liju
|
Evo nas iz sprehoda, kosilo na štedilniku (danes bojo špageti), cote obešene aja pa otroci spijo . Jaz pa hitro malo RR, ker drugače bo spet preveč pol za brat Metuljcek:tako kot si rekla (vsak tele ma svoje vesel'e) Kake lušte si mi naredila zakaj samo slikica IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Zimska - glede dojenja - pri nas je enako. Včasih se je dojila po 15 min, zdaj pa se glih 5 min doji in fertik. Zmeraj mislim, joj, zdaj se sigurno ni najedla, bo ziher jedla prej kot čez 3 ure, ampak ne. Lepo na 3 ure, včasih tudi malo več. Pa nič ne joka, ji verjetno nič ne fali. Smo pa se tudi na srečanju pogovarjale o tem in so Frutka, Nasara in mislim da tudi Lumpi1 vse rekle, da se njihovi tud dojijo po 5 min, nič več. Po moje zaradi tega, ker mogoče bolj močno vlečejo in se prej najejo. Imava jutri posvetovalnico in bom vprašala pediatrinjo. Pa sestro sem tudi vprašala, pa je rekla, da sta se njena dva tud dojila po 5 minut, pa nikol ni blo nič narobe. Kaj na teži ti lepo pridobiva? Si ga kaj tehtala? Tudi pri nas je povsem isto. Včasih se je dojila precej dlje, zdaj pa 5min in drži tudi po 5h. Na teži pa lepo pridobivamo. Kaj čmo, že mora bit tako. Tudi mi se dojimo po 5-10 min in gotovo, samo je sit, ker drugače bi se itak jokal. Zdrži pa pol dve uri in pol, max 3 ure. glugluglu:kaka lepa idila. Jaz bi tudi že prav rada vidla sneg, Nino ga že full čaka, pa skozi pravi da se bo šel sankat ko bo sneg. A snega pa ni IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Zanima me, ali je katera že dala naredit foto knjigo v Hoferju??? Tam je namreč najcenejša in me ful zanima, če je lepa, kvalitetna, skratka ok? Pa predloge, kje ste dale naredit, če sploh. Sploh ne vem, da jih lahko tam naročiš. Kakšna pa je cena? Moja kolegica je dala delat pri DM-u, če se ne motim Zdaj pa malo kvačkat dokler je še tiho.