|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
14.12.2008 11:25:32   
arabela*
iiiiiiiiii.cakica malauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 551
14.12.2008 13:26:17   
*bubi*
Helou, babe!

Malo vas še preberem, pisat pa sploh nimam časa. Saj jutri gre bubi spet v vrtec in bo drugače user posted image  Čeprav se toliko stvari napoveduje za drug teden, da bomo ful leteči. Veseli december pač. user posted image  Pa mene grabi slaba vest in se bom res malo bolj posvetila strokovcu.

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Tokrat prihaja božička... user posted image  

joj, te očke....... user posted image  Lara, kaj če bi vidve res prišli na en izlet do MB?  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 552
14.12.2008 14:36:22   
Lara Croft
Lara, kaj če bi vidve res prišli na en izlet do MB?

Pa itak da bi.... ampak je malo daleč, da pridem samo na eno kavo... Edino, če pridem najprej k tebi, pol grem še k Sarayi... pa še k fiški... pol mi pa srce raznese od tolikih kav.... hahaha

Dejte se zmislit, kam vse me boste peljale... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
14.12.2008 14:49:43   
RAČKAPK
Lara - saj ni nujno da greš direkt iz Sežane na Štajersko
se lahko še kaj vmes ustaviš

Neposredna povezava do sporočila: 554
14.12.2008 14:50:07   
RAČKAPK
fiši kje najdeš take fotke

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 555
14.12.2008 15:24:09   
*bubi*

Lara, kaj če bi vidve res prišli na en izlet do MB?

Pa itak da bi.... ampak je malo daleč, da pridem samo na eno kavo... Edino, če pridem najprej k tebi, pol grem še k Sarayi... pa še k fiški... pol mi pa srce raznese od tolikih kav.... hahaha

Dejte se zmislit, kam vse me boste peljale... user posted image user posted image

Aja, ti bi od ene do druge? user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem že hotela napisat, da če bi se ti pripeljala do MB, bi se me že na kup spravile. Pa bi imeli mini srečanje. In seveda povabili še ostale user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 556
14.12.2008 15:48:22   
Lara Croft
Jaz pa sem že hotela napisat, da če bi se ti pripeljala do MB, bi se me že na kup spravile. Pa bi imeli mini srečanje. In seveda povabili še ostale

Ma super ideja.... sam vas že vidim, kak se vam bo začelo hitro mudit... za pol ure pa nam v mb vozila...user posted image pol bom pa mogla lih v eurospin al kaj že imate tam za en šoping punkt...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 557
14.12.2008 15:53:47   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz pa sem že hotela napisat, da če bi se ti pripeljala do MB, bi se me že na kup spravile. Pa bi imeli mini srečanje. In seveda povabili še ostale user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 558
14.12.2008 15:54:22   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Lara - saj ni nujno da greš direkt iz Sežane na Štajersko
se lahko še kaj vmes ustaviš

vem vem..... če ne drugje na trojanah..user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 559
14.12.2008 15:56:55   
arabela*

pol bom pa mogla lih v eurospin al kaj že imate tam za en šoping punkt...user posted image

europarkuser posted image ,tam imaš v enem dnevu kaj za videtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 560
14.12.2008 15:57:42   
arabela*

vem vem..... če ne drugje na trojanah..user posted image user posted image

se priporočamuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 561
14.12.2008 15:59:41   
arabela*
toti moj otrok.Samo iz ene joške mi danes pije,ko ji drugo ponudim,pa se dere,ko šojauser posted image .Sem morala zdaj malo izčrpat,zdaj pa šefica pije.

Včeraj je zaspala ob enih ponočiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 562
14.12.2008 16:05:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Imam Milumil, kjer piše, da je treba prevreto vodo ohladiti na cca 60 stopinj. Koliko časa je treba počakat, da je ta temperatura? Jaz namreč nimam s čim izmeriti te temperature? Hvala za pomoč user posted image .

....vodo prevri, pol pa pusti malo kar tako, da se shladi, če pa rabiš na brzino, pa daj pod vodo...... Temperaturo probaš na notranji strani zapestja al pa malo višje...jaz mam malo višje olj občutljivo..... takrat al pa malo prej zmešaš prašek not.... čist simpl...čeprav se čuje bolj tak tak.....

če se dojita na 2 uri to ni nič narobe...ti jo še kar naprej pristavljajuser posted image ...ne bo sfalilo kar tako...pa kupi si Hippov čaj za dojenje...., pa malo si poleto skuhaj in je to to.....user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.12.2008 16:07:13   
gold fish

Tokrat prihaja božička... user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaka lubika...... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 564
14.12.2008 16:08:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

joj, te očke....... user posted image  Lara, kaj če bi vidve res prišli na en izlet do MB?  user posted image

jaz sem tud za to...user posted image ...Lara pol mi lahko daš inštrukcije iz prve rokeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 565
14.12.2008 16:13:35   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

toti moj otrok.Samo iz ene joške mi danes pije,ko ji drugo ponudim,pupa se dere,ko šojauser posted image .Sem morala zdaj malo izčrpat,zdaj pa šefica pije.

Včeraj je zaspala ob enih ponočiuser posted image

ajaj, morda jo kej boli na oni strani... upam, da ne uhce... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 566
14.12.2008 16:15:52   
Lara Croft
az sem tud za to... ...Lara pol mi lahko daš inštrukcije iz prve roke

Pa še kako prpeli, da vse počlanim... user posted image user posted image

Imaste sneg?user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 567
14.12.2008 16:20:34   
Lara Croft
Joj, jst pa ji nisem nikoli ohlajala, ko sem ji pripravljala dodatek... zavrela in direkt v vrelo dala prah... nisem tega napotka vidla... grem prow zdej pogledat na škatolo.. 

Neposredna povezava do sporočila: 568
14.12.2008 17:05:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

fiši kje najdeš take fotke

na internetuuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 569
14.12.2008 17:07:03   
gold fish

az sem tud za to... ...Lara pol mi lahko daš inštrukcije iz prve roke

Pa še kako prpeli, da vse počlanim... user posted image user posted image

Imaste sneg?user posted image

ne.... nič snegauser posted image

..jaz sploh ne pridem do tega, da poskeniramuser posted image , kaj šele da katalog pregledamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
14.12.2008 17:08:32   
gold fish

Joj, jst pa ji nisem nikoli ohlajala, ko sem ji pripravljala dodatek... zavrela in direkt v vrelo dala prah... nisem tega napotka vidla... grem prow zdej pogledat na škatolo.. 

..lahko daš prašek not tud prej...samo se ponavadi bolj grude naredijo.... a jest pa moraš itak počakat, da se shladi na normalno temperaturo.....

Neposredna povezava do sporočila: 571
14.12.2008 17:16:05   
gold fish
babike, jaz pa moram našega pikeca spet pohvalit...je včeraj jedel okrog 8-9 nisem čist ziheruser posted image , zaspal nekje ob 10, pa spal danes do 5.30.., pol sem mu pa dudo dalo (na njo 1 kapljico koroškihuser posted image ) pa je zaspal do 6.30...takrat je jedel...in zaspal nazaj do 8user posted image ..

..potem pa okorg 10 spet....in še tam nekje okrog 13-15....... ma ne vem.....ful mu je fajn spat...pa tud če spi čez dan zaenkrat ponoči ni problema....

...aja, da še napišem štorijo od ponoči...... ta veliki pikec sračka in bruhanje...... točno ob polnoči......smo preoblačili vse v njegovi sobi, brisali tla....  pa še komplet kopalnico...to je blo vse pokozlanouser posted image ..

..še sreča, da je bil možek z njim...ker meni to ful dvigne želodec....rajši 1000 posračkano rit previjam kot bruhec čistim.....

..pol sem pa še kinderpet imela pred omaro potegnjen, da imam malega bližje sebi......... v omati  pa posteljnino...sem morala kar nekaj improvizirat...da nisem še ta malega zbudila.......

Koš za perilo sem pa kar na stipnišče postavila, ker je smrdelo za pouser posted image .

Bogi pikec..... je baje neki 2 dnevni virus na pohodu...ni rota.... z bruhanjem in drisko, pa z malo vročinouser posted image

.....

Neposredna povezava do sporočila: 572
14.12.2008 17:18:00   
gold fish
sem sadni kruhec pekla..... no ni čisto kruhec....se reče preprosta štručka...not so pa mandelnji, orehi, lešniki, kandirano sadje -pomaranče, pa fige......  ma je ful na izi...pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul dobro.....

...bi naj počakal z njim vsaj 10 dni, pa ga pol serviral.....pri nas....ne uspe počakat....že prej ga napadejo...user posted image

šibam...

Neposredna povezava do sporočila: 573
14.12.2008 17:49:31   
arabela*

jaz tudi,v vrelo,pol pa pod pipo lonček,pustila vodo tečt na flaško,ki je v lončku in se v par min.ohladi.Saj ni logike,da čakaš,otrok prej znori od lakoteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 574
14.12.2008 18:18:09   
Lara Croft
babike, jaz pa moram našega pikeca spet pohvalit...je včeraj jedel okrog 8-9 nisem čist ziher , zaspal nekje ob 10, pa spal danes do 5.30.., pol sem mu pa dudo dalo (na njo 1 kapljico koroških ) pa je zaspal do 6.30...takrat je jedel...in zaspal nazaj do 8

Uuuuu superca, dej.... user posted image

...aja, da še napišem štorijo od ponoči...... ta veliki pikec sračka in bruhanje......

Ma bogi.... jst se tok bojim kakšnih bolezni...

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?