|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
22.12.2008 20:10:44   
MetiLu
U Blaža, tele picice so še boljša stvar user posted image

Janey user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  globoko vdihni, pejd pod tuš, pa čimprej pančkat user posted image

Men pa zdele lubek dela večerjo, neke sendvičke iz pečice user posted image  njami user posted image
Janez pa še okol straši, spet je spal 2 ure popoldan user posted image  vstal šele ob 19.ih... v glavnem, se tud skopal še nismo ...

Naša smrečica je letos ful lepa, velik novih bunkic, sam špice nimam v pravi barvi, tko da jo grem jutri kupit user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
22.12.2008 20:11:40   
blaža
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo moje breskvice, hruške, gobice, ta slika na zadnje bi pa morala bit prva, tako je blo na začetku.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
22.12.2008 20:11:51   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu
Naša smrečica je letos ful lepa, velik novih bunkic, sam špice nimam v pravi barvi, tko da jo grem jutri kupit user posted image  

meti pokaži!!! Daj sliko gor! 

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
22.12.2008 20:13:09   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Vrtnica, zdej lih kopiram slikice še od breskvic, da se ti bojo še bolj cedile slineuser posted image

uno z sliko za moža je pa dobra ideja, da bi vedu kako sploh še izgledaš.user posted image

user posted image

Tamara je stara 7 let.Pa še s planinskim krožkom ful velik okrog hodijo.Sicer pa okuženega klopa loh faše tut doma za bajto.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
22.12.2008 20:14:08   
mlavla
čer..evo nežo sem dala v posteljo..mal mam zdej časa..pol pa po moža "skočim"..v Lj..ma kaj čem..če pa nima druge variante za domov...

blaža mogoče se pa še jst jutri podstopim kakšne peke..čeprav bi morala prej še stanovanje mal v red dat...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
22.12.2008 20:14:18   
blaža
No breskvice in hruške bom definitivno še delala, ki so res dobre in lepe, ma gobic mislim, da ne bom več delala, ki je en kup packanja. problem pri jurčkih je, da čokolada ne sme imeti preveč maščobe, ki, če ne se ne strdi in so packasti. če pa narediš z manj maščobe, se pa ne prelijejo tako lepo in so taki kot moji( malo bolj tako za videt) No pa pojedli se bojo vseeno. Bom morala kaj drugega pogruntat. Mogoče, da jih preoblečem v kakšno maso, al pa mogoče povaljam v čokoladne mrvice.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
22.12.2008 20:14:37   
bamby
blaža, ma ti si fenomen s to peko res user posted image ! Me pa zanima, kdo bo pri vas vse to pojedel user posted image . Pri nas bi prav gotovo plesen napadla, ker ne bi več jedli. Jaz mojih rogljičev še slikala nisem, ker jih niti ni toliko. Sploh se pa ne primerjam s tabo user posted image .  Sem jih naredila le iz pol kile moke. Zdaj bom še beljake porabila in morda spečem še božični kruh.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
22.12.2008 20:15:46   
blaža
matija jih bo imel februarja 6, pa mislim, da bi ga morala tudi jaz cepit, ki tej klopi so res nevarni. user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
22.12.2008 20:16:54   
mlavla
blaža sem brez besed...za koga si pa to zdej tolk pekla..a to sam za domače potrebe...?pač sem mal firbčna..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
22.12.2008 20:17:39   
vrtnica76
Blaža-frajerka siuser posted image user posted image user posted image .
Zdej lahko sp slaščičarno odprešuser posted image

Janeyuser posted image zate.To je bil pa res slab dan.HB,da za dežjem posije sonce.Sej bo jutri bolš.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
22.12.2008 20:19:18   
blaža
blaža, ma ti si fenomen s to peko res user posted image ! Me pa zanima, kdo bo pri vas vse to pojedel user posted image . Pri nas bi prav gotovo plesen napadla, ker ne bi več jedli. Jaz mojih rogljičev še slikala nisem, ker jih niti ni toliko. Sploh se pa ne primerjam s tabo user posted image .  Sem jih naredila le iz pol kile moke. Zdaj bom še beljake porabila in morda spečem še božični kruh

Ma sem tako jezna, ki ne morem več kopirat. ma kaj naj nardim, da to poštimam.user posted image

No pri nas smo vsi sladkosnedi. malo sem jih dala v skrinjo, ki imam januarja 30 let pa ne bom par dni po Novem letu spet pekla. In malo sem jih dala mami, da si jih nese domov, ki breskvice se ne lotiš vedno delat, malo je pa za moje obiske, ki vsi vejo, da imam kej finega in vedno pridejo.user posted image

Jaz imam klapo že od 14 leta in zdej imamo vsi družine in smo za vse praznike in rd. skupaj, pa ni panike, da se ne bi pojedlo.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
22.12.2008 20:20:48   
blaža
Ja sej sem rekla, da se bo moja slaščičarna klicala" PRI SALMONELI"  user posted image user posted image user posted image

Samo, čakam, da se pošta pod nami odseli, pa da grem v penzijo, pa bom začela, ker kvačkala pa ne bom, ki ne znam.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 22.12.2008 20:22:36 >

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
22.12.2008 20:21:07   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čer

ne berite
grozen dan za manouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zjutraj smo se devali, da nisem mogla več po darilo za brata, ki sem ga dala na stranuser posted image , potem smo šli na obisk k dedku od mojga(en grozen človekuser posted image , kot tudi njegova lubica), potem sem prišla k mami ker sma ble zmenjene da bova pekli piškote in mami ni mogla, ker je mela neko delo, potem pa šla z mali v trgovino in je bil tečen ko driska, ko sma prišla domov(v avtu sma mela koncert...operni) je v eno kričal, kaj vem od česa, da sem bila že tako živčna da mi je šlo na jok, pol sem mu pa htela nardit prostor v dnevni in umaknit mizo,pa sem jo tak netodno prijela(in ker se nam je zjutraj mudilo so ostale gor šalce in kozarci in mali krožniki od tega ko smo meli dopoldan obisk na kavi) in je vse letelo na tla...kava na tepih za 1000eur al še več al kolko sma dala, vse se je razletelo v prafaktore...no te se jemali mel čemu smejat...pol sem morala nardit vodo v bani z kričačom in ga skopat, ker ga nisem mogla več prenašat. ob 7.30 je bil v postelji. jaz sem pa ko cuna...me vse tako boli in se kar se tresem ker sem še vedni živčna.

berite...

ste se mele fino v SN? mi je žal da nisem prišla, bi bil dan veliko lepšiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rade te imamo!!

sej bo bolje..kot je že ena omenila, da za dežjem vedno posije sonce!!!
drži se!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
22.12.2008 20:22:07   
blaža

vrtnica76 user posted image user posted image user posted image

titleAndStar(1028,0,0,false,"","")
user posted image

user posted image
Objave: 1028
Član od: 3.10.2007
Kraj: Kamnik
Status: prisoten user posted image
Blaža-frajerka siuser posted image user posted image user posted image .
Zdej lahko sp slaščičarno odprešuser posted image

Janeyuser posted image zate.To je bil pa res slab dan.HB,da za dežjem posije sonce.Sej bo jutri bolš.

Bom odprla sp, če boš ti animatorka na odtvoritvi.user posted image  ma za frende boš ja nardila popust?! Pa lahko poješ sladkarij kolkor češ!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
22.12.2008 20:23:38   
blaža
user posted image user posted image user posted image , ki mi ne kopira, helpe, kako naj to popravim?!

No slaščičarnino ime sem popravla, sem prej narobe napisala, je pa pravilni PRI SALMONELI!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
22.12.2008 20:28:28   
bamby

user posted image user posted image user posted image , ki mi ne kopira, helpe, kako naj to popravim?!

Klikni zgoraj na CITIRAJ in to je to.

V tem primeru, da veliko razdaš je pa potem druga pesem, p še v skrinjo si narediš zaloge. Ker če bi bilo vse to samo za vašo družino in za te praznike, potem sem bila resno v dvomih, da je pri vas vse OK, ap vsi na dieti user posted image . Pač to dvoje mi ni šlo skupaj. Saj ne zameriš, a ne??

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
22.12.2008 20:31:09   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Klikni zgoraj na CITIRAJ in to je to.

V tem primeru, da veliko razdaš je pa potem druga pesem, p še v skrinjo si narediš zaloge. Ker če bi bilo vse to samo za vašo družino in za te praznike, potem sem bila resno v dvomih, da je pri vas vse OK, ap vsi na dieti user posted image . Pač to dvoje mi ni šlo skupaj. Saj ne zameriš, a ne??

O končno, hvala, da si mi povedala, prej sem pa označla z modrim in je tudi šlo en cajt, pol pa ne večuser posted image user posted image

Ni panike, če vprašaš, pa za našo familijo po tatovi strani je to normalno in nič čudnega, če se poje tolko sladkega, mi smo zasvojenci, jaz sem pa bivši odvisnik, ali bolje rečeno zdravljeniuser posted image  Nisem več na dijeti, ma pazim, da ne jem preveč.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
22.12.2008 20:31:34   
buči
Blaža, a lahko še zame kaj spečeš, ti plačam ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se bo strgalo, če ne bo kmalu Božič, ker se Aljažu trga, je ful bogi. Jaz sem znervirana, mlekarnar tudi, ne vem, če bom sploh lahko kaj pekla ...

Upam, da ste imeli ok, mi ni zneslo it od doma prej kot ob 10.45, sem skoraj komaj prišla v službo, ker sem mogla nujno v Müllerja na Čopovi, pa je bila takaaaaaaaaaaaaaaaa gužva.

Bambi, daj mi recept za božični kruh - samo brez suheha sadja, če gre ... Pa hvala za lepe misli, saj v sredo zvečer bo že 85% bolje.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
22.12.2008 20:32:39   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Blaža, a lahko še zame kaj spečeš, ti plačam ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se bo strgalo, če ne bo kmalu Božič, ker se Aljažu trga, je ful bogi. Jaz sem znervirana, mlekarnar tudi, ne vem, če bom sploh lahko kaj pekla ...

Upam, da ste imeli ok, mi ni zneslo it od doma prej kot ob 10.45, sem skoraj komaj prišla v službo, ker sem mogla nujno v Müllerja na Čopovi, pa je bila takaaaaaaaaaaaaaaaa gužva.

Bambi, daj mi recept za božični kruh - samo brez suheha sadja, če gre ... Pa hvala za lepe misli, saj v sredo zvečer bo že 85% bolje.

Ne pečem, za soude, lahko pa prideš k nam kaj pojest, gratis!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
22.12.2008 20:35:56   
blaža

Pri vas je gužva, ja preseli se v Senožečke, pa boš vidla kak mir je. kot mi je itata rekla, da je kot mesto duhov. Če enga vidiš sem sigurno jaz.user posted image , ki sem dosti zunaj.user posted image

Vse bo mimo in v sredo bo res boljše.

No meni je danes glavobol pokvaril načrte in so prestavljeni na jutri. Imam namen speč še školjkice( kot orehi) in jih danes zaradi glavobola nisem. Zdej sem malo boljša, ma me še vedno malo boli glava. po moje , ker mam za dobit rdečo zastavco in od KT, ki so mi malo hormončki zmešali ritem.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
22.12.2008 20:40:09   
bamby

Sorry, imam samo takega s suhim sadjem, lešniki in orehi.

punce, če imate kaj slikc viška od Živalskega kraljestva se zanje priporočam. Tim je včeraj dobil album in zdaj zbiramo slikce.user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
22.12.2008 20:41:31   
mlavla

punce, če imate kaj slikc viška od Živalskega kraljestva se zanje priporočam. Tim je včeraj dobil album in zdaj zbiramo slikce.user posted image

zdej so neke nove a ne?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
22.12.2008 20:42:45   
blaža

Buči sej lahko nardiš enak kruh, samo, da spustiš suho sadje in daš samo orehe, lešnike, mandlje.user posted image komot!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
22.12.2008 20:44:19   
buči

Z veseljem, samo da dam lahko možgane na off! Veš, sem se ful veselila tega decembra, da bom doma, v miru, kaj lepega pripavila, pa se je potem tale zadeva s službo odvila v nekaj dneh in sem evo že 8 teden v službi. Mogoče sem zato malo žalostna, ker res nimam ne časa ne enrgije. komaj sem nabavila tustih nekaj darilc, jih zavila, niti razmišljati ne morem, kaj bomo jedli, kaj šele, da bi se odvlekla v gužvo v nabavo. Ah, bo že. Najhuje je, ker moja preljuba user posted image user posted image user posted image  svakinja TAKOOOOOOOOOOO dobro peče in zmeraj ji vse uspe, jaz pa socialc pridem z enimi trdimi piškoti za zobe polomit, pa seveda brez potice, ker jo nihče pri na s ne je, pa ... kar nekaj .. Kot črna ovca v familiji slavnih kuharjev sem!

< Sporočilo je popravil buči -- 22.12.2008 20:45:55 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
22.12.2008 20:48:00   
buči

Mi smo zbirali 2 meseca, te čokolade videti več ne moremo, zdaj pa že od konca oktobra čakamo na darilo. Mislim, da bom januarja klicala na Kraš in jih nap***!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.