bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Bamby uoam da jih ne bo več nazaj, ker mate že tko velik škode najbrž če ne druzga z letanjem okol. Kje pa mate hišo? Smo imeli srečo, da jih zaenkrat ni bilo več. Morda ni bilo takih stvari noter, kot so oni iskali, saj so med tednom eno hišo oropali vseh tehničnih stvari (vsa bela tehnika, LCD TV...). Imamo pa hišo 14 km iz Idrije v Godoviču. Si sigurno že slišala večkrat po radiu, ko ga omenjajo , ko pozimi zapirajo cesto zaradi preveč snega. buči, za vse težave doma, da čimprej minejo, da bsote v miru pričakali najlepše praznike v letu! IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo to je današnje. Enostavno FANTASTIČNO !!!! Tiste jagode na peceljčkih so zakon! Pa te lubenice........ Kapo dol pred tabo, res. suzi, lepa smrekca . Pa jo imate na tleh, al ije kaj v višjem položaju? Kako je s Žano pol, a kaj pusti pri miru ali je akcija???? mlavla, držim pesti, da je predstavitev dobro uspela!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, a si bila pridna, te bo tvoj pripeljal Si kej ocvirkovke v torbico dala Vidim, da slabo RR prebiraš, saj sem že povedala, da ne moremo prit, ker ima Tim Dedka Mraza pri telovadbi . Sem pa res tudi na ocvirkovco pomislila, da ti jo končno spečem. Bomo pa ziher po Božiču šli v LJ, pa če si na volji, se dobimo na kakšni kavici, pa še ocvirkovco ti dostavim. Velja? Saj po moje bo Stipe zadoveljen, ker dam tudi base noter . februarka, če Larisa le kašlja in nima vročine grsta brez skrbi ve nna zrak, saj ta še nobenemu ni škodil. Jaz sem pa tudi že za piškote zamesila. Bom naredila kar lešnikove rogljičke. So mi pa 4 beljaki ostali, pa moram naštudirat, kako jih ponucat. Anaja je pridna kot cuker, le zjutraj nama ne pusti spati in je budna že kmalu po 7h, kdaj pa tudi še prej.
|