Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:17:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... le kdo ga nebi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:23:25
|
|
|
|
gold fish
|
....eh...sem nekaj zabluzla .... ma mi ne prilepi slike...pol pa nič
< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.12.2008 23:26:13 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.12.2008 23:26:04
|
|
|
|
arabela*
|
našo pa spet tak šraufa Že dve ure se tu zvija,reva Malo zadrema,pa spet
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:27:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...moram malo..zdaj je veseli december ..... u,samo je dober..... ..zdaj pa vse čakamo burjo.....da malo odpihe zadeve....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:27:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .. ...take okraske bomo letos na smrečico dali...pa ni vrag da ne bomo shujšali ...če ne druga bo že slaba vest, ko se nažiraš tam pa vidiš kak ti nekdo telovadi še nimate smreke ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.12.2008 23:28:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo pa spet tak šraufa Že dve ure se tu zvija,reva Malo zadrema,pa spet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:30:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še nimate smreke ...vedno jo imamo v dnevni sobi...zdaj pa imam še prenosno posteljo tam, pa sploh ne vem kam naj jo dam....je kar velika.... ...aja, imamo pa že vse božičke zunaj.....tiste polmetrske, ko špilajo, pa girlando z lučkami gor...samo smrekica še manjka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.12.2008 23:31:09
|
|
|
|
arabela*
|
ko se vsedem z njo,je panika,ko pa stojim,pa je vredu Pa vedno se samo zvečer to dogaja.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:32:16
|
|
|
|
gold fish
|
tud balkon je osvetljen....se že na daleč vidi kje smo doma ...... zdaj pa grem..... gledat mojga božička.... Nočko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:32:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bUOGA MATI.... HAHAHA
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.12.2008 23:32:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ko se vsedem z njo,je panika,ko pa stojim,pa je vredu Pa vedno se samo zvečer to dogaja. še malo pa bo mimo....naš jih nima več....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.12.2008 23:33:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish še malo pa bo mimo....naš jih nima več....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.12.2008 23:36:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo pa spet tak šraufa Že dve ure se tu zvija,reva Malo zadrema,pa spet Ma boga pupika.... Lari je blo to prišparano...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.12.2008 23:41:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma jst grem spat... sem lačna ratala, boljš, da sem daleč od omar in hladilnika... mijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!!!
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.12.2008 23:42:06
|
|
|
|
arabela*
|
ej fora.Zvečer pred spanjem ji vedno naredim Aptamil,AR,da mi ne poliva.Drugače pa je nonstop na zizi . A je možno,da jo od tega šraufa
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 1:02:18
|
|
|
|
arabela*
|
Uzela vas magla.................
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 9:23:00
|
|
|
|
Marsy
|
Ojojoj. Ker nisem doma, vas čist nič ne morem spremljat in sem brala prvi del, pa je tema zaklenjena in mi nič ni blo jasn, pol sem pa le datum pogledala in so pogovori en teden stari... Zdej je že pol septembrčkov starih 3 mesece. Mi čakamo še 13 dni do takrat. Odštevamo dneve do UZ kolkov, da se znebimo povijanja, ker Kaja to sovraži in se dere, kot bi jo iz kože dajali. Cepljenje imamo 30.12. kar se mi zdi mal zoprno, če bo kakšna reakcija glih čez praznike... Komi pa čakam, da jo izmerijo in stehtajo. Pri nas je posvetovalnica pri 4 tednih, pol pa pri treh mesecih, vmes pa nič . Stehtala sem jo tako, da sva skupi oblečeni 'stopili' na tehtnico. Ima okrog 6 kg. Zrasla je pa tud ful, tako da je po mojem čez 60 cm, če se je rodila s 56. V 10. tednu so jo začel krčki matrat in nič ni pomagal. Sem pa včeraj dobila homeopatske 'kroglice' in res takoj 'primejo'. Reče se jim Chamomilla C30. So proti vsem možnim trebušnim težavam, driski ipd. In tudi proti rastnim bolečinam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 9:27:59
|
|
|
|
Marsy
|
Aja, pa še eno prošnjo imam. Glede priprave 'umetnega' mleka. Lahko, da imamo obdobje hitre rasti, možno pa je tud, da mal živčki vplivajo, da imam manj mleka (taščica dela svoje...) in bi bila rada v pripravljenosti. Kaja mi je spala ponoči po 5ur, enkrat tudi 6 (koliko pa vaši spijo v kosu - tiste, ki izključno dojite? In če prespite celo noč - kako vam to uspe? ) Zdej pa se doji na 2 uri in se mi zdi, da se sploh ne naje, ker v obeh dojkah zmanjka mleka. Imam Milumil, kjer piše, da je treba prevreto vodo ohladiti na cca 60 stopinj. Koliko časa je treba počakat, da je ta temperatura? Jaz namreč nimam s čim izmeriti te temperature? Hvala za pomoč . Še ta teden gremo v Izolo, pol pa 3 tedne doma!!! In se me ne boste znebile .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 10:03:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hej marsy.... dej vodo v flaško in polakaj, da se neha kadit.... kaj češ komplicirat... Lara večinoma spi 10 ur v kosu... se pa po novem dopoldne doji vsako uro... Jst nimam tle nobenih zaslug.... je pač taka zaspanka, kot midva.... je pa tudi v nosečnosti ponoči in proti jutru vedno spala.... Ko čez dan veliko pohajamo in več spi (v vozičku) potem se okoli 5 zjutraj zbudi lačna, drugače pa ne..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 10:04:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Še ta teden gremo v Izolo, pol pa 3 tedne doma!!! In se me ne boste znebile . Ja žiher, ker nam delaš že sramoto s svojimi 106 posti...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 10:12:29
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Pri nas ponoči spimo v kosu 6-8 ur, pol pa še ene 3 zraven. Mamo pa čez dan kr dost problemov. Mali sploh ne zna pridno zizat. Vmes med dojenjem ga morm pomirit z dudo in vetrovnimi kapljicami in pol spet naprej, pa večkrat kupček podirat vmes. V četrtek sva imela sistematskega in se je ful premalo zredil. Mi je rekla zdravnica naj ga pogosto dojim, kr na 2 uri, drugače bo potrebno dodajat. In sem ugotovila tisto kar se mi je že nekaj časa dozdevalo - da ker mali tko nemirno je (mal poziza in se vleče stran in noče več, kasneje pa spet mal pa tko naprej) ziza samo tisto prvo mleko iz dojk, ki je bolj za odžejat - če ma iz ene premalo poje še iz druge - vendar samo začetno mleko. Zdej sm pa postala bolj vztrajna in ne popustim dokler ne dobi še ta gostega mleka. In glej ga zlomka - če mi to uspe - tut čez dan pridno pančka - k prej sploh ni. Ma še katere takšne probleme? Sicer mam mleka dovolj (to ni problem). p.s. nism mela čist nič časa bit tle - ker mali čez dan skoraj nič ni spal...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 10:31:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
p.s. nism mela čist nič časa bit tle - ker mali čez dan skoraj nič ni spal... Sej naši tud čez dan malo spijo... jst mam laro v naročju zdej...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 10:38:24
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft p.s. nism mela čist nič časa bit tle - ker mali čez dan skoraj nič ni spal... Sej naši tud čez dan malo spijo... jst mam laro v naročju zdej... ha ha ha enako
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 10:42:57
|
|
|
|
arabela*
|
naša tud čez dan ne spi
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 14.12.2008 11:05:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tokrat prihaja božička...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?