Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 19:15:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes sem dobila iz MB eno pošiljko... ma me ni blo doma in moram it na pošto... nimam pojma, kdo bi mi iz MB kej poslal.... sem posumla, da ni katera od vas...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 19:16:12
|
|
|
|
pf
|
Lara kdaj vama pa pride ati iz Indije koromandije?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 19:17:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara kdaj vama pa pride ati iz Indije koromandije? V četrtek popoldne po našem času... Žr ful pogrešam njegovo družbo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 19:19:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes sem dobila iz MB eno pošiljko... ma me ni blo doma in moram it na pošto... nimam pojma, kdo bi mi iz MB kej poslal.... sem posumla, da ni katera od vas... mogoče neckermann........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 19:28:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
No grem še jaz pogledat kje smo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 19:28:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
mogoče neckermann........................ Ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 19:29:54
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 No, pa dajmo slikice limat: Gal, star 45 minut, ko sem bila jaz še pod narkozo. Seveda je ati bil tako zmeden, da je več slikal s telefonom kot pa z fotoaparatom. drobižek mali ful luštkan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 19:30:31
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sta si kaj podobna? ja ful čist sta si podobna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 19:49:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara kaj to Larika opazuje? Namreč nekaj se ji vidi v očkah, kak igračka ali nekaj takega. Sem se matrala, da bi ujela tisti sonček v zenicah, ma mi ni ratalo... pred sabo je imela igralni lok, zadaj je blo pa sonce in je ratal odsev... dobro, ne? samo res še nisem videla takih očk
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 19:49:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya kaj Tomas sport je tam pri Muelerju ali se mi samo zdi? Moram iti teniske zamenjati, pa bom hkrati še plenice kupila. Ja, tam je
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 20:04:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta - kje si..... nekaj te moram vprašat na skypu... saj ne vem, če sem že komentirala Ma na tej je prow ful izrazito, na drugih fotkah je boljše... tle recimo ni tko videt.. kakšna luštkana mišika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 20:04:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta - kje si..... nekaj te moram vprašat na skypu... saj ne vem, če sem že komentirala Ma na tej je prow ful izrazito, na drugih fotkah je boljše... tle recimo ni tko videt.. kakšna luštkana mišika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 20:36:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ja mami Jaka ima rad papico in lepe punce, zato mmmmm mmmm mmm. zaradi papice še ni nikol delal mmmm mmmmm
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 20:38:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes sem dobila iz MB eno pošiljko... ma me ni blo doma in moram it na pošto... nimam pojma, kdo bi mi iz MB kej poslal.... sem posumla, da ni katera od vas... jaz nisem....sem pa imela za v pon. namen ...pa se je izjalovilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 20:56:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Poglej ta uha... na tej sliki so res izrazita... Ti lepotička mala, povej mami da je smotka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 21:03:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Smile! ... you're on candid camera . Smeška mala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 20.1.2009 21:10:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft nič... grem legmađikovat.. In....? Jaz sem si ga mogla namazat z vazelinom, ker so stopalke kar ostajale na eni al drugi strani
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?