Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 21:07:34
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Se dobimo vse v lj in rešeno...... enkrat v lj, drugič pa v mb
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 21:31:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 mty zdej pa jaz nadaljujem z monologi pridi nazaj..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 21:42:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Imam Milumil, kjer piše, da je treba prevreto vodo ohladiti na cca 60 stopinj. Koliko časa je treba počakat, da je ta temperatura? Jaz namreč nimam s čim izmeriti te temperature? Hvala za pomoč . Jest mam en termometer in sem se enkrat prav spravla merit. Ugotovila sem, da je 60 stopinj pribl. tista temperatura ki jo mi še uspemo srkat-npr. juha, čaj, ampak je še malo prevroče, da bi pili. 37 stopinj je pa meni že skoraj mrzlo za pit. Nisem mogla verjet, da lahko tolk vroče jemo, ker 50 stopinj je očitno čist normalna temperatura.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 21:44:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa mene grabi slaba vest in se bom res malo bolj posvetila strokovcu. Strokovcu v VIZ-u, ne? Kdaj ga pa imaš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 21:45:59
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 mty zdej pa jaz nadaljujem z monologi pridi nazaj.............. evo me...pa očitno ne za dolg, ker tamalček spet noče sam zaspat ...lih zdele je začelcmokljat...je roko najdu za tolažbo, ko pa mamice ni..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 21:49:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, jst pa ji nisem nikoli ohlajala, ko sem ji pripravljala dodatek... zavrela in direkt v vrelo dala prah... nisem tega napotka vidla... grem prow zdej pogledat na škatolo.. ..lahko daš prašek not tud prej...samo se ponavadi bolj grude naredijo.... a jest pa moraš itak počakat, da se shladi na normalno temperaturo..... Meni se pa Aptamil veliko prej in boljše raztopi v vroči kot v mlačni vodi. Jaz si vodo zavrem in dam v termovko. Prve dve flaši se normalno stopi, 3. tako tako, pri 4. flaši, ko ma voda samo še kakšnih 45 stopinj se mi pa nikakor ne stopi in se duda zabaše. Pol pa alarm...... Sem pa ugotovila, da se aptamil iz BC veliko boljše topi, ampak je meni slabšega okusa kot tisti iz Mullerja. Ne vem kakšnega imajo v lekarni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 21:52:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, jst pa ji nisem nikoli ohlajala, ko sem ji pripravljala dodatek... zavrela in direkt v vrelo dala prah... nisem tega napotka vidla... grem prow zdej pogledat na škatolo.. jaz tudi,v vrelo,pol pa pod pipo lonček,pustila vodo tečt na flaško,ki je v lončku in se v par min.ohladi.Saj ni logike,da čakaš,otrok prej znori od lakote Točno! In če bi se popolnoma držal navodil-vodo prevret, shladit na 60 stopinj, v 2 tretjini zmešat prah, dodat 3. tretjino, zmešat, shladit na 37 stopinj... . Mislim, da bi bli že vsi brez živcev, mali pa še brez glasu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 21:54:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 mty zdej pa jaz nadaljujem z monologi pridi nazaj.............. evo me...pa očitno ne za dolg, ker tamalček spet noče sam zaspat ...lih zdele je začelcmokljat...je roko najdu za tolažbo, ko pa mamice ni.. te rokice........... ................so očitno tok dobre............naša je ista............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 21:55:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lari so pa neke pikce rdeče ratale po želodčku in še mal gor..... pa trebušček in sploh vse, kar je pod plenico ime čist rdeče.... kak dan je boljše pol je spet kriza... Lovro ma pa po čelu in levi strani obraza suho, hrapavo in občasno tudi rdečo kožo. Se kateri sanja, kaj bi to blo. Se mi zdi, da je vsak dan hujše pa mažem z bepantenom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 21:59:59
|
|
|
|
meta21
|
Lara, ti si mogla bit pa letos zelooo pridna, da te je taka lubana božička obiskala Aja, pa ko se boš čez koroško (al kje že) vračala domov, se ustavi še v Grosuplju, da ti še kaj za jest damo, da ne boš cel dan sam na soku in kavi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:00:06
|
|
|
|
ključek
|
tole je pa sobica naše lane neje............ .....napis na vratih, da vsi vedo, kdo sem paše.... :) .........tukaj bo danes prvič "poizkusno" spala .........nalepkice na eni strani postelje ............nalepkice na drugi strani postelje ..............nalepkice pod oknom ...........tukaj previjamo ritko............ :) ....polička nad previjalno........ ..............omara za cotke in igračke ............pa še ena omara za cotke in igračke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:02:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, pa ko se boš čez koroško (al kje že) vračala domov, se ustavi še v Grosuplju, da ti še kaj za jest damo, da ne boš cel dan sam na soku in kavi. to si se pa pametno spomnila............. ...........bi reva nam še skup padla......... ............sej se hecam........jaz bi jo nafutrala, brez skrbi.................pa fishi, saraya..............in ostale tudi............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.12.2008 22:07:48 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:04:19
|
|
|
|
meta21
|
Oooooo, MTY, lepo! Držim pest, da bo LN tudi všeč...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:06:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babe, jst bom popizdla danes... Lara ne more zaspat, ker čez dan ni skoraj nič spala... jst je ne morem več poslušat... že cel dan cmizdi in mi visi na joški, da se pomiri..... non stop sem sama z njo in evo, danes mam tega joka vrh glave.... In povrh vsega, se še kriva zdej počutim, ker sem se zaprla v dnevno, tatko jo pa nosi po stanovanju...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:06:51
|
|
|
|
ključek
|
pa še slikca naše princeske.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:07:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
Me to you.. pohitšvo mi je všeč....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:10:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe, jst bom popizdla danes... Lara ne more zaspat, ker čez dan ni skoraj nič spala... jst je ne morem več poslušat... že cel dan cmizdi in mi visi na joški, da se pomiri..... non stop sem sama z njo in evo, danes mam tega joka vrh glave.... In povrh vsega, se še kriva zdej počutim, ker sem se zaprla v dnevno, tatko jo pa nosi po stanovanju... ......................poznam filing................ti se lepo pomiri, pa bo............bodi vesela, da je tatko doma in jo nosi.............jz sm velikrat sama in mam vsega vrh glave................ ..............sam nejčka ni nč kriva.............tko k lara ne..............sta samo mičkeni punčki..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:11:21
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa še slikca naše princeske............. kaka babnica...pa kak je lasdata..ji lasje nič ne odpadajo...naš je tak pleško...pa lepa sobica...imate enaka vrata k pr nas
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:12:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe, jst bom popizdla danes... Lara ne more zaspat, ker čez dan ni skoraj nič spala... jst je ne morem več poslušat... že cel dan cmizdi in mi visi na joški, da se pomiri..... non stop sem sama z njo in evo, danes mam tega joka vrh glave.... In povrh vsega, se še kriva zdej počutim, ker sem se zaprla v dnevno, tatko jo pa nosi po stanovanju... Normalno je da ti zmanjka energije in s tem tud potrpljenja... Drugače pa jaz pravim, da ima otrok 2 starša in gotovo je večkrat tako, da jo ti nosiš on pa sedi al pa kaj svojega počne, ne? Vzemi si vsaj 15 minut pavze in če bo še vedno sitna, ga pojdi zamenjat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:15:02
|
|
|
|
meta21
|
Lana Neja Lana17, Jončita vidim!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:17:45
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe, jst bom popizdla danes... Lara ne more zaspat, ker čez dan ni skoraj nič spala... jst je ne morem več poslušat... že cel dan cmizdi in mi visi na joški, da se pomiri..... non stop sem sama z njo in evo, danes mam tega joka vrh glave.... In povrh vsega, se še kriva zdej počutim, ker sem se zaprla v dnevno, tatko jo pa nosi po stanovanju... Normalno je da ti zmanjka energije in s tem tud potrpljenja... Drugače pa jaz pravim, da ima otrok 2 starša in gotovo je večkrat tako, da jo ti nosiš on pa sedi al pa kaj svojega počne, ne? Vzemi si vsaj 15 minut pavze in če bo še vedno sitna, ga pojdi zamenjat. prav maš...sem se danes že nekajkrat zalotila, da sem skočila, da ga bom vzela v naročje, pa sem se pol premislila...sej ga ati čuva, bo on poskrbel, da ne bo jokal...ko je dovolj hudo, ga ati prnese in reče, mami men se zdi,da je lačen ...se velikokrat spomnim na mojga G, ko je mojmu reku, a vam tud doma nič ne pusti..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:19:53
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lana Neja Lana17, Jončita vidim! ja, mojga sončka...je zaspal na taveliki postli...pred tem pa je imel cel žur...se je sam s sabo pogovarjal, pa smejal...se mu ful dogaja, ko ima pregled nad celo sobo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:19:59
|
|
|
|
ključek
|
lana17...............nova fotka...............ful srčkan je mali pikec..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:21:28
|
|
|
|
lana17
|
ma sem šele zdele opazla, da se tako resno drži, ga moram slikat, ko se bo smejal
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:25:49
|
|
|
|
lana17
|
jaz bom pa jutri prvič probla malega nahranit po flaški...se počas osamosvajam...mogoče mi rata, da bom po novem letu kam šla za dalj časa...pa Meti sem oblubla, da greva mal migat...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?