Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 12:13:25
|
|
|
|
Februarka08
|
No, še nismo zakljenjeni Malčico sem dala spat, trenutno si še nekaj poje... bo že omagala Jaz grem pa za šporget - danes bo lazanja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 12:14:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Blaža, preden sem šla jaz pred dobrimi 3 leti v Bruselj, so tudi "prijatelji" pomagali službo najti, predvsem Stipetovi, pa poglej kje sem! In kdo mi je to zrihtal? Nobeden, ker danes je pač na žalost oz. jaz pravim na srečo tako, da imaš tisto, kar si sam zrihtaš in to potem tudi čisto drugače ceniš, kot pa nekaj kar si z lahkoto pridobil, brez kakega velikega napenjanja v lastni režiji Službo sem si sama zrihtala, plača je sanjska, sam lokacija je pa čist v piz****
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 12:15:55
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stipči moj, dajmo dajmo, samo 1 objava te še loči do 200tke 200 na 200-ti strani... Bravo Stipe Vidim, da odkar si ti z nami, je prcej manj dežja in slabega vremena ! je pa mraz, kot A imaš Stipe kakšno rešitev v kratkem še za to? SN hvala Mraz pa more bit, da vsaj malo golazen in bacili pocrkajo, čeprav je za nas trenutno mraz neugoden. nekam slabo ta golazen crka, če sem jaz v največjem - zbolela Ste bili kaj na Rakitni Ne...sej je skos kej, da se ''rajš ne gremo'' Bo treba res en dopust tam narest. Sej štos je v tem, da so otroci vseh 4ih družin, ki smo bli prejšnji vikend skupaj, bolani. Od tega 3je na infekcijski, pa vsi mamo iste znake. Takrat, ko smo bli skupaj, so bli vsi zdravi. Takole se res lahko izoliraš in imaš samo virtualne stike in prijatelje, ker vse ostalo prinese eno sra***
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 12:18:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa, imaš tak podpis, da sem že mislila, da si sem šla na tiker preverit če sem kej zamudila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 12:19:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja to pa ni fajn Si probala kaj za "krepitev" imunskega sistema
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 12:22:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža, nobeno delo ni nečastno, to si zapomni! Najbolj je pomembno, da si ti zadovoljna in odločila se boš pravilno. Vedno igra več faktorjev res je
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 12:25:20
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Janez spi, ga je varstvo dones čist zdelalo ej, ful sem zadovoljna in vesela, ker ni nič jokal (jaz pa tud ne ), lepo se je igral, preštudiral že vse predale v kuhinji, velik pojedel, tako da ga varuška ni mogla prehvalit, ko sem prišla me tud porajtal ni šele po par minutah je pogruntal da je mami prišla v glavnem, mislim, da se bo brez težav navadil je bil pa danes tam od 8.30 pa do 11.15, jutri ponovimo, v sredo bo pa šel že spat ... Današnja noč je bila porazna, jaz nisem spala nič, možek malo bolj, ker je spal v dnevni ... bomo že, zdej čakamo zgornje enke ... Za vse bolančke pa da se hitro pozdravijo! Se pa pridružujem Mlavli, mi smo tud zdravi in se včasih ne zavedam te sreče, res! Pa klepetate 100/h, sem vas samo malo preletela, ker nimam časa brat vsega nazaj ...
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 12.1.2009 12:26:23 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 12:33:13
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja to pa ni fajn Si probala kaj za "krepitev" imunskega sistema ''umetnih'' zadev se izogibam, vsako jutro spije actimel....počasi pa mislim, da bova šla do moje homeopatinje. Februarka, ne nisem Odštevam dneve do službe
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 12:36:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja to pa ni fajn Si probala kaj za "krepitev" imunskega sistema ''umetnih'' zadev se izogibam, vsako jutro spije actimel....počasi pa mislim, da bova šla do moje homeopatinje. Februarka, ne nisem Odštevam dneve do službe sej to sem mislila, samo da jaz homeopatije ne poznam glih in sem imela bioresonanco v mislih, ne "umetnih" zvarkov Sem pa ugotovila, da tu tudi vsa homeopatska "zdravila" dobiš v lekarni
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 14:19:33
|
|
|
|
Maj78
|
Hej hej mi smo tud bolani, drugače pa ni niti nič novega pri nas, razen tega da si jaz mrzlično iščem službo, aja pa porodno sem napisala.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.