Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 14:46:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, res je... ...jaz sem do zdaj mimo teh reči hodila, kot da ne obstajajo, ker se mi je zdelo, da je to za punčke... hama perlice imajo čisto fantovske motive - rakete, planete, ki se svetijo v temi recimo gumbe na vrvico tudi ni slaba ideja. Ampak kako bo skozi tisto luknjico dobil šivanke mu še ne upam dat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 14:56:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina a ti za tole večkratno citiranje imaš kakšen poseben sistem ne za vsako pišeš ali pa copy/pastaš tiste quote? aha sam če predolgo štrikaš, ti potem še odgovor ven flikne in lahko začneš od začetka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 14:58:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ampak kako bo skozi tisto luknjico dobil daj malo tršo vrvico - mogoče usnjeno ali kako plastično - v hobi trgovinah imaš morje primernih vrvic
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 18:24:06
|
|
|
|
Urša
|
Nič ni bilo z lotom. Petarda, ti si spet kaj dobila?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 20:06:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Nič ni bilo z lotom. Petarda, ti si spet kaj dobila? eno 3+1 in eno štirico...ravno za stroške pokrit ...saj veš...več sreče prihodnjič... ...jaz vedno zamudim žrebanje, ker ponavadi še nismo takrat doma in potem pregledam na internetu...in danes ko sem gledala sem prav čakala, da bom ugledala sedmica-Mozirje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 20:07:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, res je... ...jaz sem do zdaj mimo teh reči hodila, kot da ne obstajajo, ker se mi je zdelo, da je to za punčke... hama perlice imajo čisto fantovske motive - rakete, planete, ki se svetijo v temi recimo Res? ..Nisem vedela...saj pravim, da sem vedno samo mimo hodila ....dobro, da imam RR
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 20:29:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nič ni bilo z lotom. eno 3+1 in eno štirico.. Vidiš Urša, to so pa izkušnje , tebi jih očitno še primanjkuje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 20:39:33
|
|
|
|
petarda
|
Zdajle gledam te hama perlice...pa saj imajo vsega boga motivov ....bubi katere pa ima bubi? ...moram bit na kaj pozorna pri nakupu? A tiste ploščice se tudi posebej kupijo...al kaj?
< Sporočilo je popravil petarda -- 11.2.2009 20:44:46 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 20:47:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tiste 450 ali 1100?...moram bit na kaj pozorna pri nakupu? kaj je to 450, 1100 ??? No definitivno priporočam za začetek take iz katerih sestaviš manjše like, da se otrok ne naveliča preden je sestavljeno . Mi doma s temi Hama prelicami nismo še nič ustvarjali, pa tudi Anžeta v vrtcu ne zanimajo preveč . Tinina skupina je pa očitno še premajhna, da bi jim jih sploh ponudili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 20:53:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tiste 450 ali 1100?...moram bit na kaj pozorna pri nakupu? kaj je to 450, 1100 ??? No definitivno priporočam za začetek take iz katerih sestaviš manjše like, da se otrok ne naveliča preden je sestavljeno . Mi doma s temi Hama prelicami nismo še nič ustvarjali, pa tudi Anžeta v vrtcu ne zanimajo preveč . Tinina skupina je pa očitno še premajhna, da bi jim jih sploh ponudili sem šla potem popravit, ker sem videla, da je 450 1100...število perlic v setu ....edino kar me skrbi pri teh perlicah je...da bi jih bilo potem povsod ...grem jutri malo v lov...vidim, da imajo lušne zajčke, pa srčke... bom vzela en motiv, da vidim, če ga bo sploh zanimalo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 21:20:42
|
|
|
|
petarda
|
A danes pa vse petelinji zajtrk gledate? ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 21:51:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Večer. Nič dober OK, priznam, nad hama perlicami sem bolj jaz navdušena Bubiju dam mali srček ali zvezdico in jih pač sestavlja, kolikor mu je. Potem pa vsipava nazaj. Aja, pa Pikapolonica ima občasno nagradno igro (vsak zadene), ko pošlješ črtne kode in dobiš knjižico idej.... res so ful dobre ideje not Jaz sem letos malo okrasila s tem. Zdaj bo pa treba kake bolj pomladne motive naredit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 21:51:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A danes pa vse petelinji zajtrk gledate? .... joj, saj res.... je verjetno že mimo..... jaz sem že gledala 1x v kinu - službeno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 21:55:16
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 22:20:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda A danes pa vse petelinji zajtrk gledate? .... joj, saj res.... je verjetno že mimo..... jaz sem že gledala 1x v kinu - službeno Midva sva si ga tudi v kinu ogledala, pa mi ni bilo, da bi ga zdaj še 1x ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 22:21:36
|
|
|
|
petarda
|
Mi je všeč angelček ...samo zdaj bo treba res že kaj spomladanskega...ali pa velikonočnega...jajčka, zajčka....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 22:22:01
|
|
|
|
Urša
|
Ja, Petarda, ti si pa res Loto talent! Kar tako naprej, pa bo! Ne, v Mozirju pa ni bilo sedmice-tokrat! Jaz sem tudi Petelinji zajtrk gledala, mi je bil všeč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 22:23:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Večer. Nič dober Pa si ga takega naredi ...evo jaz sem si ga že...namesto, da ribam protvanje v kuhinji...tukaj izbiram slike za razvit, povečat in v okvir....pa po internetu bluzim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.2.2009 22:27:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ja, Petarda, ti si pa res Loto talent! Kar tako naprej, pa bo! Ne, v Mozirju pa ni bilo sedmice-tokrat! Jaz sem tudi Petelinji zajtrk gledala, mi je bil všeč! V bistvu nikoli nisem imela sreče pri igrah na srečo...že ko smo bili majhni in so nas starši peljali na kako veselico sem zmeraj izvlekla prazno srečko, tablica za tombolo ni bila prava.....zdaj zadnje čase pa.... .... kdo ve, mogoče se mi pa še kaj posreči .... ampak me mal skrbi vseeno tole...ker pravijo, kdor nima pri igrah na srečo, ima pa v ljubezni...vsekakor bi raje obrdržala tisto drugo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 9:13:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mi je všeč angelček ...samo zdaj bo treba res že kaj spomladanskega...ali pa velikonočnega...jajčka, zajčka.... ja, ja.... še prej bomo kaj pomladnega.... rožice, sončka Sem pa videla v novem katalogu, da je zdaj na klub ceno vrtiljak z delfinčki. Fajn je imet ta obroč, ker lahko potem več motivov gor navesiš. Pa ti povem, da so bubiki te snežinkice tak všeč, skoz jih lovi . Kak jo mimo nesem, stegne rokico, taka srčica je. Pa tak skoncentrirano gleda, čisto počasi, ko pa zgrabi, pa začne mahat Me prav čudi, da še ni dol vtrgala vsega skupaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 9:16:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Večer. Nič dober Pa si ga takega naredi ...evo jaz sem si ga že...namesto, da ribam protvanje v kuhinji...tukaj izbiram slike za razvit, povečat in v okvir....pa po internetu bluzim ja, saj danes je že boljši dan Včeraj mi je avto crknil, pa bo danes popravljen. Bubi si je glavo presekal, ampak je danes ok, nič ne jamra, da bi ga bolelo. So mu samo zalepili rano na urgenci
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 9:17:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, pa še dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 9:29:00
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 9:34:18
|
|
|
|
ada2
|
joj, ubogi bubi, upam, da ga ne boli več meni se pa nekaj sladkega lušta....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 9:35:29
|
|
|
|
ada2
|
kaka lubika je bubika....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.