mesecnica
|
Elma - Še eno ? Kako pa Elmi date roke, da ji pomagate hodit? Tako da jih dvignete nad glavo ali kako drugače? Pa hvala za odgovor. Pa še za Elmo, da bi vročina čimprej popustila. Drugače naša spi 1x čez dan, včasih 2x - ampak ponoči je vedno isto. Tako, da mislim, da to nima nobene zveze. Nizy - hvala za odgovor glede hrane. Na katerem naslovu si pa ti bila na Pediatrični? Ker meni so rekli, da bi morala iti v višje nadstropje, pa dol ostane - pa čeprav dojim. Hrane mi pa tudi omenili niso...packi... Pa za Azro. Mala_pikica - hvala za članek . A ti imaš potem Lukca sedaj v nogavičkah z bremzami? Jaz imam našo v žabicah in čez te nogavičke. Menda je OK. Pa za Lukca. Glede delovnika - lahko koristiš do 4 ure - kolikor se odločiš. Buči - za prvo plačo. Pa za Aljaža. Vrtnica76 - za novo . Dolenjka - zate pa , ker vem, da ti je hudo, da si ločena od Tare. Pa glede praznikov imate pa super urejeno . Pa ta čas ko bostesame, vama bo itak tiktak minil, potem boste pa spet skupaj. Vedno... Uhhh...jezikov pa znaš veliko . Sem ti kar fovš . Pa Tara za sklece. Suzi* - kako kaj Žana? Pa , da je začela tako čvekat. Glede varčevanja: jaz nimam življenskega zavarovanja niti naložbenega. Kar navarčujem gre na depozit ali v VP. Glede zavarovanja se mi zdi nesmiselno, ker smo itak že v službi zavarovani skupaj z dnevno odškodnino in pri raznih karticah je zavarovanje... Februarka08 - za nove mere in za Lariso, da je bila tako pridna. Pa za mamo. Kje si pa naročila koledarje? Mi drugače tudi že kar dolgo prakticiramo pospravljanje ob petkih in smo vikende frej . Pa glede kostumčkov - koliko stanejo? Jaz bi tudddd Misar - za Lano, da je sedaj tako pridna ponoči. Še več takšnih noči vama želim. Pa super, da ne potrebuje več dude. Pa za mini RD. Ups...vidim, da naslednja noč ni bila več OK. Itata - za Jakoba, da se čimprej pozdravi vnetje ušes. Pina-1 - za izvirno igračo. A lahko kakšen link pripopaš, da vidim kako zgleda? Blaža - za mini RD. Putina - upam, da vam čimprej zrihtajo stanovanje. Listek1 - držim pestke za nov avto. Pa glede tapet meni sta všeč slikica 1 ali 7. Vidim, da imam čist isti okus kot ti. Prva še malo bolj, ker meni je itak vse kar je oranžno všeč, pa še trendovsko je trenutno. Ella79 - ti kar pusti malo Zojo na mini počitnicah. Boš vsaj videla kako bo prenesla. Glede treh možakov...mi bomo imeli miklavža in božička pri najoožjih, dedka mraza pa v službi. Pa lepo, da ti je Zoja tako lepo flašo sprejela. Kaj bi jaz dala, da bi naša tako . Samo je očitno to mleko, ki ga ima tako bljaksi, da ga tudi videti ne more. Larisa - za Nejca. Božček. Pa full zanimive tapete . Janey - zate in za Jakca. Jaz bi se šla pokazat k P. Aha - vidim, da si šla. Pa super za boljše spanje. Res ti želim, da se čimbolj spočiješ. Paškoda za muco. Saj bo še kdaj priložnost, a ne? Bajsa - za povabilo na drugi razgovor. Blacky* - za uspelo zabavo. Bamby - čist pravilno, da tistega deda nisi ubogala. Mislim, kaj se grejo... Nimajo nobenega občutka... Pa Tim je model, da je nastavil dve posodici . Pamet fant. Mary_lou - lepe slikice. Tai je pa faca, da se nič ne boji. Evo sem se končno čez prebila. Nisem bila že dva dni nič na netu. Mi smo po starem. Ponoči še vedno probavamo zreducirati dojenja. Nekako nam uspeva, da zdrži cca. 6 ur brez zize od 0.00 naprej. Ampak po štirih urah gre k nama in mora obvezno dobit dudo. Zdaj mi pa ni jasno ali dudo rabi zato, ker je lačna ali kaj . Kakšna ideja? Ker sem sedaj malo v paniki, da ne bi bil otrok ponoči lačen . Jaz sicer računam, da bi se sčasoma navadila, da ne je in bi spala v kosu več ur. Pa ne vem, če ni to utopija . Drugače sva bili danes pri naših in je popoldne odspala v dnevni na sedežni za 1,5 urce, pa smo bili vseskozi zraven in čvekali . kar nisem mogla verjet. Naši bo miklavž prinesel leseno igračo in sicer račko, ki jo vlečeš in ko se premika tudi gaga. Za božička je pa dobila konjička (poganjalec), ki smo ga že odprli in ga veselo uporabljamo . Se mi je zdelo kar škoda, da bi še en mesec čakali, pa itak takrat ne bo dojela, da je to za Božička. Ahhh... Smo pa nekaj daril za božička že nabavili (za najoožje sorodnike), pa drug teden greva še v Ljubljano. Pa Božičkov kostum bi rada. Upam, da jih ne bodo pobrali . Bi jih rada vsaj za slikanje, za božične voščilnice. No dost nakladanja... Aja - še to...naš ima danes silvestrovanje in sem home alone 2.