|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
28.5.2009 9:21:50   
mimi30
tolk enih tem ste načele (hrti, nogomet, sodelovanje pri kuhanju, uhajanje na druge teme forumauser posted image ,...) da dans sploh nisem vedla kje začetuser posted image ...včeri sem si pa rane lizala po ocvrtih lignjih user posted image in iskala lesena igrala na spletu....tolk se mi je luštalo teh lignjev pol mi je bilo pa tako slabo, da sem mogla okus s sladoledom dol potlačtuser posted image .l...o igralih pa raj ne bi so take cene, da te prbije (nimamo pa nobenga mojstra pr hišuser posted image oz. mamo sam še za nogo na tablo pritrdit nima cajtauser posted image user posted image ).

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
28.5.2009 9:24:32   
Anonimen
.kdaj je konc tega tekočega kakanja

k so na zrezkihuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
28.5.2009 9:25:17   
snikolina
Dobro jutro, bejbe kako ste kej??

Pri nas je bla akcija celo noč, na uro in pol se je zbujal in nekaj jokcal zraven, pa še ene trikrat me je vgriznil za bradavico-znoriš!! Madona kako to boli user posted image user posted image user posted image   !!

Glede Kiare in sestrične: ne vem kaj naj rečem, štekam obe in obema dam prav. Morta pa se pogovorit o tem. Konec koncev pa, vedno se bo nekdo našel, ki bo komentiral odnos do otroka, pa najsi bo to sorodnik, sosed ali prijatelj. Žal tako je, in jaz nisem izjema. Upam, da se pobotata.user posted image user posted image user posted image user posted image

RONJA, dej še sem dostavi kaj tistega tvojega sladoleda, če je še kej ostalo, seveda,user posted image user posted image user posted image

Drugače pa: sonček sije, Anže spi-zakaj bi ponoči, če lahko čez dan, a ne? Pralni stroj pere plenice, kuhna je v razsulu, še nisem nič pospravila od zajtrka, kave se mi ne pije sami, lena sem za znoret, pa še vedno se mi pica s tuno in extra cheese-om je. Bo treba resno v akcijo stopit. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 28.5.2009 9:26:50 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
28.5.2009 9:41:48   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

zakaj bi ponoči, če lahko čez dan, a ne?

Itak! Pri nas je danes ista pesem  user posted image
Nej mi prosim ena reče da je danes taka luna!!!??!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
28.5.2009 9:42:30   
Anonimen
joj babe jst sem tolk zaspanauser posted image tamal pa čist divji tamle na tlehuser posted image

kaj čem kuhat donsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4280
28.5.2009 9:58:01   
mimi30
špela je pa ful zaspana, sam spat pa nočeuser posted image ...zdajle si je spet joško mal zborilauser posted image , jo drži v ustih zraven pa oči okol obračauser posted image ...pol bo pa zadremala in ko jo bom odložlabo takoj oči odprlauser posted image ...kot že 3x danes.

nč ne bomo kuhal mamo polne rokeuser posted image ...kej simpluser posted image ...lahk kr makaroneuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
28.5.2009 9:59:39   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

zakaj bi ponoči, če lahko čez dan, a ne?

Itak! Pri nas je danes ista pesem  user posted image
Nej mi prosim ena reče da je danes taka luna!!!??!

nč ne bouser posted image , lunca je bla 24.-ega polna...mogoč je pa sprememba vremena krivauser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
28.5.2009 9:59:43   
Anonimen
uu vidiš, makaronov že par dni nismouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
28.5.2009 10:01:44   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

uu vidiš, makaronov že par dni nismouser posted image

lahk s tuno, če mate radi je hitr fertik...ne rabiš bit dost domauser posted image

mi gremo pa dans v avstrijo...rab kera kej iz ikee?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
28.5.2009 10:02:43   
mimi30
pa še vedno se mi pica s tuno in extra cheese-om je. Bo treba resno v akcijo stopit. user posted image user posted image user posted image

snikolina, a to kam hodte al sama nardiš?

Neposredna povezava do sporočila: 4285
28.5.2009 10:04:01   
Anonimen
.rab kera kej iz ikee?

matr ej, a veš da bi res rabla, dve roli blaga, 6 evrof po roliuser posted image

grem pofotkat vzorcuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4286
28.5.2009 10:08:41   
mimi30
kje boš fotkala, v katalogu?...povej stran

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
28.5.2009 10:10:14   
Anonimen
evo, lej tole, če boš natrofla kje, mam zavese na pol narjene, pa premal blagauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
28.5.2009 10:12:03   
mimi30
tako ma pa nejc posteljninouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
28.5.2009 10:14:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

tako ma pa nejc posteljninouser posted image

no, mi bi mel pa zaveseuser posted image

a bi šlo?

bo vsaj konkreten razlog pol, da se dobimauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
28.5.2009 10:14:47   
snikolina

pa še vedno se mi pica s tuno in extra cheese-om je. Bo treba resno v akcijo stopit. user posted image user posted image user posted image

snikolina, a to kam hodte al sama nardiš?

Če sama nardim je s šunko, suho slamao, papriko, čebulo in sirom, tole s tuno pa dvojnim sirom pa grem popapat v picerijo KUKI-takoj za ovinkom iz Slov.Bistrice proti Poljčanam. Tko dobr nardijo, pa unga sira in tune je fuulll. Njami. Drugače pa hodimo v picerijo Toskana, če se ne motim, na teznem-majo res odlične pice.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
28.5.2009 10:15:27   
Jancci
A kera ve, če se na tale rr da feeds naštimat??

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
28.5.2009 10:15:33   
mimi30
sem že sprintala in spravla...bom pogledala
probi se za torek za avto zment

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
28.5.2009 10:18:02   
mimi30
snikolina, tegale Kukija bom še mogla sprobatuser posted image ...ja, na Teznem so pa res dobre...kaj smeška, ki se oblizuje niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4294
28.5.2009 10:18:15   
Anonimen
matr ej, gledam mal na slikomatu, kak slike to punce objavljajouser posted image katastrofa....,a če bi moja pupa to počela - resno bi se nad sabo in svojo vzgojo zamisnlauser posted image

sem že sprintala in spravla...bom pogledala
probi se za torek za avto zment

no dej plisuser posted image
v torek bi pa eventuelno šlouser posted image mi smo tolk skomplicirani, sej vemuser posted image
a ti gnar nakažem zdej, al ti ga pol dam, pa mi založiš? men je vseen, ti povejuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4295
28.5.2009 10:19:38   
mimi30
februarke so že v tretjem deluuser posted image ...kolk strani že rabiš, da greš v nov del?....sem mal pokukala k njim in imajo dost in neke lušne seznameuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
28.5.2009 10:22:00   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

no dej plisuser posted image
v torek bi pa eventuelno šlouser posted image mi smo tolk skomplicirani, sej vemuser posted image
a ti gnar nakažem zdej, al ti ga pol dam, pa mi založiš? men je vseen, ti povejuser posted image

bom prvo pogledala, če bom sploh dobla oz. najdla pa se pol v tork za dnar al ne dnar user posted image zmenva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
28.5.2009 10:23:53   
Anonimen
aha, no kuluser posted image

kaj bi jst brez tebeuser posted image (pa sebeuser posted image )

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 28.5.2009 10:24:13 >

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
28.5.2009 10:30:05   
Anonimen
matr mi en pajk tamle visi, ma prov pred nosom mi binglja, tko da ga še ignorirat ne morm, pa se ful trudim user posted image
sam sem tolk lena, da se mi nič ne da ukrenit v zvezi s temuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4299
28.5.2009 11:22:55   
ronja
mogoče še samo touser posted image ...dokler sem imela enega otroka sem mogoče veliko bolj primerjala z ostalimi... danes, ko imam dva pa kr enega z drugim in še bolj vidim kolk so si različni pa čeprav iz istega gnezdauser posted image ...pri prvem sem še mislila, da sem sama zaslužna user posted image za to, da tako lepo zaspi v svoji postelji, se pridno in dosti sam igra na tleh, jamra, če je preveč na rokah,... premalo časa v dnevu sem se družila s tistimi mamicami, ki so imele svoje otroke veliko na rokah in sem zato mislila, da je to bolj njihova želja kot pa želja otrokuser posted image ...evo, zdaj si pa lahk sama skusim in se kr doma prepričam kako stvari stojijouser posted image .

hehe, mimi, pri nas je bilo pa ravno obratno: pri prvi sva mislila, da pač očitno nekaj hudo narobe delava, da dete ni šans, da zaspi zvečer, pa se hoče skoz nosit... NO, pri drugi pa vidiva, da so pač različni - hvalabogu;)

mimi, jaz sem pisala z Ronjo v rokah, ma krizo, ker je bila cepljena, vročina in ej čist bošček... Zdaj je sicer v posteljici, si je želela it - oz. je bila za, da jo odložim. Lejla pa kar spi - verjetno tudi od cepljenja - hvalabogu, da nimata obe hkrati krize... Sem klicala dohtarco, pa je rekla, da naj ji dam več calpola (najprej sem dala 2,5 ml, potem čez nekaj ur sem ji dala že 5 - je rekla, da je za take velike je 7,5 ml čisto normalna doza - naenkrat, seveda). Zdaj je malo prijel, pa upam, da bo vse ok. rekla je, da je normalno, da je na 4. cepljenje najhujši odziv, ker ima otrok že imunski sistem izoblikovan... Pa da naj bi bilo do jutri vse ok - v 48ih urah naj bi izzvenelo. Tak da sem Ronji obljubila, da se bo jutri boljša počutila, danes se bo pač cartala, pa če bo še vročina, ji bom dala spet calpol. me je bilo kar mal strah, ker še nikoli ni mela take reakcije na cepljenje - mal sitnobe, pa zaspana, to ja, ne pa takole - 39,5 z navadnim termometrom pod pazduho...

glede spanja: jaz sem srečna, pa kadarkoli spita, sam da spita - da sta potem zadovoljniuser posted image . jaz itak ne rabim dosti - sem očitno prebolela bolezen in zdaj sem "stara". Sem se prej ulegla, da bom še jaz zaspala, ko sem Lejlo dojila, pa nisem mogla zaspat - pa nič ne spim zadnje čase - včeraj sem ponoči naredila še dekco za Lejlo, tako poletno, bombažno iz kosmate flanele, da je fuuuul mehka, pa kr luštno je ratala... in sem šla spat neki čez 1, pol se je ne vem kdaj Lejla dojila in potem je vstala klasično ob 4.30. Neki časa sem jo mela jaz, potem mal lubi, ker je moral itak na teren, pa je zgodaj vstal (sem ga še jaz zbudla, da ne bi zaspal, hehe, tak ti je to, ko maš otroke, lahko zbujaš ljudi ob pol šestihuser posted image ). NO, potem smo pa ob 5:30 dokončno vstale. Ampak nikako da zdaj zaspimuser posted image . Pa se mi zdi, da mi ne bi škodlo, samo prisilit se pa tut ne morem...

jaz bom danes naredila zdrobove enostavne štruklje, lubi je na terenu, mala rabi pa eno bolj lahko hrano, da bo vsaj kaj pojedla... mogoče še kako zelenjavno juhco zraven.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.