ronja
|
mogoče še samo touser posted image ...dokler sem imela enega otroka sem mogoče veliko bolj primerjala z ostalimi... danes, ko imam dva pa kr enega z drugim in še bolj vidim kolk so si različni pa čeprav iz istega gnezdauser posted image ...pri prvem sem še mislila, da sem sama zaslužna user posted image za to, da tako lepo zaspi v svoji postelji, se pridno in dosti sam igra na tleh, jamra, če je preveč na rokah,... premalo časa v dnevu sem se družila s tistimi mamicami, ki so imele svoje otroke veliko na rokah in sem zato mislila, da je to bolj njihova želja kot pa želja otrokuser posted image ...evo, zdaj si pa lahk sama skusim in se kr doma prepričam kako stvari stojijouser posted image . hehe, mimi, pri nas je bilo pa ravno obratno: pri prvi sva mislila, da pač očitno nekaj hudo narobe delava, da dete ni šans, da zaspi zvečer, pa se hoče skoz nosit... NO, pri drugi pa vidiva, da so pač različni - hvalabogu;) mimi, jaz sem pisala z Ronjo v rokah, ma krizo, ker je bila cepljena, vročina in ej čist bošček... Zdaj je sicer v posteljici, si je želela it - oz. je bila za, da jo odložim. Lejla pa kar spi - verjetno tudi od cepljenja - hvalabogu, da nimata obe hkrati krize... Sem klicala dohtarco, pa je rekla, da naj ji dam več calpola (najprej sem dala 2,5 ml, potem čez nekaj ur sem ji dala že 5 - je rekla, da je za take velike je 7,5 ml čisto normalna doza - naenkrat, seveda). Zdaj je malo prijel, pa upam, da bo vse ok. rekla je, da je normalno, da je na 4. cepljenje najhujši odziv, ker ima otrok že imunski sistem izoblikovan... Pa da naj bi bilo do jutri vse ok - v 48ih urah naj bi izzvenelo. Tak da sem Ronji obljubila, da se bo jutri boljša počutila, danes se bo pač cartala, pa če bo še vročina, ji bom dala spet calpol. me je bilo kar mal strah, ker še nikoli ni mela take reakcije na cepljenje - mal sitnobe, pa zaspana, to ja, ne pa takole - 39,5 z navadnim termometrom pod pazduho... glede spanja: jaz sem srečna, pa kadarkoli spita, sam da spita - da sta potem zadovoljni . jaz itak ne rabim dosti - sem očitno prebolela bolezen in zdaj sem "stara". Sem se prej ulegla, da bom še jaz zaspala, ko sem Lejlo dojila, pa nisem mogla zaspat - pa nič ne spim zadnje čase - včeraj sem ponoči naredila še dekco za Lejlo, tako poletno, bombažno iz kosmate flanele, da je fuuuul mehka, pa kr luštno je ratala... in sem šla spat neki čez 1, pol se je ne vem kdaj Lejla dojila in potem je vstala klasično ob 4.30. Neki časa sem jo mela jaz, potem mal lubi, ker je moral itak na teren, pa je zgodaj vstal (sem ga še jaz zbudla, da ne bi zaspal, hehe, tak ti je to, ko maš otroke, lahko zbujaš ljudi ob pol šestih ). NO, potem smo pa ob 5:30 dokončno vstale. Ampak nikako da zdaj zaspim . Pa se mi zdi, da mi ne bi škodlo, samo prisilit se pa tut ne morem... jaz bom danes naredila zdrobove enostavne štruklje, lubi je na terenu, mala rabi pa eno bolj lahko hrano, da bo vsaj kaj pojedla... mogoče še kako zelenjavno juhco zraven.
|