Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:09:31
|
|
|
|
arabela*
|
Kaj dajete vašim ponoči zokenčke
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:16:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj dajete vašim ponoči zokenčke Lovro ma podnevi na stopalčkih vsaj 2 plasti (žabice, copatki), če ne kar 3 (še zokenčki), ker ima skoz mrzle noge, ponoči ima pa žabice, v spalni vreči je, pa včasih mu samo na noge vržem še odejo, če je hladno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:17:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Tale ni pomanjšana.. ...o, kak luškan je lovro .. ...saj meni tud vedno neke št. spodaj pišejo zdaj pa ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:19:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj dajete vašim ponoči zokenčke naš ima vedno bombažne zoknčke gor..., preko mu oblečem hlače do pasu...bombažne..tak za doma..... pa še šrikane copatke preko..... ma tud nonstop mrzle noge..... ...al pa ima zoknčke gor, pa pajacka preko....pa za spat mu ne dam copatkov gor......, drugače pa ponavadi ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:19:32
|
|
|
|
gold fish
|
...tud jaz grem...nočka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 23:21:37
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...o, kak luškan je lovro .. ...saj meni tud vedno neke št. spodaj pišejo zdaj pa ne Moj pleško... Daj probaj še enkrat, ker si zdaj ne moremo povečat , da bi vidli tvojga Žička
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 8:13:49
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Tale ni pomanjšana.. ....................dobrovoljček...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 8:57:13
|
|
|
|
leda
|
je baje neki 2 dnevni virus na pohodu...ni rota.... z bruhanjem in drisko, pa z malo vročino jap, očitno je na avtocesti kar velik zastojev. en podoben virus je po ljubljani hodu dva tedna nazaj. pri nas si ga je podala širša družina; babice, sestra,...naša ožja je pokasirala tričetrt; mož ga je mal sral, taprva mal driskala in en teden žvela od siceršnje dnevne količine, jaz pa sem en popoldne mislila, da bo konc. mislm res, še nikol huj; vse je šlo ven in to na obeh koncih, tut voda. tamalo sm si mogla z jošk trgat in "šibat" do korita (do skreta, ki je v drugem štuku po eni uri nisem več mogla)... skratka hudo. dobro pa je blo to, da je blo najhujši hitr mim, čeprav sem pol še ene tri dni sam prepečenc pa čaj vase spravla. še bolše pa seveda to, da je tamala edina zdrava ostala. vse bolj se mi zdi, da mi je res posrkala vsa moja protitelesca in nimam jaz nič...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 9:04:52
|
|
|
|
leda
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ In sem ugotovila tisto kar se mi je že nekaj časa dozdevalo - da ker mali tko nemirno je (mal poziza in se vleče stran in noče več, kasneje pa spet mal pa tko naprej) ziza samo tisto prvo mleko iz dojk, ki je bolj za odžejat - če ma iz ene premalo poje še iz druge - vendar samo začetno mleko. Ma še katere takšne probleme? Sicer mam mleka dovolj (to ni problem). Se mi zdi, da je pri nama zlo podobno, a ti mogoče posledično tud manj kaka? maruška, tale naša punca se tut ful nemirno doji. in najbrž tut zarad tega že skor en mesec zeleno kaka; no, vsaj naša pediatrinja mi to povezuje če prov štekam z odvečnim kisikom al neki tazga. je pa prav zanimivo, da ponoči nobenga problema, čez dan pa zdaj že nekaj dni stopnjuje vse skupaj...trenutno ugotavljam, da ji leže bolj paše, pa da je očitno bolj občutljive sorte in da rabi malo več miru. zoprno je seveda to, da sva s tavelko ponavad med dojenjem tamale brali, za kar zdaj ni več šans. no, ampak se mi zdi, da bo tut ta zagata, kot so ble že vse dosedaj, bolj kratkega daha. bo pa kaj novega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 9:06:02
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ In sem ugotovila tisto kar se mi je že nekaj časa dozdevalo - da ker mali tko nemirno je (mal poziza in se vleče stran in noče več, kasneje pa spet mal pa tko naprej) ziza samo tisto prvo mleko iz dojk, ki je bolj za odžejat - če ma iz ene premalo poje še iz druge - vendar samo začetno mleko. Ma še katere takšne probleme? Sicer mam mleka dovolj (to ni problem). Se mi zdi, da je pri nama zlo podobno, a ti mogoče posledično tud manj kaka? Niti ne. Kaka ene 2x na dan, ampak takrat pa nafila ornk polno pleničko. Pa lula tut velik.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 9:08:01
|
|
|
|
leda
|
Lovro ma pa po čelu in levi strani obraza suho, hrapavo in občasno tudi rdečo kožo. Se kateri sanja, kaj bi to blo. Se mi zdi, da je vsak dan hujše pa mažem z bepantenom. tudi naša je podedovala družinsko problematično kožo (sem glih včeri svoje starše obtožila ) in sem po precej raziskavah navdušena nad mustelino kremo stelatopia.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 9:35:06
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro ... kako smo kaj danes?.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 9:43:25
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene babike. Najprej vam moram pohvaliti vaše male bavcke, ker so tak luškani na slikicah. Me to you čudovito sobico sta pripravila za Lano Nejo. Bravo. Koroške kapljice jaz tudi dam na dudico, jaz mislim da kaj groznega ne more biti, saj so bolj naravne. V bistvu imam občutek, ko se tako pogovarjam s kolegicami, da so kar vse nekaj dajale oz. še dajejo, samo da ene o tem govorijo, druge pa so tiho. Mamice pač včasih govorijo to, kar jim pride prav, določene stvari pač spustijo. To je isto tako kot sem zadnjič poslušala mamice pri pediatru:"Ja naš pa spi do jutra in je ful priden", v drugem stavku pa je pozabila še povedati, da gre spat ob 23.00. In pol se je druga mamica glavo razbijala kak je to možno. MaruškaŠ in Leda tudi naša velikokrat spije le začetno mleko in imam občutek, da se zato dojiva še kar na dve uri. Malo jo nekaj zmoti in noče jest več. Ali vidi koga in suče bučko, ali pa sliši koga in je rezultat isti. Tejchy pozdravljena in večkrat se oglasi. Naša je pa danes spala od 19.00 do 24.00, pa do 4.00 in potem do 7.30. Bravo Lana, tak se spi. Moram jo malo pohvaliti, ker jo je zdajle teden dni luna motila. Upam, da bo tak ostalo. Čeprav sem malo v dilemi, če naj zvečer dam ji malo Novalaca nočnega. Razmišljam, da bi ga danes kupila in probala zvečer. Dala bi ji en obrok tega na dan, tik pred spanjem. Če bo isto dolgo spala, bi ga pa ukinila. Po drugi strani pa razmišljam, da sploh ne spi tak slabo. Danes sem se fajn naspala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:10:08
|
|
|
|
leda
|
pPo drugi strani pa razmišljam, da sploh ne spi tak slabo f, po moje ti za to starost čist fajn spi. moja taprva je mela tak ritem še malo kasneje, pa je pri pol leta vseeno prespala celo noč (skratka neodvisno od hrane, ker se je samo dojila); kar zame pomeni 11, 12 ur...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:28:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Se vam pridružim pri MLEKO: se res ne sme dat v vrelo vodo. Jaz si 2x na dan prekuham večjo količino vode in jo pustim, potem pa v mikrovalovki vodo pogrejem do prave temperature (20s), vsipam mleko not (imam tudi že v naprej namerjeno v posodici), pa je vse pripravljeno v pol minute Beba je k sreči tako mleko, da se raztopi na pitni temperaturi in ni treba pri 60° mešat. Me to you - te res že pogrešamo. Daj kako slikico prilimaj kakršne koli kapljice za pomiritev - čim manj. Včasih res ne gre drugače.... saj ful narobe ne more bit, nevarno je, da se otrok navadi. Še najhujše je pomirjanje z Daktarin gelom. To pa res ne! Lara - ful dobro mazilo za ritko je Bebival iz MB lekarn. Zelo možno, da se tudi kje v LJ dobi, ker so bile neke "izmenjave" galenskih produktov.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:33:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa mene grabi slaba vest in se bom res malo bolj posvetila strokovcu. Strokovcu v VIZ-u, ne? Kdaj ga pa imaš? Ne, ne, tega sem naredila že aprila Rada bi naredila še strokovca iz svoje stroke, sem letos bila volonterka-pripravnica še zraven svoje redne službe
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:33:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lari so pa neke pikce rdeče ratale po želodčku in še mal gor..... pa trebušček in sploh vse, kar je pod plenico ime čist rdeče.... kak dan je boljše pol je spet kriza... Lovro ma pa po čelu in levi strani obraza suho, hrapavo in občasno tudi rdečo kožo. Se kateri sanja, kaj bi to blo. Se mi zdi, da je vsak dan hujše pa mažem z bepantenom. meta, bubiki se enako naredi. Zdaj ji mažem z vlažilno kremo in je takoj boljše. Res že po 1x mazanju. Kupila pa sem Johnskon&Johnson Soothing naturals. http://www.johnsonsbaby.com/product.do?id=28&productID=28&filterID=4 Bepanten je masten in naredi še bolj plast preko kože.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:38:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tole je pa sobica naše lane neje............ .........tukaj bo danes prvič "poizkusno" spala In kako je bilo? Joj, kaka lepa sobica Se vidi, da je punčkasta. Bubika in bubi imata trenutno skupno sobico. Ko bo bubika šla v kinderpat spat, bosta skupaj. Zdaj pa jo imam še v spalnici. Pa bubija tudi v drugi polovici noči
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:43:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... to je pa naš mali božiček
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:43:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma me tri bi se potrudle...pa bi ji nekak vampe zrihtale...če ne drugje v Ligroju Pri meni doma jih že ne bi kuhale
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:44:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Lovro
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:45:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zakaj mi je pa slike tak na malo shranlo na shrani.si na kolko ve pomanjšate...jaz sem dala prvo na 120...drugo na 100 pikslov Sem se že včeraj hotla jezit, kaj si taku majhne slike dala.... De naredi za prav, da si dečko ltahko ogledam.. Jst kr na 800 pustim....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:50:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
......mišek.... Tvoja slika je pa prevelika.... Pa tam na "shrani si", ko vam piše dodatne možnosti, tam obkljukaš 800 in to je to.... nič ni treba v svojih dokumentih manjšat...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:51:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo konec mojih monologov. Se vidi, da sproti pišem. najprej fehtam MTY za slikice, na drugi strani pa cela sobica in njena princeska Pa vsi ostali so tudi tak zlati Zdaj so res že taki lepi dojenčki, nič več nebogljene štručke aja, glede nemira pri dojenju - bubika tudi nima mira pri hranjenju, vse jo moti, glavo skoz obrača, z rokicami grabi... Pa ona je iz flaške in še ima nek razgled, pri dojenju pa ni nič zanimivega za videt Ponoči pa je čisto mirna, lepo spije, podre kupčka in že spi naprej.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 15.12.2008 10:52:47
|
|
|
|
pf
|
Punce katero kremo pa uporabljate za po telesu, če je koža bolj suha? Midve imava za obraz od mustele, za po telesu pa sva imele sebamed baby lotion, ampak nisem prepričana, da je neki učinek. Mogoče bom poskusila tudi tisto kremco od mustelo, ki jo je Leda priporočala. Ima bolj suho kožo, rahlo hrapavo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?