pa se jutri slismo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 20:23:00
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 , en srček za vsak mesec,vse naj naj meri Podpis. Ps še jaz...so tko fletni srčki...za Meri...k je tak srček se strinjam. Srčki za srčico.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 20:26:18
|
|
|
|
RMRM
|
Didlina, vajina Sara mora imet pa že ful dolge laske. A to si jo zadaj strigla? Jaz sem Lukasa danes en cm spredaj, mu je šlo že na učke, je zdej čist tapravi fant. Lunca, ti bom napisala naslove, če mi danes ne uspe, pa jutri, ok? Zdej grem namreč na randi. Z likalnikom. Sem mu popoldne obljubila, da zvečer ziher pridem . Vas kasnej pridem še mal prebrat, pridno tipkajte.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 20:33:39
|
|
|
|
lonapo
|
Čer, kleo-jst ful rada grozljivke gledam, ampak me je potem dolg časa strah .Sem pa brala na infekcijski eno hudo knjigo-srhljivko: Evangelji po Satanu-prvih 200 strani je mal kriza, ker je kr nagravžno, drugih 300 je pa ok. Sem pa v tem času poleg te knjige prebrala še Da Vincijevo šifro- se pravi 1300 strani v treh dnevih-jah to je pa infekcijska. Nya- sem vidla tvoj predlog, samo mi do 1.aprila še ne bomo imeli posvetovalnice,smo jo zaradi bolezni že 3x prstavli. No mi smo Žiga včerej spet peljali na infekcijsko, je celo noč bruhal, jokal ko zmešan, čez dan je postal apatičen, samo ležal in oči obračal okrog. No potem smo imeli zaplet v Zd za pridobitev napotnice .No medtem se je mali fajn pokakal(je imel tudi ful trd trebušček in čisto napihnjen) in smo prišli na infekcijsko blazno dobre volje in so nas valjda domov poslal. No potem je dfant spal v kosu 12 ur, danes ful jedel v glavnem smo premagali rota virus , se je pa zjutraj zbudil s fleki po celem telesu, najhuje je v spodnjem delu trebuha, na desnem pregibu komolca, pa par flekov ima po nogiceh. Zdej ne vem al je to kakšna alergija al se mu spet kaj kuha, oz a smo spet kej domov prnesl.Sem ga skopala pa fino z bepanthenom po vsem telesu namazala, pa da jutri visim kaj bo in potem če ne bo kul, takoj nazaj k dežurnemu. Men se bo kr snel počas.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 21:01:37
|
|
|
|
lunca14
|
lonapo............ma,kaj je to z vami,iz ene bolezni v drugo,res ti nič ne zavidam,in vem,da si pod hudim stesom,in upam,res močno upam,da bo to hitro za vami in da bo spet pikec zdrav in rasposajen,kot je bil.Ne vem,kaj naj ti napišem,da bi ti kaj pomagalo,le to,da bom mislila na vas in prosila angelčke naj vas čuvajo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 21:05:33
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla pupe, kako ste kaj? Mi smo domov z naše ga tini mini dopusta. Imeli smo se ful fajn, ko smo prišli v sobo v hotelu, je bila Sofija tako navdušena, je tako migala in hotela takoj vse raziskati... Vreme je bilo fajn, smo bili v Bernardinu in ta hrib kar ustavi veter. No, v četrtek tako še ni fejst pihalo in smo imeli tako lep sprehod do Portoroža, pa Sofija je kako urco spala v vozičku, tako da sta ati in mami imela še čas za svoje pogovore... v petek smo po mojem predavanju pa šli do Pirana in potem na kopanje v super bazen v Bernardinu. No glejte to: No, ampak je tudi fajn biti (spet) doma
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 21:10:03
|
|
|
|
lunca14
|
rmrm............ja si pa frajerka,mami trem otročkom,pa gre v soboto zvečer na randi...........glej,da ne boš ti plačala pijače in varno likalno pot domov ...............................ni panike,napiši,ko boš mela čas,ko prideš iz randija,pa ne preveč pare spuščat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.3.2009 21:12:31
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka.......... ma,kaj ste rezerviral samo za vaju bazen..........zgleda,tako,kot v kaki mehiški limonadi-kičasto ..........važičke ste uživale 100/h-saj je prav
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?