Zvezdica
|
ja evo ugotovila, moti me srkanje župe, še najbolj me moti CMOKANJEEEEEE, men grejo kocine pokonc, mislm tega pa res ne prebavljam JAAAAAAAAAAAAAAAA Meme popadejo črne misli ob tem za mizo...moj bog, to moj svak dela, k je sicer čist cool drugače, ampak takrat sem v mislih huj k Jack razparač. men se tud zdi pomembno, da se otroku ponudi meso, ne glede na to, kaj starši jejo al pa ne jejo, pa da se pol, ko je zdost velik, sam odloči. jst meso sicer jem, pa res bolj malo, pa še tist bi komot brez njega živela JAP, se strinjam. Otrok naj se kasneje sam odloči. Je pa nekaj res, sem veliko preposlušala zarad tega mesa, jast brez ne morem živet, jem izključno piščanca in sem ter tja, kako govedino. hočem povedat, da je od moje sestrične mala nora na meso, samo je mama vegi in ji ni dovolila jesti, mala je stara 7 let, tehta 58 kg, no kaj čem poveat, ker ni redno dobivala mesa in je bila njena potreba po mesu velika, sploh ker je bila to prepoved doma, so skušali oz je sama jedla vse kar ji je pod roko prišlo, da bi pač potešila potrebo po nmesu (meso je jedla le pri babici pa še to na skrivaj - bolno). no zdaj mala lahko je meso ampak je škoda pri njej ogromna, tko da zdaj odpravljat posledice... nisem hotla filozofirat ampak zdaj je kar je. Lahko noč.