|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
14.1.2009 10:59:17   
petarda
Amy kaj pa v Kiku si pogledala? Se mi zdi, da bi morali imeti user posted image ...mi tega nismo letos nič kupovali, ker je petardito dobil smučarske hlače za rojstni dan, bundo pa smo kupili v H&M enkrat, ko smo bili v LJ.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
14.1.2009 11:01:27   
petarda
Vam pokažem še včerajšnjo slikico našega user posted image

user posted image

Takole pomanjšana se še lepše vidi, kot potem povečana user posted image ...
Jaz se je kar ne morem nagledat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
14.1.2009 11:02:01   
NinaŠ
Joj, kolk je meni dosado cele dneve doma bit user posted image user posted image ...mislim notri tičat user posted image . Zunaj tako lepo sneži user posted image in bi bilo prav fletno se mal it valjat user posted image   

Pust user posted image jaz še nič ne premišljujem o njem user posted image . Itak pa Anže vsake toliko obleče Spidermanov kostum od lani, Tina pa rožico, tako da imamo pust pri nas večkrat user posted image . Bogsigavedi kaj si bosta letos omislila bit user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
14.1.2009 11:03:09   
NinaŠ
Petarda user posted image ...a lulčka se pa nič ne vidi user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.1.2009 11:03:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Vam pokažem še včerajšnjo slikico našega user posted image

user posted image

Takole pomanjšana se še lepše vidi, kot potem povečana user posted image ...
Jaz se je kar ne morem nagledat user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.1.2009 11:03:35   
amy26
petarda luštna slikica tvojega dojenčka user posted image  me včasih prime da bi imeli še enega, sam se pol hitro premislimuser posted image

kombinezoni, v kiku sem nekaj gledala pa nevem ali je bila tako majhna številka vsaj na Rudniku, bom poskusila še v kiku v šiški, intersport in ostale športne trgovine imajo pa predrago pa čeprav so razprodaje

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
14.1.2009 11:04:24   
NinaŠ
Amy jaz bi ti za kombinezone tudi samo športne trgovine vedela svetovat user posted image . Cene pa, ja so kakršne so, mogoče glej tako, da bo uporaben še za drugo leto user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
14.1.2009 11:05:20   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Amy jaz bi ti za kombinezone tudi samo športne trgovine vedela svetovat user posted image . Cene pa, ja so kakršne so, mogoče glej tako, da bo uporaben še za drugo leto user posted image

vsekakor planiram da bi ga imel še naslednje leto, ker vsako leto mu ne mislim kupovati

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
14.1.2009 11:06:10   
amy26
sem si skuhala eno dobro sladko kavico, paše ful
še za vas jo je ostalouser posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
14.1.2009 11:08:09   
petarda
Amy zdaj sem se spomnila, da sem jih zadnjič videla v trgovini Hofer...v Črnomlju...a imaš kak Hofer blizu? user posted image ...

Drugače pa imamo Kik tudi v NM user posted image

Jaz pa čakam, da se juhica do konca skuha, da zgotovim kosilo, potem pa k sosedi čez cesto na kavico in malo pocartat njeno 4 mesece staro bebiko user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
14.1.2009 11:10:42   
petarda
Zakaj pa se Ada zdaj dva dni nič ne javlja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
14.1.2009 11:11:45   
petarda

Petarda user posted image ...a lulčka se pa nič ne vidi user posted image user posted image

Ne...tle se ga pa res ne vidi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.1.2009 11:13:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

petarda luštna slikica tvojega dojenčka user posted image  me včasih prime da bi imeli še enega, sam se pol hitro premislimuser posted image

nič čakat...takrat ko te prime hitro v akcijo...user posted image .... bo ziher lažje s tretjim, kot zdaj z Elo in Aleksom, ker je bila tako majhna razlika. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
14.1.2009 11:13:51   
amy26

Amy zdaj sem se spomnila, da sem jih zadnjič videla v trgovini Hofer...v Črnomlju...a imaš kak Hofer blizu? user posted image ...

Jaz pa čakam, da se juhica do konca skuha, da zgotovim kosilo, potem pa k sosedi čez cesto na kavico in malo pocartat njeno 4 mesece staro bebiko user posted image

Hofer -zadnjič sem jih gledala sam nevem ali je bil hofer ali lidl, vem samo da so bile številke prevelike
bom šla na njihovo spletno stran in malo pregledala če imajo kaj v akciji.

Kik, vem da je v NM tudiuser posted image  relacija mi je ista, no NM imam rajši torej če bom že šla v Kika bom šla v NM, verjetno v petek, te pokličem če bom tam in če boš imela čas greva na pijačko, okuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.1.2009 11:15:21   
amy26

nič čakat...takrat ko te prime hitro v akcijo...user posted image .... bo ziher lažje s tretjim, kot zdaj z Elo in Aleksom, ker je bila tako majhna razlika. user posted image

moram počakati v vsakem primeru, sedaj si nakazujem minimalno plačo, za porodniško pa to ni dobro
torej eno leto še ne planiram, no nikoli ne veš

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
14.1.2009 11:19:36   
NinaŠ
user posted image Petarda ti šele kosilo kuhaš, jaz imam že za večerjo vse pripravljeno, samo še v pečico vržem user posted image user posted image user posted image user posted image (palačinke s skuto) ...pol naj mi pa še kdo ne verjame, da mi je dolgčas user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
14.1.2009 12:19:58   
petarda
Uh....jaz še nimam pojma kaj bo za večerjo pri nas user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
14.1.2009 12:23:07   
petarda

Hofer -zadnjič sem jih gledala sam nevem ali je bil hofer ali lidl, vem samo da so bile številke prevelike
bom šla na njihovo spletno stran in malo pregledala če imajo kaj v akciji.

Kik, vem da je v NM tudiuser posted image  relacija mi je ista, no NM imam rajši torej če bom že šla v Kika bom šla v NM, verjetno v petek, te pokličem če bom tam in če boš imela čas greva na pijačko, okuser posted image

Ok...lahko greva na pijačko...lahko se pa ti tudi pri meni oglasiš user posted image ...sem 7 km ven iz NM user posted image ...mogoče bom imela danes čas it v Kik, pa ti pogledam, če imajo kombinezone in če se da kaj rezervirat, OK? user posted image ....

...zdaj pa letim čez cesto na kavico user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
14.1.2009 14:51:57   
amy26
Ok...lahko greva na pijačko...lahko se pa ti tudi pri meni oglasiš user posted image ...sem 7 km ven iz NM user posted image ...mogoče bom imela danes čas it v Kik, pa ti pogledam, če imajo kombinezone in če se da kaj rezervirat, OK? user posted image ....
...zdaj pa letim čez cesto na kavico user posted image

če boš imela čas le poglej če je kaj pametnega v kiku, pa kakšna je cena,
pridem k tebi, če boš kaj našlauser posted image

< Sporočilo je popravil amy26 -- 14.1.2009 14:52:23 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
14.1.2009 15:23:57   
ada2
končno so nam uspeli internet popravit...
pa moram zdaj na hitro izkoristit, ker že spet nekaj šteka, oz. počasi dela..... 3x smo klicali, pa vsakič hvala, da ste javili, bo kmalu popravljeno.... čez 5 ur vprašamo kaj je novega in oni sploh ne vejo, da ne delauser posted image user posted image user posted image user posted image , danes zjutraj spet hvala, da stze javili, bo tako hitreje napaka odpravljena..... za 25 eur mesečno bi človek več pričakoval....

no, to je vzrok, zakaj se nisem nič javila.

drugače: nuša ok, adam kašlja, kiha nos teče.... je doma, k P pa nisva šla.

glede mihčeve teže - nuša je imela v istem obdobju isto težo, potem 2 tedna pred pregledom pa 3100, rodila se je pa s 3980, tako, da sem se zdaj čisto prepričala, da sem 1x že uspela velikega otroka roditi, pa bom še pač enkratuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
14.1.2009 20:23:51   
Urša
Petarda kako lepo je vidit UZ slikico, to človeka čisto razneži!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
14.1.2009 20:34:08   
NinaŠ
Ada jaz bi tud popuser posted image , če bi tolk časa odpravljali napako user posted image user posted image user posted image

Drugače pa: palačinke so bile odlične user posted image . Oz. so še user posted image če se jih kateri lušta user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
14.1.2009 20:41:05   
amy26
Drugače pa: palačinke so bile odlične user posted image . Oz. so še user posted image če se jih kateri lušta user posted image .

ne draži s palačinkami, ker jaz bi jih ful rada jedla, sem lačna k volk

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
14.1.2009 21:12:03   
petarda

ne draži s palačinkami, ker jaz bi jih ful rada jedla, sem lačna k volk

mi smo jih imeli dva dni nazaj in me danes ne ganejo user posted image ....sem pa prej naredila popečene babane s medom, cimetom in kokosovo moko....to pa je prijalo po dolgem času, petarditu je bilo tudi všeč, tak da bomo zdaj večkrat prakticirali user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
14.1.2009 21:17:54   
petarda
Amy v Kiku nič pametnega...vsaj kar se kombinezonov tiče user posted image ....drgač pa jaz nisem šla prazna ven user posted image ....ej...skoraj sama sem bila v trgovini, ker itak, da se danes noben norc ni šel vozit, če ni bilo nujno in sem imela čas in mir si pogledat veliko stvari...no v bistvu sem bila mal s časom omejena, ker sta šla petardito in lubi po svojih poteh in sta me potem že čakala pred trgovino... Sem kupila za nečakinjo tak super luškan roza body z dolgimi rokavi in tak coooortkan kompletek hlače in majčko user posted image ....pa itak se nisem mogla zadržat, pa sem še za našega user posted image  vzela nekaj, pa petarditu spodnje hlačke, pa ščetko za wc spucat user posted image ...evo...pa je šlo 30 EUR...

Za dojenčke majo res lepo robo, kar pa se odraslih tiče pa bolj tako-tako moraš res naletet...Sem mislila malo več spodnjega perila nabavit tudi za petardita, pa ni številk....škoda...kdo ve kdaj bom spet zavila tam. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.