Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 10:21:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda a si v Hofru pogledala za okvirje? Ker tam sem že večkrat videla takega za 3 fotke . Drugače pa kaka trgovinica s hobi programom, kjer ti okvir naredijo po meri - pa če ne izbereš nekih posebnih materialov (za okvir) niti ne pride preveč drago.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 10:52:24
|
|
|
|
petarda
|
Ja....saj teh okvirjev je ponavadi polno tudi pri našem fotografu...ampak trenutno pa čisto nobenega, ker ravno čakajo na novo robo...rabila bi ga pa danes.....jaz zmeraj take reči kupujem v zadnjem trenutku ...ker malo prilagajam na sliko...ah, saj sem sama kriva
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 13:59:49
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem s pregleda.... ....sem videla svojega in je taaaaaaaaaaak .... mi je ginekologinja naredila tudi sliko obražčka ...vse je OK, mere v redu, postavljen na glavo ....glavico pa naj nebi imel okroglo, kot jo je imel petardito, ampak podolgovato, kot jo ima mami ....drugače pa vse OK, teža 1900 g, moja pa malo več , čez dobra dva tedna imam pregled, teden pred tem grem dat še kri (toksoplazma...).....ja, počasi se že približujemo cilju Sem vesela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 14:33:15
|
|
|
|
petarda
|
Čakam, da bo ura 15. da grem lahko po petardita v vrtec...do takrat namreč spi ...potem pa pride podgurka k meni...mi bo pomagala narediti plakat dobrodošlice za našo princesko .... Vid in Luka se bosta pa mal po sobi podila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 14:37:42
|
|
|
|
petarda
|
Nina verz za taščino vabilo je pa čist specifičen za abraham in ti ne bo nič prav prišel za 30 let .... maš pa kar nekaj različic vabil na tem linku.... http://mevki55.mojforum.si/mevki55-about652-135.html mogoče dobiš par iztočnic, pa potem nekaj pokombiniraš...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 15:54:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, okvir za 3 slike sem videla tudi v Intersparu. Jaz sem enega kupila v Lidlu, ampak je bila posebna ponudba. Sem bila tak happy, da sem ga dobila.... od takrat pa jih vidim povsod
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 15:54:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Daj pomanjšaj slikico na cca 1000x600 pixlov, pa bo gmail čisto komot pripel
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 17:00:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
S Tino sva bili pri P in, kot sem pričakovala (tja sva šli le zaradi bolniške ), itak nisva dobili nič, ker ima virozo. Sicer je pa danes začela ful suho kašljat (kar sem tudi že pričakovala, po pogovorih z ostalimi starši bolnih otrok iz vrtca). Petarda hvala za link, si ga zvečer podrobneje ogledam. Anže in sta šla po vrtcu smučat, vendar se je Anže kaj hitro naveličal - je rekel, da mu je dolgočasno. Očitno bo treba poiskat kako bolj razgibano smučišče . No potem sta šla še drsat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 19:47:41
|
|
|
|
petarda
|
Evo kakšen plakat sva naredili s podgurko No....v bistvu....ona je delala, jaz sem bila pa svetovalka ...edin flaško sem pa naredila, ja ...v desnem kotu zgoraj bi bili lušni copatki...samo kdo jih bo pa naredil? , podgurke ni več tukaj ....moram zvečer mal naštudirat Ampak podgurka je pa res talent...prvo, ko je prišla me je vprašala s kakšno pisavo hočem napis? .... Comic sans .....v glavnem obvlada
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 20:11:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda in podgurka krasno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 20:14:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj pa vse pametne glave vkup: - Kaj pomiri suh kašelj ....Sinecod pravgotovo ne, Panatusa danes (še) nisem poskusila, vendar še nikdar ni deloval,... oz. podvprašanje: po kolikem času (5 minut, pol ure, ena ura,... ) naj bi Sinecod pričel delovati (v navodilih nič ne piše) Sicer Tina kljub kašlju spi, vendar se mi ful smili, ko jo zdaj poslušam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 20:21:56
|
|
|
|
petarda
|
Nina ti ne znam svetovati razen tega, da je pri nas pomagalo vlaženje zraka...pisker kamilic v sobi....samo v dveh dneh...ni pa to trenutna rešitev...je pa res, da petardita ni tako zelo zelo matral...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 20:25:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
cccccc sem pozabila navlažit brisače na radiatorjih (poleg vlažilca zraka seveda ) šibam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 20:52:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Zdaj pa vse pametne glave vkup: - Kaj pomiri suh kašelj ....Sinecod pravgotovo ne, Panatusa danes (še) nisem poskusila, vendar še nikdar ni deloval,... oz. podvprašanje: po kolikem času (5 minut, pol ure, ena ura,... ) naj bi Sinecod pričel delovati (v navodilih nič ne piše) Zakaj pa Sinecod ne? To je antitusik in ima isto učinkovino kot Panatus. Tako da nikakor ne dajaj obojnega, ker boš predozirala. Od naravnih sirupov pa je slezov najboljši. Bubiju pomaga (če ne kašlja zaradi pomanjkanja kisika oz. obstrukcije). + vlaženje seveda. Nazadnje mi je P rekla, da je slezov sirup idealen pri takem kašlju za čez dan, zvečer pa naj dam Panatus. In imam pripravljen kozarec vode, da naredi nekaj požirkov, če začne ponoči kašljat (da navlaži sluznico grla in žrela). V kolikem času pomaga? Kaj pa vem, ponoči so minute neskončno dolge Bubiju prime slezov sirup najkasneje v pol ure. Sinecod in Panatus pa delujeta v možganih, tak da morata najprej do tja prit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 21:19:41
|
|
|
|
petarda
|
Evo še copatke ...niso glih naj, naj...so pa iz srca ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 21:55:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zakaj pa Sinecod ne? zato ker v praksi ne deluje ...še vedno kašlja ...ji bom dala še en odmerek takoj ko/če se zbudi . Pot do možganov pa menda ni takooooo dolga, da učinka še po dveh urah ne bi bilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 21:57:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Al´ je pa Tina pretrmasta, da bi sirup v njeni glavi kaj naredil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:04:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Al´ je pa Tina pretrmasta, da bi sirup v njeni glavi kaj naredil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:05:15
|
|
|
|
petarda
|
Sem zdaj govorila s Sharpy...je obljubila, da se bo kaj javila ....drugače je pa v redu...samo časa ji zmanjkuje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:05:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
petarda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:06:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
.... pulz na 200
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:06:47
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj grem pa pod kovter...lahko noč, Nina ....ostale itak že smrčijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:07:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sem zdaj govorila s Sharpy...je obljubila, da se bo kaj javila ....drugače je pa v redu...samo časa ji zmanjkuje krasno, bom rekla da me veseli, da ji "samo" časa zmanjkuje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:07:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ petarda kaj pa je
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 13.1.2009 22:08:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ .... pulz na 200 Kdo Zakaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.