Blacky30
|
Dzanika, Teja je prvo pikico dobila v bedrčko, je bila naša P. Zdaj pa imamo nadomestno, eno starejšo, primarij, ker je naša šla v porodniško in ta jo je danes pičila pravzaprav nad ritko, tam ko je konec pleničke, skoraj na boku al kaj je to. Sem kar čudno gledala. Očitno dela vsak P drugače, kak se navadi. Pa zadnjič sem morala sedeti z njo, ona meni na krilu, danes pa je morala ležati na trebuščku. Ta stolček za hranjenje je menda v akciji do konca leta. Napiši ga na seznam za božička, mogoče pa se bo kdo od družinskih članov izprsil. Teja ga je že dala na svoj seznam. Liju, ful lepo ustvarjaš prtičke. Bravo!!!! Metuljcek, a ne bi ubogega atija pustila malo spat, revčka, veš, da je zmatran, če ga je tak sfalilo. Pa bi ti v tem času morda kaj bolj pametnega počela, kot npr. tukaj čvekala z nami. Saj ni čuda, da še nimaš 3 zvezdic, če bi jih za reševanje križank delili, bi jih imela pa že 10. Hec, hec, hec..... Kemik???? Starost - ja, proti onim tamalim smo bolj stare, ne? Sicer pa nasplošno gledano, smo pa ful mlade bejbe še, vsaj jaz se tak počutim. Lunica, aha, super, da naročajo tudi tuji, mogoče so vmes tudi kakšni moji. Upam, drugač bo šiba pela. Pa itak, da boš vseeno dobla dopust, tinky ma tebe tud v zelo lepi luči. Zbujanje v joku - ne, se nam še ni zgodilo. Pravijo, da se jim preveč dogaja čez dan in to potem preveč živo podoživljajo. Naša živi bolj mirno življenje, kot njena mami. Hišni molj, pa sprehodi čez kilometrska pusta, prazna polja. House - aha, zdaj pa je začela igrat nova bejba, ona Wilsonova punca.
|