|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
4.12.2008 22:54:22   
Bajsa
Čer!

Brala vas nisem, preveč ste načvekale! Jaz sem dons dobr opravla, so mi zrihtal noht user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno! Sploh ne vem, kaj sem tok časa čakala, ker res ni bolel. Sm bla posrana ko ena mevža, vn sem šla pa ko herojuser posted image . Sicer sem zdej par ni bolj slab hodna, ampak ni panike, mam bergle doma in si mal pomagam.
Listek jaz bi si zih naštimala čokolado user posted image
Dolenjka oddala 5user posted image .

Grem na eno mešanco user posted image

Dijo!

Nočko!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.12.2008 22:56:17   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čer

ko ste ravno pri dopustu- kdaj dobiš dodatni dan za otroka? še tisto leto ko se rodi ali z naslednjim letom?

lilči
mislim da tebi    še dodatno pripada dopust za otroka  s posebnimi potrebami user posted image

larisa-  boljš , da pelješ Nejca še enkrat  k zdravniku,  da vsaj pljučka še enkrat pregleda , ker Azri je laringitis takrat zginu v 2 dneh, pa samo enkrat  je dobila inhalacije

evo mi smo tudi zakuhali , sem Azri namerila vročino 38.5C, dala sem ji svečko in je  zdaj vročina padla user posted image , samo do kdajuser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
5.12.2008 2:43:03   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

če delaš za skrajšan delovni čas, ti priipada vse 100%, kar pomeni, normalno polni dopust, polni prevoz, polna malica in regres.

Morda veš, kako koristiš dopust: A grejo ure za ure (6 svojih + 2 plača socialna), ali ti tržejo vseh 8 ur za koriščenje dopusta?

Zdravo, sam hiter odgovor...dopust je odmerjen v dnevih in ne urah. Zato 1 dan je en dan (ali 8 ur ali pa 4 ure)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
5.12.2008 7:48:15   
mala_pikica
Dobro jutro!

Larisa sem ti že včeraj poslala na ZS. Upam, da si dobila. Če ne še tukaj napišem. Jaz bi ga danes peljala pokazati, ker lajajoče pa ne bi smel več kašljati, to pomeni, da glasilke še niso vredu( so še zmeraj otečene).Lajajoč kašelj ponavadi mine od 2 do teden dni.

Nizy a vi ste tudi zboleli, upa, da bo pikica čimprej zdravauser posted image . Mi smo tudi fajn bolani, je imel ponoči 39.7 vročine, zdaj zjutraj pa 39st. Smo skoraj vso noč prebedeli, je Luka ful slabe volje, pa mu sploh noben položaj ne paše, ne na rokah, ne v postelji.  Pa ful noče ne jesti in ne piti.Ga pa peljem zdaj k zdravniku pokazati, ker je potem vikend.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
5.12.2008 7:48:48   
blaža
jutro!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
5.12.2008 7:50:01   
mala_pikica
dobro jutro blaža, a vi ste že tudi pokonci.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
5.12.2008 8:05:43   
blaža
ja smouser posted image

Sej jaz bi še spala, ma ne bo šlouser posted image

vreme je tako, da bi se zavila v deko in bi še ene dve urci odsmrčalauser posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 5.12.2008 8:06:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3232
5.12.2008 8:06:40   
misar
dobro jutro...
nisem še mela časa brat...ampak noč je bla do kur**user posted image user posted image user posted image user posted image se je po moje tamla pripravljala, da greva danes z mojim na žurkouser posted image user posted image user posted image user posted image .

je ob 1:20 bla budnica,pa ona bi se pogovarjala pa razgrajalauser posted image , sem se delala, da sem umrlauser posted image , je mogu moj vstat in jo mal nosit. sem bla besna ko ris. pol se je zbudila še ob 4, pa  ob 4:30 bi ona spet pokonc letala, sem jo spet med naju fliknila, je še mal razgrajala, sam je pa zaspala, ker se je pa takrat moj delu mrtvegauser posted image , jaz pa itak nisem bla za stvar user posted image user posted image user posted image

tko, da ja, takle mamo

danes grem še mal za miklavža pogledat, zvečer, pa komaj čakam fešto...sem en mesec živela za ta danuser posted image user posted image

zdele alelujo odsviram, pa tamali zajtrk pripravim...pol pa še mal pospravim...

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3233
5.12.2008 8:12:13   
blaža
danes grem še mal za miklavža pogledat, zvečer, pa komaj čakam fešto...sem en mesec živela za ta danuser posted image user posted image

misar, a na Miklavževo fešto, al ma kdo roj. dan?user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
5.12.2008 8:31:01   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ne eno ne drugo...zaključekje s firmo..pa oba z mojim delava v isti firmiuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
5.12.2008 8:34:30   
Februarka08
Jutro.

Midve sva do 8h spaleuser posted image samo ponoči sem pa tud mogla ene parkrat vstat kar ne pomnim da biuser posted image ne vem kaj ji je blouser posted image pol sem se spraševala, če je slučajno od par kapljic mandarine k sm ji dala včer za probatuser posted image itak je sam mal pocuzala ker ji nisem več pustila, če ne bi celo mandarino zmazalauser posted image bogica, saj ne vem koliko naj ji damuser posted image

Moje grlo je za odtenek boljše, čeprav je zdaj kašelj začel napredovatuser posted image doma imam pol lekarne, tako da upam da bo tole čim prej za mano in da kaj ne stakne malauser posted image

Listek, lepo da sva ti pomagaleuser posted image user posted image
Ella, ker je Zoja tako pridna ponoči jo komot lahko pustiš čez noč. user posted image

Zdaj grem pa tamalo pripravit na nov dan, na dan ko bova mogli bit not k je tako grdo vremeuser posted image pa še Miklavž je danes v KR, samo v dežju sigurno ne mislim tja hodituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
5.12.2008 8:59:41   
larisa
Jutro user posted image

mi se že podimo po stanovanju. naš mali ne zna več spat dlje kot do 7h. Ampak spi celo noč, tako da sem čisto zadovoljna.

Mala pikica hvala, sem res šele ko si napisla videla ZS.

Listek meni je pa všeč tretja. Pa mogoče, še predzadnja.....kako imamo različne okuse user posted image  

Midva tako menjava folije na vgradnih omarah, ker pri mojem v firmi to delajo in se mal igrava s temi stvarmi in sva testna zajčka za folije. Tako smo sedaj tudi okrasili stanovanje s folijami. Pa vhodna vrata. Bom res poslikala, pa vam pokazala.

Naš mali gre tudi danes v varstvo za čez noč. Oči je šel na smučaje, jaz imam pa babji žur zvečer user posted image   Tko da Ella, privoščita si. Sej Zoja je že velika punca user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
5.12.2008 9:07:02   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ne eno ne drugo...zaključekje s firmo..pa oba z mojim delava v isti firmiuser posted image

o še ena taka user posted image  midva mava pa jutri službeno zabavo in ravno tako full težko čakam user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
5.12.2008 9:32:49   
ella79
mala pikica a spet ste bolni user posted image za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka jaz sem tudi hotla na miklavža v mesto, sam v takmule sigurno ne grem. Je pa ob petih v qlandiji, sam pomoje bo nora gužva, sploh k je dež user posted image

larisa uživaj na babjem večeru user posted image a ti daš Nejca tudi drugam spat, al ga k tebi pridejo merkat user posted image aja, kako si sedaj naredila glede mleka? jaz sem jo včeraj prvič dala samo na flašo zvečer, pa je kar šlo, spila je 120 ml

naša se je pa kar navadla, da mora med peto in šesto dobiti zizo, potem pa spi cca do 8:30 user posted image sej zdej ne vem kaj je boljš, a tist k je spala do sedmih v kosu, al tole user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3239
5.12.2008 9:47:36   
larisa
Mene pa zeloo zeza RR, a vas neuser posted image

Ella, jaz sem ga do sedaj dala 2krat spat k moji mami. Ker pa je moja mami trenutno v bolnici, bogica, ga bom dala danes prvič k sestri. Sej mi je to sicer težje, ampak je pa zjutraj lažje, ker lahko malo pospim, pa tudi njim je lažje če so doma in se po svoje zrihtajo.
Glede mleka je pa tako, da zjutri še neki pocuza na zizo, ampak mam res filing da je prazno, ker nič ne požira, potem spije actimel in potem ima kar  kašico za zajtrk. Zvečer pa dobi flašo in tud več kot 120 ne spije. Sej bi lahko tud zvečer jedel na žlico, neki z mlekom, da ga nebi zdej na flašo navajala, ampak se mi zdi da je še tko mejhen in da rabi zvečer tist ritual...kopanje...mlekec in spat. A ti boš počasi čist nehala al kako?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
5.12.2008 9:49:03   
Februarka08
Aja, a ob 17h je tud v Qlandiiuser posted image ja, zih bo gužva, čeprav bi šla pogledat z Larisouser posted image ah, drugo leto bo itak bolj zanimivo...

Joj, kok je turobnouser posted image greva s sp. štuk mal mamo pogledat da vidim kako je...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
5.12.2008 9:56:15   
ella79
larisa jaz sem si skoz govorila, da do decembra zaključim, da se potem počasi pripraviva na delovni ritem user posted image potem me je pa zvečer pršinilo, stara 10 m, zdej pa res bo treba zaključiti user posted image me je kar stiskalo... ampak počasi sam zvečer flaša, potem bo pa itak čist usahnilo, pa bomo zaključili pomoje okrog novega leta user posted image al pa en dan prej, da se ga nažingam user posted image user posted image user posted image

a bi šla katera danes na kavo user posted image lahko bi se recmo v tušu dobile, k je igralnica popoldan odprta, pa še tam ne bo tak drene kot qluandija user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3242
5.12.2008 9:57:45   
Janey
jutro

jaz sem tak bolanauser posted image komaj sedimuser posted image eno vprašanje....jaka je imel pred 2 tednoma ful drisko in vročino in od takrat naprej je vsak dan razen včeraj kakal sicer samo enkrat ampak driskasto(mehko in smrdeče po driski)..a mislite da bi morala it se pokazat??

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
5.12.2008 9:59:15   
ella79
janey user posted image user posted image magari poklič k P in vprašaj user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
5.12.2008 10:01:29   
itata
bajsa: super za noht

ella: jaz ne morem nikamor, ker je mali bolanuser posted image

drugače pa dan,
beda s tem dežjem, sam je lažje bit fom, če moraš... noč je bila solidna. zbudu se je 3x pa sva hitr zrihtala... vmes je sicer nekaj jamral, ampak ni blo treba niti svečke ponoč dajat niti nič. tko da pohvalno, pa še od 20h do 7:15 je uspel spat. tko da kul. sem se mal spočila. tud danes je čist kul zdejle sicer neki jamra k je že zaspan, drugač pa niti zajokal ni šeuser posted image  antibiotiki so torej prijeli in je bolš vse skupi. to je to zaenkrat. ko bo šel spat šibam sam v štacuno, ker je hladilnik dobesedno izropan. nisem šla cel teden v štacuno. pa smo vseen preživel a neuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
5.12.2008 10:02:45   
larisa
Ella, a mi pomagaš, kako pripopam slike direkt v post?user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
5.12.2008 10:05:18   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

itata, hitro se pozdravte. user posted image user posted image  

jao, jaz sem se pa dons na naše finance spravla in imam polno stanovanje pairjev, pa celo računico zdej že narejeno. pa me je skor kap. kolk enih stroškov. user posted image  mah, sem imela včeraj eno predstavitev od KD življenje, za naložbeno zavarovanje......nekej bo treba nardit.....a ve kaj varčujete, ste zavarovane, imate kakšno naložbeno zavarovanje sklenjeno?

Februarka jaz imam manjšo plačo od tvoje 460e . Vem da je težko plačevat dodatno, ampak neki je treba imet .Nikoli ne veš kaj te čaka , jaz imam še nezgodno noter .

Imam pa  Triglav zavarovanje...Plačujem pa 35e , ni velik  ampak za mojo minimalno plačo je preveč .user posted image
Bamby user posted image user posted image lep avtar imaš user posted image  

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
5.12.2008 10:06:02   
Bajsa
Dan!

Noč brez napakic user posted image . Zdej grem nogo previt, pol mam pa frizerja. Jeeej, spet bo nova barva user posted image .
Janey ne znam ti pomagat, jaz bi vsaj poklicala P, pa nej ona pove kaj in kako. S
Ella jaz bi šla na kavo, sam nisem vozna, me mami okrog voz, pa še ne morem lih dolg cajta met noge dol, bo še kšn dan trajal, da shodim normalno.
Sem se včeri k sem Trenja gledala odločila, da bom Zalo rajš enkrat preveč k dr pelala, kot enkrat premal. Pa še to sem se odločla, da če bom mislna, da je neki za mojga otroka dobr, bom to tud zahtevala. Mater, se mi zdi, da moreš dons kr mal po miz usekat, da te teli dr upoštevajo. No sej ne mečem vseh v isti koš, sam čist preveč so šlampasti eni!

Pozabla sem se pohvalt, povablena sem na dugi razgovor user posted image user posted image user posted image user posted image Sej veste, tja k sem v zadnjo šla. Upam, da bo. Komi čakam!

Lep, čeprav deževen dan vam želim!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
5.12.2008 10:06:09   
ella79
itata user posted image sam da gre na bolje in da st ese naspali user posted image user posted image user posted image

larisa pomoje imaš hitreje če greh kar na shrani.si, pa vse na enkrat narediš, pomanjšaš... k če hočeš direkt sem, morš sliko najprej ful pomanjšat... me res zanimajotvoje nalepke user posted image jaz imam travco, k zadaj za kavčem vn raste user posted image user posted image user posted image no, sej všeč mi je marsikej drugega, sam k nama k ni fensi spedenano stanovanje, je to to user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
5.12.2008 10:09:57   
listek1
ella - jest žal tud ne morem, ker greva z mami v city park user posted image  Mal učke dat na pašo. A greš zraven?
no, naša noč je bla kr ok. Ob 23h je še neki čivkal, pa sem ga mogla celga preoblečt, ker je bil čist moker, potem je pa spal do 5h, pol se je pa kr neki zbujal. Vstala sva pa bo 8h.Zdej pa razgraja, kmal gre pa v mižule. Pol pa pojeva kosilo in gremo papa user posted image

Kje se je pa jencili zgubila user posted image

Bajsa - pridna, da si bla tako pogumna.
Itata - super, da je Jakobu prijel antibiotik.
Janey - tudi jaz bi šla raje pokazat Jaka k P. Boš bolj ziher, ti pa tud pojdi k zdravniku, če se tako slabo počutiš. Pa magar koga prosi, če lahko pride k tebi, da ti mal malega počuva.

ella - dej mi še enkrat mal pomagi, sej vem, da si ti rekla za tapeto ali prvo ali kokos. No, zdej pa zberi med tema dvema user posted image  Ppppppooooooommmmmmaaagigggiiiiii, res ne vem katero bi. Obedve sta mi tako lepi.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.