|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
14.12.2008 23:09:31   
arabela*
Kaj dajete vašimuser posted image ponoči zokenčkeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.12.2008 23:16:11   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Lovro ma podnevi na stopalčkih vsaj 2 plasti (žabice, copatki), če ne kar 3 (še zokenčki), ker ima skoz mrzle noge, ponoči ima pa žabice, v spalni vreči je, pa včasih mu samo na noge vržem še odejo, če je hladno.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.12.2008 23:17:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Tale ni pomanjšana..

user posted image

...o, kak luškan je lovrouser posted image ..

...saj meni tud vedno neke št. spodaj pišejo zdaj pa neuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.12.2008 23:19:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naš ima vedno bombažne zoknčke gor..., preko mu oblečem hlače do pasu...bombažne..tak za doma..... pa še šrikane copatke preko..... ma tud nonstop mrzle noge.....

...al pa ima zoknčke gor, pa pajacka preko....pa za spat mu ne dam copatkov gor......, drugače pa ponavadi ja

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.12.2008 23:19:32   
gold fish
...tud jaz grem...nočka....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 655
14.12.2008 23:21:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...o, kak luškan je lovrouser posted image ..

...saj meni tud vedno neke št. spodaj pišejo zdaj pa neuser posted image

user posted image  Moj pleško...user posted image

Daj probaj še enkrat, ker si zdaj ne moremo povečatuser posted image , da bi vidli tvojga Žičkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 656
15.12.2008 8:13:49   
ključek

Tale ni pomanjšana..

user posted image

user posted image user posted image user posted image ....................dobrovoljček...............

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 657
15.12.2008 8:57:13   
leda
je baje neki 2 dnevni virus na pohodu...ni rota.... z bruhanjem in drisko, pa z malo vročino

jap, očitno je na avtocesti kar velik zastojev. en podoben virus je po ljubljani hodu dva tedna nazaj. pri nas si ga je podala širša družina; babice, sestra,...naša ožja je pokasirala tričetrt; mož ga je mal sral, taprva mal driskala in en teden žvela od siceršnje dnevne količine, jaz pa sem en popoldne mislila, da bo konc. mislm res, še nikol huj; vse je šlo ven in to na obeh koncih, tut voda. tamalo sm si mogla z jošk trgat in "šibat" do korita (do skreta, ki je v drugem štuku po eni uri nisem več mogla)...

skratka hudo. dobro pa je blo to, da je blo najhujši hitr mim, čeprav sem pol še ene tri dni sam prepečenc pa čaj vase spravla. še bolše pa seveda to, da je tamala edina zdrava ostala. vse bolj se mi zdi, da mi je res posrkala vsa moja protitelesca in nimam jaz nič...

Neposredna povezava do sporočila: 658
15.12.2008 9:04:52   
leda

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

In sem ugotovila tisto kar se mi je že nekaj časa dozdevalo - da ker mali tko nemirno je (mal poziza in se vleče stran in noče več, kasneje pa spet mal pa tko naprej) ziza samo tisto prvo mleko iz dojk, ki je bolj za odžejat - če ma iz ene premalo poje še iz druge - vendar samo začetno mleko.

Ma še katere takšne probleme? Sicer mam mleka dovolj (to ni problem).

Se mi zdi, da je pri nama zlo podobno, a ti mogoče posledično tud manj kaka?

maruška, tale naša punca se tut ful nemirno doji. in najbrž tut zarad tega že skor en mesec zeleno kaka; no, vsaj naša pediatrinja mi to povezuje če prov štekam z odvečnim kisikom al neki tazga. je pa prav zanimivo, da ponoči nobenga problema, čez dan pa zdaj že nekaj dni stopnjuje vse skupaj...trenutno ugotavljam, da ji leže bolj paše, pa da je očitno bolj občutljive sorte in da rabi malo več miru.

zoprno je seveda to, da sva s tavelko ponavad med dojenjem tamale brali, za kar zdaj ni več šans. no, ampak se mi zdi, da bo tut ta zagata, kot so ble že vse dosedaj, bolj kratkega daha. bo pa kaj novega.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 659
15.12.2008 9:06:02   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

In sem ugotovila tisto kar se mi je že nekaj časa dozdevalo - da ker mali tko nemirno je (mal poziza in se vleče stran in noče več, kasneje pa spet mal pa tko naprej) ziza samo tisto prvo mleko iz dojk, ki je bolj za odžejat - če ma iz ene premalo poje še iz druge - vendar samo začetno mleko.

Ma še katere takšne probleme? Sicer mam mleka dovolj (to ni problem).

Se mi zdi, da je pri nama zlo podobno, a ti mogoče posledično tud manj kaka?

Niti ne. Kaka ene 2x na dan, ampak takrat pa nafila ornk polno pleničko. Pa lula tut velik.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 660
15.12.2008 9:08:01   
leda
Lovro ma pa po čelu in levi strani obraza suho, hrapavo in občasno tudi rdečo kožo. Se kateri sanja, kaj bi to blo. Se mi zdi, da je vsak dan hujše pa mažem z bepantenom.

tudi naša je podedovala družinsko problematično kožo (sem glih včeri svoje starše obtožila user posted image ) in sem po precej raziskavah navdušena nad mustelino kremo stelatopia.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 661
15.12.2008 9:35:06   
gold fish
dobro jutrouser posted image ...

kako smo kaj danes?.....user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 662
15.12.2008 9:43:25   
pf
Pozdravljene babike.
Najprej vam moram pohvaliti vaše male bavcke, ker so tak luškani na slikicah.
Me to you čudovito sobico sta pripravila za Lano Nejo. Bravo. user posted image user posted image user posted image Koroške kapljice jaz tudi dam na dudico, jaz mislim da kaj groznega ne more biti, saj so bolj naravne. V bistvu imam občutek, ko se tako pogovarjam s kolegicami, da so kar vse nekaj dajale oz. še dajejo, samo da ene o tem govorijo, druge pa so tiho. Mamice pač včasih govorijo to, kar jim pride prav, določene stvari pač spustijo. To je isto tako kot sem zadnjič poslušala mamice pri pediatru:"Ja naš pa spi do jutra in je ful priden", v drugem stavku pa je pozabila še povedati, da gre spat ob 23.00. In pol se je druga mamica glavo razbijala kak je to možno.
MaruškaŠ in Leda tudi naša velikokrat spije le začetno mleko in imam občutek, da se zato dojiva še kar na dve uri. Malo jo nekaj zmoti in noče jest več. Ali vidi koga in suče bučko, ali pa sliši koga in je rezultat isti.
Tejchy pozdravljena in večkrat se oglasi.

Naša je pa danes spala od 19.00 do 24.00, pa do 4.00 in potem do 7.30. Bravo Lana, tak se spi. Moram jo malo pohvaliti, ker jo je zdajle teden dni luna motila. Upam, da bo tak ostalo. user posted image user posted image user posted image
Čeprav sem malo v dilemi, če naj zvečer dam ji malo Novalaca nočnega. Razmišljam, da bi ga danes kupila in probala zvečer. Dala bi ji en obrok tega na dan, tik pred spanjem. Če bo isto dolgo spala, bi ga pa ukinila. Po drugi strani pa razmišljam, da sploh ne spi tak slabo. Danes sem se  fajn naspala.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 663
15.12.2008 10:10:08   
leda
p
Po drugi strani pa razmišljam, da sploh ne spi tak slabo
f, po moje ti za to starost čist fajn spi. moja taprva je mela tak ritem še malo kasneje, pa je pri pol leta vseeno prespala celo noč (skratka neodvisno od hrane, ker se je samo dojila); kar zame pomeni 11, 12 ur...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 664
15.12.2008 10:28:53   
*bubi*
Dobro jutro! Se vam pridružim pri user posted image

MLEKO: se res ne sme dat v vrelo vodo. Jaz si 2x na dan prekuham večjo količino vode in jo pustim, potem pa v mikrovalovki vodo pogrejem do prave temperature (20s), vsipam mleko not (imam tudi že v naprej namerjeno v posodici), pa je vse pripravljeno v pol minute user posted image
Beba je k sreči tako mleko, da se raztopi na pitni temperaturi in ni treba pri 60° mešat.

Me to you - te res že pogrešamo. user posted image  Daj kako slikico prilimaj user posted image  kakršne koli kapljice za pomiritev - čim manj. Včasih res ne gre drugače.... saj ful narobe ne more bit, nevarno je, da se otrok navadi. Še najhujše je pomirjanje z Daktarin gelom. To pa res ne!

Lara - ful dobro mazilo za ritko je Bebival iz MB lekarn. Zelo možno, da se tudi kje v LJ dobi, ker so bile neke "izmenjave" galenskih produktov.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 665
15.12.2008 10:33:43   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa mene grabi slaba vest in se bom res malo bolj posvetila strokovcu.

Strokovcu v VIZ-u, ne? Kdaj ga pa imaš?

Ne, ne, tega sem naredila že aprila user posted image  Rada bi naredila še strokovca iz svoje stroke, sem letos bila volonterka-pripravnica še zraven svoje redne službe user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 666
15.12.2008 10:33:44   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lari so pa neke pikce rdeče ratale po želodčku in še mal gor..... pa trebušček in sploh vse, kar je pod plenico ime čist rdeče.... kak dan je boljše pol je spet kriza... 

user posted image

Lovro ma pa po čelu in levi strani obraza suho, hrapavo in občasno tudi rdečo kožo. Se kateri sanja, kaj bi to blo. Se mi zdi, da je vsak dan hujše pa mažem z bepantenom.

meta, bubiki se enako naredi. Zdaj ji mažem z vlažilno kremo in je takoj boljše. Res že po 1x mazanju. Kupila pa sem Johnskon&Johnson Soothing naturals.
http://www.johnsonsbaby.com/product.do?id=28&productID=28&filterID=4

Bepanten je masten in naredi še bolj plast preko kože.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 667
15.12.2008 10:38:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

tole je pa sobica naše lane neje............

.........tukaj bo danes prvič "poizkusno" spala In kako je bilo? 

Joj, kaka lepa sobica user posted image  Se vidi, da je punčkasta. user posted image  Bubika in bubi imata trenutno skupno sobico. Ko bo bubika šla v kinderpat spat, bosta skupaj. Zdaj pa jo imam še v spalnici. Pa bubija tudi v drugi polovici noči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 668
15.12.2008 10:43:13   
*bubi*

.... to je pa naš mali božičekuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 669
15.12.2008 10:43:15   
*bubi*

ma me tri bi se potrudle...pa bi ji nekak vampe zrihtale...če ne drugje v Ligrojuuser posted image

Pri meni doma jih že ne bi kuhale user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 670
15.12.2008 10:44:53   
*bubi*
user posted image  Lovro user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 671
15.12.2008 10:45:23   
Lara Croft

zakaj mi je pa slike tak na malo shranlo na shrani.siuser posted image

na kolko ve pomanjšate...jaz sem dala prvo na 120...drugo na 100 pikslovuser posted image

Sem se že včeraj hotla jezit, kaj si taku majhne slike dala.... user posted image   De naredi za prav, da si dečko ltahko ogledam..

Jst kr na 800 pustim....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 672
15.12.2008 10:50:13   
Lara Croft
......mišek.... user posted image user posted image

Tvoja slika je pa prevelika....

Pa tam na "shrani si", ko vam piše dodatne možnosti, tam obkljukaš 800 in to je to.... nič ni treba v svojih dokumentih manjšat...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 673
15.12.2008 10:51:37   
*bubi*
Evo konec mojih monologov. Se vidi, da sproti pišem.

najprej fehtam MTY za slikice, na drugi strani pa cela sobica in njena princeska user posted image user posted image user posted image

Pa vsi ostali so tudi tak zlati user posted image  Zdaj so res že taki lepi dojenčki, nič več nebogljene štručke user posted image user posted image

aja, glede nemira pri dojenju - bubika tudi nima mira pri hranjenju, vse jo moti, glavo skoz obrača, z rokicami grabi... Pa ona je iz flaške in še ima nek razgled, pri dojenju pa ni nič zanimivega za videt user posted image  Ponoči pa je čisto mirna, lepo spije, podre kupčka in že spi naprej.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 674
15.12.2008 10:52:47   
pf
Punce katero kremo pa uporabljate za po telesu, če je koža bolj suha? Midve imava za obraz od mustele, za po telesu pa sva imele sebamed baby lotion, ampak nisem prepričana, da je neki učinek. Mogoče bom poskusila tudi tisto kremco od mustelo, ki jo je Leda priporočala. Ima bolj suho kožo, rahlo hrapavo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?