metuljcek321
|
Hej! nanka, za izboljsanje pri Zoji! karamela, naj gre bolezen cim prej stran. Sccccc! lunica & maja, vidve sta pa vceraj izvedli pravi citirarski (al kako bi se to rekl?!) maraton. Ufa! Staz - midva se pa veseliva 20. 12., ko praznujeva 12 let. Matr, gre cajt, ej! Usnjena sedezna - jest bi jo tud imela ... mava zdej eno prazgodovinsko - neusnjeno, ki pa je fuuuuul udobna in cist neobcutljiva - je take kodrlajsaste barve. Sicer vedno dozivim barvni sok, k pridem v dnevno & se tepejo barve sedezne in tepiha (k je pa kodrlajsast v drugo smer) ... pa se trudim ostat mocna in ne popenit Kaksne barve pa mate? Sem vidla pri rebeci, da je bela, ena je rekla (pozabla, kera), da ima bordo barvo. HD, ti imas najbrz temno, k si rekla, da postaja bela od mlecka ... smeh/jok med spanjem, ja, tud to mamo. , flower, dobra je tista, k si rekla, da je itak skoz razdrazljiv in nerazpolozen! Blacky, to je pa res nenavadno. da je dobila pikico tako visoko. Hja, ocitno dela stara garda drugace. Pa ne ti mene hecat glede krizank Ma, so ble vceraj res neverjetne - kar take, praznicne. Se mi zdi, da se mi je se sam Bozicek prikazal Dio mio, zdaj vidim desetkilometrska citiranja ... A mamo kaksno novo tekmovanje, pa sem spregledala? lunica, odlicne novicke o stevilu prednarocil ... sem glihkar tud jaz razposlala link prijateljicam, pa se mejl naslov sem pripela zraven, in jim povedala, da lohk tud tam narocijo. Zdaj pa pazi ... bo naval! Ej, kako vam znese gledat House-a? Jest sem ga prej zmeri gledala, zdej mi je pa cist too late! Jaz grem spat ob cca. desetih, pa pol do pol sedmih. Kar rabm. A ve niste nic zmatrane? lejla, go, go, go. Navijamo lila aka Maya, welcome:-) A to pomen, da zdaj ne le, da mamo tri Natase, mamo tud tri Maje???? Aja, zimska, Nasara je tretja N, si me vprasala ze leta nazaj, pa sem tu pozabla odgovorit. Aja, gluna3, najprej zelenjava in potem sadje? Jaz moram pa patronazno klicat mal preden bo mala stara 6 mes. in bo prisla razlozit, kaj in kako je z uvajanjem GH. Which reminds me --- nekam mi je zginla PAPARICA - a mi jo lohk ena poslje, pliiiiiz? Eh, Tinky, tako je, ja, cez eno uho notri, cez drugo ven. Saj sama najbolje ves in znas presoditi, kaj je OK in kaj ne. Dzanika, za izboljsanje stanja pri vas. liju, pridna si s kvackanjem! In nic ne skrbi - vsaka ima svoje veselje (vsak tele ma svoje vesel'e, saj pozns tisto, a ne? ). Puzzli, sportanje, soping, kvackanje, whatever, sam, da se lepo zamotis in sprostis, kajne? Sto ljudi, sto cudi! Kam bi prisli, ce bi nam blo vsem vsec isto? Dzizs, pobil bi se! maja, ja menstra je bla pr men ful boleca - tista prva po porodu, ta druga ze precej boljs, zdaj cakam na obisk st. 3, pa da vidmo, kaj in kako. , populis, si me nasmejala s prijateljckom iz predala:-) Pa dobr & hitr zlikaj! Aja, pa DOBR JUTR ... grem jest zdej. Palacinke ... mnjam!