Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 17:21:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mala pikica - a lahko pridem na kremšnite? Jaooo, si mi lušte naredila. za Lukca, se kar noče in noče pozdravit. Še , da se kmalu pozdravi, bošček mali.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 17:36:33
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica A 6 urni delovnik je tudi mogoč, ker jaz vem samo za polovični oz.4 urni delovnik. Tudi ta je mogoč . Soseda iz naše ulice že koristi to možnost. Jaz sem pravkar končala novoletne voščilnice. Moški del pa se odpravlja k telovadbi (ati bo Tima peljal) !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 17:40:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - kako pa je v tem primeru, če delaš za 6 ur z regresom, dopustom, plačanimi prispevki, ...? Mene tudi ta delovnik mika.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 17:44:05
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Suzi, midva varčujeva za Lano in Lukca. In sicer imava naložbo KD ŽIVLJENJE. Je pa tako, da sva tudi midva nezgodno zavarovana, Luka in Lana pa sta gratis nezgodno zavarovana zraven. Evo, to sem jaz gledala. KD Družina. otroka sta gratis do 20. leta zavarovana. kako vam funkcionira, pa za kolk časa sta vzela??? mene je strah to na 30 let vzet. a sem čudna?? je pa fajn, če se nama kej zgodi, pa ker bova kmalu v pufih do vratu, da se iz police poplača kredit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 17:46:18
|
|
|
|
Suzi*
|
ja, fajn bi blo 6 ur delat, ampak vsaj v tej službi in ob tej plači ne bo mogoče zaenkrat ....bo vsak evro prav prišel, ker imamo namen zidat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 17:54:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Jaz imam življensko in nezgodno zavarovanje pri KD. A to pomeni, da je Lana tudi zavarovana? Jih moram poklicat in povprašat. Hvala, da ste povedale.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 17:55:55
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Jaz imam življensko in nezgodno zavarovanje pri KD. A to pomeni, da je Lana tudi zavarovana? Jih moram poklicat in povprašat. Hvala, da ste povedale. pri naložbenem načrtu KD Družina so otroci gratis zavarovani.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 17:56:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Jaz imam življensko in nezgodno zavarovanje pri KD. A to pomeni, da je Lana tudi zavarovana? Jih moram poklicat in povprašat. Hvala, da ste povedale. pri naložbenem načrtu KD Družina so otroci gratis zavarovani. Pojma nimam, kaj imam. Sem zavarovana samo jaz, moj ne.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 17:59:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Evo nova fora naše bejbe, zdaj ne trga več rož, ampak jih hoče jest.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 18:23:30
|
|
|
|
buči
|
Čer, jaz sem spet fajn utrujena, pa me še čakajo inštrukcije. jutri pa na miklavža, potem pa šoping za vikend, pa tašča hoče v Italijo v šoping, jo bo treba v soboto peljat (no, jaz ne, ker se mi ne da), pa bajto v red spravit, pa okrasit ... Samo, da bosta zdrava, bomo vse. za vse bolančke. Dolenjka, upam, da si ok. Ko ste že ravno na temo dopust: jaz ga imam 30 dni + 47 dni prenesene porodniške, tako da bom poleti doma takoj, ko bo konec popravcev in mature, pa me ni nazaj spet do popravcev avgusta. Ene 5 tednov v kosu ali pa 6 bo pa upam zneslo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 18:24:54
|
|
|
|
nizy
|
glede dopusta , pa tko , jaz ga imam letos 29 dni , mamo pa 6dnevni delovni teden 25 dni ,1dan imam za del. dobo in3 na otroke ,......do lani sem imela komaj 25 dni dopusta , ja pa tista , ki ni imela otrok je imela isti dopust kot jaz takrat , pa izobrazba ni pomembna , mam pa V. stopnjo , delam pa za IV.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 18:28:00
|
|
|
|
nizy
|
mi smo tudi zboleli , ampak glihtolk , da se nekaj kuha, Azra ima vročino pod pazduho 37.5, pa jaz to pripusujem zobkom , ki sta včeraj oba naenkrat pokukala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 19:07:58
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - kako pa je v tem primeru, če delaš za 6 ur z regresom, dopustom, plačanimi prispevki, ...? Mene tudi ta delovnik mika. Regres po moje ves pripada, prispevke ti za 2 uri plačuje socialna (zdravstveno, pokojninsko in vse kar spada zraven), ne vem pa, kak oje z dopustom. Ali ga dajo vsega in ga koristiš po 8 ur, ali ti ga četrtino odbijejo, ker ti tisto krije država . Po moje se bo treba malo pozanimat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 19:10:02
|
|
|
|
ella79
|
čer sem vas na hitro prebrala... dolenjka nimam super mami, sam verjamem da je notr kaka super februarka če delaš za skrajšan delovni čas, ti priipada vse 100%, kar pomeni, normalno polni dopust, polni prevoz, polna malica in regres.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 19:11:02
|
|
|
|
ella79
|
a katera ve, kje so pri tem prenovnjeme RR-ju ZS
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 19:27:52
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a katera ve, kje so pri tem prenovnjeme RR-ju ZS klikneš na forum dojenček in ti pokaže stari RR
< Sporočilo je popravil nizy -- 4.12.2008 19:28:02 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 19:29:27
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a katera ve, kje so pri tem prenovnjeme RR-ju ZS to sem se tud jaz že spraševala kaj več pa ne morm natipkat ker se mi totalno zatika tašča je skuhala čaj s šnopcem in jaz komaj sedim, hodim, gledam totalno sem pod gasom ne me prašat kolkrat sem že tale post popravla grem raje da ne povem še kakšno neumnost
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 19:38:02
|
|
|
|
blaža
|
Februarka, me veseli, da si naročila koledarje. moj dela na Pošti, pa ne bo tako hitro propadla, ki si tudi ti nekaj prispevala¨!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 19:39:35
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a katera ve, kje so pri tem prenovnjeme RR-ju ZS klikneš na forum dojenček in ti pokaže stari RR sem že našla maš zgoraj levo moja ringaraja, potem pa desno spodaj najdeš ZS čist mim febrarka a takole ga ti cukaš kaj takega si pa o temi nisem mislila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 19:40:03
|
|
|
|
blaža
|
No Blaž že spi, za Sneguljčico sem odigrala vajo, nastop bo pa 17.12. Se že veselim palčki, ki so jih igrali otroci, so bli najbolj dobri. kako so jokali, ko sem kao umrla . Ful so bli dobri. No moj gre kmalu na Ping pong, jaz pa še Matijo skopam, pa bo šel spat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 19:41:22
|
|
|
|
blaža
|
za dopust, pa ga imam jaz neomejeno, neplačanega! , pa šparala tudi ne bom ta čas, ki nimam!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:06:53
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer sem vas na hitro prebrala... dolenjka nimam super mami, sam verjamem da je notr kaka super februarka če delaš za skrajšan delovni čas, ti priipada vse 100%, kar pomeni, normalno polni dopust, polni prevoz, polna malica in regres. Ella to z dopustom pa ni res. Pripada ti res toliko dni kot ga imaš ampak ti ga plačajo samo 4 ure, če si zaposlena polovični delovni čas. Regres in potni stroški pa ti res pripadajo celi. Za 6 ur pa pojma nimam kako je, to pa sem zdaj sploh prvič slišala, da se lahko tudi tako dela. Srečka si povabljena na kremšnite in kavico, samo, da se pozdravimo. Smo zopet kar fejst bolni, je imel zdaj 38.8 st. vročine. Grem jutri zopet k zdravniku. To glede varčevanja pa mislim, da ga lahko komot spremeniš. Jaz bi poklicala agenta in vprašala. Suzi ja midva imamo to opcijo, o kateri razmišljaš ti. Midva v bistvu bolj varčujeva, nezgodno pa nismo zavarovani za neke velike vsote, ker je nama bolj pomembno varčevanje. Ker sva nezgodno že zavarovana, v službi. Midva sva vzela na 30 let, ampak lahko tudi prej dvigneš 70%, ostalih 30% pa ne, tisto se nalaga naprej. Zdaj, ko je ta kriza, zgleda bolj bogo. Oziroma, zdaj baje kupujemo poceni delnice . Imava pa vsak svojo polico, vsak za enega otroka. Če bosta pa dobila, pa bomo še videli .
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 4.12.2008 20:09:44 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:07:59
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 če delaš za skrajšan delovni čas, ti priipada vse 100%, kar pomeni, normalno polni dopust, polni prevoz, polna malica in regres. Morda veš, kako koristiš dopust: A grejo ure za ure (6 svojih + 2 plača socialna), ali ti tržejo vseh 8 ur za koriščenje dopusta?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:14:47
|
|
|
|
larisa
|
Čer ste kaj pridne punce? Miklavž vas danes opazuje in če ga svirate (februarka ) ne bo daril Mi smo imeli danes že miklavža v občini in je Nejs dobil zelo lepo darilo. Eno knjigo, pa kup sladkarij, pa balona, pa mandarine, pa parkeljna iz kruha. Res so se potrudili Mala pikica zdej pa tebe rabim. Če se še spomniš, naš mali ima oz. je imel al kako naj rečem, ker mi ni več nič jasno- laringitis. Sedaj je to že 16 dni, ko on skos kašlja in skos mu hrope v pljučkih. Teče iz noska, ampak to ni panike. Zdej pa glede na to, da nas niso naročili na nobeno kontrolo, mene zanima, ali naj ga peljem še enkrat pokazat zarad tega hropenja in kašlja, ker traja to že tolk časa, al je to pač normalno pri tej diagnozi Naš P je en tolk flegma možakar, da se za vsako stvar, ki jo vprašam, neki heca v odgovor in zato nič od nič ne vem Nasvet prosim. Hvaaaala
< Sporočilo je popravil larisa -- 4.12.2008 20:20:40 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 4.12.2008 20:15:17
|
|
|
|
mala_pikica
|
Bamby prispevki so plačani sigurno za 8 ur(6 ur delodajalec, 2uri pa socialno), ampak osebni dohodek pa v času dopusta sigurno ni plačan za 8 ur. Vsaj meni to ne bi bilo logično.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.