lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Tinky ...če sem pa na porodniški (v smislu, imaš otroka in skrbi zanj)... No, to je meni rekla moja mama, ampak v takem stilu: Na porodniški si zaradi otroka, ne zaradi sebe. Ja, in sem res. Ona ni mogla biti z nami več kot 3 mesece, pa bi verjetno z veseljem bila. Res, da te tole boli (sploh, ker je to izjavila tašča, če bi mama, verjetno ne bi bilo tako hudo), ampak je res. Jaz sem malo tuhtala o tej izjavi in na koncu ugotovila, da ima čisto prav. Lahko sem na porodniški celo leto (marsikje ne morejo biti) in lahko z otrokom uživam. Ko bom šla v službo, bom z njim samo tistih nekaj ur na dan in bo šlo verjetno veliko lepih trenutkov mimo mene. Zdaj je pa najlepše, ko odkriva sebe in svet okoli sebe. Res sem pa bolj taka kot Blacky, rada sem doma, hodim na sprehode... Vidim pa, da to čisto pozitivno vpliva na tamalega. Ne zamerimi mi tegale posta, ampak verjetno tvoja tašča ni izjavila tega, da bi bila žleht. Res pa, da ni njena stvar kaj ti počneš s svojim otrokom. Pravzaprav tudi moja ni, ampak komentiram pa lahko, ali ne. Upam, da nisi huda. Če pa si, pa povej, ne bom nič huda. tak reče moja mama...če ji kaj pojamram da ponoč vstajam, mi reče, sej to je tvoja služba, sej dobiš plačo za to ampak tud na šihtu si vzameš dopust in kam greš. Zdaj si ga pač lahko bolj brez slabe vesti, pa še babice so vesele ko jih dobijo v varstvo. Jaz sem sicer glede tega bolj tak, da jih povsod vlačim za sabo (no edino božiček gre sam kupovat )