|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
12.2.2009 9:40:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

meni se pa nekaj sladkega lušta....

privošči si user posted image

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
12.2.2009 9:42:11   
ada2
mmmm....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
12.2.2009 11:42:19   
ada2
ena vesela novica... moja sestra je dobila izvide in je ok, zatrdline so benigneuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
12.2.2009 11:55:10   
ada2
katera se javi, da bo objavila ko bom rodila?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
12.2.2009 12:03:44   
*bubi*

ena vesela novica... moja sestra je dobila izvide in je ok, zatrdline so benigneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
12.2.2009 12:04:54   
*bubi*

z največjim veseljem. Si že v porodnišnici? user posted image  Kje pa boš sploh rodila? No, si kar mislim, pa vseeno vprašam. user posted image

Petarda, pa ti?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
12.2.2009 13:07:16   
NinaŠ
Jao meni, nimam čas niti dobro jutro rečt user posted image user posted image  ... no ja sicer je pa bolje tako, gre vsaj čas hitreje user posted image , kar mi danes, ko sem (spet user posted image ) cel dan v službi veliiiko pomeni user posted image

Aja, na mail sem vam poslala dve fotki user posted image user posted image . So imeli v vrtcu dan odprtih vrat in so gostili gospo/gospodično user posted image , ki se ukvarja s poslikavo telesa user posted image . Na žalost se midva z user posted image  nisva mogla udeležiti user posted image , zato mi je moja drobižka pofotkala (s telefonom, fotke zato niso nevemkako kvalitetne) prijateljica user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
12.2.2009 13:13:19   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

z največjim veseljem. Si že v porodnišnici? user posted image  Kje pa boš sploh rodila? No, si kar mislim, pa vseeno vprašam. user posted image

Petarda, pa ti?

nisem še v porodnišnici, brez skrbi, sem se zmenila z mihcem, da danes še ne sme priti, ker gre ati na en RDuser posted image

rodila bom na ptujuuser posted image , jaz bi sicer v SG, ampak glede na to, da bi se potem morali tako daleč vozit na obiske, pa... eh, bo ptuj tudi okuser posted image

torej si uradno zadolžena, da javišuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
12.2.2009 13:44:31   
petarda

me veseli, da je vse OK. user posted image

Bubi kaj pa je bubi delal, da je glavo presekal? Je bilo fino? Na katerem predelu pa? Božček...user posted image

Nina ful lepo sta poslikana tvoja manekena user posted image ...pa pogumna, da sta pustila...sploh Tina user posted image ...mam filing, da petardito nebi pustil user posted image ...no...mogoče, če bi videl druge... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
12.2.2009 13:47:51   
petarda

Petarda, pa ti?

Jaz bom rodila v NM porodnišnici user posted image user posted image user posted image ...se hecam...ne, še nisem na poti do tja...in še nebi šla user posted image ...mi je kar fajn zdaj, ko imam samo enega otroka za zrihtat pa na sonček peljat, pa vztrajat, da mora sam jest, pa da mora sam spat, pa temeljito zobke umit....in kar paše, da je drugi preskrbljen...in je ko mu paše, spi ko mu paše...in se nič ne pritožuje... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
12.2.2009 14:05:33   
NinaŠ
...in kar paše, da je drugi preskrbljen...in je ko mu paše, spi ko mu paše...in se nič ne pritožuje... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image  

Joj Bubi, sem šele zdaj prebrala user posted image . Bošček user posted image user posted image . Kaj pa je počel? 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
12.2.2009 14:36:54   
Urša
Ful lepi poslikavi!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
12.2.2009 15:48:25   
ada2
sem pogledala slikce od tine in anžetauser posted image user posted image user posted image  ful sta dobrauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
12.2.2009 17:32:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ful lepi poslikavi!user posted image user posted image user posted image

res je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
12.2.2009 17:33:52   
*bubi*

rodila bom na ptujuuser posted image , jaz bi sicer v SG, ampak glede na to, da bi se potem morali tako daleč vozit na obiske, pa... eh, bo ptuj tudi okuser posted image

MB je še vmes user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
12.2.2009 17:35:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz bom rodila v NM porodnišnici user posted image user posted image user posted image ...se hecam...ne, še nisem na poti do tja...in še nebi šla user posted image

Kaj se hecaš user posted image  Boš rodila v NM al ne? V tistem koncu je baje v Brežicah fajn user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
12.2.2009 17:38:06   
*bubi*
bubi pa je bil malo neroden, je s poganjalčka padel in nazaj po stopnicah vsekal user posted image
Saj ni bilo hudo videt, niti ni kaj preveč krvavelo. Samo je rano narazen vleklo in sem ga raje peljala. Zdaj, ko večinoma ne šivajo ampak zalepijo user posted image  pa večer je bil, sama doma z obema.... sredi noči ne bi mogli it, če bi se pokazalo za nujno.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
12.2.2009 17:57:45   
petarda

bubi pa je bil malo neroden, je s poganjalčka padel in nazaj po stopnicah vsekal user posted image
Saj ni bilo hudo videt, niti ni kaj preveč krvavelo. Samo je rano narazen vleklo in sem ga raje peljala. Zdaj, ko večinoma ne šivajo ampak zalepijo user posted image  pa večer je bil, sama doma z obema.... sredi noči ne bi mogli it, če bi se pokazalo za nujno.

Samo, da je vse OK zdaj....user posted image

Rodila pa bom v NM, ja user posted image , mi ne pade na pamet, da bi se v Brežice peljala, čeprav je res veliko pohval user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
12.2.2009 21:55:55   
Urša
Za Bubija: user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
12.2.2009 22:53:00   
petarda
Spet vse spite? user posted image user posted image user posted image user posted image .... sami se mi pa ni za pogovarjat...grem še jaz pod kovter user posted image

Samo še to...pa naj vam bo za dobro jutro....

danes sem slišala, da je dan žena isto kot noč čarovnic....sam, da je podnev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se že cel dan smejem! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
13.2.2009 7:07:41   
amy26
dobro jutro

za bubijauser posted image user posted image  upam da ni preveč bolelo in da je sedaj bolje

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
13.2.2009 7:10:14   
amy26
petarda a veš da mislim nate, danes sem imela namen iti v Lj-Rudnik da malo pogledam kostumčke za maškare, pa sem se zdej spomnila da imam isto pot tudi če grem v NMuser posted image
torej če si za srečanje sam povejuser posted image

zdej si grem pa stuširat pa lase umiti, tok si težko lase razčesem da je jojuser posted image , tako da se mi tudi ne da pogosto umivat las

< Sporočilo je popravil amy26 -- 13.2.2009 7:11:18 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
13.2.2009 9:13:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

petarda a veš da mislim nate, danes sem imela namen iti v Lj-Rudnik da malo pogledam kostumčke za maškare, pa sem se zdej spomnila da imam isto pot tudi če grem v NMuser posted image
torej če si za srečanje sam povejuser posted image

zdej si grem pa stuširat pa lase umiti, tok si težko lase razčesem da je jojuser posted image , tako da se mi tudi ne da pogosto umivat las

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vedno! user posted image  Kdaj pa imaš namen iti? Jaz imam zdaj čas, lahko prideš k meni na user posted image , nekje od poldneva naprej se bom po mestu vrtela (moram nakupiti še nekaj stvari za v porodnišnico, pa potem po petardita v vrtec ob 15.uri), po 16.uri pa v Dol.Toplicah - Balnea. user posted image ...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
13.2.2009 9:27:33   
amy26
Jaz imam zdaj čas, lahko prideš k meni na user posted image , nekje od poldneva naprej se bom po mestu vrtela (moram nakupiti še nekaj stvari za v porodnišnico, pa potem po petardita v vrtec ob 15.uri), po 16.uri pa v Dol.Toplicah - Balnea. user posted image ...

zdej še ne morem čakam eno stranko, upam da pride v roku 15 minut
potem pa lahko štartam in za user posted image  sem vednouser posted image  računaj okoli 11 ure da bi bila pri tebi
pol grem pa še jaz mal v nabavo

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
13.2.2009 9:31:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Jaz imam zdaj čas, lahko prideš k meni na user posted image , nekje od poldneva naprej se bom po mestu vrtela (moram nakupiti še nekaj stvari za v porodnišnico, pa potem po petardita v vrtec ob 15.uri), po 16.uri pa v Dol.Toplicah - Balnea. user posted image ...

zdej še ne morem čakam eno stranko, upam da pride v roku 15 minut
potem pa lahko štartam in za user posted image  sem vednouser posted image  računaj okoli 11 ure da bi bila pri tebi
pol grem pa še jaz mal v nabavo

OK. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pokliči, ko boš v mestu...recimo mimo BTC-ja, da ti povem kam naprej user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.