|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
28.5.2009 22:21:56   
Ploha
ja evo ugotovila, moti me srkanje župe, še najbolj me moti CMOKANJEEEEEE, men grejo kocine pokonc, mislm tega pa res ne prebavljam, jst ponavad doma vstanem in grem od mize, pa ne da se mi gravža, na živce mi gre tu mač,...evo zdele sm prou razkurjena če pomislm, in da slišm tist zvok cmokanja,....
ja pa kr neki mi je pitje kavice, mislm, k vidm mojga on nemogoče, da ne dobi kave, pomoje da ni sposobn začet delat, pomoje je to sam navada, kr neki tale kufe, mrbit zato tko mislm, k sama ne pijem kave, pa vsi so misll, k sm začela v štalo zutri hodt da bom začela, ja pa zakaj, to je pa ja kr neki,...če spim 8 ur, lahko kamot vstanem in se zbrihtam, če pa spim 2 urci, me nuben super duper kufe nau zbrihtov,..kaj pa vem,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
28.5.2009 22:25:21   
Ploha
aja pa tist, k se ti neki med zobmi nabere, k začnejo nek pritisk al kva že v ustih delat, k pol potegjejo tist zvok,...
aja pa če mamo za južno recimo mlečn gres, pa pol kršn krompir pa meso,...grem umes obvezno talar pomit,...evo na konc bom ugotovila, da mene ful stvari moti user posted image user posted image user posted image user posted image
grem se u sobo učit, ker kle nam nč nardila,..sej al sm kle al pa na FB-zdj sm čist obsedena s FB,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
28.5.2009 22:27:14   
Anonimen
je rekla da je nč ne moti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
28.5.2009 22:36:13   
farfala
Oj mimi, mislim, da sem kar jaz tista blond in starejša mami. Poleti bom 39. Vsi v familiji so bili ful presenečeni, da ne rečem šokirani, ko so zvedli, da sem nosečauser posted image . Nekateri še zdaj rečejo, ko pojamram, da me boli križ:ja,ja otroke je treba met mlad! Pa ko da sem 60 let stara al kaj. Vse je relativno.Nosečnost je bila brez zapletov, čeprav ne jem mesa (kolk je šele tu bilo pripombuser posted image , porod je trajal 2 uri, Samo je zdrav...Dejansko se počutim mlado, otroci pa te še pomladijo, je moje mnenje. Le zakaj se toliko obremenjujemo z leti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
28.5.2009 22:40:50   
Anonimen
farfala, moja mami je tud mela še pri 38 in 41user posted image zdej pa skoz pravi da tko nima cajt bit starauser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
28.5.2009 22:48:48   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: farfala
Nosečnost je bila brez zapletov, čeprav ne jem mesa

a sam ti ne ješ, a cela familija ne?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
28.5.2009 22:50:01   
kiara24
joj kolk klofate zadnje dni, a hočte prhitet februarčiceuser posted image

Sem gledala CSI, to mi je pa tolk kul.

Naš je bila tudi danes tečka in to ful, ne vem kako to. Samo da sem jo odložila je jokcala. Pa skoraj nič ni spala samo 3 krat po pol urce kar je zelo malo.

Ulla- drugače ima na sp. čeljusti dve beli dolgi črti, tako da jaz mislim, da ji nagajajo zobki.

Joj a kar na morje greste nekatere že, no jaz grem pa šele čez 14 dni za en teden. Upam, da bo vreme lepo.

Grem kar lepo spančkat, ker sem zmatrana danes, sem bial v vrtu in ga plela, pa mi ni ratalo vse bom še jutri malo. Pa Klara danes ni mogla zjutraj spat tako da sva že od pol sedmih zjutraj pokonci. No ona že spi, jaz pa še okrog strašim.

Mirno nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
28.5.2009 22:55:30   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

samo jaz ne, drugim pa res ne bi viljevala, kaj naj jejo. Je pa zanimivo, da ta večji tud ni nek velik ljubitelj mesa.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
28.5.2009 22:56:10   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

farfala, moja mami je tud mela še pri 38 in 41user posted image zdej pa skoz pravi da tko nima cajt bit starauser posted image

A ni to fajn!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
28.5.2009 22:58:28   
Anonimen
Ulla- drugače ima na sp. čeljusti dve beli dolgi črti, tako da jaz mislim, da ji nagajajo zobki.

sej pravim, če so zobki, bojo v parih dneh zun, če ne pa ni to.

grem leč, sm pa mal utrujenauser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4360
28.5.2009 22:59:59   
farfala
A se vaši ta miceni tud že tolk oglašajo? Samo spušča zadnje dneve take hecne glasove nekaj med cviljenjem zavor (višji toni) in nekakšnim ukanjem (nižji toni). Je ful smešno.Ma pevec bouser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
28.5.2009 23:01:49   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

samo jaz ne, drugim pa res ne bi viljevala, kaj naj jejo. Je pa zanimivo, da ta večji tud ni nek velik ljubitelj mesa.

aha, hvala. sem vprašala zarad uvajanja GH, k ti verjetn boš pol uvajala tut meso al kako? k jaz sem tut vege, sam zadnje čase ful razmišljam o tem uvajanju pa tko; itak je najprej sadje pa zelenjava, pol pa drugo, tko da mam še čas. k po resnic povedan, kej več od čevapov al pa pečenice speč ne znam naredit, nikol nisem nič z mesom kuhala, pa se mal sprašujem, kako bo...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
28.5.2009 23:03:51   
khurde
ja, moja se oglaša k zmešana. in ko vpije, mi kar piska v ušesih. user posted image  ima pa kar velik glasovni razpon, ja. user posted image  pa jakost tut. user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
28.5.2009 23:04:28   
Anonimen
khurde sej ni neka znanost...zelenjavno župco znaš narest, od začetka boš še mal piščančka dala notri, pa pol kako govedino, teletino...pol pa pečeno...mal soljeno popečeš in to je touser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4364
28.5.2009 23:09:44   
farfala
Ja, obstajajo otroci, ki še nikoli niso jedli mesa, pa je vse OK, ampak pri nekaterih pa se pojavijo problemi (zaostanek v rasti, pomanjkanje železa...)Moraš ful pazit na uravnoteženo prehrano, kar pomeni tudi, da si kar fajn zakopliciraš uvajanje. Nekako se mi zdi v redu, da otrok je vse, potem pa naj se sam odloči, ko bo velik. Je pa priprava mesa za kosilo dosti bolj izi kot priprava vegi kosila, tako, da nič ne skrbi, se boš hitro navadila.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
28.5.2009 23:14:46   
Anonimen
men se tud zdi pomembno, da se otroku ponudi meso, ne glede na to, kaj starši jejo al pa ne jejo, pa da se pol, ko je zdost velik, sam odloči.
jst meso sicer jem, pa res bolj malo, pa še tist bi komot brez njega živelauser posted image tamale ne silim, včasih ga je, včasih ne, isto kot vse ostalo.
je pa res ja, da najbolj simp je pripravt kosilo z mesom, za vse ostalo že moš pa bit mal iznajdljiv, če hočešpester in kvaliteten obokuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4366
28.5.2009 23:21:58   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aja pa tist, k se ti neki med zobmi nabere, k začnejo nek pritisk al kva že v ustih delat, k pol potegjejo tist zvok,...
aja pa če mamo za južno recimo mlečn gres, pa pol kršn krompir pa meso,...grem umes obvezno talar pomit,...evo

Meni gre tud to na živce, me kar zmrazi, ko to slišim, kaj si ti nor.Neolikano, fuj

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
29.5.2009 0:47:45   
Zvezdica

(menstre pa itak že tok časa nisem mela, da se mi zdi, k da je nikol ni bilo).

jst sem jo mela nazadnje aprila 2006 user posted image user posted image user posted image

jast pa dons dobila in sm tečna k user posted image

joj, k avatar zamenjate, še cel tedn tuhtam kdo, kaj ...

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
29.5.2009 0:48:17   
Zvezdica

edin prav, kaj pa piješ iz tetra paka, to moj dela, jast pa pi.darim zraven, ker me full moti

pa zakaj te motiuser posted image

sam res...čudn da mene to ne motiuser posted image k pri hrani sem pa u **** skomplicirana, da dol padeš, sam tole pa gre gladko skoziuser posted image

ne vem...sej veš liam pa bakterija, ma po men... k tok tečnarim, pa sem se se sprašvala zakaj...no ugotovila glih nisem. Je pa res da nikol ne pijem za nikomer ampak res nikol pa tud če je to moj dragi ljubi možek.

sej vem, lupčkam se lohka ampak to je čist drugouser posted image user posted image user posted image

dj pa da pomislm, če mene sploh kej moti,...pomoje da ne, saj kar se pospravljanja, kuhe, gospodinjstva tiče, mene nič ne moti,... meni je ravno do pakistana pa nazaj,...

plohca, ti si pač en tak srček, user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.5.2009 0:53:48 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
29.5.2009 1:03:48   
Zvezdica
ja evo ugotovila, moti me srkanje župe, še najbolj me moti CMOKANJEEEEEE, men grejo kocine pokonc, mislm tega pa res ne prebavljam

JAAAAAAAAAAAAAAAA

Meme popadejo črne misli ob tem za mizo...moj bog, to moj svak dela, k je sicer čist cool drugače, ampak takrat sem v mislih huj k Jack razparač.

men se tud zdi pomembno, da se otroku ponudi meso, ne glede na to, kaj starši jejo al pa ne jejo, pa da se pol, ko je zdost velik, sam odloči.
jst meso sicer jem, pa res bolj malo, pa še tist bi komot brez njega živela

JAP, se strinjam. Otrok naj se kasneje sam odloči. Je pa nekaj res, sem veliko preposlušala zarad tega mesa, jast brez ne morem živet, jem izključno piščanca in sem ter tja, kako govedino.
hočem povedat, da je od moje sestrične mala nora na meso, samo je mama vegi in ji ni dovolila jesti, mala je stara 7 let, tehta 58 kg, no kaj čem poveat, ker ni redno dobivala mesa in je bila njena potreba po mesu velika, sploh ker je bila to prepoved doma, so skušali oz je sama jedla vse kar ji je pod roko prišlo, da bi pač potešila potrebo po nmesu (meso je jedla le pri babici pa še to na skrivaj - bolno). no zdaj mala lahko je meso ampak je škoda pri njej ogromna, tko da zdaj odpravljat posledice... nisem hotla filozofirat ampak zdaj je kar je.

Lahko noč.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
29.5.2009 7:08:53   
PAJO
dobro jutro

kako ste?a ste se naspali?no za vse  user posted image za lepše jutro
čeprav je zunej bolj muhasto vreme pa full hladno,ja ta vreme
je pa čist -.tolk se je ohladil da ima naša tamala spet nos zabasan.
kr neki.kot sredi marca je res ne pa začetek junija skor.

ej ploha jz sm tud na fb.dej mi napiš na zs ime in priimek in
te dodam med prijatelje.pa če je še katera.

grem pit kavico,lp

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
29.5.2009 8:38:21   
Zvezdica
Jutro

Tamal se zbudu ob petih in razgrajal do zdaj, jast imam menstruacijo in sem tečna k user posted image , ker vse teče od mene. A je to normalno, ker moje m so bl tko. Prvi dan za vzorec drug dan se vlije, pol pa neki kaplja in konec.
Vem, da sem prvo m po prvem porodu imela bolečo, ta pa ne boli, ampak lije pa kr.

Drgač pa jutrčka vsem skupaj. Se grem k tamalmu stisnt pa kavo pit.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
29.5.2009 8:52:16   
krtekxx
Tablete: sem včeraj zvečer po študiju internetnih strani na to temo vzela 1 lekadol, ob 4h zjutraj pa še enega. Punčica je bila zelo pridna in se je zbudila za podojit le na vsake 3 ure. In zdej lahko rečem, da sem ok.
Ploha, ne ga ti lomt s tem tvojim šimfanjem kofetarjev. Jaz nisem pripravljena čisto nič naredit brez zelo koncentriranega ekspresota.
Farfrala, sem pa jaz ene pol leta pred tabo po letih. A je to tvoj ta prvi, al maš že kakega razgrajača?

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
29.5.2009 8:59:34   
Jancci

evo, no user posted image

Jest nč kriva!  user posted image

Včeri zvečer je pa bejba kar od nule začela tult, ko sraka in se je nikakor ni dal umirit. Pa je že spala, pa spet zverinsko dretje. user posted image user posted image  No, pol sva pa obe skupaj zaspali in dretja je bilo konec. Nimam pojma kaj ji je blo  user posted image user posted image

Oglašanje: ful je faca.. piska ko ena pokvarjena plošča! user posted image

Kaj mene moti? Da moj dragi stiska majonezo al pa zobno pasto na sredini.. da je pol vsa skravžlana.. popizd.dim user posted image  Pa moti me svinjarija (ko se v tušu na tleh nabere, al pa za fugam, al pa v wc-ju.. no to smo že mele).. imam pa en čudn smisu za red.. tko, če so stvari razvlečene me niti ne moti.. imam pa npr. tele kocke po tleh v en"smiselen" red postavljene.. tko si kao sledijo po barvah.. user posted image  pa ne me vprašat zakaj, ker nimam pojma.. taka sm! user posted image  Aja.. tamala je v zibki vsa zakovtrana.. spi!.. čak bom šla fotkat... evo:
user posted image

Mal sem še razmišljala, da črke v neke smiselne besede oblikujem, pa se še nisem spravla.. sam usmojena sem pa glih en tok, da bom še to izvedla  user posted image user posted image

Cmokanje ma pa nič ne moti. Mi2 oba tko fajn cmokava, pa srkava, ko sva sama, da je veelje user posted image user posted image

Zdej se gospodična noče več prav dolgo v vozičku vozit, ker ji rata dolgčas. Včeri je začela neki protestirat, ko smo šli na šetnjo in jo je moj ljubi zadnjih 5 minut do doma, lepo okol obrnu. To je blo pa pol dobr. user posted image  
user posted image

Khurde pomoje bi šle mi2 lahko h kakšni Ronji al pa Uli na kuharski tečaj.. jest tud bolj kšne makarone kuham, pa palačinke pečem, kšn krompir mi kdaj rata, no solatke tut kar fajn pripravim.. o mesu pa nimam pojma!! Ga tud bolj mal jem.  

Morm it pol v BC po en bazenčič. Mam še bone, pa moj mi je dal včeri zeleno luč.. clo enga si je izbral iz kataloga kar ni njemu podobno. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 29.5.2009 9:02:50 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
29.5.2009 9:29:56   
kiara24

Jutro

Mi pa že 3 dni zapored spimo od 21tih pa do 7mih pol na noče več zaspat nazajuser posted image , ona bi se samo prevračala, smejala, kričala.... ful se oglaša in piska, cvili....user posted image jo je ful dobr poslušatuser posted image user posted image .

Pajo- jaz sem na FBju.

Zvezdica- joj boga si. Jaz upam, da jo čim dlje ne bom imela, ker je ful fletno sedaj ko je nimam. Se mi pa zadnje čase nekaj čudno vrtiuser posted image .

Evo sedaj ji naštimam flaško in ona je poje 40 ml pol pa zasiuser posted image WTF prej pa ne.
Sedaj grem malo ven, jo moram fajn napravit da se ne prehladi. Jo imam že v 2 dolgih in štunfki, pa dolge malo debelejše hlačke, pa še neki ji moram dat zg. gor pa še z deko jo bo zadeval pa rutkico gor pa gremo.

zaspanke kje steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?