|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
5.12.2008 10:12:54   
Janey
evo sem klicala in je rekla da naj pridema se pokazat...ma ziher je ziher...sicer pa če kličeš tu pri moji da ima mozolček ona reče naj pridemo se pokazat...že iz varnosti. itak sem pa s sestro govorila. bomo videli...poročam potem

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
5.12.2008 10:15:35   
ella79
bajsa no potem pa kava ko shodiš user posted image user posted image user posted image sam da ne bo Zala prej user posted image  user posted image user posted image user posted image pa super za drugi krog user posted image user posted image user posted image sam jaz sem že pozabila kam si šla na razgovoruser posted image

listek v city se mi pa sploh ne da user posted image itak morm neki zavit nest, pa bi spotoma ena kava še pasala user posted image jaz bi izbrala pravo user posted image sem ti kej pomagala user posted image

janey res je boljš se pokazat, boš vsaj vedla da si naredila kar lahko in da boste imeli mirn vikend user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
5.12.2008 10:16:10   
itata
janey: naš tud bolj mehko kaka pa to 2x na dan pa nisem nikol razmišljala da bi bla to driska. po mojem ni no če sam enkrat na dan kaka... za vsak slučaj pa bolš da P pokličeš verjetno...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
5.12.2008 10:24:40   
listek1
ella - a si hotla rečt prvo al pravo user posted image  
Če bo kava v torek, upam, da nama rata pridt user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
5.12.2008 10:25:20   
Blacky*
dober dan oz. dobro jutro,

včraj smo imeli službeno zabavo... prav luštno je bilo... domov sem prikravsljala ob 2, ob pol sedmih ta malga postregla s flašo in ga predala atiju, jaz pa nazaj v mižule do zdaj user posted image user posted image user posted image

Listek meni sta obe ffuuuuuuuuulllllll lepe, mogoče celo bolj druga.

Janey upam, da ni nič hujšega

Bajsa user posted image user posted image user posted image za drugi krog

Toliko za zdaj... šibam ker se me nekaj loteva pa sem čisto adijo... si grem čajček skuhat... pa danes se dobim s frendicami... no dežuje že zdaj tako da dežja ne bomo priklicale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
5.12.2008 10:30:21   
dolenjka
Dan z oblačnega severa user posted image

Listek, meni je 1. super všeč in moram pohvalit tvojo kuhinjo user posted image  user posted image  user posted image
Naša noč spet bolj  čudna, z 2 budnicama in spanjem v naročju, ampak bo bolje, kmalu user posted image  Moram pa priznat, da nisem kaj zlo podrta, pa ne vem al bo to za mano prišlo al kako  user posted image  No, sej ni treba user posted image

Sem brala kolk vaši zvečer pojejo. Naša je prej pred spanjem dobila moje načrpano mleko po flaški (od 60 - 80 ml je spila), od kar me je pa 1. vgriznila in si nisem mogla črpat na eni strani, sem ji pa Aptamil ponudila in ga tudi spije, potem pa moje zize čez. Zdaj spije zvečer od 100 - 130 ml aptamila, potem pa še zize, tko da se mi zdi, da  kar veliko poje user posted image  user posted image  V razvoju je pa tudi že malo napredovala, zdaj skledce dela in rit v luft dviguje, ker ji je zgleda plazenje že dolgočasno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
5.12.2008 10:38:16   
dolenjka
Aja Ella, za revijo pa ne vem, zato sem pa spraševala user posted image  Kje je pa mama Jencili user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
5.12.2008 10:41:20   
ella79
listek prva je prava user posted image user posted image user posted image

blacky user posted image user posted image user posted image za uspelo zabavo, pa še danes se mejte babe fajn user posted image

dolenjka pomoje nisi podrta, zato k ti ravno to nočno vstajanje daje energijo, k jo lahko stisneš k sebi user posted image zdej more še mal roke natrenirat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
5.12.2008 10:43:32   
larisa
Joj kolk mam jst dela s temi slikcami, to mi pa res ne gre.
No upam da mi je ratal narest album.....poskusimo:

http://ursulau2.shrani.si/?novoletna dekoracija

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
5.12.2008 10:44:12   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Joj kolk mam jst dela s temi slikcami, to mi pa res ne gre.
No upam da mi je ratal narest album.....poskusimo:

ful mi je ratal user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponovi vajo

ponovi vajo 2 user posted image

http://ursulau2.shrani.si/?Nerazporejeno

< Sporočilo je popravil larisa -- 5.12.2008 10:50:40 >

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
5.12.2008 10:52:42   
ella79
larisa ful dobr user posted image user posted image user posted image una fora na omari mi je dobra, k cunje visijo user posted image sam snežak je na balkonu, ne na šipi user posted image user posted image user posted image super lepo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
5.12.2008 10:56:46   
larisa
Ella, ja, sej sem hotla še komentar zraven dat, da to ni folija, ampak zgleda ni ratal user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
5.12.2008 10:58:22   
misar
ej men tud un snežak ni jasen...je taprav al ne...zgleda žeuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
5.12.2008 10:58:40   
misar
aha, sem že vidla odgovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
5.12.2008 11:08:10   
listek1
larisa - kok je pa toleee hudddoooo dobr user posted image  Jest bi tud mela te zadeve po stanovanju, ampak to tok košta. Sva hotla dat še v kopalnico neki, pa v spalnico, ampak ne gre user posted image

dolenjka - hvala hvala user posted image  Pa bravo za carico, ko je začela sklece delat user posted image  Tud jest sem že spraševala kje je mama Jencili, ampak po moje se stiska, ker je ata jencili doma user posted image

blacky - user posted image  za zabavo, pa atija, da je je Vala pomerkal, da si se ti lahko naspala. Pa še enkrat sori, ker sem preimenovala tvojga sina. Aja, a mi boš prosim poslala slikce. hvala hvala

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
5.12.2008 11:15:17   
dolenjka
Larisa user posted image  user posted image  user posted image  Noro dobro!

Ko se mama Jencili najde, naj me plis kontaktira, magari na ZS user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
5.12.2008 11:16:11   
ella79
evo, če katera želi oči past user posted image
http://heimwerker.shop.ebay.de/items/Tapeten__W0QQProduktartdfbf6b3cZFototapetee31a9937QQQ5ftrkparmsZ72Q253A1232Q257C66Q253A2Q257C65Q253A12Q257C39Q253A1QQ_dmptZTapetenQQ_ipgZ200QQ_sacatZ84226QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
5.12.2008 11:23:18   
Februarka08
A mene pa nobena ne pogrešauser posted image že prav, že pravuser posted image

Listek, meni je tud prva boljšauser posted image
Larisa, ful ful lepouser posted image user posted image

Evo, a pride kera na kavo? Ponudim še nekaj zravenuser posted image ne, nisem jaz peklauser posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
5.12.2008 11:24:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, a pride kera na kavo? Ponudim še nekaj zravenuser posted image ne, nisem jaz peklauser posted image

user posted image

MMMM, dej zmrznit, pridem čez dobrih 14 dni user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
5.12.2008 11:28:11   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image

MMMM, dej zmrznit, pridem čez dobrih 14 dni user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
5.12.2008 11:33:06   
listek1

user posted image

njami njami user posted image  Tole zgleda pa zelo slastno, pa dobr tud verjetn. Bi takoj pršla, sam mi david lih spi, pol pa via LJ.

Neposredna povezava do sporočila: 3271
5.12.2008 11:36:12   
larisa
Listek, sej vem kako je s cenami. Ful pretiravajo eni. Zato sva midva testna zajčka in imava včasih tud kej k ima napako, pa itak laično oko tega ne vidi in pol mava filing kot da skos pohištvo menjava user posted image

Februarka, zorganiziraj srečanje, da tole pojemo. user posted image  Ker če boš sama vse pojedla, bo ta zadnja trpela user posted image user posted image

Dolenjka, pogrešam najine dopoldanske telefonske čveke, zato pričakujem kaj za prebrat kdaj user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
5.12.2008 11:43:36   
ella79
uuu februarka jaz bi kej od tega user posted image user posted image bi res neki sladkega pasal, sam zdele gre Zoja spat user posted image ti že veš kdaj vabit user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
5.12.2008 11:57:07   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: larisa
Februarka, zorganiziraj srečanje, da tole pojemo. user posted image  Ker če boš sama vse pojedla, bo ta zadnja trpela user posted image user posted image

user posted image user posted image nič ne bom sama pojedla, ker jaz 2 pojem pa mi je že slabouser posted image hvala boguuser posted image ajde, pridite...

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

uuu februarka jaz bi kej od tega user posted image user posted image bi res neki sladkega pasal, sam zdele gre Zoja spat user posted image ti že veš kdaj vabit  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sej ne bo cel dan spalauser posted image

Larisa je šla tud glih spat, zdej pa rokave zaviham da kaj naredim... mam ful ful delauser posted image upam da mi zneseuser posted image pridem še kaj F5 stisnit... za to si bom pa že vzela časuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
5.12.2008 11:59:01   
dolenjka
Larisa, a imaš ti Skype mogoče montiran?

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.