Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 19:28:44
|
|
|
|
blaža
|
MetiLu, tudi za tvoje pecivo. kaj si pa kej pekla? Februarka jaz itak moram skozi kej počet, da mi ni dolgčas, pa ful rada pečem, to mi je prav v krvi. kati kati za dinarčke, privoščite si kej lepega! blacky, kaj si tudi ti kej spekla? Je ratalo?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 20:03:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo mene! malo sem zmatrana , ma prijetno dolenjka recept, za OTROŠKE PIŠKOTE: -1/2 kg moke ( jaz dam tip 400) -1 kocko margarine ( 250 g) -250 g sladkorja v prahu - 4 rumenjaki - naribana limonina ali pomarančna lupinica Sem pa mislila, da nič iz tebe in, da se je stipe razpištoljil in bo on peku! kaj pa če dam kar cela jajca notri in navadni sladkor Jaz bi jih namreč kar tako delala, ne za Taro oz. otroke, pa še mal cimeta bi vmešača, a to bi ratalo al je boljš da ne eksperimentiram Carica že pančka, jaz sem pa skurjena Verjetn zato, ker sem šla v hrib in mi je preveč kisika v mozek prišlo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 20:30:55
|
|
|
|
blaža
|
ma jaz bi raje dala samo rumenjak, ki zna bit trdo z beljaki oz. celimi jajci. cimet daš po moje komot, bojo lepo dišali in bojo dobri.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 20:32:06
|
|
|
|
blaža
|
Aja za sladkor, pa ga proba zmlet, če nimaš mletega, lahko pa probaš tudi z kristalnim, samo se ti bo lažje testo sestavlo z mletim, pa še popokat ti znajo malo, ma to ni panike, glavno, da so dobri.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 20:41:40
|
|
|
|
mlavla
|
čer.. men je pa tko utrip narastu..sem že čist živčna.. jutri imam po dolgem času spet en javni nastop...na faksu imam predstavitev oz. zagovor raziskovalnega seminarja... sploh nevem kako bo to..šlo upam,da boste vsaj malo v mislih z mano..ko boste na kavici...saj se mi začne 9:45..konča pa nekje 11:15.. pol pa če bo le možnost vas pridem pozdravit.. za vse pekaćice...pa jst bi tud rajši pekla kot pa za faks delala...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 20:44:33
|
|
|
|
blaža
|
mlavla, ti držim pesti za jutri. sej bo šlo, boš vidla.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 20:49:37
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla, ti držim pesti za jutri. sej bo šlo, boš vidla. upam,da res..saj se me je že zdej polotila grozna trema..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 20:50:13
|
|
|
|
mlavla
|
blaža..a imaš od današnje peke tud kakšne slice..da si mal napasem učke..?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 20:54:07
|
|
|
|
mlavla
|
ups...slikce sem mislila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 20:55:45
|
|
|
|
mlavla
|
no pa mam spet samogovore... pa še printer me neki zeza..ravno takrat ko rabim kaj nujno sprintat..bo zmanjkal barve..halo....grrrr
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:01:34
|
|
|
|
blaža
|
mlavla, slikice so, samo jih nisem še prenesla v računalnik. bom probala jutri.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:08:29
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla, slikice so, samo jih nisem še prenesla v računalnik. bom probala jutri. ok..tud prav... se pa kdaj priporočam za kakšen recept... me pa zanima kako narediš vetrce in pri kakšni temperaturi jih pečeš oz. sušiš?pa koliko časa seveda...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:08:32
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla, ti držim pesti za jutri. sej bo šlo, boš vidla. jaz se temu tusi pridružujem - opravi čim bolje!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:09:38
|
|
|
|
buči
|
itata, me jutri pobereš? Če greš za ob 10ih, ker kasneje se mi že skoraj ne splača, bi morala ob 11.25 na bus.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:11:43
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči itata, me jutri pobereš? Če greš za ob 10ih, ker kasneje se mi že skoraj ne splača, bi morala ob 11.25 na bus. buči to pomeni,da se najbrž ne bova videli..ker jst bom pa prišla šele okrog 12H
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:14:50
|
|
|
|
blaža
|
Mlavla z Španske vetrce pobrskaj malo nazaj par strani, ker sem že napisala recept, pa ves postopek, ki je malo dolg, ma res ni težko za nardit. pa sej ti je dovolj, če kej malega nardiš, ne smeš se zdej izčrpavat, ki si noseča, pa še tvoja ta mala rabi dosti akcije, da ne boš preveč zmatrana. Pa tvojemu reci, da te mora ful pocartat in ti pomagat kolkor more okoli tamale.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:15:26
|
|
|
|
mlavla
|
šele zdaj sem opazila, da mi manjka še čisto malo objav do nove zvezdice..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:15:29
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: buči itata, me jutri pobereš? Če greš za ob 10ih, ker kasneje se mi že skoraj ne splača, bi morala ob 11.25 na bus. buči to pomeni,da se najbrž ne bova videli..ker jst bom pa prišla šele okrog 12H Škoda, jaz moram bit ob 12.45 najkasnej v šoli, sem pa brez avta. Saj drugače prideš v 10 minut po obvoznici iz Rudnika ... Pa drugim, no letos najbrž težko, ampak vsekakor predno boste v 4!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:16:04
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla šele zdaj sem opazila, da mi manjka še čisto malo objav do nove zvezdice.. go mlavla, go mlavla!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:16:35
|
|
|
|
mlavla
|
a slučajno veš na kateri strani???
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:16:37
|
|
|
|
buči
|
a ostale spijo al mačka od petka cajtajo?!?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:17:57
|
|
|
|
buči
|
No, da spet ne pozabim: Aljaž je začel govorit R! sem imela občutek, da se to nikoli ne bo zgodilo ... Samo nama pa dela že ene 14 dni prave štale. Danes spet, se nama je kar malo odpulilo! Za pop**************!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:19:23
|
|
|
|
blaža
|
sem odprla eno novo temo na RR za eno lučko. Katastrofa.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:20:12
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža sem odprla eno novo temo na RR za eno lučko. Katastrofa. kje, kaj? povezava?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 21.12.2008 21:21:24
|
|
|
|
mlavla
|
bravo za Aljaža!!! pa upam,da se pobič malo umiri.. aja pa res upam,da se kaj vidimo..preden grem rodit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?