blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Blaža, a lahko še zame kaj spečeš, ti plačam ... meni se bo strgalo, če ne bo kmalu Božič, ker se Aljažu trga, je ful bogi. Jaz sem znervirana, mlekarnar tudi, ne vem, če bom sploh lahko kaj pekla ... Upam, da ste imeli ok, mi ni zneslo it od doma prej kot ob 10.45, sem skoraj komaj prišla v službo, ker sem mogla nujno v Müllerja na Čopovi, pa je bila takaaaaaaaaaaaaaaaa gužva. Bambi, daj mi recept za božični kruh - samo brez suheha sadja, če gre ... Pa hvala za lepe misli, saj v sredo zvečer bo že 85% bolje. Ne pečem, za soude, lahko pa prideš k nam kaj pojest, gratis! Pri vas je gužva, ja preseli se v Senožečke, pa boš vidla kak mir je. kot mi je itata rekla, da je kot mesto duhov. Če enga vidiš sem sigurno jaz. , ki sem dosti zunaj. Vse bo mimo in v sredo bo res boljše. No meni je danes glavobol pokvaril načrte in so prestavljeni na jutri. Imam namen speč še školjkice( kot orehi) in jih danes zaradi glavobola nisem. Zdej sem malo boljša, ma me še vedno malo boli glava. po moje , ker mam za dobit rdečo zastavco in od KT, ki so mi malo hormončki zmešali ritem.