Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:32:28
|
|
|
|
mala_pikica
|
Larisa to glede kašlja lahko res traja tudi do 3 tedne in še več včasih. Tukaj ni nekega pravila. Mora pa se mu stanje izboljševati. Če imaš pa občutek, da se mu kašelj ne umirja ali pa če vedno bolj kašlja, pa bi ga jaz šla pokazati, da ga posluša. Da ni šlo še kaj naprej na bronhije. Kako pa kašlja suho ali produktivno? Pa, ko se skašlja, a mu še vedno hrope, ali je boljše? Pa piski se ne smejo slišati, ko diha. Čimveč tekočine mu dajaj za spiti, da se sluz redči, pa redno mu fiziološko špricaj v nosek, pa naredi mu vlažne inhalacije( 5l lonec vode zavri, noter daj kamilice in pest soli, na lonec daj pokrovko). Potem pa idi v najmanši prostor, ki ga imate, daj lonec na tla, ga odpri in se z malim vsedi ali stoj nad loncem- nad paro. Jaz grem ponavadi z njim kar v kopalnico, nato pa mu še zvečer, ko gre spati naredim ponovno inhalacijo, tako, da lonec postavim pri posteljici na tla. Te inhalacije lahko delaš većkrat na dan.
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 4.12.2008 20:33:58 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:38:06
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 g. jencili po moje je bla ga. jencili k je šojke pustila, sam makarončki so šli v slast Moj ma pa ful rd šojke, brez testenin kva je zdej, a se boste oglasil al ne februarka - zdej pa vidim ja ne morem mimo tega a zdej boš pa mene tja not tlačla? A nisi prebrala, katere gore list je bil to je napisal g. Jencili Moje šojke so že šle v promet, tvoj krožnik je pa neki povn ostajal sem mislila, da bo šlo sej so ble dobre, sam preveč za moj želodček vas moram še prebrat, pol pa še kej napišem.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:48:18
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Čer ste kaj pridne punce? Miklavž vas danes opazuje in če ga svirate (februarka ) ne bo daril
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:49:13
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a katera ve, kje so pri tem prenovnjeme RR-ju ZS klikneš na forum dojenček in ti pokaže stari RR sem že našla maš zgoraj levo moja ringaraja, potem pa desno spodaj najdeš ZS čist mim febrarka a takole ga ti cukaš kaj takega si pa o temi nisem mislila tud to more bit ker ga že tolko časa nisem nič duznila, se mi je takoj poznalo saj ne bom več zdele že spet pijem natur čaj samo z limono IZVIRNO SPOROČILO: larisa Čer ste kaj pridne punce? Miklavž vas danes opazuje in če ga svirate (februarka ) ne bo daril
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:49:43
|
|
|
|
Februarka08
|
ok, men neki nagaja pa ni čaj kriv
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:52:43
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a katera ve, kje so pri tem prenovnjeme RR-ju ZS klikneš na forum dojenček in ti pokaže stari RR sem že našla maš zgoraj levo moja ringaraja, potem pa desno spodaj najdeš ZS čist mim febrarka a takole ga ti cukaš kaj takega si pa o temi nisem mislila kdo ga zdej kle cuka?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:57:24
|
|
|
|
larisa
|
Mala pikica, njemu hrope in potem zakašlja. Ko 1krat zakašlja je tako sočno potem pa sledijo ''kašlji'' ki so taki ful lajajoči in kar napenja se zraven, da mu gre na koncu kar na bruhanje. Potem mu nekaj časa ne hrope. Piskanja ne slišim, HB. Meni se ne zdi, da gre na bolje, ampak je kašelj skos bolj intenziven Res pa je, da ne vem kako ta bolezen poteka Fiziološko mu skos nalivam, nos ima čist zabasan, z aspiratorjem pa nič ne dobim ven Inhalacije delava tako kot si napisala, edino jaz mu dajem materino dušico v kopel, bom sedaj dala kamilice in sol. Res ti hvala, ful mi pomagaš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:57:38
|
|
|
|
Februarka08
|
Mah, zdej tko nobene kle gor... pol grem pa pod tuš in v toplo posteljo... Nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:59:46
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 ok, men neki nagaja pa ni čaj kriv čaj res ni kriv, ampak tist v čaju jej, jej, jej, pa si res našvasana, da misliš, da ti čaj lahko škodi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 21:08:54
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 ok, men neki nagaja pa ni čaj kriv čaj res ni kriv, ampak tist v čaju jej, jej, jej, pa si res našvasana, da misliš, da ti čaj lahko škodi nič nisem VEČ našvasana da boš vedla če pa ne bi blo Larise, bi bla pa zih ja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 21:11:27
|
|
|
|
listek1
|
čer, sem vas na hitro preletela, ker ste čist preveč naklofale. Itata - upam, da se jakob čimprej pozdravi februarka - za super mere. pa nehi ga cukat , k se ti pol tipkovnica zatika vsem februarčkom, ki praznujete pa vse najboljše za mini RD pa vsem bolančkom eno veliko pikapoko , da se čimprej pozdravijo. mIdva sva se pa cel dan potepala. Danes smo imeli zadnjič plavanje in smo plavali z rokavčki. Kok so bli smenšni, ampak je kar šlo. Pa dobili smo cd s slikcami, bom nardila album, da pokažem našga čofotavčka. POl smo šli pa z atijem za en avto pogledat, ker bomo verjetno mojga zamenla za večjega. Držte pesti, da nardimo dobr dil, ker mava že neki ogledan. Pol sva šla še mal v supernovo, je že ful lepo okrašeno. Pa danes sva dobila primere za kuhinjo s fototapetami. Bom jih dala gor, pa mi povejte kero bi vi zbrale prosim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 21:12:09
|
|
|
|
lillchy123
|
čer ko ste ravno pri dopustu- kdaj dobiš dodatni dan za otroka? še tisto leto ko se rodi ali z naslednjim letom?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 21:18:22
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer ko ste ravno pri dopustu- kdaj dobiš dodatni dan za otroka? še tisto leto ko se rodi ali z naslednjim letom? jaz ga bom dobila ko nastopim delo - se pravi, leta 2009. Če bi ga že lansko leto dobila, bi itak vedla ker bi imela 1 dan več dopusta. Sigurno ga pa ne dajejo, ker si takrat še na porodniški Zdaj pa res grem... čao
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 21:27:29
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer ko ste ravno pri dopustu- kdaj dobiš dodatni dan za otroka? še tisto leto ko se rodi ali z naslednjim letom? Pripada že za tisto leto, ko se otrok rodi, ne glede na to, ali si na porodniški ali ne. Vsaj jaz sem ga. In očetu pripada prav tako.
< Sporočilo je popravil bamby -- 4.12.2008 21:28:13 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 21:39:00
|
|
|
|
listek1
|
no, album glede kuhinje je gor. pa mi prosim povejte katera fototapeta bi pasala k moji kuhnci Jaz se odločam med temi pomarančami in kokosom
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 21:44:25
|
|
|
|
ella79
|
lillchy jaz imam že 2008 dodatni dan dopusta za listek naredite en dobr dil dej pripopi slikice, men so te folije tudi všeč, pa une za na steno tudi midva greva v soboto na eno 50-letnico, pa se že z kosilom začne... itak Zoje ne bova imela sabo, k bo ful muzika... zdej pa ne vem, al jo naj pustim pri tašči še za čez noč in se name ne bo mudilo domov no, sej ne da bi bila rada tam, sam pomoje ne bi bilo prav nič narobe, če gre na ene mini počitnice itak se morjo navadit, k jo bo ona merkala potem k grem v službo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 21:50:46
|
|
|
|
ella79
|
listek men je všeč prva al pa kokos kokos se mi zdi, da bi barvno še bolj pasal, k je tak pult
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 21:52:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem prišla še mal pokukat Listek meni sta ful všeč prvi 2, ker mislim, da tako mal razbijejo sivino no, moje mnenje. Nočko, če ne se bo mož ločil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 22:00:49
|
|
|
|
listek1
|
ella - ti jo kar pusti za čez noč, boš vidla, da bo vse ok. Vidva se pa mal pozabavita in uživajta. Sej odločit se pa ne morem med temi tremi, k sta napisali ti in februarka Zdele pa dam gor še mal slikic od našega plavalčka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 22:06:46
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - ti jo kar pusti za čez noč, boš vidla, da bo vse ok. Vidva se pa mal pozabavita in uživajta. Sej odločit se pa ne morem med temi tremi, k sta napisali ti in februarka Zdele pa dam gor še mal slikic od našega plavalčka sej vem, da ko jo bom enkrat pustila na 'počitnicah', jo bo potem naslednjič lažje no, pa smo ti zelo pomagal pri izbiri ti jaz predlagam, zdej daj ene, čez čas k se naveličaš pa druge
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 22:21:38
|
|
|
|
listek1
|
ella - to bi blo zlo fajn, ampak žal ni tok pocen, da bi se lahko tkole zmišljevala Bi blo pa fajn ja Kaj si pa ti kej počela danes?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 22:33:55
|
|
|
|
ella79
|
listek sej veš da sem se hecala midve sva se tudi cel dan potepali, sem se dobila z bivšo sodelavko, pa sej veš kava, kosilo.. v glavnem sem se načvekala a si kej gledala trenja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 22:41:41
|
|
|
|
listek1
|
ja valda, da vem, da si se hecala , čeprav ideja ni slaba. Prejle sem sam mal od začetka gledala in sem jokala zraven, ker sem se postavla v njuno kožo in ne morem verjet kakšno je naše zdravstvo. Za bruhat Zdele grem pa počas v mižule, ker že komi gledam. Tako, da mirn nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 22:46:06
|
|
|
|
ella79
|
listek jaz tudi raje nisem gledala, sem sam z enim ušesom poslušala, k sem čist slabe volje mal za popestritev Na sprejemnem izpitu na Likovni akademiji so pred kandidati bile postavljene tri slike: a. ZAŽGAN KRUH b. UTOPLJEN ČLOVEK c. NOSEČA ŽENSKA Nalogo so imeli, da najdejo samo dve besedi, ki so značilne za vse tri slike! Izpit je opravila samo ena punca. Napisala je: "PREPOZNO IZVLEČEN!" nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 22:49:46
|
|
|
|
listek1
|
nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.