|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
5.12.2008 12:02:55   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Larisa, a imaš ti Skype mogoče montiran?

Vidiš, to sem imela v mislih za zadnjič ko sva se dobile, da te povprašam in me poučiš. Pojma nimam o tem, vem le da se to neki pogovarjaš lahko.user posted image Dej mal razloži kako laufa (seveda ko boš imela čas), pa kaj rabim, pa se bom konektala, da lahko kakšno rečeva kdaj user posted image  

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
5.12.2008 12:12:00   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Larisa, a imaš ti Skype mogoče montiran?

Vidiš, to sem imela v mislih za zadnjič ko sva se dobile, da te povprašam in me poučiš. Pojma nimam o tem, vem le da se to neki pogovarjaš lahko.user posted image Dej mal razloži kako laufa (seveda ko boš imela čas), pa kaj rabim, pa se bom konektala, da lahko kakšno rečeva kdaj user posted image  

to je probram na PCju, ki ga čisto na izi downlodaš, pol pa rabiš slušalke (ki niso drage) al pa če imaš že v prenosniku vgrajeno in to je to. Pol se registriraš, me poiščeš oz jaz tebe in čvekava dokler še Bruslja ne zalije user posted image  user posted image  user posted image  Sam na šihtu ga pa imam, ker mi ga administratorji ne dovolijo naložit user posted image  tko da lahko samo od doma kar pomeni po 18. uri ali pa čez vikend user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
5.12.2008 12:39:57   
Janey
tako...mi2 sma bila pri P in pač ona ne ve,mogoče je zarad mleka(smo ga menjali), zdaj nama je dala tistega dietnega za drisko za par dni in pa napotnico za laboratorij, da vidi če je kak virus al pa bakterija.

itata
sej ni nič če mehko kaka, ampak jaka in tut smrdeče po driski, ne pa po normalnem kakiču.

dolenjka kak si kaj? se še vedno uvajaš?user posted image user posted image pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za taro da se tak lepo razvija..zdaj jo ati uči bedarije sej veš kaki souser posted image user posted image

jaz vam pa moram povedat da zdaj že par dni kar dobro spimo. včeraj se je zbudil samo enkrat in bil buden pol ure pa sma mu za jest nardila in je spal do jutra. danes pa se je sicer zbudil ene 5x ampak je spal od 21.10 do 8.50user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede na to v kakem stanju sem jaz (vneto grlo, vnesti sunusi, zamašene uhe, glavobol in vročina) mi to tak paše da mi bolj nebi moglo.

zdaj sma pri moji mami....sem mislila da bom šla na faks in sem malega pripeljala, no pol pa so mi povedali da ne gremo...juhuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

larisa ful dobrouser posted image user posted image user posted image jaz bi si tut tak nardilauser posted image user posted image user posted image pa sej nimam časa niti venčka poiskat od lani, kaj šele kaj drugauser posted image user posted image

jaka spi jaz mam pa malo čas da grem prebrat kaj ste kaj načvekale, pol me pa čaka kosilo...na miziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak to pašeuser posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
5.12.2008 14:20:31   
Februarka08
Nikjer nobeneuser posted image A vse miklavžu nastavlateuser posted image user posted image jest sem vse pospravilauser posted image ne vem zakaj nisem tega pospravljanja med tednom že prej prakticiralauser posted image user posted image kako je fletno met vikende frej, jaz sem pa cele sobote glancalauser posted image user posted image kozauser posted image

Sem pa prejle mogla tolk časa šnofat, da sem vidla kaj mi bo miklavž prnesuuser posted image mmmmmmm, komaj čakamuser posted image

Zdaj pa kosilo do konca, potem gremo pa skupaj darila pripravlat, pa še v šoping bi mogli it, pa k moji mami, mah, vse preveč opravkovuser posted image

Čao

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
5.12.2008 14:30:38   
vrtnica76
Dan!
Za vse bolančkaneuser posted image inuser posted image .
Le glejte,da boste danes miklavžu nastavleuser posted image .
Mi smo spali kar dobro in bi še bolš,če bi se men dal ponoč vstat in Janezu flašo naštimatuser posted image .Je bil danes že ob pol šestih pokonc,pa je odspal dopoldansko rundo eno urco,zdele pa še popoldansko šlafauser posted image .Ve,da mora bit danes priden,če ne Miklavž ne bo nč nosuuser posted image .
Men ga je pa dons neke RR sračkal.Ne vem a so mel mogoče parkeljni kremple vmesuser posted image ?Zdej pa delauser posted image .
Danes je bla pa v štacuni prava norišnica.Zgleda,da vsi miklavži do tazadnjega čakajo z nakupiuser posted image user posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
5.12.2008 15:21:55   
itata
jakob je danes kot običajnouser posted image  voljo mislim. drugače je še zmeri bolan... ga moram zdej počas še eno rundico spat dat, sam neki ne deluje danes kej preveč zaspan.... bo že.

larisa: res super zgleda tistuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
5.12.2008 15:41:06   
kati kati
dan

vse bolanim februarčkomuser posted image user posted image user posted image
pa mi odhajamo na miklavža...skupi kot familija..končno bom dočakala

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
5.12.2008 15:41:58   
kati kati
kje pa je kej meti ?'ŽE DOLGO JE NISEM ZASLEDILA

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
5.12.2008 15:51:16   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

http://ursulau2.shrani.si/?Nerazporejeno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je to pri tebi doma ali si kje iz neta potegnila user posted image . Daj malo več povej o tem !!!!!!!!!!!

Za vse bolančke user posted image , pa čimprejšnje ozdravljenje!

Midve z Anajo sva šli dopoldan še malo Miklavža nabavljat. Ko sva se v avto spravljale, se je najdu en nono, ki mi je trobil, naj vrata zaprem, ko sem  tamalo privezovala, da bo on noter parkiral, zunaj pa lilo kot iz škafa user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image . Mater mu!!! Jasno, da ga nisem šmirklala, tudi posto ne! Kot  da ne bi mogle počakat, ali pa kam drugam zaparkirat user posted image !
Tim je iz vrtca prinesel parkerljna (kruh), ki so jim ga dali za domov, ena nona od Timove "sošolke" je pa vsem enega lepega angelčka naredila user posted image . Je ful lep in sem ga dala v sredino adventnega venčka.

Zdaj se pa pripravljamo, da bomo šli na Miklavža v cerkev. Ne vem še, ali gremo kar v našo cerkev, ali tja, kjer sem jaz doma in smo že lani bili user posted image . Tima pripravljam, da pobarva pobarvanko sv. Miklavža, pa mu ne diši barvanje user posted image . Ne vem, kaj bo nesel Miklavžu user posted image . Mu ne kapne, da je že toliko velik, da lahko kaj naredi za darila, ki jih bo dobil. Najboljše, da grem jaz pobarvat, pa da jaz dobim nocoj darila user posted image user posted image user posted image . Miklavžu bom vsekakor nastavila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
5.12.2008 18:40:10   
mary_lou
Evo mi smo nazaj z miklavževanja...Tai ni šmirglov miklavža pet posto...so mu bli bl všeč parklni...še posebno lucifer...bl se je dru lucifer bl se je Tai smeju, pol pa ker ga ni mogu prestršt mu je pa dudo vzel, ampak Tai še vedno ni joku, pol se je pa luciferju nos obesu pa je sov druge otročke strasit...bom ob priliki se fotke gor dala. Luštn je blo v glavnem

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
5.12.2008 19:13:14   
Februarka08
Mary, kje ste pa bli na Miklavževanjuuser posted image mi smo bli tudi... v Qlandii, sem mogla po mal fasnge, pa smo rekli, gremo še Miklavža pogledat, samo je blo potem ful otrok tam in sploh zraven nismo mogli pridt... tako da sva midva sam user posted image spila, Larisa je pa malico pojedla. Zdajle je pa ravno po večerji, še malo pa se gre kopat in potem spat. Je danes spala samo dobro uro in pol in je že vsa zaspana. No, sej bolje tako kot pa da ne bi bilauser posted image

Lep večer, pa saj veste kaj morte dons narestuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
5.12.2008 19:14:54   
Februarka08
Aja - dobla sem kostumček za božičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok bo fletna, komaj čakam da jo oblečemuser posted image v H&M-u souser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
5.12.2008 19:32:10   
mary_lou
Februarka tuki v domžalah je en lokal organiziru miklavza, pa 3 parknli so bli, pa lucifer pa en k je darila nosu ne vem kdo že sv. nekdo pač, pa angelčki...pa nobene guzbe vsega skupi 5 druzin-10 otrok...lustn ful lepo res

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
5.12.2008 20:08:18   
mary_lou
evo par slikc

http://www.shrani.si/f/1D/rl/2QxUXQA6/img0174.jpg

http://www.shrani.si/f/b/lu/3wF7iSQO/img0166.jpg

http://www.shrani.si/f/3j/eI/2DLB86hV/img0175.jpg

http://www.shrani.si/f/D/Tv/106hRmqt/img0173.jpg

http://www.shrani.si/f/x/17/4Gg16W1t/img0172.jpg

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
5.12.2008 20:09:35   
Janey
Jaka spi. adijo ej....že par dni ni tak hitro spal in zaspaluser posted image user posted image popoldan je spal samo 20 min in je bil že ob 7 koma. pa smo malo še se cartali in se kopali in zdaj spiuser posted image

za muco smo našli lastnika in smo jo ravnokar oddaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak sej bolše za njo, bi bila res dosti sama.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
5.12.2008 20:11:24   
Janey
mary tai je že pravi decuser posted image user posted image user posted image user posted image kje boste pa imeli doma jelkouser posted image user posted image user posted image

kdaj bo porodniška??

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
5.12.2008 20:16:18   
mary_lou
Janey na mizi...sam ne vem kako bi to izvedla k sm kura brez možganov in sm 1,80 metrsko kupla ?????

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
5.12.2008 20:16:58   
Janey
Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je
četrtek, 11.12.2008.

Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je
petek, 12.12.2008.

Dan izplačila starševskega nadomestila in delnega izplačila za izgubljeni dohodek je ponedeljek, 15.12.2008.

sem našlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
5.12.2008 20:17:06   
bamby
Čer!

mary, super slikce si prilimala user posted image !

Mi smo tudi iz Miklavževanja. Smo šli kar v idrijsko cerkev. Pa nisva bila najbolj navdušena. Ni bilo nekega vzdušja. Otroci so prepevali, kar je bilo čist vredu in lepo, pol so pa eno igrico brali, se še zastopilo ni, sam Miklavž je bil pa tudi bolj tako user posted image .
Dobra je bila pogostitev pred cerkvijo. Za otroke čaj, za starše kuhano vino in več vrst peciva user posted image . Edino vreme ga je zagodlo, tako da ni bilo za zunaj bit. Mi smo jo takoj pobrisali k njegovim staršem na kavico in domač Jager user posted image !
Tim je nastavil celo mizo skled Miklavžu user posted image user posted image user posted image . Zase si je celo dve pripravil, pa za ostale za vsakega eno user posted image !

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
5.12.2008 20:27:35   
ella79
čer user posted image

mary dobr ste se to zorganiziral user posted image user posted image super slikice

bamby men je prej nečak kar za domov ponujal eno škadlo za igrače, da naj doma nastavim za njega za miklavža user posted image user posted image user posted image

eno?? a imate miklavža, božička in dedka mraza? kar se user posted image tiče mislim. Jaz sem moji sestri predlagala, če bi imel user posted image miklavža pri babicah, božička pa pri tetah, k drugač se mi zdi da je čist preveč daril naenkrat user posted image

bejba že spi user posted image sem ji danes v flašo dala eno žlico žitne kašice in ni hotla fina rita pit user posted image potem sem ji naredila kašco na žlico, da je mal pojedla, potem pa flašo aptamila user posted image drugače pa z veseljem zagrabi flašo, že ko jo v rokah nesem, jo k ustom vleče user posted image user posted image tako da ostavljanje očitno ne bo (ni) problem user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
5.12.2008 20:35:53   
bamby
ella, pri nas je Miklavž glavni in prinese največ. Prinese pa za naša dva user posted image , nekaj malega bo letos tudi za ostale nečake (parkeljna, čokolado, mandarine). Pri obeh nonah tudi nosi Miklavž. Drugače pa mi rihtamo Božička za vse nečake, tete in none in takrat je za naše otroke malce bolj skromen. Božiček pa prinese tudi pri tetah (najinih sestrah), pa nekaj malega simboličnega pri nonah.
Dedek Mraz pri nas ne nosi. Ta pride v vrtec, Modro dvorano, k telovadbi....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
5.12.2008 20:39:20   
ella79
bamby sej tako nekako sem jaz mislila user posted image pri nas tudi dedek mraz ne nosi, k itak je božiček par dni prej, itak se pa vsak dan ne vidimo, tako da je to vse skupaj. 

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
5.12.2008 21:23:11   
Janey
babike jaz grem si še en topel čajčič nardit in pol nina nana. upam da bom jutri kaj bolše.

lep večer in lahko noč

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
5.12.2008 23:15:08   
mesecnica
Elma - Še eno ? Kako pa Elmi date roke, da ji pomagate hodit? Tako da jih dvignete nad glavo ali kako drugače? user posted image  Pa hvala za odgovor. Pa še user posted image  za Elmo, da bi vročina čimprej popustila. Drugače naša spi 1x čez dan, včasih 2x - ampak ponoči je vedno isto. Tako, da mislim, da to nima nobene zveze.
Nizy - hvala za odgovor glede hrane. Na katerem naslovu si pa ti bila na Pediatrični? Ker meni so rekli, da bi morala iti v višje nadstropje, user posted image  pa dol ostane - pa čeprav dojim. Hrane mi pa tudi omenili niso...packi... Pa user posted image  za Azro.
Mala_pikica - hvala za članek user posted image . A ti imaš potem Lukca sedaj v nogavičkah z bremzami? Jaz imam našo v žabicah in čez te nogavičke. Menda je OK. Pa user posted image  za Lukca. Glede delovnika - lahko koristiš do 4 ure - kolikor se odločiš.
Buči - user posted image  za prvo plačo. Pa user posted image  za Aljaža.
Vrtnica76 - user posted image  za novo user posted image .
Dolenjka - zate pa user posted image , ker vem, da ti je hudo, da si ločena od Tare. Pa glede praznikov imate pa super urejeno user posted image . Pa ta čas ko bostesame, vama bo itak tiktak minil, potem boste pa spet skupaj. Vedno...user posted image  Uhhh...jezikov pa znaš veliko user posted image . Sem ti kar fovš user posted image . Pa user posted image  Tara za sklece.
Suzi* - kako kaj Žana? Pa user posted image , da je začela tako čvekat. Glede varčevanja: jaz nimam življenskega zavarovanja niti naložbenega. Kar navarčujem gre na depozit ali v VP. Glede zavarovanja se mi zdi nesmiselno, ker smo itak že v službi zavarovani skupaj z dnevno odškodnino in pri raznih karticah je zavarovanje...
Februarka08 - user posted image  za nove mere in za Lariso, da je bila tako pridna. Pa user posted image  za mamo. Kje si pa naročila koledarje? Mi drugače tudi že kar dolgo prakticiramo pospravljanje ob petkih in smo vikende frej user posted image . Pa glede kostumčkov - koliko stanejo? Jaz bi tudddduser posted image
Misar - user posted image  za Lano, da je sedaj tako pridna ponoči. Še več takšnih noči vama želim. Pa super, da ne potrebuje več dude. Pa user posted image  za mini RD. Ups...vidim, da naslednja noč ni bila več OK.user posted image
Itata - user posted image  za Jakoba, da se čimprej pozdravi vnetje ušes.
Pina-1 - user posted image  za izvirno igračo. A lahko kakšen link pripopaš, da vidim kako zgleda?
Blaža - user posted image  za mini RD.
Putina - upam, da vam čimprej zrihtajo stanovanje.
Listek1 - držim pestke za nov avto. Pa glede tapet meni sta všeč slikica 1 ali 7.user posted image  Vidim, da imam čist isti okus kot ti.user posted image  Prva še malo bolj, ker meni je itak vse kar je oranžno všeč, pa še trendovsko je trenutno.
Ella79 - ti kar pusti malo Zojo na mini počitnicah. Boš vsaj videla kako bo prenesla.user posted image  Glede treh možakov...mi bomo imeli miklavža in božička pri najoožjih, dedka mraza pa v službi. Pa lepo, da ti je Zoja tako lepo flašo sprejela. Kaj bi jaz dala, da bi naša tako user posted image . Samo je očitno to mleko, ki ga ima tako bljaksi, da ga tudi videti ne more.
Larisa - user posted image  za Nejca. Božček. Pa full zanimive tapete user posted image .
Janey - user posted image  zate in za Jakca. Jaz bi se šla pokazat k P. Aha - vidim, da si šla. Pa super za boljše spanje. Res ti želim, da se čimbolj spočiješ. Paškoda za muco. Saj bo še kdaj priložnost, a ne?
Bajsa - user posted image  za povabilo na drugi razgovor.
Blacky* - user posted image  za uspelo zabavo.
Bamby - čist pravilno, da tistega deda nisi ubogala. Mislim, kaj se grejo... Nimajo nobenega občutka...user posted image  Pa Tim je model, da je nastavil dve posodici user posted image . Pamet fant.user posted image
Mary_lou - user posted image  lepe slikice. Tai je pa faca, da se nič ne boji.

Evo sem se končno čez prebila. user posted image  Nisem bila že dva dni nič na netu.
Mi smo po starem. Ponoči še vedno probavamo zreducirati dojenja. Nekako nam uspeva, da zdrži cca. 6 ur brez zize od 0.00 naprej. user posted image  Ampak po štirih urah gre k nama in mora obvezno dobit dudo. Zdaj mi pa ni jasno ali dudo rabi zato, ker je lačna ali kaj user posted image . Kakšna ideja? Ker sem sedaj malo v paniki, da ne bi bil otrok ponoči lačen user posted image . Jaz sicer računam, da bi se sčasoma navadila, da ne je in bi spala v kosu več ur. Pa ne vem, če ni to utopija user posted image .
Drugače sva bili danes pri naših in je popoldne odspala v dnevni na sedežni za 1,5 urce, pa smo bili vseskozi zraven in čvekali user posted image . kar nisem mogla verjet.
Naši bo miklavž prinesel leseno igračo in sicer račko, ki jo vlečeš in ko se premika tudi gaga. Za božička je pa dobila konjička (poganjalec), ki smo ga že odprli in ga veselo uporabljamo user posted image . Se mi je zdelo kar škoda, da bi še en mesec čakali, pa itak takrat ne bo dojela, da je to za Božička. Ahhh...
Smo pa nekaj daril za božička že nabavili (za najoožje sorodnike), pa drug teden greva še v Ljubljano. Pa Božičkov kostum bi rada. Upam, da jih ne bodo pobrali user posted image . Bi jih rada vsaj za slikanje, za božične voščilnice.
No dost nakladanja...user posted image
Aja - še to...naš ima danes silvestrovanje in sem home alone 2. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
5.12.2008 23:17:51   
Suzi*
čer.
mi pa nismo šli dons na miklavža, ampak na očitov nastop zvečer  v TUŠ in smo ful uživali. user posted image  je blo sproščeno vzdušje in je anžej lahko plesal in se po tleh valjal in žana je vriskala in muvala.user posted image user posted image  jima je ful dogajalo. smo sicer šele ob pol devetih domov prišli, ampak ob pol desetih sta bla oba že umita, povečerjala in spala.
moram povedat da je žana prejšnjo noč spala brez budnic od polnoči do sedmih zjutrej. user posted image  ...je pa zato anžej od dveh do treh okol bluzil, kar ni v njegovi navadi. user posted image  mah, sej enkrat bom tud jaz spala celo noč. user posted image

larisa, hudooo imate!!
listek, meni je prva zmagovalna!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.