Bajsa
|
Čer! No dons je bil en prov lušten dan. Smo imeli dvoje visoke obiske. Je pršla moja draga tašča na obisk, prvič od kar smo čist v svojem stanovanju, je rabla skor en mesec, ampak ok ji je odpuščeno, ker mi je prnesla lepa darila. Jeeej! Bravo tašča! Najbolj sem vesela oranžne posteljnine! Sm jo že oprala in posušila, pa sm jo hotla še kr pojstlo oblečt, da probam, če bo kej akcije, pa je moj zaspal na kavču. Po moje je kriv tist zdravil, k sta ga z G. Jencili pila . No jaz sem po odhodu družine Jencili še Zalo skopala, no ja stuširala dons, je pol dobila flašo in takoj zaspala. Jo je utrudu bodoči mož. Mater je mali faca. Moj mu prav, da je atlet . Se pa opravičujem tebi Jencili, ker ti nisem nč več za pit ponudla in še neki, upam, da ne boš zamerla, k sem se tko poslovila. Sej veš, če en provocira, ne morem ostat dolžna . No jaz sem si pol tud mal časa zase vzela, po tem, ko sem še en stroj cunj zložila in enga še dala sušit. Sm se pokosila, stušala, po dooolgem času mal razvajala z enim dišečim losjonom, no zdej grem pa lohk vsa dišeča, frišna, nepotešena, sama spat , morem kolega prašat, če je za akcijo . Nč grem še mal na FB pogledat kaj dogaja, pol pa res spat. Neki me po grlu praska čudn, to je zih zarad mačka, živga, da se razumemo. P.s. je res od sošolke, so ga že odpeljal Nočko!