|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
11.2.2009 14:46:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ja, res je... user posted image ...jaz sem do zdaj mimo teh reči hodila, kot da ne obstajajo, ker se mi je zdelo, da je to za punčke...

hama perlice imajo čisto fantovske motive - rakete, planete, ki se svetijo v temi recimo user posted image

gumbe na vrvico tudi ni slaba ideja. Ampak kako bo skozi tisto luknjico dobil user posted image  šivanke mu še ne upam dat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
11.2.2009 14:56:17   
NinaŠ
Nina a ti za tole večkratno citiranje imaš kakšen poseben sistem

ne
za vsako pišeš ali pa copy/pastaš user posted image  tiste quote?

aha user posted image  

user posted image user posted image user posted image  sam če predolgo štrikaš, ti potem še odgovor ven flikne in lahko začneš od začetka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
11.2.2009 14:58:58   
NinaŠ
Ampak kako bo skozi tisto luknjico dobil user posted image

daj malo tršo vrvico - mogoče usnjeno ali kako plastično user posted image  - v hobi trgovinah imaš morje primernih vrvic

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
11.2.2009 18:24:06   
Urša
Nič ni bilo z lotom. user posted image  Petarda, ti si spet kaj dobila?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
11.2.2009 20:06:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Nič ni bilo z lotom. user posted image  Petarda, ti si spet kaj dobila?

user posted image user posted image user posted image  eno 3+1 in eno štirico...ravno za stroške pokrit user posted image ...saj veš...več sreče prihodnjič... user posted image user posted image user posted image ...jaz vedno zamudim žrebanje, ker ponavadi še nismo takrat doma in potem pregledam na internetu...in danes ko sem gledala sem prav čakala, da bom ugledala sedmica-Mozirje user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
11.2.2009 20:07:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, res je... user posted image ...jaz sem do zdaj mimo teh reči hodila, kot da ne obstajajo, ker se mi je zdelo, da je to za punčke...

hama perlice imajo čisto fantovske motive - rakete, planete, ki se svetijo v temi recimo user posted image

Res? user posted image ..Nisem vedela...saj pravim, da sem vedno samo mimo hodila user posted image ....dobro, da imam RR user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
11.2.2009 20:29:24   
NinaŠ
Nič ni bilo z lotom. user posted image  

eno 3+1 in eno štirico..

Vidiš Urša, to so pa izkušnje user posted image user posted image user posted image , tebi jih očitno še primanjkuje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
11.2.2009 20:39:33   
petarda
Zdajle gledam te hama perlice...pa saj imajo vsega boga motivov user posted image ....bubi katere pa ima bubi? ...moram bit na kaj pozorna pri nakupu? A tiste ploščice se tudi posebej kupijo...al kaj? user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 11.2.2009 20:44:46 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
11.2.2009 20:47:06   
NinaŠ
Tiste 450 ali 1100?...moram bit na kaj pozorna pri nakupu?

user posted image user posted image user posted image kaj je to 450, 1100 ??? No definitivno priporočam za začetek take iz katerih sestaviš manjše like, da se otrok ne naveliča preden je sestavljeno user posted image .
Mi doma s temi Hama prelicami nismo še nič ustvarjali, pa tudi Anžeta v vrtcu ne zanimajo preveč user posted image . Tinina skupina je pa očitno še premajhna, da bi jim jih sploh ponudili user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
11.2.2009 20:53:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tiste 450 ali 1100?...moram bit na kaj pozorna pri nakupu?

user posted image user posted image user posted image kaj je to 450, 1100 ??? No definitivno priporočam za začetek take iz katerih sestaviš manjše like, da se otrok ne naveliča preden je sestavljeno user posted image .
Mi doma s temi Hama prelicami nismo še nič ustvarjali, pa tudi Anžeta v vrtcu ne zanimajo preveč user posted image . Tinina skupina je pa očitno še premajhna, da bi jim jih sploh ponudili user posted image

sem šla potem popravit, ker sem videla, da je 450 1100...število perlic v setu user posted image ....edino kar me skrbi pri teh perlicah je...da bi jih bilo potem povsod user posted image ...grem jutri malo v lov...vidim, da imajo lušne zajčke, pa srčke... bom vzela en motiv, da vidim, če ga bo sploh zanimalo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
11.2.2009 21:20:42   
petarda
A danes pa vse petelinji zajtrk gledate? user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
11.2.2009 21:51:06   
*bubi*
Večer. Nič dober user posted image

OK, priznam, nad hama perlicami sem bolj jaz navdušena user posted image  Bubiju dam mali srček ali zvezdico in jih pač sestavlja, kolikor mu je. Potem pa vsipava nazaj. Aja, pa Pikapolonica ima občasno nagradno igro (vsak zadene), ko pošlješ črtne kode in dobiš knjižico idej.... res so ful dobre ideje not user posted image

Jaz sem letos malo okrasila s tem. Zdaj bo pa treba kake bolj pomladne motive naredit. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
11.2.2009 21:51:53   
*bubi*

A danes pa vse petelinji zajtrk gledate? user posted image user posted image user posted image ....

joj, saj res.... je verjetno že mimo.....
jaz sem že gledala 1x v kinu - službeno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
11.2.2009 21:55:16   
*bubi*
user posted image
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
11.2.2009 22:20:22   
petarda

joj, saj res.... je verjetno že mimo.....
jaz sem že gledala 1x v kinu - službeno user posted image

Midva sva si ga tudi v kinu ogledala, pa mi ni bilo, da bi ga zdaj še 1x user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
11.2.2009 22:21:36   
petarda
Mi je všeč angelček user posted image ...samo zdaj bo treba res že kaj spomladanskega...ali pa velikonočnega...jajčka, zajčka....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
11.2.2009 22:22:01   
Urša
Ja, Petarda, ti si pa res Loto talent! Kar tako naprej, pa bo! Ne, v Mozirju pa ni bilo sedmice-tokrat! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi Petelinji zajtrk gledala, mi je bil všeč!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
11.2.2009 22:23:46   
petarda

Pa si ga takega naredi user posted image ...evo jaz sem si ga že...namesto, da ribam protvanje v kuhinji...tukaj izbiram slike za razvit, povečat in v okvir....pa po internetu bluzim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
11.2.2009 22:27:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ja, Petarda, ti si pa res Loto talent! Kar tako naprej, pa bo! Ne, v Mozirju pa ni bilo sedmice-tokrat! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi Petelinji zajtrk gledala, mi je bil všeč!

V bistvu nikoli nisem imela sreče pri igrah na srečo...že ko smo bili majhni in so nas starši peljali na kako veselico sem zmeraj izvlekla prazno srečko, tablica za tombolo ni bila prava.....zdaj zadnje čase pa....user posted image .... kdo ve, mogoče se mi pa še kaj posreči user posted image .... ampak me mal skrbi vseeno tole...ker pravijo, kdor nima pri igrah na srečo, ima pa v ljubezni...vsekakor bi raje obrdržala tisto drugo... user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
12.2.2009 9:13:54   
*bubi*

Mi je všeč angelček user posted image ...samo zdaj bo treba res že kaj spomladanskega...ali pa velikonočnega...jajčka, zajčka....user posted image

ja, ja.... še prej bomo kaj pomladnega.... rožice, sončka user posted image

Sem pa videla v user posted image  novem katalogu, da je zdaj na klub ceno vrtiljak z delfinčki. Fajn je imet ta obroč, ker lahko potem več motivov gor navesiš.

Pa ti povem, da so bubiki te snežinkice tak všeč, skoz jih lovi user posted image . Kak jo mimo nesem, stegne rokico, taka srčica je. Pa tak skoncentrirano gleda, čisto počasi, ko pa zgrabi, pa začne mahat user posted image  Me prav čudi, da še ni dol vtrgala vsega skupaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
12.2.2009 9:16:42   
*bubi*

Pa si ga takega naredi user posted image ...evo jaz sem si ga že...namesto, da ribam protvanje v kuhinji...tukaj izbiram slike za razvit, povečat in v okvir....pa po internetu bluzim user posted image

ja, saj danes je že boljši dan user posted image

Včeraj mi je avto crknil, pa bo danes popravljen. user posted image
Bubi si je glavo presekal, ampak je danes ok, nič ne jamra, da bi ga bolelo. So mu samo zalepili rano na urgenci user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
12.2.2009 9:17:24   
*bubi*
Ja, pa še dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
12.2.2009 9:29:00   
*bubi*
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
12.2.2009 9:34:18   
ada2
joj, ubogi bubi, upam, da ga ne boli večuser posted image user posted image user posted image

meni se pa nekaj sladkega lušta....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
12.2.2009 9:35:29   
ada2
user posted image user posted image user posted image kaka lubika je bubika....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.