|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
10.2.2009 22:02:00   
putina
Živjo punce ..

sej verjetno se me ne spomnite, imam tudi novemberčiso julijo .. pa še eno enoletnico doma ..

vas sem pa tja kaj preberem,pa sem videla ene par stavri za pokomentirati ..user posted image

kar se ritke tiče .. naša Julija si jo včasih v vrtcu sama obriše, to takoj vem ker je potem preostanek na spodnjih hlačkah .. drugače doma vedno pokliče, da jo pridem obrisat .. pa sem razmišljala, da jo bom na samostojsnot pri tem opravilu navajala tako, da se bo brisala sama pod mojim nadzororm, tako da bo ona obrisala, skupaj bova pa ugotovili če je ok, ali ne .. ne vem .. samo bom po moje še malo počakala, me je Ninaš prepričala, da se še ni za obremenjevat s tem ..user posted image

petarda .. kar se pa tvoje bulice tiče, pa po mojem tudi ni panike .. zdaj se ti tudi že mleko dela in so vse te žleze in podobno zelo aktivne .. ti povem mojo zgodbo .. ko sem točno pred enim letom prišla iz porodišnice domov s Tamaro, se grem drug dan zjutraj doma tuširat .. in opazim 1 cm2 veliklo bulico pod pazduho .. valjda takoj panika .. vprašam patronažno kaj bi to bilo, pa pravi da verjetno hormoni .. kličem svojo zdravnico, pravi da verjetno hormoni .. kličem ginekologa svojega, pravi tudi da verjetno hormoni, da pa če v enem tednu bulica ne zgine, da pridem k njemu na mamografijo .. me je zgrabla še hujša panika .. no pol sem se malo nakulirala, potem sem se pa spomnila, da se moramo 6 tednov po porodu itak oglasiti nazaj v porodnišnico, če je kaj narobe .. kličem še v porodnišnico, povem kakšna je situacija in se sestra začne takoj smejat in me potolaži, da to ni nič hudega, da je samo "tretja dojka" ..user posted image .. jap tako je .. do tega baje belikokrat pride, ko se začne mleko intenzivno proizvajati in nabreknejo vse možne žleze .. v glavnem nasvet je bil, da naj si dam 2 - 3x na dan gor led za pet minut in bo v dveh dneh zginilo .. in tudi res je zginilo ...

evo toliko iz moje strani .. ste zelo luštne čvekice..

lepo noč!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
10.2.2009 22:26:46   
petarda
Tole pa je bilo presenečenje putina user posted image user posted image user posted image ...sem že pogledala, če sem na pravem forumu user posted image user posted image user posted image ...res se te ne spomnim, vsaj nicka ne..se mi pa zdi, da je bila ena Julija med novembrčicami, ja user posted image ....A potem ima že eno leto staro sestrico? Super user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Hvala za tvojo zgodbo, da ne bo še pri meni kake panike, ko pridem iz porodnišnice....sicer bi takrat takoj pomislila na kakšen mastitis ali kaj podobnega....tako, da je fajn slišat še kako tako zgodbo. user posted image

Lepo se crkljajte...user posted image

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
10.2.2009 22:52:39   
Urša
Waw, Petardito, to pa je kompliment! Sej on je itak izstopal s svojim petjem že pred dvema letoma!user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
11.2.2009 7:07:40   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da kmalu izzvenijo... si sploh ne predstavljam kako je, ko moraš za vse kar da v usta pregledat sestavine...user posted image .... v vrtcu imajo prav poseben jedilnik zanjo ali jih je več s podobno alerkijo v skupini?

v vrtcu je edina z alergijami vsaj v njeni skupini jasli, za njo kuhajo posebej, sam ona kuhanega nič ne je, samo juhouser posted image  drugo redko kdaj v njo spravijo.

včeraj je Aleks jedel čokolado namazano na kruho (evrokremuser posted image ) pa je še ona hotela malo polizati, pa ji dam mal si mislim saj ne bo škodilo, ona pa še še, tako da sem ji dala ene 4x za polizat evrokrem na prstu, ne veliko, čez par minut pa začne močno kašljat in itak vse zbruhala še ostalo hrano ki jo je prej pojedla, sem bila prav žalostna ker je pred tem jedla večerjo.
tok mi je bila boga, sploh ko je tok želela lizat tisti evrokrem, očitno ji je tok pasal.
pol je itak dobila po celi bradi fleke ampak te so kasneje zginili 

verjamem da bodo alergije zginile in da bo tudi oa kmalu lahko jedla prepovedane stvari

za petarditauser posted image user posted image user posted image  itak da je nadpovprečen, si prav predstavljam vajini faci ko ga je psiholog hvaliluser posted image

glede hranjenja, pri nas je isto, čokolino, juho, krompir bo že sam jedel, če imam pa kakšno kuhanje ki ni podobno čokolinu tega pa ne bo bo raje stradal oz. hotel da mu naredim kakav
no v vsakem primeru večinoma ga tudi jaz pitamuser posted image  drugače pa nebi jedel

kje dobiti spidermana? Aleks želi biti spiderman za maškare, nikjer pa nisem videla tega kostuma.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
11.2.2009 7:42:46   
petarda
Dobro jutro user posted image

Amy jaz pa povsod vidim samo te spidermane, ninje...user posted image user posted image user posted image ...evo v BC ga ziher imajo. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
11.2.2009 7:45:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da kmalu izzvenijo... si sploh ne predstavljam kako je, ko moraš za vse kar da v usta pregledat sestavine...user posted image .... v vrtcu imajo prav poseben jedilnik zanjo ali jih je več s podobno alerkijo v skupini?

v vrtcu je edina z alergijami vsaj v njeni skupini jasli, za njo kuhajo posebej, sam ona kuhanega nič ne je, samo juhouser posted image  drugo redko kdaj v njo spravijo.

včeraj je Aleks jedel čokolado namazano na kruho (evrokremuser posted image ) pa je še ona hotela malo polizati, pa ji dam mal si mislim saj ne bo škodilo, ona pa še še, tako da sem ji dala ene 4x za polizat evrokrem na prstu, ne veliko, čez par minut pa začne močno kašljat in itak vse zbruhala še ostalo hrano ki jo je prej pojedla, sem bila prav žalostna ker je pred tem jedla večerjo.
tok mi je bila boga, sploh ko je tok želela lizat tisti evrokrem, očitno ji je tok pasal.
pol je itak dobila po celi bradi fleke ampak te so kasneje zginili 

verjamem da bodo alergije zginile in da bo tudi oa kmalu lahko jedla prepovedane stvari

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz tudi verjamem... Drugače pa, če poje juhico...že to je nekaj...petardito tudi ne poje dosti od glavnega kosila, pa čisto lepo napreduje...tak, da...user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 11.2.2009 7:48:28 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
11.2.2009 7:51:11   
petarda

glede hranjenja, pri nas je isto, čokolino, juho, krompir bo že sam jedel, če imam pa kakšno kuhanje ki ni podobno čokolinu tega pa ne bo bo raje stradal oz. hotel da mu naredim kakav
no v vsakem primeru večinoma ga tudi jaz pitamuser posted image  drugače pa nebi jedel

Jaz zdajle kuham marelične cmoke z drobtinicami...in ne odstopam od zamisli, da bo sam jedel...ampak RES NE.... user posted image ...pol pa da vidim rezultat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
11.2.2009 7:54:43   
petarda

Za petarditauser posted image user posted image user posted image  itak da je nadpovprečen, si prav predstavljam vajini faci ko ga je psiholog hvaliluser posted image

Ma ja..meni se ne zdi nadpovprečen ko ga gledam med svojimi vrstniki user posted image ...pač na mentalni ravni 4,5 letnika to ja...samo se mi zdi, da je danes ogroooomno 3 letnikov na višji mentalni ravni...vsaj po tem, če gledam obnašanje in zgovornost njegovih prijateljic v vrtcu...ene par jih je takih, da pridem tam in se menim z njimi, kot s "tavelkimi"...user posted image user posted image ... Tak, da bodo verjetno morali psihologi malo meje premaknit user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
11.2.2009 7:58:24   
petarda
Evo, da ne bova glih brez kavice user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
11.2.2009 8:04:48   
NinaŠ
Petrada, hitro še eno user posted image  zame skuhaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
11.2.2009 8:17:24   
NinaŠ
Putina pozdravljena user posted image , lahko se mal večkrat oglasiš user posted image

No zdaj pa po vrsti:
Drugače pa ga je psihologinja zelo pohvalila in rekla, da je na mentalni ravni 4,5 letnika user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ...sploh je pa taka pohvala pravi balzam za dušo user posted image
Drugač se pa močno strinjam tudi s tem:
... Tak, da bodo verjetno morali psihologi malo meje premaknit user posted image

...ker so pri nas tudi padali neki podobni komentarji, pa Tina nič ne izstopa med vrstniki iz vrtca user posted image  

kje dobiti spidermana?

povsod ampak res povsod... ...ninđe, ninđa želve, batmane in spidermane vidim res kjer prodajajo pustne maske, pa še v kaki "trafiki" zraven user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...in ne odstopam od zamisli, da bo sam jedel...ampak RES NE.... user posted image ...pol pa da vidim rezultat user posted image user posted image user posted image

matr se boš najedla user posted image user posted image user posted image   ...no upam da ne user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
11.2.2009 9:35:47   
ada2
evo mene, včeraj nam ni net delal in kabelska, ker je bil nekje med MB in Ormožem pretrgan kabeluser posted image
no, zvečer so končno popravili, ampak nisem šla več na PC, ker je bil po TV dirty dancing in sem seveda morala že 250tič gledatuser posted image

včeraj na pregledu: vse ok, mihi se je spustil v porodni kanal in lahko pričakujemo že te dni, lahko pa še malo počaka, upam, da bo počakal še vsaj kak tedenuser posted image
drugače smo ok, si pa zdaj že tudi adam močno želi, da bi videl miha, mi je včeraj cel dan visel na trebuhu, ga božal in govoril "pridi vun" pa mene je prepričeval, da je miha zdaj dovolj velik, da ga dam ven, ker je pridno mleko pil in je že velik zraseluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
11.2.2009 10:09:07   
NinaŠ
cel dan visel na trebuhu, ga božal in govoril "pridi vun" pa mene je prepričeval, da je miha zdaj dovolj velik, da ga dam ven, ker je pridno mleko pil in je že velik zraseluser posted image

user posted image user posted image  

Petarda kaj pa Petardito, že kaj nestrpno pričakuje bratca/sestrico??? 

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
11.2.2009 10:36:51   
*bubi*
Pozdravljene! user posted image

Amy, hvala za odgovor, tistih 15 min me je zanimalo. user posted image  Izvedbo testa poznam teoretično, praktično pa ne. Imam pa isti dan nujne zadeve v službi in sem hotela vedet, kako dolgo bova tam.

Samo še nisem slišala, da bi delali te kožne teste zarad alergije oz. občutljivosti na respiratorne viruse user posted image  Aja, saj zdaj vidim na napotnici, da ima testiranje na inhalacijske alergene.... pršice in podobno verjetno.

glede psihologa: ja, se strinjam, očitno so vsi po vrsti na višjem nivoju. Aja, petarda, bubi se nekaj trudi s Hama perlicami, tudi to je fajn za fino motoriko. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
11.2.2009 10:39:43   
*bubi*
glede tistega mojega vprašanja.... niti slučajno se ne sekiram in ne pričakujem, da bi bubi moral znat že sam. Tudi prvi dan v vrtcu sem vzgojiteljici povedala, da ne zna sam ritke brisat in želim, da ga kontrolirajo. Kaj pa sem vedela, kako so drugi, ko je še vedno daleč mlajši od večine.

Problem je, da on hoče sam.... v vrtcu tako, da pač ne pove, doma pa mi ne pusti. Nazadnje sem naredila podobno, kot je putina svetovala: sam pod nadzorom. Pa z vlažnim wc papirjem, se boljše obriše user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
11.2.2009 10:40:23   
NinaŠ
Aja, petarda, bubi se nekaj trudi s Hama perlicami, tudi to je fajn za fino motoriko. user posted image

ja, ali pa kake perle nizat na vrvico - naj si ogrlico ali zapestnico naredi user posted image  ...še bolje - jo naredi tebi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
11.2.2009 10:45:03   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Aja, petarda, bubi se nekaj trudi s Hama perlicami, tudi to je fajn za fino motoriko. user posted image

ja, ali pa kake perle nizat na vrvico - naj si ogrlico ali zapestnico naredi user posted image  ...še bolje - jo naredi tebi user posted image

adam zelo rad dela kačo  - na vrvico napeljuje razne gumbe.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
11.2.2009 10:46:54   
Urša
ker je bil po TV dirty dancing in sem seveda morala že 250tič gledatuser posted image

Enako! Ni za naveličat se!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
11.2.2009 10:48:12   
Urša
Jaz sem celo Sever in jug spet začela gledat! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
11.2.2009 12:15:55   
amy26

dobra ideja, bo treba spet v nabavo po perlice , jao meniuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
11.2.2009 12:45:10   
petarda

cel dan visel na trebuhu, ga božal in govoril "pridi vun" pa mene je prepričeval, da je miha zdaj dovolj velik, da ga dam ven, ker je pridno mleko pil in je že velik zraseluser posted image

user posted image user posted image  

Petarda kaj pa Petardito, že kaj nestrpno pričakuje bratca/sestrico??? 

Ja. In se ful veseli user posted image user posted image user posted image user posted image .... pa pri vseh opravilih pomaga...izbrat igrače, jih umit, pa lepo nastavit, pa posteljico je pomagal preoblečt.... Prejle sva šla dol malo popazit nečakinjo, pa ji je duda padla na tla in to pod sedežno, pa jo je takoj pobral user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa skoz govoril, da mi bomo tudi kmalu imeli user posted image ...

Upam, da ostane v takem razpoloženju...vsekakor ga bomo vključevali v proces in mislim, da ne bo hudega...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
11.2.2009 12:47:51   
petarda

dobra ideja, bo treba spet v nabavo po perlice , jao meniuser posted image

Ja, res je... user posted image ...jaz sem do zdaj mimo teh reči hodila, kot da ne obstajajo, ker se mi je zdelo, da je to za punčke...ampak tudi že kar vidim petardita kak bo užival...jaz pa tudi z novo zapestnico user posted image user posted image user posted image ....jo bom vzela s sabo v porodnišnico, da bom imela nekaj od njega...se mu bo ziher fajn zdelo user posted image ...meni pa tudi user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
11.2.2009 12:50:05   
petarda

Petrada, hitro še eno user posted image  zame skuhaj user posted image

Drugič se pa prej pofočkaj user posted image user posted image user posted image user posted image ....evo ena samo zate...zdaj je že itak čas za drugo...po kosilu, pa še sladička zraven  user posted image

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
11.2.2009 12:53:59   
petarda

...in ne odstopam od zamisli, da bo sam jedel...ampak RES NE.... user posted image ...pol pa da vidim rezultat user posted image user posted image user posted image

matr se boš najedla user posted image user posted image user posted image   ...no upam da ne user posted image

user posted image user posted image user posted image  Oba je sam pojedel user posted image user posted image user posted image user posted image ....in zdaj preden je šel spat sva spekla še francoske rogljičke in ga je tudi lepo sam za mizo pojedel...in ko se zbudi, bo sam pojedel juhico...in od zdaj naprej bo tako! user posted image ...ker bom vztrajala...še ena stvar pri kateri pač NE SMEM popustit....in NE BOM. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
11.2.2009 12:56:12   
petarda
Nina a ti za tole večkratno citiranje imaš kakšen poseben sistem ali za vsako pišeš ali pa copy/pastaš user posted image  tiste quote? Meni ful manjka tista stara varianta citiranja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.