Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 9:40:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 meni se pa nekaj sladkega lušta.... privošči si
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 9:42:11
|
|
|
|
ada2
|
mmmm....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 11:42:19
|
|
|
|
ada2
|
ena vesela novica... moja sestra je dobila izvide in je ok, zatrdline so benigne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 11:55:10
|
|
|
|
ada2
|
katera se javi, da bo objavila ko bom rodila?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 12:03:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ena vesela novica... moja sestra je dobila izvide in je ok, zatrdline so benigne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 12:04:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 katera se javi, da bo objavila ko bom rodila? z največjim veseljem. Si že v porodnišnici? Kje pa boš sploh rodila? No, si kar mislim, pa vseeno vprašam. Petarda, pa ti?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 13:07:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jao meni, nimam čas niti dobro jutro rečt ... no ja sicer je pa bolje tako, gre vsaj čas hitreje , kar mi danes, ko sem (spet ) cel dan v službi veliiiko pomeni Aja, na mail sem vam poslala dve fotki . So imeli v vrtcu dan odprtih vrat in so gostili gospo/gospodično , ki se ukvarja s poslikavo telesa . Na žalost se midva z nisva mogla udeležiti , zato mi je moja drobižka pofotkala (s telefonom, fotke zato niso nevemkako kvalitetne) prijateljica .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 13:13:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 katera se javi, da bo objavila ko bom rodila? z največjim veseljem. Si že v porodnišnici? Kje pa boš sploh rodila? No, si kar mislim, pa vseeno vprašam. Petarda, pa ti? nisem še v porodnišnici, brez skrbi, sem se zmenila z mihcem, da danes še ne sme priti, ker gre ati na en RD rodila bom na ptuju , jaz bi sicer v SG, ampak glede na to, da bi se potem morali tako daleč vozit na obiske, pa... eh, bo ptuj tudi ok torej si uradno zadolžena, da javiš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 13:44:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ena vesela novica... moja sestra je dobila izvide in je ok, zatrdline so benigne me veseli, da je vse OK. Bubi kaj pa je bubi delal, da je glavo presekal? Je bilo fino? Na katerem predelu pa? Božček... Nina ful lepo sta poslikana tvoja manekena ...pa pogumna, da sta pustila...sploh Tina ...mam filing, da petardito nebi pustil ...no...mogoče, če bi videl druge...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 13:47:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 katera se javi, da bo objavila ko bom rodila? z največjim veseljem. Si že v porodnišnici? Kje pa boš sploh rodila? No, si kar mislim, pa vseeno vprašam. Petarda, pa ti? Jaz bom rodila v NM porodnišnici ...se hecam...ne, še nisem na poti do tja...in še nebi šla ...mi je kar fajn zdaj, ko imam samo enega otroka za zrihtat pa na sonček peljat, pa vztrajat, da mora sam jest, pa da mora sam spat, pa temeljito zobke umit....in kar paše, da je drugi preskrbljen...in je ko mu paše, spi ko mu paše...in se nič ne pritožuje...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 14:05:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
...in kar paše, da je drugi preskrbljen...in je ko mu paše, spi ko mu paše...in se nič ne pritožuje... Joj Bubi, sem šele zdaj prebrala . Bošček . Kaj pa je počel?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 14:36:54
|
|
|
|
Urša
|
Ful lepi poslikavi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 15:48:25
|
|
|
|
ada2
|
sem pogledala slikce od tine in anžeta ful sta dobra
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 17:32:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ful lepi poslikavi! res je
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 17:33:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 rodila bom na ptuju , jaz bi sicer v SG, ampak glede na to, da bi se potem morali tako daleč vozit na obiske, pa... eh, bo ptuj tudi ok MB je še vmes
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 17:35:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz bom rodila v NM porodnišnici ...se hecam...ne, še nisem na poti do tja...in še nebi šla Kaj se hecaš Boš rodila v NM al ne? V tistem koncu je baje v Brežicah fajn
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 17:38:06
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi pa je bil malo neroden, je s poganjalčka padel in nazaj po stopnicah vsekal Saj ni bilo hudo videt, niti ni kaj preveč krvavelo. Samo je rano narazen vleklo in sem ga raje peljala. Zdaj, ko večinoma ne šivajo ampak zalepijo pa večer je bil, sama doma z obema.... sredi noči ne bi mogli it, če bi se pokazalo za nujno.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 17:57:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi pa je bil malo neroden, je s poganjalčka padel in nazaj po stopnicah vsekal Saj ni bilo hudo videt, niti ni kaj preveč krvavelo. Samo je rano narazen vleklo in sem ga raje peljala. Zdaj, ko večinoma ne šivajo ampak zalepijo pa večer je bil, sama doma z obema.... sredi noči ne bi mogli it, če bi se pokazalo za nujno. Samo, da je vse OK zdaj.... Rodila pa bom v NM, ja , mi ne pade na pamet, da bi se v Brežice peljala, čeprav je res veliko pohval ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 21:55:55
|
|
|
|
Urša
|
Za Bubija:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.2.2009 22:53:00
|
|
|
|
petarda
|
Spet vse spite? .... sami se mi pa ni za pogovarjat...grem še jaz pod kovter Samo še to...pa naj vam bo za dobro jutro.... danes sem slišala, da je dan žena isto kot noč čarovnic....sam, da je podnev! Jaz se že cel dan smejem!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.2.2009 7:07:41
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro za bubija upam da ni preveč bolelo in da je sedaj bolje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.2.2009 7:10:14
|
|
|
|
amy26
|
petarda a veš da mislim nate, danes sem imela namen iti v Lj-Rudnik da malo pogledam kostumčke za maškare, pa sem se zdej spomnila da imam isto pot tudi če grem v NM torej če si za srečanje sam povej zdej si grem pa stuširat pa lase umiti, tok si težko lase razčesem da je joj , tako da se mi tudi ne da pogosto umivat las
< Sporočilo je popravil amy26 -- 13.2.2009 7:11:18 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.2.2009 9:13:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda a veš da mislim nate, danes sem imela namen iti v Lj-Rudnik da malo pogledam kostumčke za maškare, pa sem se zdej spomnila da imam isto pot tudi če grem v NM torej če si za srečanje sam povej zdej si grem pa stuširat pa lase umiti, tok si težko lase razčesem da je joj , tako da se mi tudi ne da pogosto umivat las Vedno! Kdaj pa imaš namen iti? Jaz imam zdaj čas, lahko prideš k meni na , nekje od poldneva naprej se bom po mestu vrtela (moram nakupiti še nekaj stvari za v porodnišnico, pa potem po petardita v vrtec ob 15.uri), po 16.uri pa v Dol.Toplicah - Balnea. ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.2.2009 9:27:33
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz imam zdaj čas, lahko prideš k meni na , nekje od poldneva naprej se bom po mestu vrtela (moram nakupiti še nekaj stvari za v porodnišnico, pa potem po petardita v vrtec ob 15.uri), po 16.uri pa v Dol.Toplicah - Balnea. ... zdej še ne morem čakam eno stranko, upam da pride v roku 15 minut potem pa lahko štartam in za sem vedno računaj okoli 11 ure da bi bila pri tebi pol grem pa še jaz mal v nabavo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.2.2009 9:31:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz imam zdaj čas, lahko prideš k meni na , nekje od poldneva naprej se bom po mestu vrtela (moram nakupiti še nekaj stvari za v porodnišnico, pa potem po petardita v vrtec ob 15.uri), po 16.uri pa v Dol.Toplicah - Balnea. ... zdej še ne morem čakam eno stranko, upam da pride v roku 15 minut potem pa lahko štartam in za sem vedno računaj okoli 11 ure da bi bila pri tebi pol grem pa še jaz mal v nabavo OK. Pokliči, ko boš v mestu...recimo mimo BTC-ja, da ti povem kam naprej
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.