|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
4.12.2008 17:21:12   
srečka nosečka
mala pikica - a lahko pridem na kremšnite? user posted image  Jaooo, si mi lušte naredila. user posted image
user posted image  za Lukca, se kar noče in noče pozdravit. Še user posted image , da se kmalu pozdravi, bošček mali.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
4.12.2008 17:36:33   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

A 6 urni delovnik je tudi mogoč, ker jaz vem samo za polovični oz.4 urni delovnik.

Tudi ta je mogoč user posted image . Soseda iz naše ulice že koristi to možnost.

Jaz sem pravkar končala novoletne voščilnice. Moški del pa se odpravlja k telovadbi (ati bo Tima peljal) user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3177
4.12.2008 17:40:53   
srečka nosečka
bamby - kako pa je v tem primeru, če delaš za 6 ur z regresom, dopustom, plačanimi prispevki, ...? Mene tudi ta delovnik mika. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
4.12.2008 17:44:05   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Suzi, midva varčujeva za Lano in Lukca. In sicer imava naložbo KD ŽIVLJENJE. Je pa tako, da sva tudi midva nezgodno zavarovana, Luka in Lana pa sta gratis nezgodno zavarovana zraven.

Evo, to sem jaz gledala. KD Družina. user posted image  otroka sta gratis do 20. leta zavarovana. kako vam funkcionira, pa za kolk časa sta vzela??? mene je strah to na 30 let vzet. user posted image  a sem čudna?? je pa fajn, če se nama kej zgodi, pa ker bova kmalu v pufih do vratu, da se iz police poplača kredit.user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3179
4.12.2008 17:46:18   
Suzi*
ja, fajn bi blo 6 ur delat, ampak vsaj v tej službi in ob tej plači ne bo mogoče zaenkrat user posted image  ....bo vsak evro prav prišel, ker imamo namen zidat.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
4.12.2008 17:54:33   
srečka nosečka
Jaz imam življensko in nezgodno zavarovanje pri KD. A to pomeni, da je Lana tudi zavarovana? user posted image  Jih moram poklicat in povprašat. Hvala, da ste povedale. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
4.12.2008 17:55:55   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Jaz imam življensko in nezgodno zavarovanje pri KD. A to pomeni, da je Lana tudi zavarovana? user posted image  Jih moram poklicat in povprašat. Hvala, da ste povedale. user posted image

pri naložbenem načrtu KD Družina so otroci gratis zavarovani.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
4.12.2008 17:56:38   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

pri naložbenem načrtu KD Družina so otroci gratis zavarovani.

Pojma nimam, kaj imam. user posted image  Sem zavarovana samo jaz, moj ne.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
4.12.2008 17:59:07   
srečka nosečka
Evo nova fora naše bejbe, zdaj ne trga več rož, ampak jih hoče jest. user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3184
4.12.2008 18:23:30   
buči
Čer, jaz sem spet fajn utrujena, pa me še čakajo inštrukcije. jutri pa na miklavža, potem pa šoping za vikend, pa tašča hoče v Italijo v šoping, jo bo treba v soboto peljat (no, jaz ne, ker se mi ne da), pa bajto v red spravit, pa okrasit ... Samo, da bosta zdrava, bomo vse.

user posted image  za vse bolančke.

Dolenjka, upam, da si ok.

Ko ste že ravno na temo dopust: jaz ga imam 30 dni + 47 dni prenesene porodniške, tako da bom poleti doma takoj, ko bo konec popravcev in mature, pa me ni nazaj spet do popravcev avgusta. Ene 5 tednov v kosu ali pa 6 bo pa upam zneslo.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3185
4.12.2008 18:24:54   
nizy
glede dopusta , pa tko , jaz ga imam letos 29 dni , mamo pa 6dnevni delovni teden 25 dni ,1dan imam za del. dobo in3 na otroke ,......do lani sem imela komaj 25 dni dopusta user posted image , ja pa tista , ki ni imela otrok je imela isti dopust kot jaz takrat , pa izobrazba ni pomembna , mam pa V. stopnjo , delam pa za IV.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3186
4.12.2008 18:28:00   
nizy
mi smo tudi zboleli , ampak glihtolk , da se  nekaj kuha, Azra ima  vročino pod pazduho 37.5, pa jaz to pripusujem zobkom , ki sta včeraj oba naenkrat  pokukala user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
4.12.2008 19:07:58   
bamby

bamby - kako pa je v tem primeru, če delaš za 6 ur z regresom, dopustom, plačanimi prispevki, ...? Mene tudi ta delovnik mika. user posted image

Regres po moje ves pripada, prispevke ti za 2 uri plačuje socialna (zdravstveno, pokojninsko in vse kar spada zraven), ne vem pa, kak oje z dopustom. Ali ga dajo vsega in ga koristiš po 8 ur, ali ti ga četrtino odbijejo, ker ti tisto krije država user posted image . Po moje se bo treba malo pozanimat.

Neposredna povezava do sporočila: 3188
4.12.2008 19:10:02   
ella79
čer user posted image
sem vas na hitro prebrala...

dolenjka nimam super mami, sam verjamem da je notr kaka super februarka user posted image user posted image

če delaš za skrajšan delovni čas, ti priipada vse 100%, kar pomeni, normalno polni dopust, polni prevoz, polna malica in regres.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
4.12.2008 19:11:02   
ella79
a katera ve, kje so pri tem prenovnjeme RR-ju ZS user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
4.12.2008 19:27:52   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

klikneš na forum dojenček in ti pokaže stari RR

< Sporočilo je popravil nizy -- 4.12.2008 19:28:02 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
4.12.2008 19:29:27   
Februarka08

to sem se tud jaz že spraševalauser posted image

kaj več pa ne morm natipkat ker se mi totalno zatikauser posted image tašča je skuhala čaj s šnopcem in jaz komaj sedim, hodim, gledamuser posted image totalno sem pod gasomuser posted image user posted image ne me prašat kolkrat sem že tale post popravlauser posted image user posted image
grem raje da ne povem še kakšno neumnostuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
4.12.2008 19:38:02   
blaža
Februarka, me veseli, da si naročila koledarje. moj dela na Pošti, pa ne bo tako hitro propadla, ki si tudi ti nekaj prispevala¨!user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
4.12.2008 19:39:35   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

klikneš na forum dojenček in ti pokaže stari RR

sem že našla user posted image maš zgoraj levo moja ringaraja, potem pa desno spodaj najdeš ZS user posted image čist mim user posted image user posted image

febrarka a takole ga ti cukaš user posted image user posted image user posted image kaj takega si pa o temi nisem mislila user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
4.12.2008 19:40:03   
blaža
No Blaž že spi, za Sneguljčico sem odigrala vajo, nastop bo pa 17.12. Se že veselimuser posted image  palčki, ki so jih igrali otroci, so bli najbolj dobri. kako so jokali, ko sem kao umrlauser posted image . Ful so bli dobri.user posted image

No moj gre kmalu na Ping pong, jaz pa še Matijo skopam, pa bo šel spat.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
4.12.2008 19:41:22   
blaža
za dopust, pa ga imam jaz neomejeno, neplačanega!user posted image , pa šparala tudi ne bom ta čas, ki nimam!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
4.12.2008 20:06:53   
mala_pikica

čer user posted image
sem vas na hitro prebrala...

dolenjka nimam super mami, sam verjamem da je notr kaka super februarka user posted image user posted image

če delaš za skrajšan delovni čas, ti priipada vse 100%, kar pomeni, normalno polni dopust, polni prevoz, polna malica in regres.

Ella to z dopustom pa ni res. Pripada ti res toliko dni kot ga imaš ampak ti ga plačajo samo 4 ure, če si zaposlena polovični delovni čas. Regres in potni stroški pa ti res pripadajo celi. Za 6 ur pa pojma nimam kako je, to pa sem zdaj sploh prvič slišala, da se lahko tudi tako dela.

Srečka si povabljena na kremšnite in kavico, samo, da se pozdravimo. Smo zopet kar fejst bolni, je imel zdaj 38.8 st. vročine. Grem jutri zopet k zdravniku. To glede varčevanja pa mislim, da ga lahko komot spremeniš. Jaz bi poklicala agenta in vprašala.

Suzi ja midva imamo to opcijo, o kateri razmišljaš ti. Midva v bistvu bolj varčujeva, nezgodno pa nismo zavarovani za neke velike vsote, ker je nama bolj pomembno varčevanje. Ker sva nezgodno že zavarovana, v službi. Midva sva vzela na 30 let, ampak lahko tudi prej dvigneš 70%, ostalih 30% pa ne, tisto se nalaga naprej. Zdaj, ko je ta kriza, zgleda bolj bogo. Oziroma, zdaj baje kupujemo poceni delniceuser posted image . Imava pa vsak svojo polico, vsak za enega otroka. Če bosta pa dobila, pa bomo še videliuser posted image .

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 4.12.2008 20:09:44 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
4.12.2008 20:07:59   
bamby

Morda veš, kako koristiš dopust: A grejo ure za ure (6 svojih + 2 plača socialna), ali ti tržejo vseh 8 ur za koriščenje dopusta?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
4.12.2008 20:14:47   
larisa
Čer user posted image

ste kaj pridne punce? Miklavž vas danes opazuje in če ga svirate (februarka user posted image ) ne bo daril user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli danes že miklavža v občini in je Nejs dobil zelo lepo darilo. Eno knjigo, pa kup sladkarij, pa balona, pa mandarine, pa parkeljna iz kruha. Res so se potrudili user posted image

Mala pikica zdej pa tebe rabim. Če se še spomniš, naš mali ima oz. je imel al kako naj rečem, ker mi ni več nič jasno- laringitis. Sedaj je to že 16 dni, ko on skos kašlja in skos mu hrope v pljučkih. Teče iz noska, ampak to ni panike. Zdej pa glede na to, da nas niso naročili na nobeno kontrolo, mene zanima, ali naj ga peljem še enkrat pokazat zarad tega hropenja in kašlja, ker traja to že tolk časa, al je to pač normalno pri tej diagnozi user posted image  Naš P je en tolk flegma možakar, da se za vsako stvar, ki jo vprašam, neki heca v odgovor in zato nič od nič ne vem user posted image  Nasvet prosim.  Hvaaaala user posted image

< Sporočilo je popravil larisa -- 4.12.2008 20:20:40 >

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
4.12.2008 20:15:17   
mala_pikica
Bamby prispevki so plačani sigurno za 8 ur(6 ur delodajalec, 2uri pa socialno), ampak osebni dohodek pa v času dopusta sigurno ni plačan za 8 ur. Vsaj meni to ne bi bilo logično.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.