|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
28.5.2009 11:34:30   
Ploha
ej ulla: kako to na slikomatu vidš druge slikce?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
28.5.2009 11:36:36   
krtekxx
Jaz bom pa danes sendvič jedla, ke se mi samo zase res ne da kuhat.
Mi gremo pa v sredo na morje.
Vprašanje: a je pametno imet ta mali bazenček za dojenčka takole na morju, da bi dete čofotalo? Ker ji je voda (to nima po meni) zelo všeč.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
28.5.2009 11:43:31   
ronja
in za določene stvari jst mne da mislim, ampak vem da jih delam pravuser posted image pa če cel svet drgač misli - njihov problemuser posted image katastrofa, ane.

hehe, ni katstrofa, če delaš po svoje - samo fajn je, če veš, da ni vedno samo ena pot do cilja... Tako kot si rekla na uni temi: za nekoga bo nekaj čisto ok, ker je v taki situaciji, zate pa ne, ker si v drugačni. Zato pravim, da je treba večkrat pogledat še okoliščine...
Recimo meni se zdi prav, da Lejlo dojim ponoči, dokler pač to še rabi. Samo meni ni problem ponoči se zbudit in jo podojit. Če bi mela 39 let, pa bi rabila veliko spanja kot krtexx, potem bi se pa verjetno odločila tako kot ona... In čeprav se mi zdi prav, da jo polno dojim, se mi njeno ne zdi narobe - pač za njeno situacijo je to najboljše - boljše, da je mala zvečer na flaši in ima zadovoljno naspano mami...
Al pa cesta pa kabliuser posted image : ti maš veliko bajto, pa ni problem kablov umaknit, pri nas je vse tuto kompleto na 38 kvadratih, nimam kam dat stvari, jih pa rabimo... Valjda potem bolj pizdim, da se ne bi kaj naredilo... Mamo pa povsod naokoli pločnike in se mi ni treba glih na trepalnice metat, da bo mala šla lepo čez cesto in zato to sploh ni problem - vi mate pa povsod cesto okoli in normalno, da si živčna, če se ti Ula zvira po svoje.

Štekaš, kaj mislim? Ni samo 1 prav, čeprav imaš neko idealno sliko, kaj vse bi bilo fino za otroka... To je tko kot tisti nasveti: vsak dan pojej eno jabolko, pa pest suhih marelic, pa mandljev, pa tega pa unga... pa na koncu bi bil ko slon, če bi vse, kar je dobro pojest na dan, dejansko pojeduuser posted image . Isto je z gibanjem, pa nego telesa, pa ne vem še čim... vse je dobro delat redno- pa valjda bi glih crnil, če bi hotel to dejanko izvajat...

Tako je tudi dobro, da ma otrok ful placa za igrat, pa da je veliko na tleh, pa da ga veliko nosiš, pa da ma mamo blizu, pa da ma vseeno tudi dovolj miru, pa da dovolj spi, pa da ga ne siliš spat, pa.... 10001 stvar - ne moreš vsem zadostit. Ti maš veliko prostora in dvorišče pred hišo, kar je dobro za tamalo, mi mamo mir v hiši, kar je tudi dobro za tamalouser posted image . Nekdo bo otroka vsak teden peljal v galerijo, pa je to tudi lahko fajn za otroka (ne za dojenčka, pol, ko jim začne to dogajat), jaz ju bom pa v Zoo, pa je to tudi dobro (isto ne za dojenčka, njim je vseeno, samo da je svež zrak).
Fajn je, da je neka raznolikost, da jim daš več stvari na izbiro, vendar je hkrati fajn tudi, da je neka rutina, da ni preveč vsega, ker se potem zasitijo, pa ker nimajo nobenega občutka varnosti, če ni nobene konstante v njihovem življenju... Koliko mora bit raznolikosti in koliko konstante je pa spet od otroka do otroka ful različno - Lejla je najbolj srečna doma, bližnja igrišča ma še kolikotoliko rada, vse, kar je dlje, ji je pa že skor muka - oz. ona bi potem kar kmalu šla nazaj domu, če bi bilo po njeno. Ronja že od malega - več kot dogaja, boljše je... tak da rečt, to je pa prav, pa konec, je precej nehvaležno...

Doma kuhana kosila, narejena iz sveže zelenjave, so super za otroka. Pa vendar: če mama še komi stoji, potem je boljše, da odpre frutek, pa ga z ljubeznijo zdeva malemu kot pa da se na pol pretrga, pa skuha tisto kosilo, potem pa nima ne žicev, ne potrpljenja, ne moči se zezat z otrokom, da poje... Če mama v kuhi uživa, super, če ji je muka, je boljše kaj drugega...

itd,itd... sej me štekašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
28.5.2009 11:43:54   
ronja
Jaz bom pa danes sendvič jedla, ke se mi samo zase res ne da kuhat.

kje so pa fantje?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
28.5.2009 11:46:36   
ronja
Vprašanje: a je pametno imet ta mali bazenček za dojenčka takole na morju, da bi dete čofotalo? Ker ji je voda (to nima po meni) zelo všeč.

otroci majo vsi ful radi vodo, če nimajo slabih izkušenj z njo. Po moje je tak bazenček fajn met - tamali ful uživajo - samo da daš eno marelo čez, da ga ne opeče, pa da si skoz zraven,d a se ne utopi (sicer pa: kam bi pa hodila stran od 6 mesečnega deteta?user posted image ) Mi smo ga že kupili in Ronja ga je že sprobala za vikend pri dediju na morju, Lejla ga pa še bo, ko bomo na morju. Zdaj je nisem hotela dat not, ker je bila voda cela mastna od Ronjine zaščitne kreme (valjda smo jo namazali prej)user posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
28.5.2009 12:05:03   
kiara24
o bejbe,

se vam jaz ISKRENO OPRAVIČIM,  za ta izpat s sestrično! Ni bilo tako mišejeno kot je napisano, mah sej ni važen se ne mislim zapenat.

Kako ste kaj? Midve sva naredili že eno turo fajn, sedaj sva se pa ravno najedli.

Bejbe dajte mi povedat ali se bo Klara bala v masažni banji bit, k jo danes dobimouser posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
28.5.2009 12:15:06   
ronja
če je ne boš priklopla,  neuser posted image . mogoče ji bojo mehurčki všeč, ni pa nujno... začni na izi

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
28.5.2009 12:30:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ej ulla: kako to na slikomatu vidš druge slikce?

ja tm k nalagaš, spodi so pa slike...pol pa tm klikneš prikaži vse, pa jih maš ful strani...

krtexx bazenček je super po moje...sam more otrok sedet sam takrat.

Štekaš, kaj mislim? Ni samo 1 prav, čeprav imaš neko idealno sliko, kaj vse bi bilo fino za otroka...

štekam, štekam, sam še zmeri - zame je samo 1 pravuser posted image ni pa nujno da je ta prav tud zate, sam to pa spet ne pomi da morta zame bit dva pravauser posted image

matr, men je neo na tlah zaspal, pa ga v mojo postlo nesem in se zbudi, pa se zravn vležem in mu uturim joško, je zaspal ko je trikrat potegnil, jaz pa ko je prvičuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
28.5.2009 13:08:58   
tjasssa
ojjj babe žabe,

se počas poslavljam od vasuser posted image , jutri gremo na morček, in se vračamo šele 15.6., vas bom kr mal pogrešala, sploh te neumnosti k jih klatite cele dneveuser posted image , neee sej se hecam........
morm vse spakirat ooooo kok krame rabmo raj ne pomislmuser posted image
mogoče mi bo pa dragi posodu njegov prenosni računalnik , k v kampu je clo brezžični internet, pa se vam kaj oglasim, če bo cajtuser posted image  ste bolš k vsak pediteruser posted image    sem se že tok  naučila od vasuser posted image  da sploh ne rabmo več pediatrauser posted image user posted image  

uživite PA NE SE KREGAT, da ne bomo mel kakšna neurja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
28.5.2009 13:26:29   
krtekxx
Samo meni ni problem ponoči se zbudit in jo podojit. Če bi mela 39 let, pa bi rabila veliko spanja kot krtexx, potem bi se pa verjetno odločila tako kot ona...

Ronja, pa kaj me ti opravljaš, da nič ne razumem, čeprav nisem blond? Če je tle kaj govora o dojenju, potem ti moram povedati, da je moja pobožna želja ne dojit ponoči, sam, ker glih najbolj ne molim, bo verjetno uslišana šele čez kako leto, dve. Danes ponoči sem jo podojila ene...4x (od 10h do 6h). Glede dodajanja raznih kašic pa se mi zdi, da glede na zadnjo težo (250g + v 10 dneh) res nima smisla hitet. Tako da dobi po ene 2 žlički zelo redke polente na dan, koliko je pa pride v njen želodček, je pa vprašanje.
Bazenček: naša punca naredi tak rastur v tisti mali kadici kjer jo kopam, ko maha z vsemi 4-mi, da jo bom na morju dala po moje v takle majhen bazenček. Ma je ne bom pustila same 2 uri noter, brez skrbi. Po moje jo bom držala tako kot pri kopanju. Sicer sama zelo rada sedi tako, da se drži za prste na moji roki (v ta položaj se tudi sama dvigne iz polsedečega) vendar pa verjetno res še ni čas za daljše obremenjevanje hrbtenice.
Ena mi je rekla, da morska voda ni OK za tako male otročke, temveč naj bi se jo mešalo s sladko vodo.

Ronja, ta mala dva sta v vrtcu. Ja a si mislila, da ju imam doma? Meni je zaenkrat imet vse tri hud problem, ker sta kot sršena takrat, ko moram dojit - najprej fejst brenčita, pol pa napadeta.

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
28.5.2009 13:27:21   
krtekxx
morm vse spakirat ooooo kok krame rabmo raj ne pomislm

Dej, napiši seznam, d abom še jaz vedela, kaj je treba vzet s sabo.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
28.5.2009 13:31:32   
Anonimen
tjasssa uživaj....sam to bo pa res škoda, ker boš naša pametovanja zamudila, a nebi raj doma ostala user posted image user posted image user posted image

krtexx ronja bl mal spremlja, pa najbrž ni na tekočem kako in kaj, je sam vidla da dodajaš, pa je najbrž misla, da zato, da bi mela ponoč miruser posted image ker večina res zato začne....

slana voda je pa čist super za dojenčke, neprimerna je bazenska, zato jst tud naših ne vozim v bazene, pa tud men se gravžajo, čist po praviciuser posted image

evo, jst zelenjavno župo kuham, pa mogoč bom kako palačinko spekla - morm videt kak se bojo ostali člani kej obnašali pa če si zaslužijouser posted image

res, dons sma pa ko crnjen konj, ma nč od mene...

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
28.5.2009 13:32:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

no, tole pa mene tud zanima, ker men se pa ne zdi, da bi tolk blazno velik blo treba jematuser posted image pa me res zanimakaj ve vzamete za otroke zravnuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
28.5.2009 14:09:07   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

no, tole pa mene tud zanima, ker men se pa ne zdi, da bi tolk blazno velik blo treba jematuser posted image pa me res zanimakaj ve vzamete za otroke zravnuser posted image

ja jst tud ne kompliciram, par gat, vozičk, pa brisačo pa čau pero user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
28.5.2009 14:30:34   
snikolina

Men bi tut prou prišel user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
28.5.2009 14:34:43   
tjasssa
user posted image punce, ne se hecat krame je ogromn:
gremo za 16 dni!!

kozmetika za otroka:
plenice 3 paketi
fiziološka 3 paketi
sončna krema
trdo milo
palčke za ušesa
vata
toplomer
svečke za zbijanje temperature
kapljice D3
mokri robčki za brisanje ritke in rok
glavničekuser posted image ker Neli ma že dolgo čupco,
škarjice za nohte
hladilna krema za ritko

OBLAČILA:
RAJ NE BOM NAŠTEVALA , ogromn stvari ker neveš kakšen bo vreme sploh zdy k je mal zahladil
( bodiji dolg kratek tokav, enako hlače, majčke, jopice bombažne, pa trenirke bombaže, štunfki, kapice...)
povijalne plenice ker široko povijamo
brisače za kopanje 3 kos
brisača za na plažo 1 kos
DEKICE 1X TOPLA, 2X BOMBAŽNA
tetra pleničke

OSTALA KRAMA:

VOZIČEK
LUPINCA
STOLČEK 
IGRALNI CENTER ( da bo čimveč na tleh....)
PENE ZA NA PLAŽO PA PRED PRIKOLO
PAR IGRAČK
BAZENČEK
FLAŠKE, DUDE
ADAPTIRANO MLEKO
ČAJ
VODA

mah zihr sem še kj pozabla........
kje sva pol še midva.............vse brisače + posteljnina+serveti, cunje, čevlji, hrana
MOJ BO ŠE SURF VLAČU DOLuser posted image

JAH POMOJE NAS SPLOH ČEZ MEJO NE BODO SPUSTL!!user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
28.5.2009 14:52:39   
Jancci
Ja no, itak, da se ful tega nabere....

Moj je zadnjič (ena maj) skor znoru.. šli smo v hotel, all inclusive (prvič in zadnjič v lajfu!! user posted image ) in sem mela poleg nekaj svojih cot in vsega tega kar si ti naštela (razen hrane seveda) sabo še:
- moj mali sesalec (kako nej pa drgač nos pucam vsako jutro?)
- šprico razrečenega čistila za fleke super 10 (itak vse skos pride ko se ona ornk sprosti), sem mela 7 bodijev za 5 dni, pa itak, da sem jih mogla prat in sušit

Pa drgač res znam kam it na izy.. za 3 tedne popotovanja sem imela vedno en velik ruzak, pa še ta napol prazen.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
28.5.2009 14:56:51   
krtekxx
Ulla, sem se mal hecala s temle z Ronjo. Spanja bi pa res rabila precej več. Sem bolj zaspane sorte, ampak zato pa bolj efektivna ko sem budna.
Tjassa - hvala za seznam.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
28.5.2009 15:12:58   
Jancci
Namest, da bi bla na morju pa brskam in brskam in sem ne vem točno kako izbrskala Kr en brlog.
Bejba svaka čast!! Super si!!!  user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
28.5.2009 15:36:03   
Anonimen
a dej!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4320
28.5.2009 16:27:42   
farfala
Joj, 3 dni sem mela pokvarjen računalnik, ba berem in berem in berem, pa vedno nove strani zraven prihajajo!! Pa kaj nimate nič drugega za delat ali kajuser posted image da bi jaz v miru vse prebrala že enkrat??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
28.5.2009 16:28:14   
Ploha
ker blog to,...ja bi tud brala,..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
28.5.2009 17:01:42   
kiara24
bejbe huda banja.... ni cajta sploh danes da bi se vam oglašala.

Dejte mi povedat kolk časa pa bodejo ven zobki, ker pri nas je vedno huje tole z zobmi. Kar cmevka skoz nekaj, ko jo tok boli, bogica moja.

Dobro da imam jantarejvo ogrlico malo pa res pomaga ker zjutra ko je ni imela je bilo katastrofa.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
28.5.2009 20:37:50   
Anonimen
Pa kaj nimate nič drugega za delat ali kaj

user posted image

ker blog to,...ja bi tud brala,

ja beriuser posted image

Dejte mi povedat kolk časa pa bodejo ven zobki, ker pri nas je vedno huje tole z zobmi. Kar cmevka skoz nekaj, ko jo tok boli, bogica moja.

kiara zobki hodijo ven nekaj dni, najhuje je takrat, ko predira dlesen, to otroka boli, je pa res samo par dni. je pa tko, da starši pa čakamo zobke po cele meseceuser posted image pa za vse so zobki kriviuser posted image sam dejansko je pa tko - ko boš zagledla zobek zun, pa če je bla prej par dni sitna, pol je bla zarad zobka...ne moe pa bit tečna zarad zoba cel mesec al pa še dljeuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
28.5.2009 20:42:10   
kiara24
ok. tolk da bom vedela.

sedaj ima vneto ritko že par dni, pa se sploh ne pocajta, mislim da je to zaradi zobkov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

cool*
urska*

kako ste se počutili med nosečnostjo?

slabo (20%)

veselo (50%)

sexy (15%)

mučno (15%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!