Inigo
|
? Se je stanje po tvoji dieti izboljša IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Inigo flower - nujno! prosim povej mi kako je zgledalo pri Lanu, ko si opazila na koži in je potem bilo ugotovljeno, da je alergija na KM. sumim, da je Brin alergičen na KM in jajca. je problem, ker še vedno dojim. kaj sploh naj jem?! Najprej je dobil drobne izpuščaje po obrazu, koža je postala vedno bolj rdeče, potem je že zgledalo tako, kot bi ga kopriva opekla, koža je bila suha in se je luščila. To se je potem širilo navzdol, po sprednjem delu, potem že na hrbet. Zakaj to sumiš? Se je stanje po tvoji dieti izboljšalo? takoj ko je dobil pikice, sem posumila na mleko, ker sem spet začala mlečno jest. ko sem opazila, sem naslednji dan takoj nehala in pikice so po cca 3 dneh izginile. potem sem probala še enkrat. enako, s tem, da jih je bilo še več: po obrazu, nogicah, med pregibi. sem klicala P in je rekla naj pikice minejo in naj poskusim še jajce, saj sta mleko in jajca poanvadi v kompletu. probam - ISTO! tko, da zdj se izogibam teh stvari in počasi pikice zginjajo. k alergologu pa je rekla, da ga bo dala šele po 6 mesecu. skratka na posvetvalnici se bova vse pomenli. hruška - mi tut zdj devamo kašico zvečer, kr se je zbujal na vsake 2 uri smo kupli posebno kašico za alergike. ja... zdj treba bit na vse pozoren! netki - jst si napumpam 100ml mleka, dam še 100ml vode in 4 žlice kašice, pomešam, flašo v usta in je! almera - hvala za napotke! sm si kr skopirala in si bom prlepla nekam, da ko bom totalno brez ideje kaj še sploh lahko jem... mi bo pomagal! pa hvala za nalepkice!!! jabolko - tut mi smo jo že probal. prvi dan super! drugi, tretji... fuj in fej! se je kr stran obračal. tko da smo prekinli. zdajle mi spi, jst mam pa korenček pripravljen. ko se zbudi, bom vidla če bo dobre volje. če bo, bomo dali, če ne, pa jutri! rebeca - waw! hud flet mate... tinky - mi smo kr naročli tripp trapp, ker moreš itak čakat 6 do 8 tednov do takrat bomo pa kr v ležalniku jedli (mu ga čist dvignem in je). lunica - đe si srce! prideš ta vikend? btw: kaka pa je cena tega baby vac-a? jupiiiiii! prebrala do konca!
|