Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.2.2009 9:45:01
|
|
|
|
amy26
|
petarda, a imaš še vedno isto gsm številko, da nisi kaj vmes menjavala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.2.2009 10:11:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda, a imaš še vedno isto gsm številko, da nisi kaj vmes menjavala Isto...že 15 let
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.2.2009 10:31:14
|
|
|
|
ada2
|
petardica draga, ti si zadnjič nekaj govorila o pretekočih barvah za steklo, ne? a so bile mogoče od capricose? ker jaz sem danes eno slikico dokončala in so mi od prejšnjih zalog ostale samo tiste z bleščicami, pa glih ni bil motiv za bleščiče in sem si nušine sposodila, pa so tak tekoče, da se mi je vse spackalo aja, prej sem pa imela glass decor...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.2.2009 16:55:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan Kje pa ste? OK, za dve sem prepričana, da sta se zaklepetali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.2.2009 17:26:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kje pa ste? zdaj doma ...prej pa v službi, pa na pizzi, pa enourni dremež v avtu (kaj pa naj naredim, če otrok ne morem zbudit ), zdaj sem pa otroka na telovadbo dostavila, jaz imam pa še pol urce, da preverim vse zanimivo na spletu, zložim cunje v sušilec in dam možgane na OFF. Pol pa še v trgovino skočim po kokosovo moko, da bom enga pecivčka zvečer spekla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.2.2009 18:24:36
|
|
|
|
ada2
|
mi imamo tak živžav doma, sta nuša in adam neverjetno naspidirana in je že celo dopoldne vik in krik in smeh in skakanje, da mi ob vsej moji tečnobi že vse skupaj močno preseda in komaj čakam, da gre nuša zdaj na balet, mali pa upam, da se umiri... mihu se je pa prej kolcalo enih 20 minut in mi je trebuh metalo sem in tja, da več nisem vedela kako naj se naštimam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 7:38:49
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro pri nas je živ žav oz. direndaj že od 5.30 ure, oba otroka spila mleko pol pa konc nič spanja zdaj rišeta in se občasno cukata za barvice včeraj sva se dobile s petardo, je prav pasalo se dobiti spet s kakšno novembrko, petarda se pa itak nič ni spremenila samo v trebuh spidermana pa nisem dobila, ni številke samo velike številke, tako da bo Aleks verjetno kar levček za maškare, sem ga že prepričala Ela bo pa čebelica pa še kavica
< Sporočilo je popravil amy26 -- 14.2.2009 7:41:40 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 7:47:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hvala za Amy. Bom vsaj virtualno spila, ker doma nam jo je zmanjkalo , kar sem seveda ugotovila, ko je voda že zavrela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 7:48:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naredim zajtrk, potem bomo pa z drobižkoma šli smučat . Atija imamo pa itak cel dan v službi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 7:50:39
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Naredim zajtrk, potem bomo pa z drobižkoma šli smučat . Atija imamo pa itak cel dan v službi uživajte
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 8:05:52
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Hvala za kavico ...čeprav sem jo danes pričakovala v posteljo .... Nina vi imate danes v KG neke prireditve za otroke na snegu, ne? Sem včeraj nekaj na hitro zasledila na TV, me je zamikalo...samo sem zdaj že tako okorna, da škoda, da se matram ... bomo pa tudi mi zdaj pojedli zajtrk in se odpravili ven, na zrak... .... zvečer pa petardito k babici, midva z pa na kašno večerjico ..., ker potem nekaj mesecev ziher ne bova mogla nikamor sama.... ... Tudi ve uživajte v sončni soboti. Pa še mal srčkov...da se ve, da je praznik
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 8:11:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 včeraj sva se dobile s petardo, je prav pasalo se dobiti spet s kakšno novembrko, petarda se pa itak nič ni spremenila samo v trebuh spidermana pa nisem dobila, ni številke samo velike številke, tako da bo Aleks verjetno kar levček za maškare, sem ga že prepričala Ela bo pa čebelica Se podpišem...samo sva imeli premalo časa ...jaz sem potem tako hitela, da sem samo pol stvari pokupila, bom morala še enkrat v nabavo za v porodnišnico ...sem pa šla po tistega pajacka v Wenice, pa še v BC sem se ustavila...tam pa imajo take modelčke Hama, ki sva jih iskali v ...sem vzela ribico za 2 EUR, pa še en komplet za izdelovat zapestnice za 3 EUR, pa še ene voščenke. Je bil petardito ful vesel, delali pa še nismo nič, mogoče nam uspe danes popoldne. Sem te hotela poklicat, da se ustavi v BC, samo kaj, ko se je tudi tebi že mudilo v vrtec ...no, zvečer še pogledam kolk je velik naš levček in ti javim, OK? ...se pa rima...Ela...Čebela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 8:23:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina vi imate danes v KG neke prireditve za otroke na snegu, ne? ja, to si bomo popoldne malo ogledali, če bo čas . Smučat gremo pa v Planico, ker 24€ za smučarko (dopoldansko) karto v Kr.Gori pa nimam namena dajat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 8:24:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petardica draga, ti si zadnjič nekaj govorila o pretekočih barvah za steklo, ne? a so bile mogoče od capricose? ker jaz sem danes eno slikico dokončala in so mi od prejšnjih zalog ostale samo tiste z bleščicami, pa glih ni bil motiv za bleščiče in sem si nušine sposodila, pa so tak tekoče, da se mi je vse spackalo aja, prej sem pa imela glass decor... glass decor so tudi meni dobre...tisto sranje pa ne vem kaj je bilo, ker je romalo direkt v koš. ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 8:27:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nina vi imate danes v KG neke prireditve za otroke na snegu, ne? ja, to si bomo popoldne malo ogledali, če bo čas . Smučat gremo pa v Planico, ker 24€ za smučarko (dopoldansko) karto v Kr.Gori pa nimam namena dajat ampak to je pa res ogromno...kolk pa pride v Planici? ...res drag šport, sploh, če smuča cela družina
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 8:28:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Tudi mi trije smo danes sami. Ko se zrihtamo, gremo k babici. Bo še malo trajalo Jaz pa sem dobila spidermana v BC. Že nekaj časa nazaj, sem lani videla, da se ne sme čakat do konca Res je velikost 4-6 let al nekaj takega, ampak mu ni prevelik. Po trupu mu pri 6 letih sigurno ne bo več prav. Rokavi in hlačnice so malo predolgi, ampak je taki tanek mehek material, da ni problema nabrat po rokah. No, saj bi mu bil še slonček za silo prav, je 2-3 leta velikost. Pa miška je tudi iste velikosti. Ampak sem popustila, ko že skoz sanja o tem pajku Bubika pa bo .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 8:29:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ampak to je pa res ogromno...kolk pa pride v Planici? ...res drag šport, sploh, če smuča cela družina aha.... pa oprema, oblačila,...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 8:41:50
|
|
|
|
ada2
|
amy mi imamo obleko za spidermana in ti jo z veseljem prodam, ker je adam niti videt noče, saj se spidermana obupno boji. je pa čisto nova, nerabljena, adamu bi bila zdaj super prav, ampak, kot sem že rekla, se boji spidermana tako, da niti tiste omare v kateri je ta obleka ne upa odpreti. javi, če jo hočeš. aja, drugače pa dobro jutro in veselo valentinovo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 9:16:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 se boji spidermana tako, da niti tiste omare v kateri je ta obleka ne upa odpreti. . joj, jaz bi rabila nekaj takega, da bi v določene omare in predale nastavila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 12:21:43
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 amy mi imamo obleko za spidermana in ti jo z veseljem prodam, ker je adam niti videt noče, saj se spidermana obupno boji. ada, bom najprej počakala da petarda pogleda levčka ki ga ima če je še kokr tok velik za Aleksa, ker se je sedaj navdušil za levčka ker spidermana ni bilo možno dobiti če bo ful premajhen te kontaktiram preko ZS petarda tudi jaz sem potem v NM šla še do mladinske knjige in kupila eno knjigo z nalepkami pa še pobarvanka je pa ene ful dobre debele barvice, nad njimi je Aleks ful navdušen tako da je včeraj popoldne skos barval
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 15:11:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nina vi imate danes v KG neke prireditve za otroke na snegu, ne? ja, to si bomo popoldne malo ogledali, če bo čas . Smučat gremo pa v Planico, ker 24€ za smučarko (dopoldansko) karto v Kr.Gori pa nimam namena dajat ampak to je pa res ogromno...kolk pa pride v Planici? ...res drag šport, sploh, če smuča cela družina Najprej povem da je smučišče v Planici za RES začetnike - Anžetu je tam totalno bedno, primerno ravno za Tino. Tja gremo, ker okolišnja smučišča (cenejša kot K.G.) nimajo talarčkov (samo sidra, talarčki so edino še v K.G.), kjer Anže lahko samostojno smuča - pač šiba gor in dol, ne da bi moral naju s Tino čakati. (Atija imamo v službi). Dopoldanska karta pride 13€ - čispreveč za to kar nudijo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 15:12:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
velikost 4-6 let al nekaj takega, ampak mu ni prevelik. Anže ima Supermana 4 - 6 let, pa so mu hlačnice totalno predolge
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 16:16:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ velikost 4-6 let al nekaj takega, ampak mu ni prevelik. Anže ima Supermana 4 - 6 let, pa so mu hlačnice totalno predolge Ja, saj bubi si tudi hodi po njih Ampak bomo malo nabrali po nogici, pa ko bodo čevlji gor, ne bo problema. Drugače pa škarje po telesu pa mu res ni kaj ful prevelik.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.2.2009 18:14:18
|
|
|
|
petarda
|
Amy sem našla levčka 2-3 leta, petarditu bi bil še za silo prav, Alexu verjetno malo prekratek, ampak saj spodaj kake žabice pa ni panike...po mojem... Povej, če želiš in ti v ponedeljek pošljem, v torek je pri tebi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.2.2009 7:43:04
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Amy sem našla levčka 2-3 leta, petarditu bi bil še za silo prav, Alexu verjetno malo prekratek, ampak saj spodaj kake žabice pa ni panike...po mojem... Povej, če želiš in ti v ponedeljek pošljem, v torek je pri tebi. petarda sem ga že mislila kupiti preko BC spleta pa vprašanje če je na zalogi, ker tisti levček ki ima masko na obrazu mi ni všeč, tako da bi te prosila če mi ga pošlješ pa dobro jutro prav paše sonček, ko se malo ogreje gremo na en dolg sprehod
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.