Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma let, pa da si mi takoj nazaj (prfoksa sem, ni kej) ankul puzabla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2009 22:12:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:13:08
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma let, pa da si mi takoj nazaj (prfoksa sem, ni kej) ankul puzabla
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:13:35
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: a ti v šoli delaš???
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:13:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha no a kera ve, nekaj sm vs uprašala???? a to za alergijo misliš? čist odvisno, lohk čez mesece tud. bod pozorna, če bi več jokala, pa se napenjala, bruhala, mela krče in tko. zakaj pa dodajaš?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:16:42
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma let, pa da si mi takoj nazaj (prfoksa sem, ni kej) S5 jem piškote. Sem zrofkala še ene navadne - une baby k so za tiramisu. Jih je moja draga babica zadnjič za Meto prnesla. Pa sem nekak ugotovila, da se bojo do takrat, ko jih bo Meta lohk jedla že pokvarili in zdej se pač ne bojo mogli. pol mam pa samo še čokolade.... Aja.. pa kakav zraven pijem!
< Sporočilo je popravil Jancci -- 27.5.2009 22:21:03 >
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:18:21
|
|
|
|
Anonimen
|
zmeša, včasih jo prepričam, da tudi kaj nese v smeti, vsekakor mora pomagat pri tehtanju.. joj to men tud dela, kolk je luštna po celem stanovanju pol smeti pobira, jst jo pa tak hvalim, da kr raste....pa v kopalnci tepihe nagliha, če so slučajno kej zgužvani pa ko se grem tuširat, mi gre v spalnico pižamo iskat, pa plenico mi prinese, če neo bruhne, ma vse jo lohk naštelam, sam jo je res treba ful hvlit, kok je super pa pridna pa najboljša in tko aja, zdej šteje kao in se tuširam prej, pa gleda une flaške tam na banji pa pravi - mami flašo ma. mami eno flašo ma. mami tri pet flaše ma to zdej skoz gon- tri pet tri pet kekse mam...tri pet bibe so
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:19:21
|
|
|
|
sonček33
|
nia ma nisem stroga, sam mula je kt uni v šoli, ko je najbl zanimiv bi šli oni na Wc, nima kej med našo debato okol hodt plohca, jap v šoli, glede alergije bodo pa drugorodke povedale, jaz nimam pojma
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:20:39
|
|
|
|
sonček33
|
ulla priznej da nis šla sam na wc ampak si še v kuhno zavila
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:20:59
|
|
|
|
Ploha
|
sem samo probala, ker ko bom na izpite hodila mi bo mami merkala Meto, pa če bo lačna ji bom flašo dala, se mi hudo zdi, da joka, ker je lačna, jest sem pa recimo na izpitu ona ji pa ne more potem kej dost pomagat,...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:22:47
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: a OŠ a SS?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:23:28
|
|
|
|
sonček33
|
oš
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:23:57
|
|
|
|
Jancci
|
A ni ql tale bike? A poznate?? Tko se mi zdi otroku prijazno, da te ne gleda tja v rit!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:25:00
|
|
|
|
sonček33
|
jancci je hud je
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:28:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ulla priznej da nis šla sam na wc ampak si še v kuhno zavila res je pa da ti še povem kaj se mi je zgodlo - to je zihr blo za kazn vzamem mlek iz hladilnika in hočem narest ena dva požirka iz tetrapaka, pa tko z sunkom nekak nagnem in si zlijem ene pol litra mleka direkt za vrat
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:29:50
|
|
|
|
sonček33
|
eee bog te kaznio
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:30:53
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni ql tale bike? A poznate?? Tko se mi zdi otroku prijazno, da te ne gleda tja v rit! sam iz prakse ti povem, da je bolš da te vrt gleda tkole direkt vse pokasirra, direkt v faco mu piha, pa žužki, pa da ne govorim da je teb ful napot in slabš vidiš in je več možnosti da obrneš obadva na kaki luknji...če je pa zadi je pa lepo zaščiten s tvojim telesom, pa še tko fajn se lohk nate nasloni in mal zadrema
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:31:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 eee bog te kaznio bastard! kok je le mogu bit tak, pa sploh ne verjamem vanj
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:34:13
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 A ni ql tale bike? A poznate?? Tko se mi zdi otroku prijazno, da te ne gleda tja v rit! sam iz prakse ti povem, da je bolš da te vrt gleda tkole direkt vse pokasirra, direkt v faco mu piha, pa žužki, pa da ne govorim da je teb ful napot in slabš vidiš in je več možnosti da obrneš obadva na kaki luknji...če je pa zadi je pa lepo zaščiten s tvojim telesom, pa še tko fajn se lohk nate nasloni in mal zadrema Maš vrjetno prav! Ko bom pa velka, pa bom mela 3 otroke ( ) si bom pa tega privoščla!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:34:53
|
|
|
|
sonček33
|
bastard! kok je le mogu bit tak, pa sploh ne verjamem vanj sej glih zato
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:41:21
|
|
|
|
ronja
|
ploha, stisni si mleko, pa naj ji tisto daje, pa bo najbolj ziher. bicikl:po moje je boljše zadnji zic, ker tisti imajo še naslonjalo za glavo, sprednji ga pa nimajo, ker ne smejo bit tok visoki, da lahko ti kaj čez vidiš. In pol če fejst zabremzaš, revežu odnese glavo nazaj... mam rajši, da je zadaj nekaj, da jo ustavi... Pa treba je gledat, da je naslonjalo za glavo bolj nazaj od zica, al pa da ma lukno - da je plac za čelado, skratka. jaz razmišljam, kaj je bolj varno: dva zica na biciklu ali ena prikolica zadaj... ker jaz mam že zdaj 2 kiri sladoledi vas pa zanimajo? eni so malo po svoje...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:44:04
|
|
|
|
sonček33
|
ronja, sam meni je pa prikolica čist nevarna...že zgleda mi tako, pa sploh k vidim, da eni res čist male otroke tko vozijo, še dojenčke
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
kiri sladoledi vas pa zanimajo? eni so malo po svoje... vseh 12 al kolk že ploha a tko. res, probi si stisnt, če bo šlo, najbolj ziher in brez problemov.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 22:53:12
|
|
|
|
kiara24
|
barba- ja ti pripada, jaz sem ga dobila , pa že tudi zagonila Ja ja saj tako sem mislila, jaz ji sedaj še ne mislim mešat okusov pol jih bom ko bo že probala vso tako zelenjavo itak greva pa čisto počasi, se nič ne mudi. Špinačko sem ugotovila da ji ful bolj sede kot korenček. Ronja- super za sladolede, jaz bi jih tudi naredila. Jutri če bo čas grem pa po cvetove bezgove, da naredim šabeso Sonček- kolk je kjut , vidim da že lepo tudi flaško drži. Niia- saj jaz tudi še nisem dobila enega dneva več. Mislim da so bile prej tiskane pogodbe kot pa sem jaz rodila a ja pa hotla sem vam povedat da mi je v vrtu kar nekaj stavri stolklo. Moram nabavit mrežo, pa da jo čez napeljeva da nama ne fenta vsega toča, kaj bom pa Klari za jest dajala. Grem nini nani, mojadva oba že spita. Nočka babe žabe
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2009 23:03:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.