Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 10:59:17
|
|
|
|
petarda
|
Amy kaj pa v Kiku si pogledala? Se mi zdi, da bi morali imeti ...mi tega nismo letos nič kupovali, ker je petardito dobil smučarske hlače za rojstni dan, bundo pa smo kupili v H&M enkrat, ko smo bili v LJ.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:01:27
|
|
|
|
petarda
|
Vam pokažem še včerajšnjo slikico našega Takole pomanjšana se še lepše vidi, kot potem povečana ... Jaz se je kar ne morem nagledat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:02:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj, kolk je meni dosado cele dneve doma bit ...mislim notri tičat . Zunaj tako lepo sneži in bi bilo prav fletno se mal it valjat Pust jaz še nič ne premišljujem o njem . Itak pa Anže vsake toliko obleče Spidermanov kostum od lani, Tina pa rožico, tako da imamo pust pri nas večkrat . Bogsigavedi kaj si bosta letos omislila bit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:03:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda ...a lulčka se pa nič ne vidi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:03:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Vam pokažem še včerajšnjo slikico našega Takole pomanjšana se še lepše vidi, kot potem povečana ... Jaz se je kar ne morem nagledat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:03:35
|
|
|
|
amy26
|
petarda luštna slikica tvojega dojenčka me včasih prime da bi imeli še enega, sam se pol hitro premislim kombinezoni, v kiku sem nekaj gledala pa nevem ali je bila tako majhna številka vsaj na Rudniku, bom poskusila še v kiku v šiški, intersport in ostale športne trgovine imajo pa predrago pa čeprav so razprodaje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:04:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Amy jaz bi ti za kombinezone tudi samo športne trgovine vedela svetovat . Cene pa, ja so kakršne so, mogoče glej tako, da bo uporaben še za drugo leto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:05:20
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Amy jaz bi ti za kombinezone tudi samo športne trgovine vedela svetovat . Cene pa, ja so kakršne so, mogoče glej tako, da bo uporaben še za drugo leto vsekakor planiram da bi ga imel še naslednje leto, ker vsako leto mu ne mislim kupovati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:06:10
|
|
|
|
amy26
|
sem si skuhala eno dobro sladko kavico, paše ful še za vas jo je ostalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:08:09
|
|
|
|
petarda
|
Amy zdaj sem se spomnila, da sem jih zadnjič videla v trgovini Hofer...v Črnomlju...a imaš kak Hofer blizu? ... Drugače pa imamo Kik tudi v NM Jaz pa čakam, da se juhica do konca skuha, da zgotovim kosilo, potem pa k sosedi čez cesto na kavico in malo pocartat njeno 4 mesece staro bebiko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:10:42
|
|
|
|
petarda
|
Zakaj pa se Ada zdaj dva dni nič ne javlja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:11:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda ...a lulčka se pa nič ne vidi Ne...tle se ga pa res ne vidi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:13:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda luštna slikica tvojega dojenčka me včasih prime da bi imeli še enega, sam se pol hitro premislim nič čakat...takrat ko te prime hitro v akcijo... .... bo ziher lažje s tretjim, kot zdaj z Elo in Aleksom, ker je bila tako majhna razlika.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:13:51
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Amy zdaj sem se spomnila, da sem jih zadnjič videla v trgovini Hofer...v Črnomlju...a imaš kak Hofer blizu? ... Drugače pa imamo Kik tudi v NM Jaz pa čakam, da se juhica do konca skuha, da zgotovim kosilo, potem pa k sosedi čez cesto na kavico in malo pocartat njeno 4 mesece staro bebiko Hofer -zadnjič sem jih gledala sam nevem ali je bil hofer ali lidl, vem samo da so bile številke prevelike bom šla na njihovo spletno stran in malo pregledala če imajo kaj v akciji. Kik, vem da je v NM tudi relacija mi je ista, no NM imam rajši torej če bom že šla v Kika bom šla v NM, verjetno v petek, te pokličem če bom tam in če boš imela čas greva na pijačko, ok
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:15:21
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda luštna slikica tvojega dojenčka me včasih prime da bi imeli še enega, sam se pol hitro premislim nič čakat...takrat ko te prime hitro v akcijo... .... bo ziher lažje s tretjim, kot zdaj z Elo in Aleksom, ker je bila tako majhna razlika. moram počakati v vsakem primeru, sedaj si nakazujem minimalno plačo, za porodniško pa to ni dobro torej eno leto še ne planiram, no nikoli ne veš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 11:19:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda ti šele kosilo kuhaš, jaz imam že za večerjo vse pripravljeno, samo še v pečico vržem (palačinke s skuto) ...pol naj mi pa še kdo ne verjame, da mi je dolgčas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 12:19:58
|
|
|
|
petarda
|
Uh....jaz še nimam pojma kaj bo za večerjo pri nas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 12:23:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Amy zdaj sem se spomnila, da sem jih zadnjič videla v trgovini Hofer...v Črnomlju...a imaš kak Hofer blizu? ... Drugače pa imamo Kik tudi v NM Jaz pa čakam, da se juhica do konca skuha, da zgotovim kosilo, potem pa k sosedi čez cesto na kavico in malo pocartat njeno 4 mesece staro bebiko Hofer -zadnjič sem jih gledala sam nevem ali je bil hofer ali lidl, vem samo da so bile številke prevelike bom šla na njihovo spletno stran in malo pregledala če imajo kaj v akciji. Kik, vem da je v NM tudi relacija mi je ista, no NM imam rajši torej če bom že šla v Kika bom šla v NM, verjetno v petek, te pokličem če bom tam in če boš imela čas greva na pijačko, ok Ok...lahko greva na pijačko...lahko se pa ti tudi pri meni oglasiš ...sem 7 km ven iz NM ...mogoče bom imela danes čas it v Kik, pa ti pogledam, če imajo kombinezone in če se da kaj rezervirat, OK? .... ...zdaj pa letim čez cesto na kavico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 14:51:57
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ok...lahko greva na pijačko...lahko se pa ti tudi pri meni oglasiš ...sem 7 km ven iz NM ...mogoče bom imela danes čas it v Kik, pa ti pogledam, če imajo kombinezone in če se da kaj rezervirat, OK? .... ...zdaj pa letim čez cesto na kavico če boš imela čas le poglej če je kaj pametnega v kiku, pa kakšna je cena, pridem k tebi, če boš kaj našla
< Sporočilo je popravil amy26 -- 14.1.2009 14:52:23 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 15:23:57
|
|
|
|
ada2
|
končno so nam uspeli internet popravit... pa moram zdaj na hitro izkoristit, ker že spet nekaj šteka, oz. počasi dela..... 3x smo klicali, pa vsakič hvala, da ste javili, bo kmalu popravljeno.... čez 5 ur vprašamo kaj je novega in oni sploh ne vejo, da ne dela , danes zjutraj spet hvala, da stze javili, bo tako hitreje napaka odpravljena..... za 25 eur mesečno bi človek več pričakoval.... no, to je vzrok, zakaj se nisem nič javila. drugače: nuša ok, adam kašlja, kiha nos teče.... je doma, k P pa nisva šla. glede mihčeve teže - nuša je imela v istem obdobju isto težo, potem 2 tedna pred pregledom pa 3100, rodila se je pa s 3980, tako, da sem se zdaj čisto prepričala, da sem 1x že uspela velikega otroka roditi, pa bom še pač enkrat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 20:23:51
|
|
|
|
Urša
|
Petarda kako lepo je vidit UZ slikico, to človeka čisto razneži!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 20:34:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada jaz bi tud pop , če bi tolk časa odpravljali napako Drugače pa: palačinke so bile odlične . Oz. so še če se jih kateri lušta .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 20:41:05
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Drugače pa: palačinke so bile odlične . Oz. so še če se jih kateri lušta . ne draži s palačinkami, ker jaz bi jih ful rada jedla, sem lačna k volk
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 21:12:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Drugače pa: palačinke so bile odlične . Oz. so še če se jih kateri lušta . ne draži s palačinkami, ker jaz bi jih ful rada jedla, sem lačna k volk mi smo jih imeli dva dni nazaj in me danes ne ganejo ....sem pa prej naredila popečene babane s medom, cimetom in kokosovo moko....to pa je prijalo po dolgem času, petarditu je bilo tudi všeč, tak da bomo zdaj večkrat prakticirali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 14.1.2009 21:17:54
|
|
|
|
petarda
|
Amy v Kiku nič pametnega...vsaj kar se kombinezonov tiče ....drgač pa jaz nisem šla prazna ven ....ej...skoraj sama sem bila v trgovini, ker itak, da se danes noben norc ni šel vozit, če ni bilo nujno in sem imela čas in mir si pogledat veliko stvari...no v bistvu sem bila mal s časom omejena, ker sta šla petardito in lubi po svojih poteh in sta me potem že čakala pred trgovino... Sem kupila za nečakinjo tak super luškan roza body z dolgimi rokavi in tak coooortkan kompletek hlače in majčko ....pa itak se nisem mogla zadržat, pa sem še za našega vzela nekaj, pa petarditu spodnje hlačke, pa ščetko za wc spucat ...evo...pa je šlo 30 EUR... Za dojenčke majo res lepo robo, kar pa se odraslih tiče pa bolj tako-tako moraš res naletet...Sem mislila malo več spodnjega perila nabavit tudi za petardita, pa ni številk....škoda...kdo ve kdaj bom spet zavila tam.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.