|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
4.12.2008 20:32:28   
mala_pikica
Larisa to glede kašlja lahko res traja tudi do 3 tedne in še več včasih. Tukaj ni nekega pravila. Mora pa se mu stanje izboljševati. Če imaš pa občutek, da se mu kašelj ne umirja ali pa če vedno bolj  kašlja, pa bi ga jaz šla pokazati, da ga posluša. Da ni šlo še kaj naprej na bronhije.
Kako pa kašlja suho ali produktivno? Pa, ko se skašlja, a mu še vedno hrope, ali je boljše? Pa piski se ne smejo slišati, ko diha.
Čimveč tekočine mu dajaj za spiti, da se sluz redči, pa redno mu fiziološko špricaj v nosek, pa naredi mu vlažne inhalacije( 5l lonec vode zavri, noter daj kamilice in pest soli, na lonec daj pokrovko). Potem pa idi v najmanši prostor, ki ga imate, daj lonec na tla, ga odpri in se z malim vsedi ali stoj nad loncem- nad paro. Jaz grem ponavadi z njim kar v kopalnico, nato pa mu še zvečer, ko gre spati naredim ponovno inhalacijo, tako, da lonec postavim pri posteljici na tla. Te inhalacije lahko delaš većkrat na dan.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 4.12.2008 20:33:58 >

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
4.12.2008 20:38:06   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

g. jencili po moje je bla ga. jencili k je šojke pustila, sam makarončki so šli v slast user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj ma pa ful rd šojke, brez testenin user posted image user posted image

kva je zdej, a se boste oglasil al ne user posted image
februarka - zdej pa vidim ja

ne morem mimo tegauser posted image

a zdej boš pa mene tja not tlačla?user posted image
A nisi prebrala, katere gore list je bil to je napisal g. Jenciliuser posted image user posted image user posted image
Moje šojke so že šle v promet, tvoj krožnik je pa neki povn ostajaluser posted image

user posted image user posted image user posted image  sem mislila, da bo šlo user posted image  sej so ble dobre, sam preveč za moj želodček user posted image

vas moram še prebrat, pol pa še kej napišem.  

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.12.2008 20:48:18   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer user posted image

ste kaj pridne punce? Miklavž vas danes opazuje in če ga svirate (februarka user posted image ) ne bo daril user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.12.2008 20:49:13   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

a katera ve, kje so pri tem prenovnjeme RR-ju ZS user posted image

klikneš na forum dojenček in ti pokaže stari RR

sem že našla user posted image maš zgoraj levo moja ringaraja, potem pa desno spodaj najdeš ZS user posted image čist mim user posted image user posted image

febrarka a takole ga ti cukaš user posted image user posted image user posted image kaj takega si pa o temi nisem mislila user posted image user posted image

tud to more bituser posted image ker ga že tolko časa nisem nič duznila, se mi je takoj poznalouser posted image user posted image saj ne bom večuser posted image zdele že spet pijem natur čaj samo z limonouser posted image

Čer user posted image

ste kaj pridne punce? Miklavž vas danes opazuje in če ga svirate (februarka user posted image ) ne bo daril user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.12.2008 20:49:43   
Februarka08
ok, men neki nagajauser posted image pa ni čaj krivuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.12.2008 20:52:43   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

a katera ve, kje so pri tem prenovnjeme RR-ju ZS user posted image

klikneš na forum dojenček in ti pokaže stari RR

sem že našla user posted image maš zgoraj levo moja ringaraja, potem pa desno spodaj najdeš ZS user posted image čist mim user posted image user posted image

febrarka a takole ga ti cukaš user posted image user posted image user posted image kaj takega si pa o temi nisem mislila user posted image user posted image

kdo ga zdej kle cuka?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.12.2008 20:57:24   
larisa
Mala pikica, njemu hrope in potem zakašlja. Ko 1krat zakašlja je  tako sočno potem pa sledijo ''kašlji''  ki so taki ful lajajoči in kar napenja se zraven, da mu gre na koncu kar na bruhanje. Potem mu nekaj časa ne hrope. Piskanja ne slišim, HB.  Meni se ne zdi, da gre na bolje, ampak je kašelj skos bolj intenziven user posted image Res pa je, da ne vem kako ta bolezen poteka user posted image
Fiziološko mu skos nalivam, nos ima čist zabasan, z aspiratorjem pa nič ne dobim ven user posted image  Inhalacije delava tako kot si napisala, edino jaz mu dajem materino dušico v kopel, bom sedaj dala kamilice in sol.
Res ti hvala, ful mi pomagaš user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.12.2008 20:57:38   
Februarka08
Mah, zdej tko nobene kle gor... pol grem pa pod tuš in v toplo posteljo...

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.12.2008 20:59:46   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

ok, men neki nagajauser posted image pa ni čaj krivuser posted image user posted image user posted image

čaj res ni kriv, ampak tist v čaju user posted image user posted image  jej, jej, jej, pa si res našvasana, da misliš, da ti čaj lahko škodi user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.12.2008 21:08:54   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

čaj res ni kriv, ampak tist v čaju user posted image user posted image  jej, jej, jej, pa si res našvasana, da misliš, da ti čaj lahko škodi user posted image

user posted image user posted image nič nisem VEČ našvasana da boš vedlauser posted image če pa ne bi blo Larise, bi bla pa zih jauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
4.12.2008 21:11:27   
listek1
čer,

sem vas na hitro preletela, ker ste čist preveč naklofale.

Itata - upam, da se jakob čimprej pozdravi user posted image user posted image
februarka - user posted image user posted image  za super mere. pa nehi ga cukat user posted image , k se ti pol tipkovnica zatikauser posted image

vsem februarčkom, ki praznujete pa vse najboljše za mini RD user posted image user posted image user posted image
pa vsem bolančkom eno veliko pikapoko user posted image , da se čimprej pozdravijo.

mIdva sva se pa cel dan potepala. Danes smo imeli zadnjič plavanje in smo plavali z rokavčki. Kok so bli smenšni, ampak je kar šlo. Pa dobili smo cd s slikcami, bom nardila album, da pokažem našga čofotavčka. POl smo šli pa z atijem za en avto pogledat, ker bomo verjetno mojga zamenla za večjega. Držte pesti, da nardimo dobr dil, ker mava že neki ogledan. user posted image user posted image
Pol sva šla še mal v supernovo, je že ful lepo okrašeno.
Pa danes sva dobila primere za kuhinjo s fototapetami. Bom jih dala gor, pa mi povejte kero bi vi zbrale prosim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
4.12.2008 21:12:09   
lillchy123
čer

ko ste ravno pri dopustu- kdaj dobiš dodatni dan za otroka? še tisto leto ko se rodi ali z naslednjim letom?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3212
4.12.2008 21:18:22   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čer

ko ste ravno pri dopustu- kdaj dobiš dodatni dan za otroka? še tisto leto ko se rodi ali z naslednjim letom?

jaz ga bom dobila ko nastopim delo - se pravi, leta 2009. Če bi ga že lansko leto dobila, bi itak vedla ker bi imela 1 dan več dopusta. Sigurno ga pa ne dajejo, ker si takrat še na porodniškiuser posted image

Zdaj pa res grem...

čao

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
4.12.2008 21:27:29   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čer

Pripada že za tisto leto, ko se otrok rodi, ne glede na to, ali si na porodniški ali ne. Vsaj jaz sem ga. In očetu pripada prav tako.

< Sporočilo je popravil bamby -- 4.12.2008 21:28:13 >

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
4.12.2008 21:39:00   
listek1
no, album glede kuhinje je gor. pa mi prosim povejte katera fototapeta bi pasala k moji kuhnci user posted image  Jaz se odločam med temi pomarančami in kokosom user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
4.12.2008 21:44:25   
ella79
lillchy jaz imam že 2008 dodatni dan dopusta za user posted image  user posted image  user posted image

listek naredite en dobr dil user posted image user posted image dej pripopi slikice, men so te folije tudi všeč, pa une za na steno tudi user posted image

midva greva v soboto na eno 50-letnico, pa se že z kosilom začne... itak Zoje ne bova imela sabo, k bo ful muzika... zdej pa ne vem, al jo naj pustim pri tašči še za čez noč in se name ne bo mudilo domov user posted image no, sej ne da bi bila rada tam, sam pomoje ne bi bilo prav nič narobe, če gre na ene mini počitnice user posted image itak se morjo navadit, k jo bo ona merkala potem k grem v službo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3216
4.12.2008 21:50:46   
ella79
listek men je všeč prva al pa kokos user posted image kokos se mi zdi, da bi barvno še bolj pasal, k je tak pult user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
4.12.2008 21:52:20   
Februarka08
Sem prišla še mal pokukatuser posted image
Listek meni sta ful všeč prvi 2, ker mislim, da tako mal razbijejo sivinouser posted image no, moje mnenje.

Nočko, če ne se bo mož ločiluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
4.12.2008 22:00:49   
listek1
ella - ti jo kar pusti za čez noč, boš vidla, da bo vse ok. Vidva se pa mal pozabavita in uživajta.

Sej odločit se pa ne morem med temi tremi, k sta napisali ti in februarka user posted image

Zdele pa dam gor še mal slikic od našega plavalčka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
4.12.2008 22:06:46   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

ella - ti jo kar pusti za čez noč, boš vidla, da bo vse ok. Vidva se pa mal pozabavita in uživajta.

Sej odločit se pa ne morem med temi tremi, k sta napisali ti in februarka user posted image

Zdele pa dam gor še mal slikic od našega plavalčka user posted image

sej vem, da ko jo bom enkrat pustila na 'počitnicah', jo bo potem naslednjič lažje user posted image

user posted image user posted image user posted image no, pa smo ti zelo pomagal pri izbiri user posted image user posted image ti jaz predlagam, zdej daj ene, čez čas k se naveličaš pa druge user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
4.12.2008 22:21:38   
listek1
ella - to bi blo zlo fajn, ampak žal ni tok pocen, da bi se lahko tkole zmišljevala user posted image  Bi blo pa fajn ja user posted image
Kaj si pa ti kej počela danes?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
4.12.2008 22:33:55   
ella79
listek sej veš da sem se hecala user posted image
midve sva se tudi cel dan potepali, sem se dobila z bivšo sodelavko, pa sej veš kava, kosilo.. v glavnem sem se načvekala user posted image
a si kej gledala trenja user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
4.12.2008 22:41:41   
listek1
ja valda, da vem, da si se hecala user posted image , čeprav ideja ni slaba.

Prejle sem sam mal od začetka gledala in sem jokala zraven, ker sem se postavla v njuno kožo in ne morem verjet kakšno je naše zdravstvo. Za bruhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdele grem pa počas v mižule, ker že komi gledam. Tako, da mirn nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
4.12.2008 22:46:06   
ella79
listek jaz tudi raje nisem gledala, sem sam z enim ušesom poslušala, k sem čist slabe volje user posted image user posted image user posted image
mal za popestritev user posted image

Na sprejemnem izpitu na Likovni akademiji so pred kandidati  bile postavljene tri slike:

a. ZAŽGAN KRUH

b. UTOPLJEN ČLOVEK

c. NOSEČA ŽENSKA

Nalogo so imeli, da najdejo samo dve besedi, ki so značilne za vse tri slike!

Izpit je opravila samo ena punca. 
  Napisala je: "PREPOZNO IZVLEČEN!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
4.12.2008 22:49:46   
listek1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.