Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 22:54:22
|
|
|
|
Bajsa
|
Čer! Brala vas nisem, preveč ste načvekale! Jaz sem dons dobr opravla, so mi zrihtal noht končno! Sploh ne vem, kaj sem tok časa čakala, ker res ni bolel. Sm bla posrana ko ena mevža, vn sem šla pa ko heroj . Sicer sem zdej par ni bolj slab hodna, ampak ni panike, mam bergle doma in si mal pomagam. Listek jaz bi si zih naštimala čokolado Dolenjka oddala 5 . Grem na eno mešanco Dijo! Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 22:56:17
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer ko ste ravno pri dopustu- kdaj dobiš dodatni dan za otroka? še tisto leto ko se rodi ali z naslednjim letom? lilči mislim da tebi še dodatno pripada dopust za otroka s posebnimi potrebami larisa- boljš , da pelješ Nejca še enkrat k zdravniku, da vsaj pljučka še enkrat pregleda , ker Azri je laringitis takrat zginu v 2 dneh, pa samo enkrat je dobila inhalacije evo mi smo tudi zakuhali , sem Azri namerila vročino 38.5C, dala sem ji svečko in je zdaj vročina padla , samo do kdaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 2:43:03
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ella79 če delaš za skrajšan delovni čas, ti priipada vse 100%, kar pomeni, normalno polni dopust, polni prevoz, polna malica in regres. Morda veš, kako koristiš dopust: A grejo ure za ure (6 svojih + 2 plača socialna), ali ti tržejo vseh 8 ur za koriščenje dopusta? Zdravo, sam hiter odgovor...dopust je odmerjen v dnevih in ne urah. Zato 1 dan je en dan (ali 8 ur ali pa 4 ure)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 7:48:15
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro! Larisa sem ti že včeraj poslala na ZS. Upam, da si dobila. Če ne še tukaj napišem. Jaz bi ga danes peljala pokazati, ker lajajoče pa ne bi smel več kašljati, to pomeni, da glasilke še niso vredu( so še zmeraj otečene).Lajajoč kašelj ponavadi mine od 2 do teden dni. Nizy a vi ste tudi zboleli, upa, da bo pikica čimprej zdrava . Mi smo tudi fajn bolani, je imel ponoči 39.7 vročine, zdaj zjutraj pa 39st. Smo skoraj vso noč prebedeli, je Luka ful slabe volje, pa mu sploh noben položaj ne paše, ne na rokah, ne v postelji. Pa ful noče ne jesti in ne piti.Ga pa peljem zdaj k zdravniku pokazati, ker je potem vikend.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 7:48:48
|
|
|
|
blaža
|
jutro!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 7:50:01
|
|
|
|
mala_pikica
|
dobro jutro blaža, a vi ste že tudi pokonci.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 8:05:43
|
|
|
|
blaža
|
ja smo Sej jaz bi še spala, ma ne bo šlo vreme je tako, da bi se zavila v deko in bi še ene dve urci odsmrčala
< Sporočilo je popravil blaža -- 5.12.2008 8:06:16 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 8:06:40
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro... nisem še mela časa brat...ampak noč je bla do kur** se je po moje tamla pripravljala, da greva danes z mojim na žurko . je ob 1:20 bla budnica,pa ona bi se pogovarjala pa razgrajala , sem se delala, da sem umrla , je mogu moj vstat in jo mal nosit. sem bla besna ko ris. pol se je zbudila še ob 4, pa ob 4:30 bi ona spet pokonc letala, sem jo spet med naju fliknila, je še mal razgrajala, sam je pa zaspala, ker se je pa takrat moj delu mrtvega , jaz pa itak nisem bla za stvar tko, da ja, takle mamo danes grem še mal za miklavža pogledat, zvečer, pa komaj čakam fešto...sem en mesec živela za ta dan zdele alelujo odsviram, pa tamali zajtrk pripravim...pol pa še mal pospravim...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 8:12:13
|
|
|
|
blaža
|
danes grem še mal za miklavža pogledat, zvečer, pa komaj čakam fešto...sem en mesec živela za ta dan misar, a na Miklavževo fešto, al ma kdo roj. dan?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 8:31:01
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža misar, a na Miklavževo fešto, al ma kdo roj. dan? ne eno ne drugo...zaključekje s firmo..pa oba z mojim delava v isti firmi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 8:34:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Midve sva do 8h spale samo ponoči sem pa tud mogla ene parkrat vstat kar ne pomnim da bi ne vem kaj ji je blo pol sem se spraševala, če je slučajno od par kapljic mandarine k sm ji dala včer za probat itak je sam mal pocuzala ker ji nisem več pustila, če ne bi celo mandarino zmazala bogica, saj ne vem koliko naj ji dam Moje grlo je za odtenek boljše, čeprav je zdaj kašelj začel napredovat doma imam pol lekarne, tako da upam da bo tole čim prej za mano in da kaj ne stakne mala Listek, lepo da sva ti pomagale Ella, ker je Zoja tako pridna ponoči jo komot lahko pustiš čez noč. Zdaj grem pa tamalo pripravit na nov dan, na dan ko bova mogli bit not k je tako grdo vreme pa še Miklavž je danes v KR, samo v dežju sigurno ne mislim tja hodit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 8:59:41
|
|
|
|
larisa
|
Jutro mi se že podimo po stanovanju. naš mali ne zna več spat dlje kot do 7h. Ampak spi celo noč, tako da sem čisto zadovoljna. Mala pikica hvala, sem res šele ko si napisla videla ZS. Listek meni je pa všeč tretja. Pa mogoče, še predzadnja.....kako imamo različne okuse Midva tako menjava folije na vgradnih omarah, ker pri mojem v firmi to delajo in se mal igrava s temi stvarmi in sva testna zajčka za folije. Tako smo sedaj tudi okrasili stanovanje s folijami. Pa vhodna vrata. Bom res poslikala, pa vam pokazala. Naš mali gre tudi danes v varstvo za čez noč. Oči je šel na smučaje, jaz imam pa babji žur zvečer Tko da Ella, privoščita si. Sej Zoja je že velika punca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 9:07:02
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: blaža misar, a na Miklavževo fešto, al ma kdo roj. dan? ne eno ne drugo...zaključekje s firmo..pa oba z mojim delava v isti firmi o še ena taka midva mava pa jutri službeno zabavo in ravno tako full težko čakam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 9:32:49
|
|
|
|
ella79
|
mala pikica a spet ste bolni za vse bolančke februarka jaz sem tudi hotla na miklavža v mesto, sam v takmule sigurno ne grem. Je pa ob petih v qlandiji, sam pomoje bo nora gužva, sploh k je dež larisa uživaj na babjem večeru a ti daš Nejca tudi drugam spat, al ga k tebi pridejo merkat aja, kako si sedaj naredila glede mleka? jaz sem jo včeraj prvič dala samo na flašo zvečer, pa je kar šlo, spila je 120 ml naša se je pa kar navadla, da mora med peto in šesto dobiti zizo, potem pa spi cca do 8:30 sej zdej ne vem kaj je boljš, a tist k je spala do sedmih v kosu, al tole
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 9:47:36
|
|
|
|
larisa
|
Mene pa zeloo zeza RR, a vas ne Ella, jaz sem ga do sedaj dala 2krat spat k moji mami. Ker pa je moja mami trenutno v bolnici, bogica, ga bom dala danes prvič k sestri. Sej mi je to sicer težje, ampak je pa zjutraj lažje, ker lahko malo pospim, pa tudi njim je lažje če so doma in se po svoje zrihtajo. Glede mleka je pa tako, da zjutri še neki pocuza na zizo, ampak mam res filing da je prazno, ker nič ne požira, potem spije actimel in potem ima kar kašico za zajtrk. Zvečer pa dobi flašo in tud več kot 120 ne spije. Sej bi lahko tud zvečer jedel na žlico, neki z mlekom, da ga nebi zdej na flašo navajala, ampak se mi zdi da je še tko mejhen in da rabi zvečer tist ritual...kopanje...mlekec in spat. A ti boš počasi čist nehala al kako?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 9:49:03
|
|
|
|
Februarka08
|
Aja, a ob 17h je tud v Qlandii ja, zih bo gužva, čeprav bi šla pogledat z Lariso ah, drugo leto bo itak bolj zanimivo... Joj, kok je turobno greva s sp. štuk mal mamo pogledat da vidim kako je...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 9:56:15
|
|
|
|
ella79
|
larisa jaz sem si skoz govorila, da do decembra zaključim, da se potem počasi pripraviva na delovni ritem potem me je pa zvečer pršinilo, stara 10 m, zdej pa res bo treba zaključiti me je kar stiskalo... ampak počasi sam zvečer flaša, potem bo pa itak čist usahnilo, pa bomo zaključili pomoje okrog novega leta al pa en dan prej, da se ga nažingam a bi šla katera danes na kavo lahko bi se recmo v tušu dobile, k je igralnica popoldan odprta, pa še tam ne bo tak drene kot qluandija
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 9:57:45
|
|
|
|
Janey
|
jutro jaz sem tak bolana komaj sedim eno vprašanje....jaka je imel pred 2 tednoma ful drisko in vročino in od takrat naprej je vsak dan razen včeraj kakal sicer samo enkrat ampak driskasto(mehko in smrdeče po driski)..a mislite da bi morala it se pokazat??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 9:59:15
|
|
|
|
ella79
|
janey magari poklič k P in vprašaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 10:01:29
|
|
|
|
itata
|
bajsa: super za noht ella: jaz ne morem nikamor, ker je mali bolan drugače pa dan, beda s tem dežjem, sam je lažje bit fom, če moraš... noč je bila solidna. zbudu se je 3x pa sva hitr zrihtala... vmes je sicer nekaj jamral, ampak ni blo treba niti svečke ponoč dajat niti nič. tko da pohvalno, pa še od 20h do 7:15 je uspel spat. tko da kul. sem se mal spočila. tud danes je čist kul zdejle sicer neki jamra k je že zaspan, drugač pa niti zajokal ni še antibiotiki so torej prijeli in je bolš vse skupi. to je to zaenkrat. ko bo šel spat šibam sam v štacuno, ker je hladilnik dobesedno izropan. nisem šla cel teden v štacuno. pa smo vseen preživel a ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 10:02:45
|
|
|
|
larisa
|
Ella, a mi pomagaš, kako pripopam slike direkt v post?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 10:05:18
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* itata, hitro se pozdravte. jao, jaz sem se pa dons na naše finance spravla in imam polno stanovanje pairjev, pa celo računico zdej že narejeno. pa me je skor kap. kolk enih stroškov. mah, sem imela včeraj eno predstavitev od KD življenje, za naložbeno zavarovanje......nekej bo treba nardit.....a ve kaj varčujete, ste zavarovane, imate kakšno naložbeno zavarovanje sklenjeno? Februarka jaz imam manjšo plačo od tvoje 460e . Vem da je težko plačevat dodatno, ampak neki je treba imet .Nikoli ne veš kaj te čaka , jaz imam še nezgodno noter . Imam pa Triglav zavarovanje...Plačujem pa 35e , ni velik ampak za mojo minimalno plačo je preveč . Bamby lep avtar imaš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 10:06:02
|
|
|
|
Bajsa
|
Dan! Noč brez napakic . Zdej grem nogo previt, pol mam pa frizerja. Jeeej, spet bo nova barva . Janey ne znam ti pomagat, jaz bi vsaj poklicala P, pa nej ona pove kaj in kako. S Ella jaz bi šla na kavo, sam nisem vozna, me mami okrog voz, pa še ne morem lih dolg cajta met noge dol, bo še kšn dan trajal, da shodim normalno. Sem se včeri k sem Trenja gledala odločila, da bom Zalo rajš enkrat preveč k dr pelala, kot enkrat premal. Pa še to sem se odločla, da če bom mislna, da je neki za mojga otroka dobr, bom to tud zahtevala. Mater, se mi zdi, da moreš dons kr mal po miz usekat, da te teli dr upoštevajo. No sej ne mečem vseh v isti koš, sam čist preveč so šlampasti eni! Pozabla sem se pohvalt, povablena sem na dugi razgovor Sej veste, tja k sem v zadnjo šla. Upam, da bo. Komi čakam! Lep, čeprav deževen dan vam želim!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 10:06:09
|
|
|
|
ella79
|
itata sam da gre na bolje in da st ese naspali larisa pomoje imaš hitreje če greh kar na shrani.si, pa vse na enkrat narediš, pomanjšaš... k če hočeš direkt sem, morš sliko najprej ful pomanjšat... me res zanimajotvoje nalepke jaz imam travco, k zadaj za kavčem vn raste no, sej všeč mi je marsikej drugega, sam k nama k ni fensi spedenano stanovanje, je to to
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 5.12.2008 10:09:57
|
|
|
|
listek1
|
ella - jest žal tud ne morem, ker greva z mami v city park Mal učke dat na pašo. A greš zraven? no, naša noč je bla kr ok. Ob 23h je še neki čivkal, pa sem ga mogla celga preoblečt, ker je bil čist moker, potem je pa spal do 5h, pol se je pa kr neki zbujal. Vstala sva pa bo 8h.Zdej pa razgraja, kmal gre pa v mižule. Pol pa pojeva kosilo in gremo papa Kje se je pa jencili zgubila Bajsa - pridna, da si bla tako pogumna. Itata - super, da je Jakobu prijel antibiotik. Janey - tudi jaz bi šla raje pokazat Jaka k P. Boš bolj ziher, ti pa tud pojdi k zdravniku, če se tako slabo počutiš. Pa magar koga prosi, če lahko pride k tebi, da ti mal malega počuva. ella - dej mi še enkrat mal pomagi, sej vem, da si ti rekla za tapeto ali prvo ali kokos. No, zdej pa zberi med tema dvema Ppppppooooooommmmmmaaagigggiiiiii, res ne vem katero bi. Obedve sta mi tako lepi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.