|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
13.2.2009 9:45:01   
amy26
petarda, a imaš še vedno isto gsm številko, da nisi kaj vmes menjavala

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
13.2.2009 10:11:59   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

petarda, a imaš še vedno isto gsm številko, da nisi kaj vmes menjavala

Isto...že 15 let user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
13.2.2009 10:31:14   
ada2
petardica draga, ti si zadnjič nekaj govorila o pretekočih barvah za steklo, ne?
a so bile mogoče od capricose? ker jaz sem danes eno slikico dokončala in so mi od prejšnjih zalog ostale samo tiste z bleščicami, pa glih ni bil motiv za bleščičeuser posted image  in sem si nušine sposodila, pa so tak tekoče, da se mi je vse spackalouser posted image user posted image
aja, prej sem pa imela glass decor...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
13.2.2009 16:55:26   
*bubi*
Dober dan user posted image

Kje pa ste? OK, za dve sem prepričana, da sta se zaklepetali user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
13.2.2009 17:26:33   
NinaŠ
Kje pa ste?

zdaj doma user posted image ...prej pa v službi, pa na pizzi, pa enourni dremež v avtu (kaj pa naj naredim, če otrok ne morem zbudit user posted image ), zdaj sem pa otroka na telovadbo dostavila, jaz imam pa še pol urce, da preverim vse zanimivo na spletu, zložim cunje v sušilec in dam možgane na OFF. Pol pa še v trgovino skočim po kokosovo moko, da bom enga pecivčka zvečer spekla user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
13.2.2009 18:24:36   
ada2
mi imamo tak živžav doma, sta nuša in adam neverjetno naspidirana in je že celo dopoldne vik in krik in smeh in skakanje, da mi ob vsej moji tečnobi že vse skupaj močno preseda in komaj čakam, da gre nuša zdaj na balet, mali pa upam, da se umiri...

mihu se je pa prej kolcalo enih 20 minut in mi je trebuh metalo sem in tja, da več nisem vedela kako naj se naštimam.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
14.2.2009 7:38:49   
amy26
dobro jutro

pri nas je živ žav oz. direndaj že od 5.30 ure, oba otroka spila mleko pol pa konc nič spanja
zdaj rišeta in se občasno cukata za barvice

včeraj sva se dobile s petardo, je prav pasalo se dobiti spet s kakšno novembrko, petarda se pa itak nič ni spremenila samo v trebuhuser posted image
spidermana pa nisem dobila, ni številke samo velike številke, tako da bo Aleks verjetno kar levček za maškare, sem ga že prepričalauser posted image  Ela bo pa čebelica 

pa še kavicauser posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil amy26 -- 14.2.2009 7:41:40 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
14.2.2009 7:47:16   
NinaŠ
Hvala za user posted image Amy. Bom vsaj virtualno spila, ker doma nam jo je zmanjkalo user posted image , kar sem seveda ugotovila, ko je voda že zavrela user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
14.2.2009 7:48:07   
NinaŠ
Naredim zajtrk, potem bomo pa z drobižkoma šli smučat user posted image user posted image user posted image user posted image . Atija imamo pa itak cel dan v službi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
14.2.2009 7:50:39   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Naredim zajtrk, potem bomo pa z drobižkoma šli smučat user posted image user posted image user posted image user posted image . Atija imamo pa itak cel dan v službi user posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
14.2.2009 8:05:52   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro user posted image

Hvala za kavico user posted image ...čeprav sem jo danes pričakovala v posteljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Nina vi imate danes v KG neke prireditve za otroke na snegu, ne? Sem včeraj nekaj na hitro zasledila na TV, me je zamikalo...samo sem zdaj že tako okorna, da škoda, da se matram user posted image ... bomo pa tudi mi zdaj pojedli zajtrk in se odpravili ven, na zrak... user posted image user posted image user posted image user posted image .... zvečer pa petardito k babici, midva z user posted image  pa na kašno večerjico user posted image ..., ker potem nekaj mesecev ziher ne bova mogla nikamor sama.... user posted image ...

Tudi ve uživajte v sončni soboti. user posted image

Pa še mal srčkov...da se ve, da je praznik user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
14.2.2009 8:11:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

včeraj sva se dobile s petardo, je prav pasalo se dobiti spet s kakšno novembrko, petarda se pa itak nič ni spremenila samo v trebuhuser posted image
spidermana pa nisem dobila, ni številke samo velike številke, tako da bo Aleks verjetno kar levček za maškare, sem ga že prepričalauser posted image  Ela bo pa čebelica 

Se podpišem...samo sva imeli premalo časa user posted image user posted image user posted image ...jaz sem potem tako hitela, da sem samo pol stvari pokupila, bom morala še enkrat v nabavo za v porodnišnico user posted image ...sem pa šla po tistega pajacka v Wenice, pa še v BC sem se ustavila...tam pa imajo take modelčke Hama, ki sva jih iskali v user posted image ...sem vzela ribico za 2 EUR, pa še en komplet za izdelovat zapestnice za 3 EUR, pa še ene voščenke. user posted image  Je bil petardito ful vesel, delali pa še nismo nič, mogoče nam uspe danes popoldne. Sem te hotela poklicat, da se ustavi v BC, samo kaj, ko se je tudi tebi že mudilo v vrtec user posted image ...no, zvečer še pogledam kolk je velik naš levček in ti javim, OK? user posted image

...se pa rima...Ela...Čebela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
14.2.2009 8:23:40   
NinaŠ

Nina vi imate danes v KG neke prireditve za otroke na snegu, ne?

ja, to si bomo popoldne malo ogledali, če bo čas user posted image . Smučat gremo pa v Planico, ker 24€ za smučarko (dopoldansko) karto v Kr.Gori pa nimam namena dajat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
14.2.2009 8:24:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petardica draga, ti si zadnjič nekaj govorila o pretekočih barvah za steklo, ne?
a so bile mogoče od capricose? ker jaz sem danes eno slikico dokončala in so mi od prejšnjih zalog ostale samo tiste z bleščicami, pa glih ni bil motiv za bleščičeuser posted image  in sem si nušine sposodila, pa so tak tekoče, da se mi je vse spackalouser posted image user posted image
aja, prej sem pa imela glass decor...

glass decor so tudi meni dobre...tisto sranje pa ne vem kaj je bilo, ker je romalo direkt v koš. user posted image ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
14.2.2009 8:27:05   
petarda

ja, to si bomo popoldne malo ogledali, če bo čas user posted image . Smučat gremo pa v Planico, ker 24€ za smučarko (dopoldansko) karto v Kr.Gori pa nimam namena dajat user posted image

ampak to je pa res ogromno...kolk pa pride v Planici? user posted image ...res drag šport, sploh, če smuča cela družina

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
14.2.2009 8:28:40   
*bubi*
Dobro jutro!

Tudi mi trije smo danes sami. Ko se zrihtamo, gremo k babici. Bo še malo trajalo user posted image

Jaz pa sem dobila spidermana v BC. Že nekaj časa nazaj, sem lani videla, da se ne sme čakat do konca user posted image  Res je velikost 4-6 let al nekaj takega, ampak mu ni prevelik. Po trupu mu pri 6 letih sigurno ne bo več prav. Rokavi in hlačnice so malo predolgi, ampak je taki tanek mehek material, da ni problema nabrat po rokah.

No, saj bi mu bil še slonček za silo prav, je 2-3 leta velikost. Pa miška je tudi iste velikosti. Ampak sem popustila, ko že skoz sanja o tem pajku user posted image user posted image user posted image

Bubika pa bo user posted image  user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
14.2.2009 8:29:45   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

ampak to je pa res ogromno...kolk pa pride v Planici? user posted image ...res drag šport, sploh, če smuča cela družina

aha.... pa oprema, oblačila,... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
14.2.2009 8:41:50   
ada2
amy mi imamo obleko za spidermana in ti jo z veseljem prodam, ker je adam niti videt noče, saj se spidermana obupno boji. je pa čisto nova, nerabljena, adamu bi bila zdaj super prav, ampak, kot sem že rekla, se boji spidermana tako, da niti tiste omare v kateri je ta obleka ne upa odpreti. javi, če jo hočeš.

aja, drugače pa dobro jutro in veselo valentinovouser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
14.2.2009 9:16:06   
*bubi*

se boji spidermana tako, da niti tiste omare v kateri je ta obleka ne upa odpreti. .

joj, jaz bi rabila nekaj takega, da bi v določene omare in predale nastavila user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
14.2.2009 12:21:43   
amy26

amy mi imamo obleko za spidermana in ti jo z veseljem prodam, ker je adam niti videt noče, saj se spidermana obupno boji.

ada, bom najprej počakala da petarda pogleda levčka ki ga ima če je še kokr tok velik za Aleksa, ker se je sedaj navdušil za levčka ker spidermana ni bilo možno dobiti
če bo ful premajhen te kontaktiram preko ZSuser posted image

petarda tudi jaz sem potem v NM šla še do mladinske knjige in kupila eno knjigo z nalepkami pa še pobarvanka je pa ene ful dobre debele barvice, nad njimi je Aleks ful navdušen tako da je včeraj popoldne skos barval

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
14.2.2009 15:11:11   
NinaŠ

Najprej povem da je smučišče v Planici za RES začetnike - Anžetu je tam totalno bedno, primerno ravno za Tino. Tja gremo, ker okolišnja smučišča (cenejša kot K.G.) nimajo talarčkov (samo sidra, talarčki so edino še v K.G.), kjer Anže lahko samostojno smuča - pač šiba gor in dol, ne da bi moral naju s Tino čakati. (Atija imamo v službi). Dopoldanska karta pride 13€ - čispreveč za to kar nudijo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
14.2.2009 15:12:19   
NinaŠ
velikost 4-6 let al nekaj takega, ampak mu ni prevelik.

Anže ima Supermana 4 - 6 let, pa so mu hlačnice totalno predolge user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
14.2.2009 16:16:18   
*bubi*

velikost 4-6 let al nekaj takega, ampak mu ni prevelik.

Anže ima Supermana 4 - 6 let, pa so mu hlačnice totalno predolge user posted image

Ja, saj bubi si tudi hodi po njih user posted image  Ampak bomo malo nabrali po nogici, pa ko bodo čevlji gor, ne bo problema. Drugače pa škarje user posted image user posted image user posted image

po telesu pa mu res ni kaj ful prevelik.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
14.2.2009 18:14:18   
petarda
Amy sem našla levčka 2-3 leta, petarditu bi bil še za silo prav, Alexu verjetno malo prekratek, ampak saj spodaj kake žabice pa ni panike...po mojem... Povej, če želiš in ti v ponedeljek pošljem, v torek je pri tebi. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
15.2.2009 7:43:04   
amy26

Amy sem našla levčka 2-3 leta, petarditu bi bil še za silo prav, Alexu verjetno malo prekratek, ampak saj spodaj kake žabice pa ni panike...po mojem... Povej, če želiš in ti v ponedeljek pošljem, v torek je pri tebi. user posted image

petarda sem ga že mislila kupiti preko BC spleta pa vprašanje če je na zalogi, ker tisti levček ki ima masko na obrazu mi ni všeč, tako da bi te prosila če mi ga pošlješuser posted image

pa dobro jutro

prav paše sonček, ko se malo ogreje gremo na en dolg sprehod

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.