Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:27:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, jst pa ji nisem nikoli ohlajala, ko sem ji pripravljala dodatek... zavrela in direkt v vrelo dala prah... nisem tega napotka vidla... grem prow zdej pogledat na škatolo.. jaz tudi,v vrelo,pol pa pod pipo lonček,pustila vodo tečt na flaško,ki je v lončku in se v par min.ohladi.Saj ni logike,da čakaš,otrok prej znori od lakote ..... jaz približno vem kdaj je, pa prej nalijem v flaško.....tak lačen pa še ni bil, da bi znorel ..... včasih se že malo dere, ampak ga z dudo in koroškimi zamotim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:29:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa še slikca naše princeske............. Ma kolk je lepa....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:31:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Že, že... samo jaz po tem, da je treba počakat, da se voda malo ohladi preden daš prah not, razumem, da se morda v vročini uničijo kaki vitamini, ki so not... al kaj te vem... misliš,da je tako pri novalacu piše, da se mora voda ohladiti na 40 stopinj, potem lahko dodaš mleko-prah. kako naj jaz najprej prevrem vodo, potem ohladim in naredim obrok???mi neja ja znori v tem času............ ............to je požerušček, da je joj......... zato pa jaz prevrem in dam v termovko -pollitrsko, pol pa večkrat na dam zamenjam, da je sveža in če en čas stoji se itak malo shladi...al pa daš toplo, ne vročo not...in gre na brzaka...... pa ko se navadiš..je ful na izi...pa še tista posodica, ko si naprej odmeriš...bubi hvala ...mi olajša delo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:32:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you koroškem kapljice...............mi jih furamo za pomiritev...............je to narobe??? ker kadar je ful tečna in se dere, jo le te kapljice ful pomirijo. bubi, ali lahko???? ma mty - mi tud ..... ena kapljica na dudo..... ..... ..krčev več ni...pa jih je nekak treba porabit....boljše to kot daktarin...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:33:29
|
|
|
|
lana17
|
grem , drgač sem ponoči čist koma in tolk lena, da maleg akr pr seb pustim, ko se naje in zaspi...nočko
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:37:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, jst pa ji nisem nikoli ohlajala, ko sem ji pripravljala dodatek... zavrela in direkt v vrelo dala prah... nisem tega napotka vidla... grem prow zdej pogledat na škatolo.. ..lahko daš prašek not tud prej...samo se ponavadi bolj grude naredijo.... a jest pa moraš itak počakat, da se shladi na normalno temperaturo..... Meni se pa Aptamil veliko prej in boljše raztopi v vroči kot v mlačni vodi. Jaz si vodo zavrem in dam v termovko. Prve dve flaši se normalno stopi, 3. tako tako, pri 4. flaši, ko ma voda samo še kakšnih 45 stopinj se mi pa nikakor ne stopi in se duda zabaše. Pol pa alarm...... Sem pa ugotovila, da se aptamil iz BC veliko boljše topi, ampak je meni slabšega okusa kot tisti iz Mullerja. Ne vem kakšnega imajo v lekarni. jaz mam tistega iz lekarne....zaenkrat še na recept...samo še ta mesec ...... ...se pa ta boljše topi kot prematil, ki sma ga imela na začetku...tisti je bil bolj fin in bolj vlažen... ..saj jaz tud kar v vročo vodo dam....sicer ne takoj, ko je prevreta ampak pol tisto iz termovke......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:41:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, pa ko se boš čez koroško (al kje že) vračala domov, se ustavi še v Grosuplju, da ti še kaj za jest damo, da ne boš cel dan sam na soku in kavi. to si se pa pametno spomnila............. ...........bi reva nam še skup padla......... ............sej se hecam........jaz bi jo nafutrala, brez skrbi.................pa fishi, saraya..............in ostale tudi............ ma me tri bi se potrudle...pa bi ji nekak vampe zrihtale...če ne drugje v Ligroju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:45:17
|
|
|
|
gold fish
|
.... to je pa naš mali božiček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:45:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma me tri bi se potrudle...pa bi ji nekak vampe zrihtale...če ne drugje v Ligroju mati božja.............
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:46:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma me tri bi se potrudle...pa bi ji nekak vampe zrihtale...če ne drugje v Ligroju mati božja............. kaj zdaj to pomeni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:46:42
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,jjjjjjjjooooooooojjjj,kak mi je ta pupa sladka. Pa sobica je tak luštna
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:47:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish če ne drugje v Ligroju kaj zdaj to pomeni
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:48:48
|
|
|
|
gold fish
|
...pa še ena iz telovadnice....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:50:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish če ne drugje v Ligroju kaj zdaj to pomeni kaj ... ... ..... to mi je v zvezi z vampi, da jo nafutramo..... edino na pamet padlo..... Orliča ni več
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:50:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me to you,jjjjjjjjooooooooojjjj,kak mi je ta pupa sladka. Pa sobica je tak luštna .... meni tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:51:23
|
|
|
|
gold fish
|
zakaj mi je pa slike tak na malo shranlo na shrani.si na kolko ve pomanjšate...jaz sem dala prvo na 120...drugo na 100 pikslov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:57:57
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 jaz bom pa jutri prvič probla malega nahranit po flaški...se počas osamosvajam...mogoče mi rata, da bom po novem letu kam šla za dalj časa...pa Meti sem oblubla, da greva mal migat... Go Lana, go Jon!!! Po novem letu pa migaaaat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:58:20
|
|
|
|
ključek
|
........................ ...................luškan je mali...........................pravi cukrček................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 22:59:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me to you,jjjjjjjjooooooooojjjj,kak mi je ta pupa sladka. Pa sobica je tak luštna .....................hvala..............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.12.2008 23:00:27 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:00:18
|
|
|
|
ključek
|
pa seveda hvala tudi ostalim za lepe besede o neji in sobici.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:01:24
|
|
|
|
ključek
|
zdej grem pa spat................ nočko vsem.................... se tipkamo jutri...............upam............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:03:21
|
|
|
|
arabela*
|
,pa lara,kaki cukerčki so .Mali božički
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:03:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zakaj mi je pa slike tak na malo shranlo na shrani.si na kolko ve pomanjšate...jaz sem dala prvo na 120...drugo na 100 pikslov Sej ti sploh ni treba manjšat... Jaz jih drugač za pošiljanje manjšam na 1000 pikslov pa je glih fajn
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:04:23
|
|
|
|
meta21
|
Tale ni pomanjšana..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:08:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Tale ni pomanjšana..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?