Zvezdica
|
Evo mene.. naš mali se sam še kotali po stanovanju, pa noge tlači v usta pa mu ne rata, pol pa dobesedno popeni drgač je pa super tale, jst sem bla skeptična, sem hotla navadno, sam je moj tolk zapel...pol se je pa res fajn obnesla...patronažna je pa tud rekla, da tolk dobre še ni vidla, da te k majo to oblikovano dno, so navadno smotane, tale je pa mega. je pa od o.k. baby jast tud hotla navadno, moj prinesel to, ker mamo tud stojal od ok baby in sem pr prvem kopanju ugotovila da je super. pa kok sem najedala mojmu Jaz imam namen kupit fliperja, a to ima katera? imeli pri liamu, imeli bomo tudi pri patriku, ker je zkon. zdaj se 1x tednsko kopamo v banji, vsak dan se pa namakamo v čebriku, mali pa skoz vriska. ulla - a misliš, da res ni nevarno?, ker plenička mu je tanataboljša khurde - se strinjam z ullo, ti pride pa te mine jast sem bla tud prestrašena zarad plenice, k naš se 5x obrne...nikoli ne veš, pa sem mu v mullerju kupila eno ninico in zdaj moram še kako nabavit, ker je tale že čist boga. Ko jo operem že tuli...zato rabim dve. Ronja, 12 domačih sladoledov, pa ti si super jast pa nima časa za orenk kosilo nardit . mam kr slabo vest. Tole je pa naš cukr Sonček, res je cuker ma ne, zdej za junij sm se zresnla, se držim nazaj, če mi rata študij in izpiti tako kot sm se zamislna, vas vabim na tortice,.... ti sam izpite nared, kavico pa tko že čakam vzamem mlek iz hladilnika in hočem narest ena dva požirka iz tetrapaka, pa tko z sunkom nekak nagnem in si zlijem ene pol litra mleka direkt za vrat edin prav, kaj pa piješ iz tetra paka, to moj dela, jast pa pi.darim zraven, ker me full moti evo, zdaj sem mogla it malo previt...sem jo v roki držala ona ga je lepo nadevala in ji je vse gor po hrbtu zlezlo...vse ji je bilo treba preoblečt...kdaj je konc tega tekočega kakanja vsak dan se to vsaj 3x vprašam, zdaj odkar pa dodajam, pa tolk pokaka, da ne zdrži plenica. Danes sem hotla prav pofotkat, ker tolk šita skup ne spravi niti en velik človek se vam jaz ISKRENO OPRAVIČIM, za ta izpat s sestrično! Ni bilo tako mišejeno kot je napisano, mah sej ni važen se ne mislim zapenat. ni panike, le da ni bilo preveč hude krvi in da sta se popedenali. se počas poslavljam od vas , jutri gremo na morček, in se vračamo šele 15.6., UŽIVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! punce, ne se hecat krame je ogromn: gremo za 16 dni!! ma kot da greste za tri m In zdej rabim en nasvet: kako ozdraveti do jutri, do vikenda, ko bo cela familja doma in jaz ne smem bit bolna. Simptomi: T cca 38, boleče grlo, kosti, glava... pod kovter, pa pust drugim da delajo . Čimprej se zrihtaj. Pa ravno danes mora imeti slab dan ko sem sama. Če bo jutri s5 tko ga peljem k P, ker res ne vem kaj je to. Niia, to je mel od kolegice mali v tem obdobju (4 m), pa ga je peljala k P in je blo vse ok. Da pa zna sanja oz pdoživčlja dnevne dogodke in ga verjetno vrže iz tira kak dogodek. Se je pa nehalo po tednu dni. Bemti ste naklofale Zdaj me pa vrat boli... grem mojmu težit za masažo