|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
20.12.2008 13:30:28   
Bajsa
Še to sem hotla povedat, da sem pršla do spoznanja, da ne glede na to, da je moj na vsake tolk mal čudn, sem fuuuuul vesela, da ga mam, ve že veste o čem govorim, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
20.12.2008 13:36:33   
Maj78
No Gorenjke upam da pridete tud v Lj v ponedeljek ker bi se me tud kej še nasmejale ane ane?

Mi smo bli včeri na nočni v Kranjski in je blo super sem se tolk nasmučala da je kr joj, se ne spomnim več kdaj sem nazadnje tolk uživala na snegu, ponavad sem skoz jaz težila gremo na čaj pa počivat zdej pa sploh nism pomisnla na počitek, tko da v tork grem na Vogel.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
20.12.2008 13:37:39   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Daaaan!

Punce fuuuuulll hvala za čudovit večer! Res se že zlo zlo zlo dolg nisem tko nasmejala, mi je tko pasal, da sem dons kljub temu, da sm povožena( ja una varianta liter tekile, 2 škatli čikov mi paše lih na kožo), sem v bistvu ko nova. Tole mormo nujno ponovit, čimprej! Hvala vam! user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem spala sicer do 10.30, madam je mela pa ob 8 budnico, kt da bi vedla, da jo more oči popedenat user posted image . Sta baje ob 9 jedla, pa ni glih neki hotla ful jest, ja se bo mogla že navadet, k bo mami žurat hodila, bo oči zutri zajtrk dal. No pol je še pr men mal kosmičev in mleka, prejle je pa 200 ml mleka dobila in mižule. me prov zanima kok časa bo spala. Me kr mal mika, da bi šla še jaz mal.
Si pa tud jaz zdele kuham juhico. user posted image
No da naute mislne, da sem bla čist na glavo včeri, sam tok sproščena pa res že dolg nism bla.
No za nazaj nisem brala, kerjebz, mi bo spet vzel 2 uri, pol sem pa spet z novim odzadi.
Vse ki vas ni blo (Lillchy, Februarka, Itata), vam je lohk žal! Ja Februarka, sej vem, da je blo na službeni dobr, sam tok dobr kokr je pr gorenjskih februarčicah ni NIKJER!

No zdej pa grem na juhco in spat!

Lep dan!

hihi, a z mano greš spatuser posted image
no, še dobr, da midve veva za kaj gre, ostale si pa naj kar po svoje razlagajo, ne?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.12.2008 13:38:45   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

No Gorenjke upam da pridete tud v Lj v ponedeljek ker bi se me tud kej še nasmejale ane ane?

Mi smo bli včeri na nočni v Kranjski in je blo super sem se tolk nasmučala da je kr joj, se ne spomnim več kdaj sem nazadnje tolk uživala na snegu, ponavad sem skoz jaz težila gremo na čaj pa počivat zdej pa sploh nism pomisnla na počitek, tko da v tork grem na Vogel.

pridemo, pridemo, sam ne more bit isto, ker je le zraven vozičekuser posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
20.12.2008 14:16:37   
jencili
aja, sej drugač pa, sej ne, da sem mela učer fotoaparat spet sabouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
20.12.2008 14:35:08   
Blacky*
hello hello,

evo nas iz SN. Bilo je super user posted image . Malo smo počvekale, se zagrele za ponedeljek in nato hop v šoping. Zdaj imam doma vse za piškotke, samo še čas rabim. Pa veste kaj... tega nimajo v štacuni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šefla, MetiLu, Mlavla, Itata, Lillchi, Janey, Blaža in seveda naša zadnja februarčica Stipe  thx za lepo dopoldne. No Blaža bi lahko dalj ostala, vsaj malo... a ne user posted image ... če se že pripeljete od tako daleč user posted image user posted image user posted image

Zdaj čakam na kosilo... ga moj pripravlja, mi2 se pa igrava user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
20.12.2008 14:39:33   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

hello hello,

evo nas iz SN. Bilo je super user posted image . Malo smo počvekale, se zagrele za ponedeljek in nato hop v šoping. Zdaj imam doma vse za piškotke, samo še čas rabim. Pa veste kaj... tega nimajo v štacuni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šefla, MetiLu, Mlavla, Itata, Lillchi, Janey, Blaža in seveda naša zadnja februarčica Stipe  thx za lepo dopoldne. No Blaža bi lahko dalj ostala, vsaj malo... a ne user posted image ... če se že pripeljete od tako daleč user posted image user posted image user posted image

evo še mene na raport..bilo je luštno..upam,da se tudi v ponedeljek vidimo...
drugače smo pa že po kosilu ..ga je dones pripravila moja mami..zdej pa šibamo na praznovanje enega RD

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
20.12.2008 14:41:57   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

hello hello,

evo še mene na raport..bilo je luštno..upam,da se tudi v ponedeljek vidimo...
drugače smo pa že po kosilu ..ga je dones pripravila moja mami..zdej pa šibamo na praznovanje enega RD

lepo se mejte... pa lepo te je bilo spoznati...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
20.12.2008 14:51:27   
nizy
dan,

lepo , da ste se fajn imele user posted image

SN- user posted image user posted image user posted image user posted image za piškote

mene v ponedeljek nebo user posted image , ker je sprememba plana , gremo na dopust in že zdaj pakiram 100na uro , ker štartamo zjutraj okoli 4h , da imamo med  vožnjo mir user posted image , takrat otroc vse prespijo user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
20.12.2008 14:55:10   
Suzi*
o, dan.

se javljam iz novega interneta od mojih. user posted image user posted image  dela, vidim. user posted image

me veseli, da ste se mele včeraj fajn. user posted image user posted image user posted image

grem zdej. se beremo zvečer od doma.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.12.2008 15:15:21   
bamby
Dan!

Vidim, da je danajšnja kavica uspela, včerajšnji bowling pa tudi user posted image .

Naš dan pa se je bolj klavrno začel, saj me je seseda zjutraj klicala, da vse kaže na to, da so nam v bajto vdrli, ker so bila vrata na tla položena user posted image . Je mojga kar v luft vrglo in je itak takoj letel gor gledat. Na srečo ukradli niso ničesar, čeprav so zadnjič tudi prvo noč prišli le gledat, naslednjo so pa bajto spraznili. No, pa nocoj tudi ni bila naša edina, pač pa še ena na čisto drugem koncu vasi, pa so jim ful škode naredili, ker so poleg vrat tudi skozi okna vdirali in je vse zanič. Je bil naš celo dopoldne gor, ker je tudi policijo poklical, zdaj po kosilu je pa spet šel klučavnico zamenjat, ker so uno čist razsuli. Kar je bilo pa kaj vrednega, je pa nekaj domov pripeljal, nekaj pa čist na podstreho spravil. Upam, samo, da jih ne bo več.
Mah jaz upam, da bodo najdli to bando ušivo user posted image user posted image user posted image .

Je pa nocojšnja noč bila tudi bolj klavrna za spat, saj se je Anaj ob pol petih zbudila, pa eno uro ni hotla zaspat in je vriskala i nvstajala. Zjutraj, ko smo vsi še spali, je pa Tim prišel povedat, da je vstal user posted image user posted image , pa smo bili spet zbujeni. No, naprej pa itak že veste.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.12.2008 16:23:23   
Maj78
Mislm to je za pop..... midva vsak večer poslušava razbijanje flaš in sam čakava kdaj bo kera prletela v kak avto pa vsako noč se užge alarm od lokala v katerega očitno hočejo vlomit... tko da ja upam da se te bande polovi!
Bamby uoam da jih ne bo več nazaj, ker mate že tko velik škode najbrž če ne druzga z letanjem okol.
Kje pa mate hišo?

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.12.2008 17:05:57   
Stipe air force
Lep dan po vrnitvi v SLO in se lepse srecanje v SN... user posted image  user posted image  user posted image . Lepo je bilo cvekati in uzivati v igri otrok user posted image  user posted image  user posted image . Mi smo potem dobro uro zabluzili v Leclerku... Carica je eno uro zadzondzala med policami user posted image , zdaj pa po obilnem kosilu nadaljuje srecanje s palcki... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
20.12.2008 17:14:26   
Februarka08
A tega dneva res še ne bo konecuser posted image user posted image zdele počakam da moj pride gor in tamalo prevzame, jaz grem pa dol meso pakiratuser posted image pa se bomo spet samo zamenjali, skupaj pa ne bomo ničuser posted image groza, komaj čakam da bo sreda da ne bo šel več na šiht da bomo vsaj kaj skupiuser posted image

Lep večer, jaz bom zvečer sam še dol padlauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.12.2008 17:28:10   
lillchy123
čer

gorenjke, sploh ne dvomim, da ste se mele noro dobr.no, pr nas je bla višja sila na delu. čeprav je bla fešta ful luštna, sem se ob neki čez polnoč odpravila. pa stopim iz gostilne pa na tleh sedi sodelavka z prelomljeno golenico. in sem šla zraven na urgenco, da sem ji med vožnjo nogo pri miru držala, da ni kost ven pogledala. pol sem bla čist paf, pa smo šli še na enga nujno potrebnega ta hitrga, pol je bla pa ura že tri mač... pa smo se odločili jo mahnit v bakusa, da smo se skup sestavl. smo se naplesal, je blo noro.... k vam pridem pa drugič. sej zdej bo čedalje laži user posted image  v varstvu pustit

blaža, glede na to, d skoz pečeš, sem pričakvala, da vaju je več skup.user posted image  sploh tvoj zgleda, kot da nič ne je user posted image user posted image user posted image
v sn je blo pa kot vedno-luštnuser posted image

stipe, slikce prosmuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
20.12.2008 17:35:08   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čer
blaža, glede na to, d skoz pečeš, sem pričakvala, da vaju je več skup.user posted image  sploh tvoj zgleda, kot da nič ne je user posted image user posted image user posted image
v sn je blo pa kot vedno-luštnuser posted image

stipe, slikce prosmuser posted image

user posted image user posted image ja, jaz pa nič ne pečem pa me je vedno več skupi... zato bom danes zvečer ali pa jutri čez dan začela... pečt mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

stipe, slikce prosm

jaz tudi prosim user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.12.2008 18:23:09   
mlavla
ja jst bi tud slikce...user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
20.12.2008 18:34:38   
MetiLu
Čer!
Pri nas pa diši, pečem rafaelo pecivo, pa zraven sem še rumove kroglice šla delat, moram sam še margarino vmesit in jih oblikovat user posted image  njami user posted image

Janez je po kafetkanju v SN takoj zaspal v avtu,pa sva se domov peljala kar po stari cesti, da je dlje spal, pol sva pa še pred Tušem sedela pol ure v avtu, da se je mali mojster zbudil user posted image  ja, če sva mogla it pa še po fasngo user posted image  tko da je lepo odspal 1 urco in 15 min, zdejle je pa spet omagal user posted image  spet bo dolg večer user posted image  

Punce, ful je blo luštno dons, tko da midva prideva tud v pondelk, če naju marate? user posted image

vas potem preberem, ko bom fertik v kuhni user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.12.2008 18:48:05   
MetiLu
Ah, sej niste dost čvekale user posted image

Februarka, čokolino ji komot daš, naš ga zdej že dostkrat je, pa ni nobenih težav user posted image  na mandarine je pa tud Janez čist nor user posted image

OK, zdej je pa za včeri še men žal user posted image  bi mi pasal mal odklopit user posted image

Ojoj, Bamby, to je pa res eno sranje user posted image  Upam, da se vas ne bodo še kdaj lotili, še posebej, ko boste že v novi hiški user posted image

Stipe, jaz bi tud slikce, plisss user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.12.2008 18:49:32   
mlavla
kolk mandarin pa pojedo na dan vašiuser posted image ?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
20.12.2008 18:52:42   
MetiLu
Rabim eno hitro ppomoč: a lahko dam v rumove kroglice jaegra al pa orehovca, ker nimam ruma user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
20.12.2008 18:53:38   
MetiLu
Mlavla, naš eno al pa dve

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
20.12.2008 18:54:31   
mlavla
bamby..upam, da se tile nepridipravci ne vrnejo..ma prov grozna,da se vam mora to dogajat...

meti..na žalost ti ne znam pomagat...no če ti je všeč okus jegra, al pa orehovca bo najbrž ok...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
20.12.2008 18:55:07   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mlavla, naš eno al pa dve

ja jst sem ji do zdaj dajala po eno..sam ona bi še..saj tko je videt...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
20.12.2008 19:08:51   
blaža
čer!

no jaz sem danes imela ful lep dan. Veliko tudi po vaši zaslugi, ker sem nekatere uspela spoznati. moram rečt, da ste fajn babnce!user posted image  lepo, da sem spoznala tudi našega Stipeta, pa vidla vse vaše sončke in vaše polovice.user posted image

me je prav neka tuga prijela, ko sem šla od vas, ko pomislim, da se vi tako kofetkate lahko vsak dan, kot je pa itata rekla, jaz živim v mestu duhov. Bi res morala večkrat pridet, ma ni mi lih usput. Mogoče pa najdem kak jobe, v Lj, pa bo rešeno.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?