neboglasnica
|
Samo, da se pofočkam... sicer preletela, ampak ne morem več, me oči pečejo. Ker sem bila pridna do sedaj in nisem nič kukala na računalniku, je bilo bolje. Zdajle pa nisem več zdržala, moram preletet kaj klepetate. Nakupovala danes za starejšo hči, sem broke . Le kako nakupijo vse potrebno tisti z najnižjimi dohodki mi pa ni jasno. Pa znam varčevati, saj smo si doma vedno zategovali pas, ampak pri treh otrocih . blacky30: žal mi je, da berem, da se tudi tebi tile nohtu vraščajo. Mene danes boli k **** (pardon izrazu), ker sem bila več na nogah. Aja, danes me je poklicala patronažna in je nova, prejšnja je ušla na porodniško. Prišla na obisk, pogledat malega in nama odpredavat glede goste hrane. Čudeži se dogajajo, pri puncah ni bilo patronažne od nikoder. IZVIRNO SPOROČILO: zimska neboglasnica - še dojiš? kako pogosto (kolikokrat na dan) pa Staš je? in po koliko časa (približno)? in še zanima me kdaj boš začela uvajati GH? Sprašujem te zato, ker sta naša dva pikeca približno v enaki kategoriji in lažje primerjam. Se mi zdi, da Lan poje čedalje manj, pa ne vem če je to posledica tega, da imam manj mleka ali bi on že kaj drugega jedel... Joka ne, mož pravi da če bi bil lačen, da bi jokal, kile tudi (še) ne upadajo, samo pije na 4 ure po 5 minut, prej pa je na 2-3 ure po 15 min. Pa nastavke sva nehala uporabljat (zdej že 1 mesec), mogoče zaradi tega taka razlika?? P mi je rekla naj do 6 meseca samo dojim... Misliš, da jima bo samo mleko dovolj še ta čas, glede na to, da sta tak velka? Staš je okoli 1.30, 5.50, 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 in 20.30, včasih je še en obrok ponoči, za sladico. Meni je P rekla, da če ima mama dovolj mleka je otrok od 3 do 5 minut. Točno tako je pri mojem, okoli 4 ali 5 minut je, potem me ima samo še za dudo. Danes je pa patronažna rekla, da so otroci pripravljeni na GH takrat, ko pri žlički ne stegujejo jezička ven ali pa ko sledijo z očmi, kadar mi jemo. To naš Staš namreč počne. Jaz bom še nekaj časa samo dojila, je tako komot. Če me bo pa milo gledal, mu bom pa kakšen jabolček naribala, tako po občutku. Ti sporočim kdaj, velja? lunica24: hvala za vprašanje, sem že zgoraj odgovorila inigo: naša Sara je imela take more že od malega. Sem jo morala zbuditi, da je nehala tulit. Izveni okoli 7, 8 leta. spanje: enkrat sem že napisala, pa bom spet. Zdaj ne spimo, ker nas rabijo, kasneje ne bomo spale, ker nas bo skrbelo kje hodijo in nazadnje ne bomo spale, ker bomo čuvale vnuke. Tako da se sprijaznite! rebeca: moje sožalje Nič, glavno sem prebrala. Zdaj pa A in hop pod kožo. Imejte se do naslednjič! Nočka,
|