|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
21.3.2009 11:56:36   
beyba
didlina prosim na zs kako ja z kavazzo...

Lanapo user posted image user posted image user posted image user posted image sam da ste doma ostalo bo pa že....

kleopatrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tut za tvojo punčko da se čimprej pozdravi, drugače ji pa s kremo lahko namesto po prsnem košu po pišamci mal namažeš da ni neposrednega stika s kožo, v dihala pa pride....kako kaj vstajanje in plazenje

didlina, kleopatra ostale...ja spanje je hudič...bom rajš tiho.....smo pomoje vsi na istem....

Drekci pekci v plenicah so pa ratal zelo smrdat....ampak so od našihpkic tako da se nam nič ne gravža, vsaj meni ne, sam pa res včasih smrdi...pa tolk je da se res vprašaš od kod je prišlo.....

Grozljivke -jst jih ne gledam ker jih ne maram, ne psiholoških in ne klavniških....

Kleopatra a je blo Tali všeč tista malenkost?

IZVIRNO SPOROČILO: nya

a ste vidle moj post za seznam?

se strinjate?

ja

user posted image

vic ve bil full dober-didlinin a ne?

Hrana...jst eli solim ker če ne noče jesti že od samega začetka....kuham ji če se da isto ko nama, brez popra in ostalih začimb...počasi sem začela dodajat kake dišavnice in pa mleko(smetana, skuta), dam ji tut že malo palačinke, kjer je jajca za 6 odraslih za palačinke -2 jajaca-tako da je ravno za okus. Sem bla pa z njo na biomagnetni resonanci in ji kravje mleko škoduje tako da bomo probal prebekslat na kozje mleko...

Spanje pri nas nič novega-zobkov mamo zaenkrat 5 ampak se vidi čisto bela š**** še za šestega....Hodimo že čisto lepo po dveh...novo je to da se je včeraj začela pobirat tudi brez opore ko pade. Tako da zdej če se spotakne in pade, se pobere sredi sobe in šiba naprej..... Mam ov predvčerajšnjem posnet filmček, sam zdele morm it kuhat kosilo za mojo pikico, tako da takoj ko bom mela spet kaj časa dobite nov filmček...ozirom pomoje ga bom lahko sam na FB dala, ker je za na shrani.si prevelik.....

grem kuhat

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
21.3.2009 11:57:23   
beyba
in pridem po več kot enem tednu in obrnem stran kkao že

ooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
21.3.2009 12:02:10   
Anonimen
Le daj filmček na FB. Elo tako rada gledam.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
21.3.2009 13:58:21   
Anonimen
Olauser posted image

Najprej spanje,bolje,bolje,nic ni jedla ponoci samo ene 3x se je zbudila,vstala ob 6.30user posted image user posted image (sred noci)....zgleda ji ni vsec,ce jo kritiziramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lunca,pejt mal spat.Pa moz naj tavelka2 malo porihta med tem casom.
Beyba,Tali se ni vidla zapestnice,jo bo jutri,ko pridemo goruser posted image .Meri se plazi ful,hoce na nogice...bo treba se 1x pridt,da ji Ela se vstajanje in hojo demonstrira...samo ne se koj,mi je kar vsec,tko kot jeuser posted image .

Sem bila pa zvecer in ponoci vsa "presrana"ker smo pisale o grozljivkah....RMRM sem te oponasalauser posted image .Lunca,da bi pa z baterijo pod posteljo svetla...ni sans,saj si ne upam,lahko se kaj najdemuser posted image user posted image .

Zdajle tamala ze drugic spiuser posted image .
Sem imela pa delavno,smo dobili tete na obisk,pa sem pucala,pomivala,kuhala,pekla...ja,bla zlo pridnauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3979
21.3.2009 14:00:15   
Anonimen
Aja,pa Meri je od tete-ima jih ze cez 80,dobila Kinder cokoladice.Sem user posted image ,pol mi je slo pa tko na smehuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
21.3.2009 14:04:15   
Anonimen
Meri ima danes 10muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
21.3.2009 14:15:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Meri ima danes 10muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

bravo Meri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3982
21.3.2009 14:42:33   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

user posted image user posted image en srček za vsak mesec,vse naj naj meriuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
21.3.2009 14:48:08   
lunca14
user posted image user posted image hvala punce za lepe želje,da bi se pop.naspala,in moj pazil na otrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,to je tako,kot en hecen vic...........moj je šel,posel,stranka........kaj čem,nekdo mora denar služit.......pa saj ni tako strašno,enej in lun spita,maj je že odspal svoje,sedaj pa gleda petra pana,skupaj z mami,ki pije kavico.Saj mi nič ne manjka,prav fajn mi jeuser posted image ,mam tri luštne otročke,vsak s svojimi manami,a se jih da krotit.
rmrm,naya.......zadnjič sta mi napisale par knjig o psihologiji otrok,nekam sem si zapisala,a sedaj ne najdem tega pildka,a mi lahko še enkrat napišeta naslove knjig,moram naštudirat maja,ker ga resno meče puberteta,pa ga ne bi rada zgubilauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
21.3.2009 15:29:29   
Anonimen
luncauser posted image za srckeuser posted image user posted image .
Saj se mi je zdelo,da je tvoje spanje bolj misija nemogoceuser posted image user posted image ,saj imas prav,verjamem,da se zabavas s tvojimi tini miniji,samo vcasih pase malo tudi cez dan kako kitico odsmrcat.
Jaz se kavo popijem,pa greva ven.Je sonce,samo mraz in veter.

Aja Beyba,hvala za nasvet za Justa.Ji bom res kar bodi namazalauser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
21.3.2009 16:37:39   
Tina 28
ojla...kako ste kaj...vidim, da podobno kot pri nas

Midve danes nisva nič vozičkali, ker tooooolk piha, da kar žvižga in stvari nosi okol (smetke...ne koleuser posted image ). Pa bi Anji hudo delal in še zvrne mi voziček. Sva šli dopoldan do mami in atija na kavo...pol pa spat in pucat. Zdaj mam vse lepo...smo hotli še drugo rundo mam obiskat, pa je bla tko zaspana, da sem jo prej sam odložilapa je že pančala. Res nas zdaj ritem spanja matra.

Je pa moj prišel šele ob 12.00, ker so bli na Pokluk in sem zvečer rekla, da če misli pit, naj rajš gor prespi. Če me je kaj groza je vožnja pod vplivom. In je dobro izkoristil lump.user posted image

Tko, dazdaj počakam, da malo odspi in pol gremo k "tašči" mal Anjo peljat, da jih čimprej v memoriy da (mormo zdaj po malem Anjo na mamo navadit, ker jo bo dvigala v vrtcu za kaki dve urci...bom skoraj sigurno mela podaljšano.bivanje..od 11.30-16.00..in bo Anja šla v vrtec sam južnat pa spat...pol me pa pri mami počaka).

Mi smo to vsi zmenjen..vsi zadovoljen...le Anja se mora še strinjatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
21.3.2009 16:37:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

user posted image user posted image en srček za vsak mesec,vse naj naj meriuser posted image user posted image

Podpis.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
21.3.2009 16:38:55   
Anonimen
Mi gremo pa zdej malo ven, ker je nehalo pihat, pa sonček je.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
21.3.2009 16:39:11   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Podpis.user posted image

Ps še jaz...so tko fletni srčki...za Meri...k je tak srčekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
21.3.2009 16:41:43   
Tina 28

Mi gremo pa zdej malo ven, ker je nehalo pihat, pa sonček je.user posted image

Men je pa kar na bed usekal...k je res sonček..in sem upala, da bo pop. kaj manj pihalo...pa še kar na fuul. če bi bla v mestu je vsaj mal zavetja...tui je pa cesta med polji in pol vleče ko pr norcih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
21.3.2009 16:43:33   
Anonimen
Ja, srčki so prekrasni, kot Meri.user posted image

Mi gremo zdej, bom Saro ostrigla danes, da se bodo lasje malo zgostili.user posted image Bo šlo cca 5 centi stran lask.user posted image Bodo pa za v album.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
21.3.2009 17:10:15   
lunca14
user posted image

pa naj bo en srček še za vse nas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
21.3.2009 19:19:10   
Cofijana
zivjo kako ste da vam po dovgem casu pisem. Sem imela komp neki pokvarjen tako da vam lahko zdaj napisem no da vam povem Jan je spet neki bolan zobka se za enkrat se ni pomoje bo kmalu  shodil ker se ze spusti pa malo stoji na nogah  sej ostalo vam pa se jutri napisem moram janu noska spucat lepo se imejte pa se jutri slismouser posted image

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
21.3.2009 20:23:00   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Podpis.user posted image

Ps še jaz...so tko fletni srčki...za Meri...k je tak srčekuser posted image

se strinjam. Srčki za srčico.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
21.3.2009 20:26:18   
RMRM
Didlina, vajina Sara mora imet pa že ful dolge laske. A to si jo zadaj strigla? Jaz sem Lukasa danes en cm spredaj, mu je šlo že na učke, je zdej čist tapravi fant.user posted image

Lunca, ti bom napisala naslove, če mi danes ne uspe, pa jutri, ok? Zdej grem namreč na randi. Z likalnikom. Sem mu popoldne obljubila, da zvečer ziher pridem user posted image user posted image user posted image .

Vas kasnej pridem še mal prebrat, pridno tipkajte. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
21.3.2009 20:33:39   
lonapo
Čer,
kleo-jst ful rada grozljivke gledam, ampak me je potem dolg časa strahuser posted image user posted image .Sem pa brala na infekcijski eno hudo knjigo-srhljivko: Evangelji po Satanu-prvih 200 strani je mal kriza, ker je kr nagravžno, drugih 300 je pa ok. Sem pa v tem času poleg te knjige prebrala še Da Vincijevo šifro- se pravi 1300 strani v treh dnevih-jah to je pa infekcijska.
Nya- sem vidla tvoj predlog, samo mi do 1.aprila še ne bomo imeli posvetovalnice,smo jo zaradi bolezni že 3x prstavli.

No mi smo Žiga včerej spet peljali na infekcijsko, je celo noč bruhal, jokal ko zmešan, čez dan je postal apatičen, samo ležal in oči obračal okrog. No potem smo imeli zaplet v Zd za pridobitev napotniceuser posted image .No medtem se je mali fajn pokakal(je imel tudi ful trd trebušček in čisto napihnjen) in smo prišli na infekcijsko blazno dobre volje in so nas valjda domov poslal. No potem je dfant spal v kosu 12 ur, danes ful jedel v glavnem smo premagali rota virususer posted image , se je pa zjutraj zbudil s fleki po celem telesu, najhuje je v spodnjem delu trebuha, na desnem pregibu komolca, pa par flekov ima po nogiceh. Zdej ne vem al je to kakšna alergija al se mu spet kaj kuha, oz a smo spet kej domov prnesl.Sem ga skopala pa fino z bepanthenom po vsem telesu namazala, pa da jutri visim kaj bo in potem če ne bo kul, takoj nazaj k dežurnemu.
Men se bo kr snel počas.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
21.3.2009 21:01:37   
lunca14
lonapo............ma,kaj je to z vami,iz ene bolezni v drugo,res ti nič ne zavidam,in vem,da si pod hudim stesom,in upam,res močno upam,da bo to hitro za vami in da bo spet pikec zdrav in rasposajen,kot je bil.Ne vem,kaj naj ti napišem,da bi ti kaj pomagalo,le to,da bom mislila na vas in prosila angelčke naj vas čuvajo.

user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
21.3.2009 21:05:33   
slovenka
Ojla pupe,

kako ste kaj? Mi smo domov z naše ga tini mini dopusta. Imeli smo se ful fajn, ko smo prišli v sobo v hotelu, je bila Sofija tako navdušena, je tako migala in hotela takoj vse raziskati... Vreme je bilo fajn, smo bili v Bernardinu in ta hrib kar ustavi veter. No, v četrtek tako še ni fejst pihalo in smo imeli tako lep sprehod do Portoroža, pa Sofija je kako urco spala v vozičku, tako da sta ati in mami imela še čas za svoje pogovore... v petek smo po mojem predavanju pa šli do Pirana in potem na kopanje v super bazen v Bernardinu. No glejte to:

user posted image

No, ampak je tudi fajn biti (spet) doma user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
21.3.2009 21:10:03   
lunca14
rmrm............ja si pa frajerka,mami trem otročkom,pa gre v soboto zvečer na randi...........glej,da ne boš ti plačala pijače in varno likalno pot domovuser posted image ...............................ni panike,napiši,ko boš mela čas,ko prideš iz randija,pa ne preveč pare spuščatuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
21.3.2009 21:12:31   
lunca14
slovenka..........user posted image user posted image user posted image ma,kaj ste rezerviral samo za vaju bazen..........zgleda,tako,kot v kaki mehiški limonadi-kičastouser posted image ..........važičke ste uživale 100/h-saj je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?