|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
14.12.2008 18:24:39   
Lara Croft
bi naj počakal z njim vsaj 10 dni, pa ga pol serviral.....

Ja, pa ja de.... kjra mona bi čakala?! hahaha

Meni je tudi ratalo nekaj dokončat... že ene par ur sem delala, ki mi ni ratalo z Laro nič naredit.... Zdej je pa končno zaspala... verjetno ne za dolgo, ker spet ni kupčka podrla....

V glavnem, jutri delam eno torto in sem obrezovala biskvit... iz tistih koščkov sem naredila mrvice in jih naložila v kozarčke... čez pa kremo iz pudinga, nutele in smetane.... mmmmm njamsi... eno sem že pomanđala...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 576
14.12.2008 18:28:52   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Joj, jst pa ji nisem nikoli ohlajala, ko sem ji pripravljala dodatek... zavrela in direkt v vrelo dala prah... nisem tega napotka vidla... grem prow zdej pogledat na škatolo.. 

jaz tudi,v vrelo,pol pa pod pipo lonček,pustila vodo tečt na flaško,ki je v lončku in se v par min.ohladi.Saj ni logike,da čakaš,otrok prej znori od lakoteuser posted image

Že, že... samo jaz po tem, da je treba počakat, da se voda malo ohladi preden daš prah not, razumem, da se morda v vročini uničijo kaki vitamini, ki so not... al kaj te vem...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 577
14.12.2008 18:34:59   
Lara Croft
Lari so pa neke pikce rdeče ratale po želodčku in še mal gor..... pa trebušček in sploh vse, kar je pod plenico ime čist rdeče.... kak dan je boljše pol je spet kriza... 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 578
14.12.2008 18:53:12   
ključek
ojla!!
kako ste kaj??vas pogrešam, samo enostavno nimam časa za RR...........

Neposredna povezava do sporočila: 579
14.12.2008 19:09:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ojla!!

me to you,ma ne mi rečt,da nimaš zvečer nič fraj,da prideš čvekatuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 580
14.12.2008 19:09:20   
ključek

Tokrat prihaja božička... user posted image

user posted image

kakšna lepotička...............user posted image user posted image user posted image user posted image ................pa te njene okice.................user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 581
14.12.2008 19:10:36   
arabela*

Že, že... samo jaz po tem, da je treba počakat, da se voda malo ohladi preden daš prah not, razumem, da se morda v vročini uničijo kaki vitamini, ki so not... al kaj te vem...

misliš,da je takouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 582
14.12.2008 19:12:59   
ključek

ojla!!

me to you,ma ne mi rečt,da nimaš zvečer nič fraj,da prideš čvekatuser posted image user posted image

na žalost zadnje čase ne..............user posted image ...............nejčka ga svira zvečer,možek je že kmalu pod odejo, ker je ful neki zmatran in neki prehlajen, in ko nejčka zaspi, grem samo pod tuš in user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 583
14.12.2008 19:15:00   
ključek

misliš,da je takouser posted image

pri novalacu piše, da se mora voda ohladiti na 40 stopinj, potem lahko dodaš mleko-prah. kako naj jaz najprej prevrem vodo, potem  ohladim in naredim obrok???mi neja ja znori v tem času............user posted image user posted image user posted image ............to je požerušček, da je joj.........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.12.2008 19:17:26   
ključek
koroškem kapljice...............mi jih furamo za pomiritev...............je to narobe??? ker kadar je ful tečna in se dere, jo le te kapljice ful pomirijo. bubi, ali lahko????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 585
14.12.2008 19:20:03   
ključek

Lara, kaj če bi vidve res prišli na en izlet do MB?

Pa itak da bi.... ampak je malo daleč, da pridem samo na eno kavo... Edino, če pridem najprej k tebi, pol grem še k Sarayi... pa še k fiški... pol mi pa srce raznese od tolikih kav.... hahaha

Dejte se zmislit, kam vse me boste peljale... user posted image user posted image

ko se boš pa vračala, boš pa še k meni pršla.............na sok, da te ne bo res kap od kafeta............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 586
14.12.2008 19:30:57   
maruškaŠ

koroškem kapljice...............mi jih furamo za pomiritev...............je to narobe??? ker kadar je ful tečna in se dere, jo le te kapljice ful pomirijo. bubi, ali lahko????

Ja tut pri nas samo to zaleže - ker brez kapljic sploh ne vzame dude. Men se zdi, da ne more bit nič narobe - sej so to čist naravne kapljice - sam se vseeno trudimo zmanjševat njihovo količino. No zaleže še neki - da ga držiš v rokah obrnjenega naprej (pokonci) in se postaviš pred TV - mali se tolk zagleda, da pozabi, da mu kaj fali. Edino kadar je utrujen pa ga dam v avtosedež, dudo in kapljice - pa zaspi...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 587
14.12.2008 19:31:11   
Lara Croft

ko se boš pa vračala, boš pa še k meni pršla.............na sok, da te ne bo res kap od kafeta............

oštja, kaj ste se zdj name spravle.... že res, da ful pohajava, ma tega pa menda ne bom sfolgAla... user posted image user posted image

Se dobimo vse  v lj in rešeno......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.12.2008 19:36:50   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Ja tut pri nas samo to zaleže - ker brez kapljic sploh ne vzame dude. Men se zdi, da ne more bit nič narobe - sej so to čist naravne kapljice - sam se vseeno trudimo zmanjševat njihovo količino. No zaleže še neki - da ga držiš v rokah obrnjenega naprej (pokonci) in se postaviš pred TV - mali se tolk zagleda, da pozabi, da mu kaj fali. Edino kadar je utrujen pa ga dam v avtosedež, dudo in kapljice - pa zaspi...

naša isto. to bi bila po moje 3 ure pridna, če bi ji pustila tv gledati.user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 589
14.12.2008 19:37:23   
ključek
včeraj smo pa smrekico postavili.............user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 590
14.12.2008 19:44:57   
ključek
pa dej no................jutri bo spet dež....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 591
14.12.2008 19:52:55   
ključek
kaj je zdej to..................monologi................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 592
14.12.2008 20:46:49   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

In sem ugotovila tisto kar se mi je že nekaj časa dozdevalo - da ker mali tko nemirno je (mal poziza in se vleče stran in noče več, kasneje pa spet mal pa tko naprej) ziza samo tisto prvo mleko iz dojk, ki je bolj za odžejat - če ma iz ene premalo poje še iz druge - vendar samo začetno mleko.

Ma še katere takšne probleme? Sicer mam mleka dovolj (to ni problem).

Se mi zdi, da je pri nama zlo podobno, a ti mogoče posledično tud manj kaka?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 593
14.12.2008 20:49:13   
lana17

Tokrat prihaja božička... user posted image

user posted image

kako lepa božička...sem lih Meti zadnjič rekla, da moram tud jaz našga božička slikat, moram kapo poiskat

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 594
14.12.2008 20:57:08   
lana17

bi naj počakal z njim vsaj 10 dni, pa ga pol serviral.....

V glavnem, jutri delam eno torto in sem obrezovala biskvit... iz tistih koščkov sem naredila mrvice in jih naložila v kozarčke... čez pa kremo iz pudinga, nutele in smetane.... mmmmm njamsi... eno sem že pomanđala...

to pa je energijska bombauser posted image

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 595
14.12.2008 20:59:08   
lana17

Lari so pa neke pikce rdeče ratale po želodčku in še mal gor..... pa trebušček in sploh vse, kar je pod plenico ime čist rdeče.... kak dan je boljše pol je spet kriza... 

drobcene pikice je imel tud Jon...mislim da so ble od urina...sem mu na tanko namazala s kremo

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 596
14.12.2008 21:00:03   
lana17

ojla!!

helloooooo....mi tud tebe...

Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 597
14.12.2008 21:02:19   
lana17

ko se boš pa vračala, boš pa še k meni pršla.............na sok, da te ne bo res kap od kafeta............

oštja, kaj ste se zdj name spravle.... že res, da ful pohajava, ma tega pa menda ne bom sfolgAla... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   ...pa se bi res lahko

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 598
14.12.2008 21:04:48   
lana17
mty zdej pa jaz nadaljujem z monologiuser posted image

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 599
14.12.2008 21:06:25   
arabela*

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?